Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да се предпазим от магии и проклятия!

Featured Replies

Според мен само хора който не могат да се справят с проблемите си или на който винаги някои друг трябва да е виновен за нещастията им си мислят че им е направена магия. До известна степен всичко е свързано с психиката, щом такива хора са неспособни сами да си решат проблемите , то какво остава някой друг да им ги реши (врачки и тем подобни). Колкото по позитивно мисли един човек , толкова повече идеи му идват за преодоляване на споходилото го нещастие (все пак нещата все някога ще се оправят). Само тези които вярват си мислят, че им се правят магий.

• 2 месеца по-късно...
  • Отговори 332
  • Прегледи 153,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам ти какво разбираш под енергиен вампир, но ще се опитам да ти обясня какво разбирам аз. Енергиен вампир е всеки, който изважда извън равновесие хората около себе си. Има хора, които много оби

• Ванга на Лили: Никаква магия не може да ти навреди! Примата Лили Иванова продължава да прави планове за след края на света, тя има неизчерпаеми идеи и въпреки последния си грандиозен концерт в Арена А

• Мойра
    Мойра

Чак сега видях въпроса, но съм сигурна, че всичко е наред. Това не е поверие, а суеверие, така че повод за безпокойство няма. Ето една полезна информация за тези, които имат малки деца.

Публикувани изображения

Именно. В случая обяснявах на Aliah какъв е начинът да се въздейства на човека чрез храна. Окото и храната се явяват само проводници на мисълта. А мисъл се обезврежда единствено с друга мисъл - по-силна. Публикувано изображение

Животните нямат ИНДИВИДУАЛНА ДУША. Те имат само ГРУПОВ ДУХ. Затова се и тълпят на групи. В стадото/клана/глутницата им е най-добре.

ВеСните обичат хората, но мразят тълпите. Тълпата им нарушава естетическото чувство за хармония - там има неравномерно струпване и ескалиране на еднотипна енергия, а Весната обича разнообразието... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Това се отнася само за стадните животни доста са и тези които са големи индивидуалисти . За тях какво ще кажеш

това не е вярно. Всичко се определя от съдбата. А понякога има и магии. Но се развалят сами. Всяка магия има срок на действие.

Промених си мнението. Магиите може да продължават до безкрайност.Въпросът е дали ще им се предадем или не.Психясалите или лабилните хора се предават и се поболяват за определено време.

Промених си мнението. Магиите може да продължават до безкрайност.Въпросът е дали ще им се предадем или не.Психясалите или лабилните хора се предават и се поболяват за определено време.

Виж бе, мойто момиче, разкажи й играта на тая магия, която те мъчи, бе, изяш я, сдъвчи я и я изплюй на някое бунище, където й е мястото.

Виж бе, мойто момиче, разкажи й играта на тая магия, която те мъчи, бе, изяш я, сдъвчи я и я изплюй на някое бунище, където й е мястото.

Силвия, като се замисля- за мене важното е да съм жива и здрава аз и близките ми, още няколко човека, които обичам , а и ти,за да ме напътстваш със съветите си- от това по-хубаво няма.

Почнах да се променям от два-три дни. А и нещата около мен стават по- спокойни. Явно имам нужда от спокойствие.

На всички съфорумци желая здраве и щастие, на абитуриентите - красиви мигове и после - прием, където искат.

Четох някъде,че ако ти мълчат по телефона,може да ти правят магия за смърт.Какво мислите?

Нищо не пречи, когато ти мълчат по телефона да кажеш с благ глас "Подобно и на вас !" и да затвориш ?

Нищо не пречи, когато ти мълчат по телефона да кажеш с благ глас "Подобно и на вас !" и да затвориш ?

Мхм,добра идея.Не вярвам в магии,но виждам много запленени тук.Затова споделих написаното :)

Здравейте приятели! Виждам,че има доста хора,които са поствали тук.Онези от нас,които се страхуват от магиите са в по-голяма опастност,защото всъщност лично мое мнение е,че всичко е в главите ни.Т. е. магиите съществуват повече за онези,които вярват в тях.Както и суеверието.Всичко е плод на мислите,ако се мисли положително дори и да ви е сторена магия,вярата и положителните мисли биха допринесли за отслабването на нейното въздействие. Има хора,които се занимават и изучават по-обстойно светът на магиите.Но магиите не са само "зло".Има амулети за късмет и щастие и т.н.Но човек,който носи такъв,ако не вярва в неговата сила не би ползвал и неговото действие.Силата на магията идва от вярата в нея,или съответно от страхът от магия.Така че всичко е плод на мисъл и енергия. Мислете положително и се вкопчете в хубавите си мисли и вярата в доброто!

Здравейте приятели!

Виждам,че има доста хора,които са поствали тук.Онези от нас,които се страхуват от магиите са в по-голяма опастност,защото всъщност лично мое мнение е,че всичко е в главите ни.Т. е. магиите съществуват повече за онези,които вярват в тях.Както и суеверието.Всичко е плод на мислите,ако се мисли положително дори и да ви е сторена магия,вярата и положителните мисли биха допринесли за отслабването на нейното въздействие.

Има хора,които се занимават и изучават по-обстойно светът на магиите.Но магиите не са само "зло".Има амулети за късмет и щастие и т.н.Но човек,който носи такъв,ако не вярва в неговата сила не би ползвал и неговото действие.Силата на магията идва от вярата в нея,или съответно от страхът от магия.Така че всичко е плод на мисъл и енергия.

Мислете положително и се вкопчете в хубавите си мисли и вярата в доброто!

Аз пък магията е разбирам като привикване и съсредоточаване на нечисти сили срещу даден човек.

Не мисля, че може да бъде само в мислите.Магьосниците са служители на злото, те също се молят и дори постят като нас вярващите, така че напълно е възможно, чрез ритуали и заклинания да се насочат зли сили срещу даден човек!

Съгласен съм, че вярата и молитвата в Бога наистина са по-силни и от най-черната магия! :speak:

Съгласен съм, че вярата и молитвата в Бога наистина са по-силни и от най-черната магия! :speak:

....особено, ако този 'бог' се нарича яхве, яховата или таковата с косата?... Публикувано изображение -черен клин черен клин избива?... Публикувано изображение

Само една черна нинджа може да убие друга 4ерна нинджа. axXAXxaxaxaxaxax ;)

сакън! :speak: те се регенерират... Публикувано изображение тези духове са от сатурниански про-ИЗХОД.. Публикувано изображение

....особено, ако този 'бог' се нарича яхве, яховата или таковата с косата?... Публикувано изображение -черен клин черен клин избива?... Публикувано изображение

Понеже си много "остроумен" затова ли с мненията си пълниш кошчетата на различните раздели - "творчеството" на U.Ra :speak:

U.Ra с риск за бан мога да ти залепя етикет с текст Боклук. Причината за което ще го направя е непрестания ти СПАМ/Абус из темите... като си Атеист , какво изобщо търсиш да дразниш хората които са силно вярващи из раздела "Религия,Мистика,Езотерика " ? Кажи де.. ?

Редактирано от LIS (преглед на промените)

Понеже си много "остроумен" затова ли с мненията си пълниш кошчетата на различните раздели - "творчеството" на U.Ra ;)

И кошчето е вещ в стаята. ;) ..понякога може да ровиш, ако си изхвърил нещо по погрешка, само внимавай да не мине камериерката, че вече трябва да гониш уличните казаните или буклуджийската катафалка?... Публикувано изображение ...при нас в чистотата рабоят църни мургавелковци-хубавелковци... Публикувано изображение

U.Ra с риск за бан мога да ти залепя етикет с текст Боклук. Причината за което ще го направя е непрестания ти СПАМ/Абус из темите... като си Атеист , какво изобщо търсиш да дразниш хората които са силно вярващи из раздела "Религия,Мистика,Езотерика " ? Кажи де.. ?

Лис, нека да те подсетя, че Бог Кришна не е светски шейх или пади-шах. ;) В Кришна-съзнание вярваме в Бог Кришна, за Който, ако си направиш труда да прoчетеш нещо, може и да откриеш доста неща, въпреки твоите 17 години в тази инкaрнация? Публикувано изображение .. на тебе, като мусулманин, позволяват ли ти да четеш друго освен Курана? ;) .. Щото ако четеш само него нормално е да наричаш всички, които не изповядват исляма- 'куфари'. В юдаизмът тази дума е близка...мисля, че бе 'кефири' или нещо подобно....Косачът да помогне?.. Публикувано изображение

PS: Но дори и човекът да е светски, ако е добър няма проблеми. :huh: Мисля, че имаше един такъв в нета, търси в мрежата блога на Куртинков и БПЦ(Bulgarian Pastafarian Church). Так той също вярва в Летящото Спагетено Чудовище и си е негово право. ;) В Кришна-съзнание не наказваме за това... не знам как в ислямът, ти ще кажеш?.. Публикувано изображение

Редактирано от aeu (преглед на промените)

LIS, ти си на 17 години и не помниш времената преди 1989-та. Думата 'спам' днес се използва, като синоним на нейният предшествник преди 1989-та: "упадъчно западно загниващо влиняие". Т.е. -иде реч за заклеймяване на нещо, което е неудобно за господстващата пропаганда?..Във всичките му форми. Не знам как е в мусулманските общности, но съм чувал, че различното мнение от стадото не се толерира. За това ако имаше малко повече уважание към по-преживелите в тази инкарнация би си замълчал. Да не говорим, че има още много да четеш в чисто интелектуален план докато стигнеш един средно-статистически 40 годишен?.. Ти към 40 годинишен мусулманин така ли се отнасяш?.. или им правиш теманета само защото са мусулмани?...

Поне прочети 'Психология на тълпата' на Густав льо Бон - може пък и да ти 'светно нещо' за това, около което си?...

" Щом определен брой живи същества се съберат на едно място, независимо дали става дума за стадо животни, или за човешка тълпа, те инстинктивно се поставят под властта на някакъв ръководител, т.е. водач...

Водачът на човешки тълпи играе значителна роля. Неговата воля е ядрото, около което възгледите се оформят и уеднаквяват. Тълпата е стадо, което не би могло да мине без господар..." Гюстав Льо Бон

А този твой приятел с яхувисточната косачка познат ли ти е?.. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от .... (преглед на промените)

Здравейте приятели!

Виждам,че има доста хора,които са поствали тук.Онези от нас,които се страхуват от магиите са в по-голяма опастност,защото всъщност лично мое мнение е,че всичко е в главите ни.Т. е. магиите съществуват повече за онези,които вярват в тях.Както и суеверието.Всичко е плод на мислите,ако се мисли положително дори и да ви е сторена магия,вярата и положителните мисли биха допринесли за отслабването на нейното въздействие.

Има хора,които се занимават и изучават по-обстойно светът на магиите.Но магиите не са само "зло".Има амулети за късмет и щастие и т.н.Но човек,който носи такъв,ако не вярва в неговата сила не би ползвал и неговото действие.Силата на магията идва от вярата в нея,или съответно от страхът от магия.Така че всичко е плод на мисъл и енергия.

Мислете положително и се вкопчете в хубавите си мисли и вярата в доброто!

това което казваш е само до някъде вярно.

положителното мислене помага само до някъде, просто защото всичко е енергия.

в този смисъл вложената от магиосника енергия ако превишава твоиата- изгаряш, няма

значение колко положително мислиш.само да кажа че способните да правят магии и

способните да се защитават от магии са много малко поради елементарния факт че можещите

винаги са малцина.

и още нещо.тези които се занимават с такива магии са хитрички и то доста.

дори и начинаещите от тях могат да постигнат доста със съвсем елементарни техники, а именно

чрез храните и напитките.след като поемеш отрицателно енергетизирана храна например

никакви хубави мисли няма да ти помогнат , просто защото нещата стават вече във твоето физическо тяло.

и за това не яжте и не пиите на чуждо място(особенно ако сте сам на масата) - разбира се тва не важи за публичните заведения за хранене.колективна магия е напрактика невъзможна.магията винаги се прави за точно определен човек.

има още много да се каже по темата обаче ме мързи да пиша...

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

Какво общо има постът ти с темата не може да ми стане ясно?!

Всичките ти постове са за кошчето - място където се изхвърлят отпадъчните ти мнения!

Всичките ти постове са офтопик и са лишени от всякакъв смисъл!

И какво общо има косата тук, ядецът че се намери човек, който те постави на място ли те яде отвътре?

Аватарът ми е много по-красив от теб, U.Ra!

Поглеждал ли си се в огледалото някога?!

С тази категорична императивност наистина приличаш на яхова, две мнения няма, но започнах да се съмнявам да не би да си баджанак на някой високопоставен модератор, след като се ползваш още с привилегиите на 'отсъдител' и 'напсувател'(без да получиш санкция за това)?.. то ще си проличи следващите дни тези неща?.. :)

това което казваш е само до някъде вярно.

положителното мислене помага само до някъде, просто защото всичко е енергия.

в този смисъл вложената от магиосника енергия ако превишава твоиата- изгаряш, няма

значение колко положително мислиш.само да кажа че способните да правят магии и

способните да се защитават от магии са много малко поради елементарния факт че можещите

винаги са малцина.

и още нещо.тези които се занимават с такива магии са хитрички и то доста.

дори и начинаещите от тях могат да постигнат доста със съвсем елементарни техники, а именно

чрез храните и напитките.след като поемеш отрицателно енергетизирана храна например

никакви хубави мисли няма да ти помогнат , просто защото нещата стават вече във твоето физическо тяло.

и за това не яжте и не пиите на чуждо място(особенно ако сте сам на масата) - разбира се тва не важи за публичните заведения за хранене.колективна магия е напрактика невъзможна.магията винаги се прави за точно определен човек.

има още много да се каже по темата обаче ме мързи да пиша...

как не те домързя да напишеш такъв голям постинг? :hush: и как не те домързя пък да напишеш накрая, че те мързи?!?.. Публикувано изображение Браво-юнак си, Препо!

"Всичко е енергия" Това е вярно. Публикувано изображение Но има т.нар. вид 'магнетична енергия', т.е. този вид, който е зареден с обратен поляритет. Тя е опасната, особено за торсионните полета на фината материя, където подобното се привлича от подобно. В Астрологията за най-големия магнит или маг е маха-дева Скорпион Публикувано изображение Затова се смята за най-опасния и негативен архетип на зоо-кръга! Тъй като той дебне на изхода на на мтерията, не иска да я напусне , а се храни с енергията на преминаващите, като ги задържа в материята... Това е смисълът на 'разнородност' на енергията.. ;)

Не се иска много акъл да разбереш, че всеки мой пост не е спам, каквато е практиката при теб да спамиш всички теми с невежеството си!

Дори и модератор ти каза, че вече си претръпнал от БАНОВЕ!

Това показва, каква стойност имат разсъжденията ти, с които са пълни кошчетата на различните раздели!

Това е твое мнение. Пробвай още 55 пъти да репийтнеш думата 'бан' и думата 'спам'. Това са най-тийн думите от жаргонния речник на посетителите на "Втора професионална полимерна гимназия на пептидните връзки"

...бе ще свикнеш и ти, като ЛИС и другите там абрахамци, че живеем в плуралистична държава, ма ще трябва да изциклиш поне 666 пъти тези две думички.... :)

....важно е, че стана полупярен селебрати чрез моята публикация. Сега може да ти направят предложение и от Йеру Салаам . ;)

урковци да не ми отговарят шото не ги чета

е голема досада сте с луцата

Нищо- нали другите четат?.. Публикувано изображение мерси, че ме информираш за действията си. От утре си наемам секретарка да записва... Публикувано изображение

Какво общо има постът ти с темата не може да ми стане ясно?!

Разбира се, че има. Масовата психоза е масова магия. Религията е най-масовата магия, която познава човечеството.

Тя може да бъде наречена с много имена - дали криворазбрано християнство, дали ислям, дали юдейство, дали комунизъм, без значение. Все е масова магия.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Разбира се, че има. Масовата психоза е масова магия. Религията е най-масовата магия, която познава човечеството.

ейййййй това ми хареса

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.