Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избори 2019г.

Featured Replies

За мен интригата на тези избори ще бъде битката за София. Явно другарите от ГЕРБ са доста уплашени от Манолова и вече са почнали мощна негативна кампания срещу нея. Дали ще успеят - ще видим...

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 48k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 4 часа, ncl написа:

и вече са почнали мощна негативна кампания срещу нея. Дали ще успеят - ще видим...

Предполагам имаш впредвид това :

https://breaking.bg/analizi/дъщерята-на-мая-манолова-с-офис-за-200-000-лева-в-центъра-на-софия/

А мнението ми за Манолова отдавна съм си го опеделил... След активното им фейк мероприятие  с Бареков, такива хора е срам да има в политиката.

https://faktor.bg/bg/articles/petak-13/-aferata-v-kostinbrod-aktivno-meropriyatie-na-bsp-i-podvlasnite-y-prokurori-20611

Не знам с какви очи тези хора имат наглостта да са още пред хората.

преди 25 минути, Мойра написа:

Този път Борисов много се заблуждава

Коментар от Даниел Смилов

Много спекулации и изводи изсмукани от пръстите, само да се плюе на това обединение.

Виж по точки какви ги плямпа

- на европейсктие избори показаха 17% . Което автора тълкува че може и да стане повече, но забравя че тези проценти са именно благодарение на това че се обърнаха към ГЕРБ.

И че въобще нямаше д аимат такива проценти ако бяха продължили на анти-ГЕРБ вълна.

-Демократите не могат да дадат гласа си за Манолова, итова е абсолютно вярно . Но защо си прави извода че на балотаж няма да подкрепят алтернативния кандидат ?

Щели даже да не гласуват при такъв вариант. Глупости.. Именно вероятността Манолова да спечели ще ги изкара да гласуват против, а не да пасуват.

:)

И което е по важно - съюза с ГЕРБ бе и си остава едиснтвената спаситална лодка за сините/ казвам го със съжаление защото съм привърженик на идеята/ . Но по близка силна проевропейска формация покрай тях, няма.

Подробностите за мръсния въздух, за руските газови интереси и ядрени такива на които ББ лавира и почти кляка, за сините не са в момента жизненоважни. Имат си много други проблеми за да оцелеят, ит огава да говорят за глобални политики.

Абе, верно ли Манолова щял да я издига "инициативен комитет" ? Кои ли са те ?  :giggle1:

Мн добро изказване на Плевню

https://m.24chasa.bg/mnenia/article/7633392?fbclid=IwAR098Hb2XkB7SBnFdTW1WfnXqHcPinacXBAPG9J05KT3lOWuCF_FmaXfA84

Добрите остават разделени и противопоставени , а популистите, разграждащи институциите - обединени

преди 59 минути, miro20 написа:

Абе, верно ли Манолова щял да я издига "инициативен комитет" ? Кои ли са те ?  :giggle1:

Мн добро изказване на Плевню

https://m.24chasa.bg/mnenia/article/7633392?fbclid=IwAR098Hb2XkB7SBnFdTW1WfnXqHcPinacXBAPG9J05KT3lOWuCF_FmaXfA84

Добрите остават разделени и противопоставени , а популистите, разграждащи институциите - обединени

"Проблемъте е че добрите герои остават разделени"   :lol6: Какви "добри герои" го гонят Плевнелиев !

ГЕРБ се регистрира първи за вота, внесе 9999 подписа

Със сигурност са платили са на някоя врачка със "свръхестествени" способности и изпълняват съветите ѝ, за да спечелят изборите.

:lol6:

Това, че младежите са спали отпред показва колко са тъпи. Нали поредния номер в бюлетината е по жребий?

Към особено "активните" - не пускайте (няколко) последователни мнения. Допълвайте последното с бутона <Редактирай>.!

преди 2 минути, Филипов написа:

Към особено "активните" - не пускайте (няколко) последователни мнения. Допълвайте последното с бутона <Редактирай>.!

Последователни мнения, няма как да се пускат, заради простата причина, че мненията автоматично се присъединяват.
Бутона редактирай го няма след изтичане времето за редакция и тогава вече стават последователни мненията.
Ако имаш нещо против системата на организация във форума, обърни се към администратор.

Дълъг списък с имоти или защо искат оставката на кмета на район Витоша

:eek:

Изненадана съм!

Явно много хора в общината са се облажили покрай кмета, щом никой не е изнесъл истината толкова години.

Цитат

Ето и идентичните моменти. И Манолова като Радев драматично щяла да подава оставка от поста Омбудсман. Припомняме, че Радев подаде оставка като шеф на ВВС, за да се кандидатира за президент. Реално той се занимаваше с политика още като висш офицер от Българската армия, което е забранено от Конституцията. Но му се размина.

Сега и Кюстендилската Дева разиграва същата драма. Реално тя води предизборна кампания, обслужвана напълно от определени медии, от половин година. Манолова се бъркаше навсякъде без никакъв видим резултат от това. Но пък беше винаги в медиите.

И тя както Радев ще бъде издигната от инициативен комитет, зад който се крие БСП. Интересно защо столетната партия винаги стои зад такива комитети, а няма лице да извади свой кандидат ? Дали защото през 2015 година кандидатът на партията в столицата Михаил Мирчев получи жалките 8,40% или 33 281 гласа ?

Или пък защото с водач Елена Йончева социалистите загубиха катастрофално изборите за европейски парламент?

Лидерката Нинова прави „пас“ към момента, оставила е с Манолова, която не обича особено, да се оправя шефът на столичните социалисти Калоян Паргов. Така Нинова си „връзва гащите“ при един изборен неуспех.

На обществото се подхвърлят димки-как БСП се дистанцира от Манолова. Ще припомним само, че през ноември м.г.когато Омбудсманът се „обиди“ на правителството заради служебната си кола от НСО и реши да прави обиколки в страната с влак, на всяка гара я посрещаха членове на БСП, маскирани като обикновени граждани.

Същата червена масовка от „онеправдани граждани“ беше организирана и в самия влак.

Едва ли е нужно да припомняме бурното минало на Кюстендилската Дева в родния й град, връзката и с т.нар. Братя Галеви, ВИС-2, поправките Ванко 1 и „Аз предложих Пеевски за шеф на ДАНС“ и още и още.

За офиса на дъщеря й в центъра на София, купен за смешните 100 000 евро, които тогава безработната Манолова взела като кредит.

Дано тя си е направила добре сметката, за да не се получи като с Елена Йончева, която уж беше „кучката, която бие всеки ден Борисов“, но след изборният провал на БСП се покри две седмици. Ако Манолова загуби тези избори, което е почти 90% гарантирано, това ще е един добър ден за българската демокрация. Поне няма да плащаме милиони левове държавна пара за пиара на Мая Манолова.

https://breaking.bg/analizi/манолова-опит-за-римейк-на-румен-радев/

Тоя филм сме го гледали  :) 

За морал в политиката дори не говорим....

Идентичните моменти - > и Радев си бил подал оставката. Значи от тук насетне да му мисли всеки, който реши да подаде оставка.

Антон тодоров се развихрил яко напоследък :) 

За инициативния комитет на другарката Манолова :

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=640723939785036&id=100015423071226

20 юли 2015 г. Адвокат Десислава Филипова, която днес е член на Инициативния комитет на Мая Манолова, преди четири години сипе огън и жупел срещу Мая Манолова, която е кандидат за омбудсман. Адвокат Филипова брани като гръцка менада Константин Пенчев от "банковата застъпничка" Мая Манолова /както я нарича тогава/. Днешният член на ИК на Галевица адвокат Д. Филипова през 2015г. я описва като "напълно неподходяща за омбудсман"!

Продължавам с разкритията кой кой е в Инициативния комитет на Галевица!
Любимец на съветското ГРУ, провален като комунистически военен шпионин - ключов фактор в Инициативния комитет на Мая Манолова!

Сигурен съм, че никому не е направило впечатление присъствието в Инициативния комитет на Галевица на някогашния кадрови офицер от комунистическото разузнаване РУМНО Валентин Цанков. За тази негова битност преди 10 ноември 1989 г. няма и сричка в биографията му, която е публикувана в официалния справочник на ИК на Манолова. Да видим кой е той!

Криско миско и чалгаджиййки няма да коментирам, но ето още един хубавец:

Никола Вапцаров, който е данъчен длъжник в големи размери към община Банско, оглави инициативния комитет на кандидата за кмет на София Мая Манолова! 👎

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Не, просто съм учуден как толкова компрометирани хора са в този ИК на галевица

Още два въпроса :

Какво е учила в Москва  и да покаже дипломата си по право.

Не би било сложно галевица да покаже  нали :) 

Почнаха с калните номера и измислянето на какво ли не. надути сопиоПАти по телевизията се дуят и дават КОМпеТЕНТно мнение кой какъв бил. Кой какъв рейтинг има и чий е този рейтинг на човека като личност или институцията...било на институцията ама нещо не ми се вярва.

Пак стъкмистики, пак тролски набези , определени групички не пускат мишката и клавиатурата и се трудят неуморно.

Още ли се чудите защо нищо не се оправя в тази държава? Докато всеки е великия мислител и баш експерт ще е така. 

Хипотетично, (не че ме интересува какъв ще е резултата в София) ако вземе,че спечели пчеличката Мая и разрови кочината в общината какво ще плямпат всичките тия баш СОЦопати - социолози и политолози. Тоя филм сме го гледали вече не помните ли?

преди 2 минути, nikssi написа:

Хипотетично, (не че ме интересува какъв ще е резултата в София) ако вземе,че спечели пчеличката Мая и разрови кочината в общината какво ще плямпат всичките тия баш СОЦопати - социолози и политолози. Тоя филм сме го гледали вече не помните ли?

Хипотетично ,(мен също не ме вълнува особено кой ще спечели София), защо мислиш че ще разрови кочината в общината когато видяхме че няма желание да рови докато беше омбутсман а само да позира за снимчици. Даже няма да се учудя планът на Борисов да е точно Мая да спечели .Много добре знаем че именно той я назначи на сегашната длъжност и тя се справи точно както той очакваше малко патардия и никакви проблеми за Борисов. На мен също ми се иска да се намери човек да разрови както казваш кочината но този човек със сигурност не е Мая Манолова. А социолозите и политолозите не ги мисли - те винаги ще намерят какво да бърборят и не им пука какво са казвали преди защото авторитетът им е на точка нула и по нисък няма как да стане.

преди 7 минути, lsmurf написа:

На мен също ми се иска да се намери човек да разрови както казваш кочината но този човек със сигурност не е Мая Манолова. А социолозите и политолозите не ги мисли - те винаги ще намерят какво да бърборят и не им пука какво са казвали преди защото авторитетът им е на точка нула и по нисък няма как да стане.

Всеки има право на мнение. Аз като пълен профан на тема политика може и да греша. Тук има профита в тая сфера. Те знаят всичко! :)

преди 41 минути, nikssi написа:

Още ли се чудите защо нищо не се оправя в тази държава? Докато всеки е великия мислител и баш експерт ще е така. 

Като те чета изобщо не се чудя. Докато има толкова късопаметен народ който е готов да лапа даже и многократно претоплените манджи, така ще е...  

преди 54 минути, lsmurf написа:

Даже няма да се учудя планът на Борисов да е точно Мая да спечели .Много добре знаем че именно той я назначи на сегашната длъжност и тя се справи точно както той очакваше малко патардия и никакви проблеми за Борисов.

Натам май отиват нещата :) 

А ако толкова дискредитирана личност като галевица костинбродска, издигнала Пеевски,   с още по компрометиран ИК  може да стане кмет, то все повече се убеждавам че и магаре да сложат за кандидат, ще бъде избран.

Разбира се , ако ББ се изкаже ласкаво и благосклонно :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Манолчето щяла да разрови хахахаххахах ей боже, кьорсулум табелата бре - тва па такива плужеци, като нея, славчо, барека, болен и прочие помивки, ако разровят нещо някога си, аз си отрежа автобиографията насред жълтите павета посред бял ден, сетне ще тропна една ръченица, а накрая си направя харакири започвайки от петите, та чей до ушите.

преди 9 минути, miro20 написа:

....

А аз все повече се убеждавам, че настояването ми, че не народа е избирал бойко, станишев, доган и т.н. да не ги изброявам всичките, е всъщност несъстоятелно - по всичко изглежда, че баш народа си ги избира, а после сваля, за да ги избере пак.

преди 2 часа, Барабой написа:

Като те чета изобщо не се чудя. Докато има толкова късопаметен народ който е готов да лапа даже и многократно претоплените манджи, така ще е...  

преди 3 часа, nikssi написа:

Тук има профита в тая сфера. Те знаят всичко! :)

И живеят в раздела политика. 

Не работите ли бре хора или това ви е призванието да дращите из политическите теми на форумите. 

преди 3 минути, nikssi написа:

И живеят в раздела политика. 

Не работите ли бре хора или това ви е призванието да дращите из политическите теми на форумите. 

Я пак ! Някой с 16782 мнения обвинява някого че много дращи из форумите ! Велик си. :lol6:

преди 19 минути, lsmurf написа:

Я пак ! Някой с 16782 мнения обвинява някого че много дращи из форумите ! Велик си. :lol6:

Не само това, ами влиза само да раздаде акъл колко са зле другите дето си дискутират интересни за тях теми, да се заяде за нещо, да квалифицира тоя такъв оня онакъв...

Да виждаш разлика от селска клюкарка-мрънкало ? :)  

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.