Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избори 2019г.

Featured Replies

Опааа!

Цветанов: Бившите ми колеги от ГЕРБ в неделя ще плащат по 300 лева за ромски глас на балотажа в София

Бившият втори в ГЕРБ и до скоро дясна ръка на Бойко Борисов – Цветан Цветанов буквално попиля преди малко цялата шайка на човека от Банкя, като написа гневен статус във Фейсбук, в който обясни, че след като той е напуснал партията единствения начин някой да гласува за ГЕРБ е като се купуват циганските гласове.

Публикуваме го без редакторска намеса:

“Уважаеми българи, уважаеми съграждани, уважаеми бивши съпартийци.

След изборите в неделя излязоха множество информации как в София и в много други гласове на страната, бившата ми партия е купувала масово циганските гласове като е давала по 200 лева на глас, искам да внеса едно уточнение, а именно, че това е самата истина.

Докато аз бях в ГЕРБ, обикалях денонощно България и се срещах с хората, говорих си с тях, слушах им проблемите, Борисов освен да се вози с джипката и да открива некачестввените си ремонти не прави друго.

Именно заради това, в ГЕРБ осъзнаха, че единствения начин да печелят изборите от тука нататък е да купуват колкото може повече цигански гласове.

Особено за София залогът е толкова голям, че на балотажа в неделя най – вероятно ще дават и по 300 лева на глас, ако не и повече.”

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 47,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 43 минути, barbuncela написа:

Бившият втори в ГЕРБ и до скоро дясна ръка на Бойко Борисов – Цветан Цветанов буквално попиля преди малко цялата шайка на човека от Банкя, като написа гневен статус във Фейсбук, в който обясни, че след като той е напуснал партията единствения начин някой да гласува за ГЕРБ е като се купуват циганските гласове.

Не намирам такъв пост в профила му. Дайте връзка към поста във фейсбук.

преди 1 минута, nikssi написа:

От къде да ти я дам? Дала съм връзка, от където съм го чела и копирала!

преди 8 минути, barbuncela написа:

От къде да ти я дам? Дала съм връзка, от където съм го чела и копирала!

Но така излиза, че Митко Делчевски (името под текста) го е написал в порив на вдъхновение, тъй като и той/те не са дали "източник", линк, скрийншот от статус на профил.

преди 1 минута, Maleficient написа:

Но така излиза, че Митко Делчевски (името под текста) го е написал в порив на вдъхновение, тъй като и той/те не са дали "източник", линк, скрийншот от статус на профил.

Аз не коментирам дали е вярно или не! Толкова работи се пишат по нета! Просто го видях от фейса и го пуснах.

преди 5 минути, barbuncela написа:

Аз не коментирам дали е вярно или не! Толкова работи се пишат по нета! Просто го видях от фейса и го пуснах.

Там е проблемът че не си го видяла във "фейса" а в някакъв фейк сайт . Според мен преди да разпространяваш такива "бомби" все пак е редно да се убедиш че не са фейк. В противен случай изглеждаш доста несериозно въпреки респектиращия надпис "модератор" но ти си знаеш най - добре защо точно го правиш. Прекаленно плоска е шегичката според мен. Ако беше истина щеше да бъде много голям скандал . Не казвам че не се купуват гласове - купуват всички , но толкова груба нападка срещу ГЕРБ Цветанов не може да си позволи според мен.

Фанндъчето при Агнешките главички на делавера!

Цитат

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на София Йорданка Фандъкова е била в централата на "Демократична България", за да преговаря за подкрепа за втория тур на местните избори в неделя.

Йорданка Фандъкова била придружена от Марина Едрева, която бе шеф на съветниците от управляващата партия, а сега е четвърта в листата за съветници на вота.

Срещата се е състояла в 15 часа и е била по инициатива на Фандъкова.

Лидерите на ДБ Христо Иванов и ген. Атанас Атанасов отказали да дойдат в централата на ГЕРБ, тогава Фандъкова заявила, че няма проблем за нея да отиде при тях.

Ко ? Ся ко нъл такива онакикива....маскари сър , маскари. Делавераджии.

преди 20 минути, lsmurf написа:

Там е проблемът че не си го видяла във "фейса" а в някакъв фейк сайт .

Поста може и да е изтрит, това не ти ли мина през главата? Нищо чудно да го е казал или нещо подобно , като се има предвид Боко как само мелеше против Цвъки.

Не,че е лошо де , колкото повече се "хранят" токова по - добре. Отдавна съм го каза - Цвъки драпа за креслото в ГЕРБ  ама Боко не си го дава....що тъй бре, нъл идуя ала бала...

Мангизи сър , мангизи!

Същото и тук - мангизи или както казват интереса клати феса. Някои ново регистрирали се , някои активирани абе тролопитеци сър.

:wub:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

271166030_-1.jpg.01e19ed1ea2d34c305d982dbabfe7d69.jpg

току-що, lsmurf написа:

Е аман от "специалисти"  и  "компетентни" като тебе тука! Аман! Добре че сте само 4-5 човека! Борисов да знае да ви вземе в правителството да му решавате нещата! Ами така де, знаете всичко и за всеки! :lol6:

Всички сайтове които са срещу герб са файк сайтове! Нали! :lol6: Герб е най, най, най Святата истина. Божествената истина и честност! Е аман бе! Защо си мислите , че хората са идиоти?

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

Специално за тия дето се радват на "Победата": 

Разследване: Кака се купуват избори

Някой от защитаващите ГЕРБ може да се види в това видео. 

току-що, Soviet Soldier написа:

Специално за тия дето се радват на "Победата": 

Разследване: Кака се купуват избори

Някой от защитаващите ГЕРБ може да се види в това видео. 

Как бе? Това е поредния фейк сайт...или как беше? Това е монтаж, политическа поръчка и провокация срещу герб! Не те е срам да разпространяваш такива новини!

преди 1 минута, barbuncela написа:

Как бе? Това е поредния фейк сайт...или как беше? Това е монтаж, политическа поръчка и провокация срещу герб! Не те е срам да разпространяваш такива новини!

Простолюдието си заслужава съдбата, жалко само за нормалните хора в тази страна. Платените негодяи, едва ли имат умствен капацитет да загреят, че тези трохи, дето ще им ги дадат не са изкарани с честен труд от почтени бизнесмени, а са окрадени от всички нас чрез далаверите, които въртят управляващите. Големите партии, като ГЕРБ иначе, за какво така се стараят да взимат повече кметски места? Просто всеки техен кмет е задължен от всяка една далавера с държавни или европейски средства да отчита по-големия процент на партията, а част да запази за себе си. Всяко кметско място се разглежда, като източник на доходи. 

И още относно измамите по изборите: 

току-що, Soviet Soldier написа:

Простолюдието си заслужава съдбата, жалко само за нормалните хора в тази страна. Платените негодяи, едва ли имат умствен капацитет да загреят, че тези трохи, дето ще им ги дадат не са изкарани с честен труд от почтени бизнесмени, а са окрадени от всички нас чрез далаверите, които въртят управляващите. Големите партии, като ГЕРБ иначе, за какво така се стараят да взимат повече кметски места? Просто всеки техен кмет е задължен от всяка една далавера с държавни или европейски средства да отчита по-големия процент на партията, а част да запази за себе си. Всяко кметско място се разглежда, като източник на доходи. 

И ми прави впечатление, че много (хора минали 40)следователно помнят времената преди 10 ноември 1989г. да плюят срещу БСП и боготворят Герб, без да си дават сметка(или така им понася) че Герб, особено Борисов, е създание на БКП сега БСП. Както са казвали на времето "Втори ешалон на партията" резервата СДС , разбита отново от междуособици...така поне чета, и ми разказват. И  в последствие част от която се изражда в Герб. Особено Борисов. Създал се под крилото на БКП... И фактически днес, тия твърдения се доказаха. Герб се обедини със СДС...Само ДСБ някак липсва... Какво повече. Но много плюят. Или тогава неуспели, и сега! Поради некадърност да се навеждат , може би...И повечето като ги слушаш сега, трябва да си помислиш, че или са паднали от Марс, или са дисиденти...ама много са бе...И не иска да си признаят, че са от едно котило. Но към някой, майката е била добра, към някой не!

преди 2 часа, nikssi написа:

Щото е фейк :)

Класически стандартен ФЕЙК. За не особенно умен електорат.

преди 2 часа, lsmurf написа:

Там е проблемът че не си го видяла във "фейса" а в някакъв фейк сайт . Според мен преди да разпространяваш такива "бомби" все пак е редно да се убедиш че не са фейк. В противен случай изглеждаш доста несериозно въпреки респектиращия надпис "модератор" но ти си знаеш най - добре защо точно го правиш. Прекаленно плоска е шегичката според мен. Ако беше истина щеше да бъде много голям скандал . Не казвам че не се купуват гласове - купуват всички , но толкова груба нападка срещу ГЕРБ Цветанов не може да си позволи според мен.

Остави я да се излага.

Който сам си го прави, никой друг не може да му го направи :)

преди 1 час, barbuncela написа:

Защо си мислите , че хората са идиоти?

Защото копират подобни глупости .

преди 1 час, nikssi написа:

Поста може и да е изтрит, това не ти ли мина през главата? Нищо чудно да го е казал или нещо подобно , като се има предвид Боко как само мелеше против Цвъки.

А защо не направо да бяхте казали че ББ го е казал ?

Защо впрягате някакъв си Цв цв ?

ББ е казал това ! Как купува гласове.

Хайде опровергай ме де :) 

Дори не се усещаш как се излагаш, нали ? :)

преди 2 минути, miro20 написа:

Дори не се усещаш как се излагаш, нали ? :)

А, разписа се. Мислех си да не да са ти спрели тока, или компа да ти се е развалил!  :giggle1:

Хайде сега и другите двама и лягам да спя спокойно! :lol6:

За това ли става въпрос https://news.bg/crime/razpitaha-kandidat-kmet-na-gorna-oryahovitsa-i-oshte-10-dushi-za-kupuvane-na-glasove.html

Цитат

Полицията в Горна Оряховица започна проверка по сигнал на гражданин за търговия с гласове, съобщи bTV.

Призовани за писмени показания до този момент са 10 души от Горна Оряховица и региона. На явилите се са съставени предупредителни протоколи.

За писмени показания е привикан и кандидатът за кмет на Горна Оряховица Явор Божанков (депутат от на БСП).

Депутат на БСП май е по различно от ГЕРБ а  ? :)

преди 4 минути, barbuncela написа:

А, разписа се. Мислех си да не да са ти спрели тока, или компа да ти се е развалил!  :giggle1:

Хайде сега и другите двама и лягам да спя спокойно! :lol6:

Аха... целта ти е да се заяждаш.

преди 2 часа, barbuncela написа:

Не всичко което хвърчи се яде.

:)

Капиш ?

Всеки който види някаква простотия в нета и вече е супер важен.

Замисли се за тази хигиена в дискусиите за която говоря.

Ако можеш

преди 6 минути, miro20 написа:

Депутат на БСП май е по различно от ГЕРБ а  ? :)

Това са ТВОЙ фейк сайтове, чети си ги ти, и плащай за да нямаш реклами! 

1781895667_-1.jpg.902dfc2cd29d15849dbf73dad6ef0ac1.jpg

Хайде лека нощ!

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

току-що, barbuncela написа:

Това са ТВОЙ фейк сайтове, чети си ги ти, и плащай за да нямаш реклами! 

Оппаа.. пак се издъни.

Имено фейк сайтовете нямат подобни "изисквания" .

Защото безплатното сиренце е само .. къде ?

Точно така - в капана.

Ама ти наистина не се осъзнаваш как се излагаш , нали ? :) 

пп

самата новина я има и по други сайтове, които също  не са под съмнение.

Чукни гугъл да се информираш малко .

нюз.бг  било фейк сайт :laughing4::laughing4:

По темата пак

- Я кажи сега, Фандъкова ще пуска ли безплатен транспорт САМО за цигани ?

И безплатен ток за цялата зима ?

преди 3 часа, barbuncela написа:

Е аман от "специалисти"  и  "компетентни" като тебе тука! Аман! Добре че сте само 4-5 човека! Борисов да знае да ви вземе в правителството да му решавате нещата! Ами така де, знаете всичко и за всеки! :lol6:

Всички сайтове които са срещу герб са файк сайтове! Нали! :lol6: Герб е най, най, най Святата истина. Божествената истина и честност! Е аман бе! Защо си мислите , че хората са идиоти?

Ами когато има некомпетентни като теб трябва да има и компетентни като мен дето да ги спират да се мъчат да убеждават хората че доматите се ядат заедно с колците. Та мисля че точно ти правиш хората на идиоти с изваждането на подобни щуротии иначе ГЕРБ го защитавам и обичам точно колкото БСП и ако ти противореча е именно защото се опитваш да ме правиш на идиот с подобни долнопробни фейкове дето и дете не би се вързало. И спри да ми даваш оценки. Много си мъъъъъничка за да го правиш.

преди 2 часа, miro20 написа:

Оппаа.. пак се издъни.

Имено фейк сайтовете нямат подобни "изисквания" .

Бе ти май нещо изпуши ... я виж тука фейк сайт ли е бре https://www.24chasa.bg/  ами тука пак ли фейк бре https://www.svobodnaevropa.bg/

Смех ,смех ... просто въпросния сайт е нагъл , нагъл та дрънка. Ей , сега ще пусна всите реклами...да бе...

За фесбук ... ами нали се сещате,че статуси се трият бре! Ха ,ха. Експерти.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 4 часа, nikssi написа:

Бе ти май нещо изпуши ...

А не ти ли е смешно че сайт /нюз.бг/  който има политика за рекламите да се изкарва ТОЧНО ЗА ТОВА като фейк сайт ? :) 

Що не питаш момето " изпуши ли " ? :)  Щото не смееш .

Мед ми капе какви сте мазни мазни :)  Аконякой друг бе постнал такава простотия от "истината.нет" или "информиран.нет" , щяхте да се смеете с г'за си ... ама сега понеже момето модераторка.. .и хън мън хън мън ... :laughing4:

преди 5 часа, lsmurf написа:

именно защото се опитваш да ме правиш на идиот с подобни долнопробни фейкове дето и дете не би се вързало.

Абсолютно . Но проблема е че мно гохора се връзват.

И виж как реват да си защитават фейковете.

пп

другото с видеото също е много важно в аспекта на технологията на фейкове.

Арестуват кандидат на БСП за търговия с гласове , но внушенията са ... "вижте ГЕРБ как купуват" .  :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 6 часа, lsmurf написа:

Ами когато има некомпетентни като теб трябва да има и компетентни като мен дето да ги спират да се мъчат да убеждават хората че доматите се ядат заедно с колците. Та мисля че точно ти правиш хората на идиоти с изваждането на подобни щуротии иначе ГЕРБ го защитавам и обичам точно колкото БСП и ако ти противореча е именно защото се опитваш да ме правиш на идиот с подобни долнопробни фейкове дето и дете не би се вързало. И спри да ми даваш оценки. Много си мъъъъъничка за да го правиш.

Вярно е! Затова пък ти си от "компетентните". Моите оценки са на база на факти.

преди 10 часа, lsmurf написа:

Беше абсолютно сигурен, че не е от фейса нали?

Това ти като "компетентен" как би го нарекъл?  Хората го наричат, изказал се неподготвен! Меко казано!

Знам, че ви е кофти и се вбесявате като се пише против определена партия, но какво да се прави, вашата истина не е, божата истина. Някой тука говореше за неудобство. Вярно е, не ви ли е наистина неудобно да обявявате всичко онова което се пише против една партия за недействително, лъжи, фейкове и всякакви подобни епитети. Сайтове фалшиви, телевизии фалшиви, разкази на очевидци, фалшиви! Абе всичко за вас е фалшиво. Щом е против Герб и не излиза от информационната система на Герб! 

преди 7 часа, lsmurf написа:

защото се опитваш да ме правиш на идиот

Някъде да видя да се обръщам персонално към тебе? А ако не ти харесва публикацията, това си е лично твой проблем!

А дали съм малка да те оценявам...ами като не искаш да ти правят оценки, както ти правиш, недей да пишеш! 

Приятен ден

преди 11 часа, barbuncela написа:

Защо си мислите , че хората са идиоти?

Защото са герберасти и тъпи болшевики. "Който не е с нас е против насс".

Вярно е, не ви ли е наистина неудобно да обявявате всичко онова което се пише против една партия за недействително, лъжи, фейкове и всякакви подобни епитети.

ти май наистина не разбираш. Въобще не става въпрос за ДАДЕНА партия.

А за тиражирането на фейкове и измислици.

Да, можеш да принизиш дискусиите до това ваше , фейк ниво, но това е несериозно.

Какво постигаш с лъжи като ...  "Фандъкова дава безплатен ток и транспорт на циганите" ?

Или "Цветанов казал че герб ще плаща по 300 лв " ???

преди 21 минути, Филипов написа:

"Който не е с нас е против насс".

Ми то вие демонстрирате такова поведение.Аз нямам нищо против ИСТИНСКИ новини срещу гЕРБ. Но не и такива простотии.

:)

преди 17 часа, nikssi написа:

И аз не виждам да е писал подобно нещо - нали ежедневно го следя какво публикува този. Имаме измислица, която не пречи да е много близо до истината. Всеки знае, че ГЕРБ масово купува гласове, също и заплашва. Иначе просто няма кой да ги подкрепя. Интересно ми е във Варна какво ще стане и дали хората биха ги изринали ако пожелаят.

Добро интервю на д-р Пасков:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.