Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избори 2019г.

Featured Replies

преди 18 минути, Lumberman написа:

Варна какво ще стане и дали хората биха ги изринали ако пожелаят.

Няма да стане...мъжът на братовчедка ми, тя се омъжи във Варна. Обяснили са му почти директно за кой трябва да гласува, и че в противен случай ставало лошо...Значи имат начини да контролират и бюлетините! 

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 47,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 8 минути, barbuncela написа:

Няма да стане

Преди време един друг "модератор" изхвърча поради политически пристрастия, сега май ти си наред? Вашего брата нямат право да разделят хората на нашите и останалите-вреди на бизнеса. Като толко ти е мила БКПто, върви в клуба по интереси в маалата, там ще си по на място. 

преди 10 минути, B3M2W0 написа:

Вашего брата нямат право да разделят хората на нашите и останалите-вреди на бизнеса.

И къде го прочете г-н специалист? Тука трима ,четрима почвате да виете вече от ярост! И хич не ме плаши, защото не ме познаваш изобщо!

Някой да ми каже това, моментално му хвърлям табелата! Мда!  Говоря каквото мисля, каквото съм видяла, каквото съм прочела. Ако на някой не му понася, проблема си е негов!

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 4 часа, barbuncela написа:

Няма да стане...мъжът на братовчедка ми, тя се омъжи във Варна. Обяснили са му почти директно за кой трябва да гласува, и че в противен случай ставало лошо...Значи имат начини да контролират и бюлетините! 

И в последствие как ще разберат за кой всъщност е гласувал?  

преди 7 часа, Lumberman написа:

Имаме измислица, която не пречи да е много близо до истината.

Фейк. Класически фейк се нарича това :) 

Ама се мазните да не изглежда че противоречите на "дамата" :) 

преди 7 часа, barbuncela написа:

Говоря каквото мисля, каквото съм видяла, каквото съм прочела. Ако на някой не му понася, проблема си е негов!

Не всичко което хвърчи се яде.

Помедитирай върху тази сентенция, па белким се усетиш как се излагаш с тези фейкове.

Много станахте бре.. много сте... :) 

Какво ли не правите за да принизявате форума до вашите фейк соц  простотии

преди 29 минути, M.Николов написа:

Уау, културата се обади.:giggle1:

Новото кръстовище. Поръчител Софийска община! Изпълнител...нямам идея. Но вероятно и това е фейк Николов, или фото монтаж не се заблуждавай! :giggle1:

76710768_2461242874160379_13839016589199

Ураааа!    dff76ca67ac64c97ea67a34335fd9e16.png

На това прилича чисто новата ул. Житница. След 4-годишно ходене по мъките и хвърлени милиони за изграждане на инфраструктурата в района така изглежда средата, която ни се предлага. Някой дължи обяснения на гражданите! Кой сложи този крив шкаф насред тротоара и то върху напътстващата ивица за незрящи? Кривите и грозни шахти дори не заслужават коментар, тъй като и те са запазена марка на Столичната община. Явно фактът, че се изгражда изцяло нова улица не беше достатъчен, за да бъдат прави и ненатрапчиви.

преди 11 минути, M.Николов написа:

УжасТ!

Ама какво ли разбираме ние с теб.:wub:

Хареса ми това:

https://www.24chasa.bg/novini/article/7725288

Не знам дали ще го доживея да го видя....мда

"по делата им ще ги познаете"  Нов завет  7 глава Матей! 

Значи за другите неща не знам, но последните ремонти в София са под всякаква критика.Фандъкова може и да не е лош кмет, но категорично или трябва да спре с ремонтите или да си намери специалист, който да разбира от естетика и строителство и да отговаря за тази работа.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Значи за другите неща не знам, но последните ремонти в София са под всякаква критика.Фандъкова може и да не е лош кмет, но категорично или трябва да спре с ремонтите или да си намери специалист, който да разбира от естетика и строителство и да отговаря за тази работа.

А колко милиона похарчи, или си ги разделиха! Изобщо не говоря за Граф Игнатиев. Градинката дето и викат "Кристал" една година затворена! И какво накрая е направено? Козметика! Градинката между университета и Народното събрание, същата работа! Една година. Какво е направено? Една чешмичка, смениха плочките, дето ги ремонтираха в последния момент поради некадърна работа на фирмата изпълнител. Една година! И двете градинки. Нали се сещаш, че всеки месец се плаща на фирмата изпълнител! Градинката на Седмочисленици, също! Трети лъч на метрото. Няма да е готов за Нова година , а на 1 март. Още два месеца. Нали се сещаш, че това са пари, хиляди, за фирмата изпълнител, а може би милиони! И кой знае колко още дето не знаем. София по едно време се беше превърнала в стройтелна площатка!

София не е като другарта  България.

А с тези дребнави хейтърски закачки , всъщност, рекламирате ГЕРБ. :) 

То това е най забавното де :) 

Ама не се усещате.

Аз ей за това се отказах от София - щото редовно по строежите ме караха да правя е те такива дивотии, ела па ако са държавни/ общински поръчки, цирка беше пълен, а далаверата страшна, те и за това всички по веригата се овълчват, щото тези пари наистина са сигурни, бързи, лесни, безрискови и чисти, а за ценоразписи да не говорим. А в провинцията още по- зле и още по- безцеремонни, ремонтират тротоара гътайки ти къщата, нема лабаво братче.

преди 1 час, insec написа:

А в провинцията още по- зле и още по- безцеремонни

Е именно де. :) 

Затова софийските гъдели за трафопостче накриво поставено, или някакви триъгълници на  Граф Игнатиев.... на фона на изцяло нов път и инфраструктура  изглежда толкова дребнаво и смешно "заяждане" .

Да ви имаме "кусурите" бре...

Затова и казвам че рекламират ГЕРБ, ама не се усещат... :) 

За изборите :

https://trud.bg/цик-глобява-би-ти-ви-за-предизборна-аги/?fbclid=IwAR2fN1GyMaCgX9AJbTGRgVnhLU4NPpLS2grLjBjEfgwjTDQVaQShPydTh6Q

БТВ глобени за предизборна агитация.

За какво им е на БСП да купуват цигани, като по лесно е да купиш цяла медия на национално ниво  ? :) 

А Манолова Костинбродска Галевица Орешарска отказала дебат

Цитат

"Вчера беше отправена покана за дебат пред всички медии между г-жа Фандъкова и г-жа Манолова заедно с техните екипи. Убедени сме, че дължим на софиянци публичен разговор както за проектите на града, така и за екипите, които ще реализират заявените програми. Тази покана беше лично отхвърлена от г-жа Манолова", заявиха от предизборния щаб на ГЕРБ и СДС в столицата.

"Вече повече от месец Мая Манолова продължава да крие и хората, които стоят зад нея, и парите, с които финансира кампанията си. На твърденията си за кмет в сянка, тя отговори с екип в сянка, който и до момента е неизвестен", допълват още от партията.

https://faktor.bg/bg/articles/gerb-otvarna-na-manolova

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, barbuncela написа:

Новото кръстовище. Поръчител Софийска община! Изпълнител...нямам идея. Но вероятно и това е фейк Николов, или фото монтаж не се заблуждавай! :giggle1:

76710768_2461242874160379_13839016589199

Ураааа!    dff76ca67ac64c97ea67a34335fd9e16.png

На това прилича чисто новата ул. Житница. След 4-годишно ходене по мъките и хвърлени милиони за изграждане на инфраструктурата в района така изглежда средата, която ни се предлага. Някой дължи обяснения на гражданите! Кой сложи този крив шкаф насред тротоара и то върху напътстващата ивица за незрящи? Кривите и грозни шахти дори не заслужават коментар, тъй като и те са запазена марка на Столичната община. Явно фактът, че се изгражда изцяло нова улица не беше достатъчен, за да бъдат прави и ненатрапчиви.

София с това ли се гордеете по неграмотна поставена централа до шахти не съм виждал никога я елате в Добрич да видите на всяка шахта кабелна как са постовени грамотно централите на доставчиците и тогава ругайте къв бил Добрич малумници ! За това все ревете НЯМА НЕТ НЯМА ТВ .

преди 45 минути, miro20 написа:

За какво им е на БСП да купуват цигани, като по лесно е да купиш цяла медия на национално ниво  ? :) 

Да не забравяме, че Сестра Галева - Костинбродска изкара три мандата депутат, благодарение на ромските гласове в Кюстендил.

преди 52 минути, miro20 написа:

Затова софийските гъдели за трафопостче накриво поставено, или някакви триъгълници на  Граф Игнатиев.... на фона на изцяло нов път и инфраструктура  изглежда толкова дребнаво и смешно "заяждане" .

Да ви имаме "кусурите" бре...

Абе като гледам вместо да разискваш каква била Манолова вземи коментирай що тъй в Русе се гърчи Герб? Дреме ми за София - ния геребераста го изритваме директно.Плевен не се продава , Плевен не пада на колене. :wub:  Борисов жа реве пак.

Всичкото индианец за герберастите ходи да пуска ама ся в неделя Спартански ще отнесе гербераста като куцо пиле домат!!! 

преди 11 часа, nikssi написа:

Абе като гледам вместо да разискваш каква била Манолова вземи коментирай що тъй в Русе се гърчи Герб? Дреме ми за София

Когато кандидата е качествен, няма значение от коя партия е. Сигурно живееш далеч от столицата и затова не ти дреме, но там залогът е голям. Ако сестра Галева - Костинбродска спечели, БСП ще се опитат да бутнат властта и да предизвикат предсрочни парламентарни избори. Ние тук по форумите си чешем езиците, но на политическия фронт битката е жестока. Вместо от БСП да си седнат на задниците, да си огледат структурите и да предложат качествени кандидати, те само плюят по ГЕРБ, че крадат и купуват гласове. Да не би, когато БСП бяха в управлението, да не са крали и купували гласове. Нищо ново под слънцето. В сутрешния блок по Нова сестра Галева - Костинбродска изля толкова жлъч по адрес на Фандъкова и ГЕРБ, че ме отврати още повече. Обясняваше, че купували гласове. Само че, тя го знае от личен опит. Изгледайте клипчето.

https://pik.bg/шокиращо-видео-бизнесмени-купуват-гласове-за-мая-манолова-сред-миньори-и-ги-рекетират-прев-news880880.html

Методите, които БСП използват /независим кандидат подкрепен от БСП, всички срещу ГЕРБ и вадене на компромати/ отвращават голяма част от хората. Вместо да кажат, ето това е нашият кандидат, гласувайте за него. Вие досега направихте това, ние ще направим това и това. Няма да спираме започнатото от вас, ще го довършим и ще надградим. Сигурен съм, че има грамотни и кадърни хора в БСП, но методите им не струват.

Това си е мое лично мнение и не ангажирам никого с него. Ако някой се почувства засегнат, моля за извинение.

Явно положението е такова. Либерастията застава зад Боко и гербавите кандидати, сакън да не им забрани да си играят трансджендърските роли.

За съжаление все гласуваме за по-малкото зло. Спартански не става. Пълен застой за мандата, но пък е по-малкото зло. Няма едно работещо предприятие, обявите за работа в специализираните сайтове са все на минимална заплата, не дори и на осигурителнирте прагове за съответната длъжност. Има няколко шивачници на ишлеме, конкурираме се с китайците по ниска цена на труда. И извънредна работа.

За картела в цените на горивата също не ми се говори, пак сме най-скъпите. Където има конкуренция цените са с поне 10% надолу.

А текущият гербераст областен управител и кандидат нищо не е направил за строителството на околовръстен път между изходите за Ловеч и Русе. Нито предишният му "колега" от другата боя.  Така че след година като се изсипе цялата магистрала между Ловеч и Плевен няма друг път освен градските улици. Които общинарите преди месец вече гласуваха да са част от републиканската мрежа. Въпреки че имаше проекти и обществено обсъждане от 2007, а от 2012 "осигурено" финансиране. Сега чиновниците от АПИ са нарисували пълни измислици като гледали Google Maps. И на място видели че няма да  стане тая.

А за продължението на магистралата до пътя Русе - Търново никой не е чул нищо.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

За магистралата не съм чул, ама днес като си напазарувах тоалетна хартия, открих, че цените отново са скочили, на тоз тъй необходим продукт, втори път скачат само тази година и с последното повишение, цената е вече с повече от  20% над тази в началото на тази година. Цените както следва бяха 1.80лв(10% от тази цена=18 стотинки) ->2.00лв през март -> и 2.20лв сега. Може да не изглежда кой знае какво като крайна цена, няма и половин кутия цигари, но все пак е над 20% увеличение в цената, за период по-малко от календарна година.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.