Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избори 2019г.

Featured Replies

https://pik.bg/извънредно-в-пик-tv-герб-отговориха-на-заканите-на-мая-манолова-за-пореден-път-се-готви-не-news881298.html

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 47,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 часа, insec написа:

То ще е цяло чудо, ако въобще се кандитатира втори път - на тази малоумна нация й дай само бойковци, манолки и прочие паплач; Радев е едно изключение в последните 70+ години. Към днешна дата цирка вече е толкова голям, че има резон купуването на гласове да си стане законно.

За Радев - лайк, а за другото - ето какво. Тази алчна, крадлива пасмина ми е толкова кръвно отвратителна, че бих гласувал за всеки, който има шанс да ги измести, независимо дали е манолка, игнатовка, боневка, важно е да се направи първата стъпка. НЕ НА СВИНЕПОДОБНАТА ШАЙКА, ПРЕВЪРНАЛА БЪЛГАРИЯ В БАНАНОВА РЕПУБЛИКА! 

ГЕРБ бие убедително в Плевен. Кандидатът на Борисов Мирослав Петров води на Спартански с 18%

Screen%20Shot%202019-11-01%20at%2015.59.

Ще им се! Плевен не се продава, Плевен няма да падне! 

Цитат

Става вече прекалено. И вашият сайт написа глупости за гласуването в Плевен. Няма да стане. Избираме Спартански .

преди 17 часа, andreygg написа:

Не случайно на "независимия кандидат" вицето му е от БСП. Защо ли? Да му набива канчето, ако случайно кривне от "правия път".

тя си го каза в прав текст  :) 

Цитат

И най-малкото движение срещу БСП няма да ви бъде простено!

https://blitz.bg/politika/yotova-izsska-pred-rumen-radev-i-nay-malkoto-dvizhenie-sreshchu-bsp-nyama-da-vi-bde-prosteno_news443886.html

Иначе тактиката на бСП бе споменавана вече - винаги "отзад" , без свой  кандидат за който да носят отговорност, само с инициативни комитети, издигания на "независими" и т.н.

За какво им е тази  унизителна хамелеонщина, идея си нямам :) 

преди 47 минути, Lumberman написа:

То е същото , както членовете на ВСС попречиха преди "изборът", на техен член да подаде оставка и да се кандидатира за главен прокурор. Нали герп нагласиха  за там гешеф-та и дори един единствен конкурент, би го пратил в девета глуха. Конкуренцията се елиминира директно, дори не се крият наглеците, като се използуват машите на зависимите от волята  на тиквата институции. А зависими, са всичките "независими" институции във васалната на сащ бокова диктатура - бостанистан.

Самозабравиха се. Дори не се и крият и срамуват. Дано това означава, че и тяхното време е наближило.

преди 10 часа, miro20 написа:

тя си го каза в прав текст  :) 

https://blitz.bg/politika/yotova-izsska-pred-rumen-radev-i-nay-malkoto-dvizhenie-sreshchu-bsp-nyama-da-vi-bde-prosteno_news443886.html

Иначе тактиката на бСП бе споменавана вече - винаги "отзад" , без свой  кандидат за който да носят отговорност, само с инициативни комитети, издигания на "независими" и т.н.

За какво им е тази  унизителна хамелеонщина, идея си нямам :) 

Ясно им е че са тотално компроментирана партия и се надяват по този начин да прелъжат някой освен техният електорат с чугунените глави да гласува за "независимият" кандидат обаче им се получи само веднъж с Радев . Народът вече май не кълве. :D

Кой пък тоя?

Много по-лесно е оня със шайката ОПГ - Бойко, Цецо и т.н. Описано и документирано в книги. След това им стана пръв защитник, техен депутат, дори и усвои болшевиките изцепки да уволнява от ефир че и беше махнат. Но пък се цитира от троловете.

на 1.11.2019 г. в 19:33, crazy katon написа:

Tази алчна, крадлива пасмина ми е толкова кръвно отвратителна, че бих гласувал за всеки, който има шанс да ги измести, независимо дали е манолка, игнатовка, боневка, важно е да се направи първата стъпка. НЕ НА СВИНЕПОДОБНАТА ШАЙКА, ПРЕВЪРНАЛА БЪЛГАРИЯ В БАНАНОВА РЕПУБЛИКА! 

A да бе - то щото преди ГЕРБ държавата цъфтеше и вържеше. От трън та на глог 30 години - за да не бъде Виденов, ще изберем Костов, после за да не бъде Костов, ще изберем царя, после за да не бъде царя ще изберем герб, за да не бъде герб ще изберем станишката, сетне за да не бъде станишката па да изберем герб, че няма кой друг. Сега дай да изберем кокошката, че да не бъде тиквата - достатъчно елементарно, за да се досетя какво ще последва: за да не бъде кокошката, дай да изберем па тиквата. Все същата, та не - мерси, ама не, тъз първа стъпка си е живо буксуване, анти- вота не е достатъчен, без позитивен вот разлика ще видим през крив макарон.

на 1.11.2019 г. в 20:26, nikssi написа:

:D:D

405658672_Screenshot_2019-11-0318536-406.png.336218714e63c6b8db490debc90f5359.png

Честито Ви Новото Старо ! :lol6:

....Да ме бяха питали ! :lol6:Язък за напразните надежди.....и харчовете .  70+млн. са си доста пари за изстрадалата ни от грабежи държава .:(

Цитат

София. Страх ме е от реалната ситуация в страната, а тя е безобразно и безнаказано купуване на гласове. Това каза кандидатът за кмет на София Мая Манолова по време на пресконференция, предаде репортер на Агенция "Фокус".
"Що се отнася до моето участие в тази кампания, наистина дадох всичко от себе си в една трудна, жестока и нечестна кампания. В нито един момент не отговорих на вандалските актове с вандализъм, на лъжата с лъжа, на агресията с агресия, на купуването на гласове. Подкрепата на хората, вдъхновението им, за мен бяха по-важни от манипулациите и от черната кампания. Ще бъда пределно искрена тази вечер. Ако ме питате от какво ме е страх. Не ме е страх от загубата, от принудата, от директните заплахи, от силовото постигане на резултат. Не съм страхлив човек и вие го знаете. Страхът ми най-ясно се изрязава в думите на един от кандидатите за районни кметове, който днес по обяд ми каза: "Нищо не мога да направя, купуват пред очите ми гласове, и полицаите го виждат и казват: "Нищо не можем да направим". Страх ме е от думите "Нищо не мога да направя". Това е реалната ситуация в страната. А тя е безобразно и безнаказано купуване на гласове. Безнаказано за управляващата партия ГЕРБ. Видяхме как силово се склоняват хора да гласуват, а правоохранителните органи действат селективно", посочи още Манолова.

Създадоха си електорат и мъртви души, които да ползват до века. Напълно нелегитимна, непредставителна власт. Бай Ганьо би се засрамил.

Иначе моите "съболезнования" за самозабравилия се гербаджия в Благоевград.

преди 7 часа, insec написа:

A да бе - то щото преди ГЕРБ държавата цъфтеше и вържеше. От трън та на глог 30 години - за да не бъде Виденов, ще изберем Костов, после за да не бъде Костов, ще изберем царя, после за да не бъде царя ще изберем герб, за да не бъде герб ще изберем станишката, сетне за да не бъде станишката па да изберем герб, че няма кой друг. Сега дай да изберем кокошката, че да не бъде тиквата - достатъчно елементарно, за да се досетя какво ще последва: за да не бъде кокошката, дай да изберем па тиквата. Все същата, та не - мерси, ама не, тъз първа стъпка си е живо буксуване, анти- вота не е достатъчен, без позитивен вот разлика ще видим през крив макарон.

Силно казано!!! Но разбери, че каквото и да е било, по-голяма морална разруха никога не е имало, по-голяма гавра с историята никой не си е правил. Не са достатъчни само метро, детски градини и асфалт, трябва да има и гордост, гордост от това, че си българин. Аз не се гордея, не и с тези управляващи ... не ги признавам, не гледам телевизиите им, не чета вестниците им, не гледам артистите им, не вярвам на историята им, аз съм българин. Повече в тези теми няма да пиша, казах всичко, което мисля за герберастите и ако продължа, трябва да почна да ги псувам, а това, така или иначе няма да бъде допуснато. Оставам като лайкодател и ще се съсредоточа на външнополитическите теми и тези за изкуство, тогава, когато имам време, но то е малко, тъй като гоня средната им заплата.

Позитивен вот ще има тогава, когато тази непартия напусне политическата сцена и мисля, че има малък напредък в тази насока. Ударът, който ще ги свали може би ще дойде от съвсем неочаквана за тях посока. Това е, всички герберасти да вървят на ... казах, че ако продължа ...

преди 5 часа, by_chechi написа:

Честито Ви Новото Старо ! :lol6:

....Да ме бяха питали ! :lol6:

И кой си ти специално да те питат? Има избори - даваш своя глас. Мълчиш и дращиш тук и получаваш какво е сега. Капиш?

Ние ли сме единствените с БСП кмет? Ама то така, като бат Бойко оттегли подкрепата си за предишния, заеба всички проекти в Североизточна България. Не се и учудвам. Учудвам се само, че БСП победи толкова безапелационно. Мислех, че ВМРО ще има шанс, като някакъв компромис. Обаче не стана така. Лично аз не гласувах на втори тур. На първи два пъти минавах покрай училището със секциите и накрая спрях, гласува. Разделих вота си между кмет на ВМРО  и общински съветници от Атака.  Просто Атака нямаха кандидат за кмет :)  Тия направо ме разбиха с техните препирни. Не знам какво толкова има да се дели. Избирателите са едни и същи. 

Относно ГЕРБ...кво да кажа, такива гръмки слова от години... Нямат нищо общо с действителността. Майка ми гласува за кандидатката на Герб и за общински на Атака.  Предните години е гласувала за всякакви, а при комунизма си бе и член на БКП,  макар и редови. Брат ми пък гласува за СДС и така...Обиколихме ги всичките партии...всяка година за различно се гласува. Май само аз си държах на Атака откак се появиха, но напоследък и не ходя да гласувам. 

преди 6 часа, Кико написа:

Ние ли сме единствените с БСП кмет? Ама то така, като бат Бойко оттегли подкрепата си за предишния, заеба всички проекти в Североизточна България. Не се и учудвам. Учудвам се само, че БСП победи толкова безапелационно. Мислех, че ВМРО ще има шанс, като някакъв компромис. Обаче не стана така. Лично аз не гласувах на втори тур. На първи два пъти минавах покрай училището със секциите и накрая спрях, гласува. Разделих вота си между кмет на ВМРО  и общински съветници от Атака.  Просто Атака нямаха кандидат за кмет :)  Тия направо ме разбиха с техните препирни. Не знам какво толкова има да се дели. Избирателите са едни и същи. 

Относно ГЕРБ...кво да кажа, такива гръмки слова от години... Нямат нищо общо с действителността. Майка ми гласува за кандидатката на Герб и за общински на Атака.  Предните години е гласувала за всякакви, а при комунизма си бе и член на БКП,  макар и редови. Брат ми пък гласува за СДС и така...Обиколихме ги всичките партии...всяка година за различно се гласува. Май само аз си държах на Атака откак се появиха, но напоследък и не ходя да гласувам. 

Аз пък му се възхитих на вашия кмет нищо, че е от БСП. Запитан как ще работи с разнородния общински съвет, без подкрепа, същият вместо да плюе по адрес на властта сподели, че ще събере съветниците, ще седнат на масата, ще обсъдят и ще направят, това което е добро за града. Евала, да му е честита победата.

преди 9 часа, nikssi написа:

И кой си ти специално да те питат? Има избори - даваш своя глас. Мълчиш и дращиш тук и получаваш какво е сега. Капиш?

Капиш ! :)

Чувството ти за хумор не е във функционално здраве . Търси лекарска помощ ! :lol6:

.....Ама не питаш....:lol6:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.