Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

Thedemonhunter, Shadow Skill, Yosam - всичките са кадърни тийнчета. Ако са съгласни да се занимават ....

• Отговори 3k
  • Прегледи 301k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

• Администратор

Ок, избирам си thedemonhunter

Готови сте. Аз отивам да изпия една бира за новия форум.

Айде до после.

И аз заставам зад това yosam да бъде модератор в новосъздадения подфорум.

• Администратор

И аз заставам зад това yosam да бъде модератор в новосъздадения подфорум.

Ами няма проблем, попитайте дали иска, ако иска ще бъде.

Ами... добре, за мен не е проблем, щом смятате, че ще се справя. Но все пак не е кой знае колко голям раздела все още, за да има 3 модератора... Както си прецените :)

Да попитам: може ли да се направи само в отделни теми от пубер раздела да не се отброяват постовете? Питам, защото в някои теми си е направо дърт спам, но пък иначе повечето са си сносни теми. :ph34r:

• Администратор

Да попитам: може ли да се направи само в отделни теми от пубер раздела да не се отброяват постовете? Питам, защото в някои теми си е направо дърт спам, но пък иначе повечето са си сносни теми. :ph34r:

Не, или целия форум или нищо. Няма как за всяка тема.

Аз предлагам да се направи раздел или подраздел с името УРОЦИ Публикувано изображение Там който иска да даде някой урок да го пуска в тоя раздел Публикувано изображение

"Образование и обща култура" http://www.kaldata.com/forums/index.php?showforum=60

"Уроци от Uroci.net" http://www.kaldata.com/forums/index.php?showforum=88

Редактирано от yosam (преглед на промените)

Предлагам темите от Тийн зонето (Teen Zone) да не излизат в последно от форуми. Всеки път когато отворя форума и ми цъфва нещо от сорта - Целувка,секс,шамар или бира за човека преди вас ? :speak:

Поне според мен тези "темички" не се връзват с този надпис:

kaldata.com - IT News, Software, Hardware, Games

Але в к'фо се превърна тоя форум. Уж форум за компютри искам кат влезна да има въпроси и теми за компютри а аз вече не намирам такива. Има само от раздела: Празни Приказки и Забава, Религия И Мистика, Любовни романи и т.н. т'ва калдата.ком ли е или клюки.ком

Смеши, има си раздели. На всичкото отгоре можеш да затваряш тези, които не те кефят. Остави си само хардуерните и софтуерните и се изявявай там. Ти можеш.

Але в к'фо се превърна тоя форум. Уж форум за компютри искам кат влезна да има въпроси и теми за компютри а аз вече не намирам такива. Има само от раздела: Празни Приказки и Забава, Религия И Мистика, Любовни романи и т.н. т'ва калдата.ком ли е или клюки.ком

"То не става само с ядене - трябва и акъл..."

Според мен, точно тук е силната страна на kaldata. Тук има за всеки по нещо. Наблегнато е на IT, но примерно, някой влиза да търси решение на софтуерен проблем, пък което го довежда до друг раздел, където има нещо, което също му е интересно, необходимо или разбира от него, след което започва да пише в форума - да пита, да отговаря или дори и двете, това го задържа тук.

Бих променил редицата излишни (по моята преценка) раздели. Промяната може да се изрази с Shift + Delete. Остава да се появи един раздел за ноктопластика. Ето сега има ново предложение за раздел "чужди езици". Какъв ще е следващият? Раздел "Овошки"? Форума си е ваш, правете си го каквото искате, но според мен трябва да му се смени името на alldata.com

Еми готово, сложих го в секцията "Други"

И описанието му барнах малко да е по тийн Публикувано изображение

"В$и4Ко за тиЙнЕйДжЪрА - у4иЛи6ни нЕвОлИ, лЮбОвНи проБлЕмИ, сЕкСУаАнО ВъЗпИтАнИе"

Нека си е джиджано, но дали ще може тази буквичка да стане "Л"? Голяма, малка, на латиница - няма значение, ама да си е "Л"!

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

май "отатъка" всички са заети

сменете най-накрая емотиконите с нещо по-малко и по-приятно за окото

сегашните особено бебето дето се плюнчи са под всякаква критика

да не говорим че тва Публикувано изображение според мен си чисти зъбите с конец........

офф: бутонът за най-ново мнение е неразличим

и хедъра нещо не се връзва с цялостния вид

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

май "отатъка" всички са заети

сменете най-накрая емотиконите с нещо по-малко и по-приятно за окото

сегашните особено бебето дето се плюнчи са под всякаква критика

да не говорим че тва Публикувано изображение според мен си чисти зъбите с конец........

офф: бутонът за най-ново мнение е неразличим

и хедъра нещо не се връзва с цялостния вид

Съгласен съм за емотиконките. Вярно, че са много, но повечето се повтарят или са безмислени, а в същото време има нужда от други, които да изразяват други неща...

:ph34r: Вие пишете тук, за да си чатите ли? Ако държите да изразите точно емоцията си, има много емотки из нета. Според мен не е нужно да се добавят още емотки.

Щях да върна форума към старият вид, който беше много по-добър от това гомно сега...

Нз, мене много ме изкефи тоя скин, като влязох преди малко напрао викнах "W00T!!!" Публикувано изображение Само дето има трески за дялане. Не знам само при мен ли или навсякъде, но "quote" опцията не работи както трябва (не цитира), има проблем с табелките под аватарите (както и аватарите в "Моят профил")

Също така много ми липсва бутона "Бърз отговор", има ли възможност да ни го върнете? :)

Иначе така изглежда доста по-добре според мене, старият скин на форума беше клонира та клониран, бях го видял поне на 20 други места и не само в Български форум :speak:

Харесва ми, че аватарите и текста под тях са центрирани в средата. Има ощр малко за превеждане, обаче.

А, и едно дребно проблемче, на редактираните мнения липсва един интервал.

Редакция: виждате ли?

Редактирано от mxp (преглед на промените)

• Администратор

Нз, мене много ме изкефи тоя скин, като влязох преди малко напрао викнах "W00T!!!" Публикувано изображение Само дето има трески за дялане. Не знам само при мен ли или навсякъде, но "quote" опцията не работи както трябва (не цитира), има проблем с табелките под аватарите (както и аватарите в "Моят профил")

Също така много ми липсва бутона "Бърз отговор", има ли възможност да ни го върнете? :speak:

Иначе така изглежда доста по-добре според мене, старият скин на форума беше клонира та клониран, бях го видял поне на 20 други места и не само в Български форум :)

Здравейте,

От бутон вече няма нужда. Бързия отговор е постоянно отворен в дъното на всяка тема.

По другите неща ви уверявам, че се работи.

Поздрави

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.