Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

Нямам живи баби, съжалявам. Не знам в какъв филм се вкарваш, но няма смисъл да търсиш конспирация в това, че някой се възползва от опция във форума.

Съжалявам за бабите ти.

Всъщност се радвам-че са при Господ и не ти четат глупостите.

За първи път тук го видях това-да се крият модератори.

Ами вместо табелка Модератор си сложете табелка Скрит мод.

Нищо лично към никого,просто си казвам мнението.

:)

• Отговори 3k
  • Прегледи 306,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

Щом не е забранено от правилата, може да се ползва от всеки опцията. Хайде тогава и потребителите да не могат да влизат скрити...?

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Съжалявам за бабите ти.

Всъщност се радвам-че са при Господ и не ти четат глупостите.

За първи път тук го видях това-да се крият модератори.

Ами вместо табелка Модератор си сложете табелка Скрит мод.

Нищо лично към никого,просто си казвам мнението.

:offtopic_s:

Всеки има право да влиза както желае във форума - по пантофи, по гащи, скрит или открит. Иначе си много права за "просто"-то казване на мнение.

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Мога ли да помоля модераторите да не се "скриват"?

:offtopic_s:

Може би не знаеш, но и ти можеш да влизаш скрита, ако искаш. Аз лично влизам скрит и не ми се вярва това да ти пречи по някакъв начин...

Аз пък скрит не влизам. Не виждам смисъл. Вътре ли съм или не съм?! Това не означава, че който вижда някакъв смисъл или има идея какво точно се променя в ситуацията влизайки скрит, няма право да го прави, независимо дали е модератор или потребител.

Бихте ли разграничили с някакъв шрифт или цвят името на публикувалия нова тема

:biggrin:

Само сме за бисерите иначе:

Посланикът ни в Тайланд обвинен в секстормоз от Madonna

Публикувано изображение

Първият в България млекомат от haidukpikaso

и т.н.

:)

То ние си се знаем де,ама на първо четене за други е...

:wub:

Бихте ли разграничили с някакъв шрифт или цвят името на публикувалия нова тема

При мен е с различен цвят, вероятно е до настройки на монитора.

При мен е с различен цвят, вероятно е до настройки на монитора.

И какво да му настройвам на монитора

:P

Ще ми се да се махне бутона <отговор с цитат> от онова място, да слезе надолу до <отговор>, да си разменят местата или поне да се смени подвеждащият надпис от <Отовори> на <Цитирай>. Също така да се забрани цялостното цитиране на пост, особено последен. Форумът е пълен с плява - ред коментар и 50 реда цитат на пост. Почти всички отговарят по този начин без нужда, дори и модераторите. И напоследък са се включили някакви малоумни уведомявания - едикойси ЦИТИРА той пост - бла бла бла. И друго - да се забрани думата "Проблем" в заглавията на темите, както и прилагателни към нея като голям. гаден, необясним и т.н. Ясно е че след като някой създава тема значи има проблем, а като си няма понятие да опише за какво е ползва някое от прилагателните. Примерно във раздел VOIP над половината теми са съъс заглавие "Проблем със Skype" или "Skype проблем". Виждам и нарочно направени заглавия така че да предизвикат преглеждането на темата. Е, аз като видя тъпо заглавие въобще не я отварям, съответно и да мога няма да помогна.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Ще ми се да се махне бутона <отговор с цитат> от онова място, да слезе надолу до <отговор>, да си разменят местата или поне да се смени подвеждащият надпис от <Отовори> на <Цитирай>. Също така да се забрани цялостното цитиране на пост, особено последен. Форумът е пълен с плява - ред коментар и 50 реда цитат на пост. Почти всички отговарят по този начин без нужда, дори и модераторите.

И напоследък са се включили някакви малоумни уведомявания - едикойси ЦИТИРА той пост - бла бла бла.

Бутонът "Отговор" служи за да отговориш директно на въпросния пост. Има друг бутон "Цитирай", който като го цъкнеш цитираш въпросния пост, след това като цъкнеш на друг, цитираш и него и като отидеш на "Нов отговор" имаш цитати към въпросните постове. Та, те така..нещо такова, ако ме разбираш. Ако има 2 бутона "Цитирай", ще е объркващо.

А уведомяванията можеш да си ги изключиш от контролния панел: http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=notifications

И какво да му настройвам на монитора

:nono:

Brightness, Contrast, Color

Brightness, Contrast, Color

Аз от тебе акъл не ща хич,мерси,

да ми пази Господ компчето и монитора от разбирачи

:ph34r:

Aragorn(Elesar), ако обичаш не ми обяснявай кой бутон за какво служи, прекрасно го знам. Просто ми писна от плявата във форума и масовите цитати без нужда. мразя да препрочитам нещо по няколко шъти. Все ми е тая Администрацията какво ще прави, само да махне тия безкрайни цитати. Мен лично много ме дразнят.

Чакам да чуя и нЕкои съображения по повод на . . . . . проблем (в заглавията).

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Чудя се как така никой не е създал раздел за мода и козметика

Чудя се как така никой не е създал раздел за мода и козметика

Намери 30 теми с такава тематика и ще си помислим за създаването му

Намери 30 теми с такава тематика и ще си помислим за създаването му

А какво стана с "бебешкият" форум :angry22:

Бих премахнал двойният стандарт който позволява БАН за глупости, а в същото време думи като "червей", "луд", "лумпен" не само не се трият, но и тенденциозно се оставят без последствие, за да обслужат интересите на връзкари. Не че имам нещо против отегчените домакини, недоклатени пубери и неграмотни грандомани, но Калдата се превръща в еталон за простащина и лицемерие :rolleyes: И от мен "лека вечер", само че го мисля.

Бих премахнал двойният стандарт който позволява БАН за глупости, а в същото време думи като "червей", "луд", "лумпен" не само не се трият, но и тенденциозно се оставят без последствие, за да обслужат интересите на връзкари.

Не че имам нещо против отегчените домакини, недоклатени пубери и неграмотни грандомани, но Калдата се превръща в еталон за простащина и лицемерие :down:

И от мен "лека вечер", само че го мисля.

Искаше нелицемерно мнение,аз ти го дадох.Съжалявам,че те е заболяло от думата лумпен.Незнам защо Капитана предпочете нея да изтрие и другата те описва,така както аз те виждам.Съжалявам,няма да ти отворя тема за благодарности.Лично аз не съм използвала нито един твой инструментал.

И да ме БАН-ат,това какво ще промени,ти нали ще останеш тук и ще пръскаш негативизъм!?

:angry: Съжалявам темата стана не "Какво бихте променили в Kaldata.com?",а "Какво бихте променили в себе си за да останете в Kaldata.com?"

А какво стана с "бебешкият" форум :yanim:

30 теми ?

Лично аз бих се зарадвала на подфорум за мода :huh:

Същото правило за броя на темите важи

а какво му е на Dark Knight? (изключая 1 несъществен прблем)

Aquaris , приятелю , той Мингеле не говори за форума ... а за сайта ... май :blink: !
Hanibal_Lektar :blink: имах предвит началната и форумна ами аз съм със Dark Knight но не си спомням във един сайт търсих нещо каква тема имаше тцтцтц побърках се от кеф ДАРК изражение суперско

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.