Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

Бих оставил(на видно място) бутон с линк към старият вид на индексната страница! Новата(безобразна) шарения ме ужасява и ми напомня колко "ромска" е станала България напоследък...Не мислех че ще видя такава черга за начало...

• Отговори 3k
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

що е? виж кво е психеделик-яко ххиих сериозно тва сиво хич не се връзва с останалите елементи, да не говорим че белия фон на снимките седи "ни в клин, ни в ръкав" иначе не е зле - честито да Ви/ни е

що е? виж кво е психеделик-яко ххиих

сериозно тва сиво хич не се връзва с останалите елементи, да не говорим че белия фон на снимките седи "ни в клин, ни в ръкав"

иначе не е зле - честито да Ви/ни е

Когато статиите от "Новини" бяха центрирани, а бутоните към разделите не бяха тази както казах антидизайнерска шарения и когато линковете към темите от форума, със скорошна активност бяха достъпни във вид на таблица с скролване , ами беше не само по пригледно и подредено, определено новият вид е за коша, жалък опит за наподобяване на тенденциите при западните сайтове. Когато влезнах преди малко за пръв път си помислих , че съм влязъл в някакъв тийнейджърски или дори детски сайт, с всичките тези изтискани туби с боички, уф.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

хайде, хайде - не са се родили научени аз не виждам и как шепа хора който хич не ги е еня си "дискутират" темата във випа, но да не се отплесвам има време - току виж ръководните органи вземат че се осъзнаят

Напълно съм съгласен със sliderum. Новия дизайн е просто ужасно ужасяващ. Стария беше много по прегледен и изчистен.

П.П. Четенето(на новините) на другите два фона, освен белият е убийство за зрението, просто контраста е никакъв...

На мен лично новия дизайн на Калдата ми харесва много, всяко ново нещо е по-приятно за окото, искам да предложа да се промени бутона "Форуми". Ако може да се премести на мястото на бутона "Софтуер" или до него и да се оцвети, по-красиво е!

Калдата обяви отделно ли е-да питам?

Защо ще ми искате регистрация и на този ваш сайт-не ми е ясно-

нали имам вече регистрация в Калдата?!?

:whist:

Калдата обяви отделно ли е-да питам?

Защо ще ми искате регистрация и на този ваш сайт-не ми е ясно-

нали имам вече регистрация в Калдата?!?

:whist:

Да, дколкото ми е известно е с отделна система за аутентикация

Ако можеше да има оценка на програмите не само когато се натиска "подобни програми" така и повече хора ще дават оценки.Знам че не е възможно,но би било хубаво да има "лекарство" към програмите или линк към такова :rolleyes: А за новия вид на сайта..след като си свикнал дотолкова с нещо и си го ползвал дълго време после по-трудно приемаш промените.

Ако можеше да има оценка на програмите не само когато се натиска "подобни програми" така и повече хора ще дават оценки.Знам че не е възможно,но би било хубаво да има "лекарство" към програмите или линк към такова :rolleyes:

А за новия вид на сайта..след като си свикнал дотолкова с нещо и си го ползвал дълго време после по-трудно приемаш промените.

Има специална точка в правилата: 2.10. А и "лекарствата" докарват само главоболия

Има специална точка в правилата: 2.10. А и "лекарствата" докарват само главоболия

Случва се,то и истинските лекарства имат странични ефекти :angry: Друго,което бих променил е формирането на оценките в смисъл като дам на някоя програма 5-ца рейтинга и скача все едно само аз съм гласувал за нея...

Да може да се плати за ВИП за една година с телефон не само с карта защото няма :nono:

• 2 седмици по-късно...

Аз имам неприятно впечатление от статиите.

Ясно ми е, че се пишат срещу заплащане и съответно доста от тях са пълна плява, сбор от N думи, за да се направи обем (мога да визирам например http://www.kaldata.com/articles.php?action=show&id=312)

Обаче учудването ми първо - не мога да направя коментар, както и стотици доста компетентни хора тук. А второ - няма дори автор ?! И накрая, след 8к прегледи и незавидната оценка от 1.78 (1-ужасно) се мъдри, все още, най-отгоре. Би трябвало да отпадат такива статии към опашката, защото будят смях и недоумение.

Аз имам неприятно впечатление от статиите.

Ясно ми е, че се пишат срещу заплащане и съответно доста от тях са пълна плява, сбор от N думи, за да се направи обем (мога да визирам например http://www.kaldata.com/articles.php?action=show&id=312)

Обаче учудването ми първо - не мога да направя коментар, както и стотици доста компетентни хора тук. А второ - няма дори автор ?! И накрая, след 8к прегледи и незавидната оценка от 1.78 (1-ужасно) се мъдри, все още, най-отгоре. Би трябвало да отпадат такива статии към опашката, защото будят смях и недоумение.

Ako случайно получиш отговор различен от "Като не ти харесват не ги чети", похвали се, че да драсна една черта на стената. Другият смях са описанията на програмите. Ясно че при всяка нова версия преписвате текста от предната, ама е смешно да четем всеки път че WireShark до скоро се е казвал Ethereal. При темповете с които се развива дигиталния свят е все едно да кажете нещо от сорта: "Онзи ден видях някаква нова запалка и се замислих че до скоро не сме познавали огъня."

Другата велика глупост за която се сещам е прясна прясна, за новата версия на Нортън, как най-важното нещо в нея било че се ъпдейтва сама. Да бяхте написали че има шарен интерфейс, по на място звучи.

Статии не се пишат лесно, но поне не се излагайте.

По-добре е да мълчиш и да те мислят за глупав, отколкото да проговориш и да разсееш съмненията.

• 2 седмици по-късно...

Сайта не го ползвам, а само форума. Бих искал да може да се маха минусчето, ако цъкнеш на някой без да искаш.

Бих искал да може да се маха минусчето, ако цъкнеш на някой без да искаш.

Понякога се случва мда без да искаш

Виновна е мишката

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

...Да има опция да се премахне оценяването на мнение с плюс/минус, за да се оцени наново (понякога стават грешки :rolleyes:).

...Бих искал да може да се маха минусчето, ако цъкнеш на някой без да искаш.

Понякога се случва мда без да искаш

Виновна е мишката

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Ставаме трима. Трябва да пуснем референдум във форума за тази опция :)

Моля, придържайте се към темата! Следващия пост извън темата ще докара на автора си наказание!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Ставаме трима. Трябва да пуснем референдум във форума за тази опция :(

И да искате,и да пускате референдуми,не може да се направи това.Форумчето е ip board,а доколкото знам тези форуми нямат опция за махането,освен ако не се модифицира системата на форума(за което пък от ip board могат да създадат проблеми).

Бих променил 2 неща на форума-началната страница да е като преди,и да може да се избира phpbb3 версия на форума.

Редактирано от VESSSKO95 ™ (преглед на промените)

И да искате,и да пускате референдуми,не може да се направи това.

И защо да не може-

както можеш да си редактираш поста до определен период-

така и с неволната грешка при плюсчето и минусчето да стане-

също до определен период

:)

Преди години репутацията се даваше с обосновка-защо гласуваш с + или - по зададената тема.

Това би било добре.

Когато се гласува положително или отрицателно,заедно с вота да има място за писане,където да се обосноваваме-защо сме гласували така.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.