Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

Аз малко не по темата,но как може да употребявате "прекалено" и "много" заедно? :blink:

Употребява се като словосъчетание Минков.Прекалено много или прекалено малко.Над,под допустима граница.
  • Отговори 3k
  • Прегледи 306,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

Лично от теб имам доклад за подобен случай - твърде дълъг цитат, заради копиран снимков материал в раздел 'Кулинар'.

Да направим разбор - когато си вършим работата ви пречим, че го правим. Когато не се вземат мерки по докладваните от вас теми - не си вършим работата.

Аз предлагам, да давате подобни предложения, когато се уточните, какво точно искате :blink:

Белким само аз съм цитирала дълъг снимков материал-говориш смешки.

:)

Почвай тогава тема по тема от раздела и ги редактирай всички такива,а не само с мен да се заяждаш.

И когато трябва да се цитира само снимка-какво правим а-ще я трием да не заема място значи.

Белким само аз съм цитирала дълъг снимков материал-говориш смешки.

:blink:

Почвай тогава тема по тема от раздела и ги редактирай всички такива,а не само с мен да се заяждаш.

И когато трябва да се цитира само снимка-какво правим а-ще я трием да не заема място значи.

Първо, отново не четеш. Казах, че съм имала доклад от теб, не че ти си цитирала, каквото и да било.

Второ - аз с никой не се заяждам, а цитирам факти.

Трето - никъде във форума не е наложително, да не говорим задължително, да се цитира.

Първо-и аз мога да те засипя с такива доклади,но си имам достатъчно работа че да ровя за цитирани дълги снимкови постове.

Второ-не съм нарушила никакво правило-защото такова просто няма.

Затова и предложих по-горе.

И трето-след като има бутон цитирай-значи не е забранено.

Първо-и аз мога да те засипя с такива доклади,но си имам достатъчно работа че да ровя за цитирани дълги снимкови постове.

Второ-не съм нарушила никакво правило-защото такова просто няма.

Затова и предложих по-горе.

И трето-след като има бутон цитирай-значи не е забранено.

Аз бих предложил едно от условията във форума да е, забраняване за безпричинно писане с болднат шрифт, освен в случаите когато не наложително частично използване на такъв!

Коментара ми е във връзка с потребителя по-горе. Забелязал съм, че използва само такъв шрифт.

Аз бих предложил едно от условията във форума да е, забраняване за безпричинно писане с болднат шрифт, освен в случаите когато не наложително частично използване на такъв!

Коментара ми е във връзка с потребителя по-горе. Забелязал съм, че използва само такъв шрифт.

+1

Подкрепям те напълно !

Употребява се като словосъчетание Минков.Прекалено много или прекалено малко.Над,под допустима граница.

добре,хвана ме :ph34r: ,неподготвен :baby:

След като го има като опция и не е в разрез с Правилата на форума-

ще си пиша както ми харесва,италик също ме кефи.

След като го има като опция и не е в разрез с Правилата на форума-

ще си пиша както ми харесва,италик също ме кефи.

А аз бих предложила, ти да си пишеш както си искаш, но и да не правиш неуместни забележки на останалите...Сделка ?!

Аз пък предлагам да спрете да се дърпате за щяло и нещяло.Стига сте се карали :cool:

Лично от теб имам доклад за подобен случай - твърде дълъг цитат, заради копиран снимков материал в раздел 'Кулинар'.

Да направим разбор - когато си вършим работата ви пречим, че го правим. Когато не се вземат мерки по докладваните от вас теми - не си вършим работата.

Аз предлагам, да давате подобни предложения, когато се уточните, какво точно искате :cool:

Според мен би станало лесно във всеки цитат тагът img автоматично да се заменя с url, не знам как е от административна гледна точка.

Според мен би станало лесно във всеки цитат тагът img автоматично да се заменя с url, не знам как е от административна гледна точка.

:clap:

Това е идея,да,харесва ми предложението ти.

• 2 седмици по-късно...

Бихте ли редактирали заглавието на раздел Домашни любимци -

тъй като там има теми и за други животни.

Предлагам За животните - с любов

дано ви хареса

:cool:

не ми харесва новия варианат на новините с тия хтмл-ли кво му беше на стария? знам че няма да го върнете сигурно но аз да си кажа - беше супер удобен а не като са - като пуснеш линк и 6 километра опашка заради кирилицата

• 1 месец по-късно...

Чудя се защо в раздела за Skype - при положение че има цяла тема за въпроси и проблеми - е пълно с такива теми -

Проблем със Скайп

оффф колко са много

:wub:

не ми харесва новия варианат на новините с тия хтмл-ли

кво му беше на стария? знам че няма да го върнете сигурно но аз да си кажа - беше супер удобен

а не като са - като пуснеш линк и 6 километра опашка заради кирилицата

Сигурно имаш предвид това

...

Интересно и защо за потребителите, които не са от България версията на сайта е старата, а във форума

(да, има още 1) нещата седят малко другояче.(Как точно, всеки може да види)

И сега една промяна-Не може ли да се сложи бутонче Top/Най-отгоре, Горе, както искате го наречете, което директно да праща най-отгоре на страницата, а да не се налага да се скролва обратно.

Сигурен съм, че няма да изхаби почти никакви ресурси.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Пуснете раздел за пиратите, където спокойно да се разменят кракове пачове, линкове и прочее. СМЪРТ НА ИМПЕРИАЛИЗМА, ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНИЯ ОБМЕН НА ИНФОРМАЦИЯ !!!

Пуснете раздел за пиратите, където спокойно да се разменят кракове пачове, линкове и прочее. СМЪРТ НА ИМПЕРИАЛИЗМА, ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНИЯ ОБМЕН НА ИНФОРМАЦИЯ !!!

Обмяната на информация си е свободна.А тези неща,които споменавате знаете къде да ги намерите.Не са се свършили.

Интересно и защо за потребителите, които не са от България версията на сайта е старата, а във форума

(да, има още 1) нещата седят малко другояче.(Как точно, всеки може да види)

И сега една промяна-Не може ли да се сложи бутонче Top/Най-отгоре, Горе, както искате го наречете, което директно да праща най-отгоре на страницата, а да не се налага да се скролва обратно.

Сигурен съм, че няма да изхаби почти никакви ресурси.

Имаш бутон Home, опитай да работиш повече с клавиатурата, мишката не е най-ефективния начин ;)

Имаш бутон Home, опитай да работиш повече с клавиатурата, мишката не е най-ефективния начин :mad:

Ха-ха...Извинявай, ама много добре знам, че има бутон Home на клавиатурата и без ти да ми казваш. Какво ли щях да правя без съвета ти..може би отново щях да го ползвам? :mad:

Въпросът е, че нищо не пречи да се добави подобен бутон, който да те праща най-отгоре. В много други форуми с тази и други форумни системи подобно бутонче има.

Ха-ха...Извинявай, ама много добре знам, че има бутон Home на клавиатурата и без ти да ми казваш. Какво ли щях да правя без съвета ти..може би отново щях да го ползвам?

Въпросът е, че нищо не пречи да се добави подобен бутон, който да те праща най-отгоре. В много други форуми с тази и други форумни системи подобно бутонче има.

Има бутон Обратно горе под каренцето с информация за автора на даден пост, а и най-долу вляво на страницата стои един линк Нагоре.

Поне в скин CleanCut е така.

...

Не ползвам нея, а тази по подразбиране-IPB.Board

Иначе, да, точно там в други форуми съм виждал такова бутонче. Но в темата, която ползвам го няма.

Нищо не бих ПРОМЕНИЛ, ще ви кажа и веднага защо. Защото за разлика от другите форуми - без значение каква религия изповядвам, какви са мненията ми, не ме гонят и тук се уважава мнението на всеки 1 потребител. Това е истински форум, без конкуренция !

Не ползвам нея, а тази по подразбиране-IPB.Board

Иначе, да, точно там в други форуми съм виждал такова бутонче. Но в темата, която ползвам го няма.

Ми не бъди толкова geek, бъди по lame и без много умуване ползвай бутоните на клавиатурата.

Или ползвай бутона на форума:

IP.Board IP.Board Mobile Dark Knight Blue Orange IP.Duo CleanCut Български (BG) English (USA)

• Дата и час: 20 май 2011 21:59Последно посещение: Вчера, 21:35

Публикувано изображение

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.