Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

Eй браво, супер готино изчезнаха от страницата !

Сега ако кажеш как да разкарам и рекламите от гугъл, цена няма да имаш. Че ми излизат на фламандси разни тъпотии. Интернет доставчикът ми е с адрес във фландрия ( северна Белгия ) , пък аз съм във Валония и от фламандски бъкел не разбирам.

Гледай къв ужас:

Публикувано изображение

помагайте !!!

Белгиец , ако случайно видиш това, може и да разбереш как.

Сложи във филтъра освен другите (за фацебуцата) и ето тези:

Публикувано изображение

Естествено за напред, може на някой да ,му хрумне щура идая, и да ги премести в друга директория. Тогава ще трябва "другата" директория да бъде блокната.

Освен бутон харесва ми,да имаше и бутон мразя го или гади ми се,изразяващ дуализма в човешката душа,его.

Ето и как трябва да изглеждат :

Публикувано изображение

Третото нарочно не го илюстрирах.

Редактирано от Фодор (преглед на промените)

• Отговори 3k
  • Прегледи 306,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

Хм, не, изместваш центъра на тежестта. Имаш ли инструмента, четката да я боядисаш? По-горе ти дадох промера с общественото мнение, не го ли схвана. Ако не можеш да промениш общественото мнение, намираш начин да направиш живота си такъв че да е приятен и удобен за теб. Не караш обществото да промени правилата заради теб и да можеш да изменяш общественото мнение в близък обхват.

Освен това си технически човек и надали на теб трябва да обяснявам че такъв тип интегация е много по-дълбока и не си заслужава усилието и промените да се включва възможност (което всъщност хич не е лесно) да я има тази интеграция или не за отделен потребител

Позволи ми да не се съгался с теб Капитане.

Не може общественото мнение да ми налага какво да гледам, а трябва да имам опция да не го гледам.

Мисля, че като техническо лице знаеш - както е сложена тази интеграция, така и може да се сложи един флаг FB addicted и да не ми го показва.

Всички знаем, че в случая работата опира до имресии, реклами и съвсем други комерсиални неща.

Да не говорим за свобода и обществено мнение.

Апропо, доста чужди сайтове си имат таква опция.

Позволи ми да не се съгался с теб Капитане.

Не може общественото мнение да ми налага какво да гледам, а трябва да имам опция да не го гледам.

Мисля, че като техническо лице знаеш - както е сложена тази интеграция, така и може да се сложи един флаг FB addicted и да не ми го показва.

Всички знаем, че в случая работата опира до имресии, реклами и съвсем други комерсиални неща.

Да не говорим за свобода и обществено мнение.

Апропо, доста чужди сайтове си имат таква опция.

Всъщност може да ти налага. Защо ли по една телевизия всяка вечер се изявява един плешив индивид. Да, можеш да го "игнорира" като превключиш канала, но тази, конкретна телевизия не ти дава възможност да гледаш нещо друго вместо "прословутото" шоу. Та така стоят нещата с общественото мнение.

И наистина съм на мнение че избора за интегриране или не хич не е лесно да се разбие за индивидуален потребител

И аз недолюбвам Facebook-а, обаче като се замисля, и администрацията може да не го иска много, но пък да трябва да се съобразява с някои дадености. :P Иначе този панел долу ако го няма, не би било зле. :)

И аз недолюбвам Facebook-а, обаче като се замисля, и администрацията може да не го иска много, но пък да трябва да се съобразява с някои дадености. ;)

Иначе този панел долу ако го няма, не би било зле. :)

Кой точно панел?

Публикувано изображение

Просто Не искам да НИ се натрапва нещо, което не го ползваме и загрозява пейзажа. И не, не навсякъде го има толкова натрапващо се.Ако живееш във Фермичката във Фейсбуук, това си е твой проблем.

На мен в Калдата ми харесва, плюс това съм още добре с акъла и не ходя в разни измислени ферми

:)

Капитана е прав.Много неща ни се натрапват извън дома по улиците.Примерно момичета с изрязани дълги дънки станали като къси гащи. :) Аз се чудех до сега какво те дразни Techmaster,а то аз нали съм Vip и реклами нямам.

Аз се чудех до сега какво те дразни Techmaster,а то аз нали съм Vip и реклами нямам.

Сигурно, имаш опция да си ги пуснеш, ако желаеш?

П.П. Направо е срамно да си лишен от това иначе общодостъпно удоволствие! :)

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

то аз нали съм Vip и реклами нямам.

Така може да изпуснеш някоя изгодна оферта. :)

бих оправил стелките

Публикувано изображение

в последно време не работят, както и даването на +/- на коментари, когато цъкна ме прашта в началото (отгоре) на страницата. (Opera 11.51)

Също бих насърчавал потребителите да пишат по-подробна информация в новините и мненията в форумите, често излиза нова версия на програма, но не пише какво е новото в нея, а още по-често хора прявят теми от вида: "нещо не ми е наред с компа, как да го оправя?".

Основната страница може да се опрости малко, има много неща на 1 място.

...

Основната страница може да се опрости малко, има много неща на 1 място.

Аз преди преложих на администраторите услугите си, защото знаех че ще има такива коментари, ама кой ме слуша...

Аз бих искал да се подобри чата, а няма да е никак лошо ако стане видеочат :D

WoW...

Adblock-на на Opera не работи добре, а ръчното блокиране е по-добро от който и да е Adblock, дори за FF не може адекватно да блокира рекламите, да вземем за предвид IFrame-овете в Arena.bg тракера.

Това отново не променя принципният въпрос, защо няма опция да се изключи от потребителя Facebook интеграцията и елементите. Не всички живеем във Facebook и определяме живота си с написаното там, нито изливаме живота си в статуси, сменени през 2-3 минути.

За Opera има екстенжън - казва се Facebook blocker

Adblock-на на Opera не работи добре, а ръчното блокиране е по-добро от който и да е Adblock, дори за FF не може адекватно да блокира рекламите, да вземем за предвид IFrame-овете в Arena.bg тракера.

Това отново не променя принципният въпрос, защо няма опция да се изключи от потребителя Facebook интеграцията и елементите. Не всички живеем във Facebook и определяме живота си с написаното там, нито изливаме живота си в статуси, сменени през 2-3 минути.

Adblock би трябвало да е с ъпдейтнати списъци за блокиране на рекламите от FB:

https://adblockplus.org/forum/viewtopic.php?t=8327#p50209
Иначе, за блокирането на Iframes - NoScript е по-удачен вариант при Firefox-a.

Аз лично нямам интеграция над "Нов Отговор" може би е заради него. :sunglasses:

А плъгина споменат от djagi бачка и на Лиско - Facebook Blocker 1.2...само че бачка ако се инсталира оттук:

https://addons.mozil...e=1#version-1.2

оттук казва, че не е съвместим с браузъра, което ми се вижда леко странно:

http://webgraph.com/...acebookblocker/

Поздрави ! :newspaper:

Бтв, iframe-овете могат да се блокират с NoScript, но ако е сложена опцията да третира и доверените сайтове като недоверени, но не мисля, че си струва, защото някои iframes са необходими за правилното функциониране на сайта.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

А плъгина споменат от djagi бачка и на Лиско - Facebook Blocker 1.2...само че бачка ако се инсталира оттук:

https://addons.mozil...e=1#version-1.2

оттук казва, че не е съвместим с браузъра, което ми се вижда леко странно:

http://webgraph.com/...acebookblocker/

Поздрави ! :sunglasses:

За Opera има два екстенжъна с еднакви имена - Facebook blocker. Аз съм с този на lennartc.

п.п. другия май не блокира Facebook, а само скрива бутона. Не съм сигурен де, поне така пишат потребителите.

Редактирано от djagi (преглед на промените)

Бих намерил човек...който да контролира модераторите! Старши Модератор...когато има проблем да се отнася до Администратор... Само,че да намерите такъв ...боцман... нито го искате...нито ще поставите тази контрола! :sunglasses: --------------------------------------------------------------------------- Това беше моя оригинална идея отдавна!

Редактирано от Alain_Delon (преглед на промените)

Аз бих искал да се подобри чата, а няма да е никак лошо ако стане видеочат :sunglasses:

Това да не ти е Gepime или някоя друга просташка страница ! Като искаш видеочат бягай в Gepime и тем подобни простотии !

Това да не ти е Gepime или някоя друга просташка страница ! Като искаш видеочат бягай в Gepime и тем подобни простотии !

Там се събличат бре, а Дрозито предполагам има предвид да се чукаме виртуално - с чашите - щото сме аверчета по пиене

:P

Там се събличат бре, а Дрозито предполагам има предвид да се чукаме виртуално - с чашите - щото сме аверчета по пиене

Нали знаеш.Първо око да види после ръка да пипне.След одобрение. :P

Айдуче, кой за квото си мисли ;) Аз на тва съм му дал ignore и не му са вързвам на обидите.

Нали знаеш.Първо око да види после ръка да пипне.След одобрение. :P

Ми няма лошо да видиш човека с който чатиш....А за пипането си е така ;)

Еха...Пипилота! Ти ме разби...и Ракиено време също! :P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.