Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

Съгласен.За в бъдеще ще полагам повече старание.

• Отговори 3k
  • Прегледи 301,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

7 дена са минали и в трите случая.Не мога да редактирам.Ако беше казано навреме да с удоволствие.

PhotoPosPro-Зле форматиран МАШИНЕН превод с двусмислици, линк към непознат за мен портал, без посочване на официалната страница, която СЪЩЕСТВУВА, като дори самият линк не посочва на къде отива, а просто линк в нищото.

Ето ти един пример, щом желаеш.

Нека държим на КАЧЕСТВОТО, а не на количеството.

PhotoPosPro-Зле форматиран МАШИНЕН превод с двусмислици, линк към непознат за мен портал, без посочване на официалната страница, която СЪЩЕСТВУВА, като дори самият линк не посочва на къде отива, а просто линк в нищото.

Ето ти един пример, щом желаеш.

Нека държим на КАЧЕСТВОТО, а не на количеството.

Добре имам желание да се върна назад и да си оправя грешките но не мога да редактирам.Така ще си остане.Занапред ще внимавам.Приемам забележката.

Идеята на Ернесто е много добра, но тя изисква намесата на редактор, който да поддържа определен стандарт на писане в този форум. В ревютата на Алекс има няколко типологични грешки, но те се мултиплицират. Истината е, че едно качествено ревю изисква доста усилия от страна на пишещия, а той все пак прави това нещо от лична инициатива.

Добре -момчето разбра. Няма нужда да му натъртвате постоянно , пост след пост, че е постъпил тъпо, нали ? От утк нататък ще се оправя по-добре. Никой не се е родил научен. Чак мен подразнихте с този си назидателен тон !

Няма нужда да му натъртвате постоянно , пост след пост, че е постъпил тъпо, нали ?

Аз изобщо не съм целял това.

Е. в случая трябва едно четене преди да се публикува...

Между другото преди имаше опцията Прегледай.

Сега я няма.

И си беше добре - виждаш как ще ти изглежда поста.

Защо я махнахте ?

:)

Сега я няма.

Защо я махнахте ?

Не е премахната, а просто никога не е присъствала под темата в "Нов Отговор"...,ако последваш бутона "Още Опции", ще видиш че там всичко си го има...

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Администратор

Сега я няма.

Защо я махнахте ?

Привет,

Опцията никога не е махана. До бутона "публикувай" има бутон "преглед", ако не го виждате а виждате бутон "Още опции" натиснете на него и след това ще видите бутона "преглед".

Поздрави.

Да, вярно че там живее, променили сте му мястото.

Никога нямаше да се сетя да я търся долу тази опция.

Благодаря

• 4 седмици по-късно...

Има форуми за всякакви алабализми, а един форум "Наука" случайно някой няма ли да направи.... Религии, мистики и прочие..а нищо рационално...

Има форуми за всякакви алабализми, а един форум "Наука" случайно някой няма ли да направи....

Религии, мистики и прочие..а нищо рационално...

И един за атеисти ми трябва.

В моя град си има "Дом на неверника", та що да няма и тука на форума ?

http://www.maisondelalaicite.be

Този който му беше шеф преди, беше от либералната партия, та не е само социалистическа идея, както набожните биха предпочели да се вярва.

Има форуми за всякакви алабализми, а един форум "Наука" случайно някой няма ли да направи....

Религии, мистики и прочие..а нищо рационално...

Е има раздел образование и физиката присъства там.Пиши там статии,стига да не те накацат лешояди относно препис.

Е има раздел образование и физиката присъства там.Пиши там статии,стига да не те накацат лешояди относно препис.

Има разлика между раздел наука и раздел образование. Ако пльосна 3 теми относно следствията от Теорията на относителността, знаеш ли колко хора ще ме изядат с парцалите и ще кажат, че това не е за тоя раздел. Отделно, в раздела образование пишат основно тинейджъри с молба за помощ по някаква тема или да им напишат домашното, което никак не се връзва с научен раздел.

Сега стана ли ти ясно? Някак не е приятно да има 3 раздела за религии, изотерики, философии, но да няма нито един раздел, където евентуално да се обсъжда разумна и обективна наука.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

В нашето образование науката все повече...отсъства. За сметка на религията, с която пържат мозъците на младите по-зле, отколкото ако те примерно употребяват лодка...

Имам предложение Калдата да НЕ подкрепя нелегалното разпространение на български филми, както това правят и торент сайтовете ни.

Може да се допълни 2.10. от Правилата на форума

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Е , на теб ти е лесно , ще отидеш на кино и ще го гледаш , а какво да кажем ние от Лом , като кино има на 50 КМ :)

Не ходя на кино, ще си го купиш на ДВД филма, когато излезе, както правя и аз.

Имам предложение Калдата да подкрепи нелегалното разпространение на български филми, както това правят и торент сайтовете ни.

искаш да кажеш да НЕ подкрепя

а и в момента в двата най-популярни такива сайта се намират поне 3 версии на TILT, който според последната ми проверка е български......

да не говорим че нелегалното разпространение си попада съвсем резонно под точка 2.10 от правилата на форума.....или поне в едно негово по-широко тълкувание

искаш да кажеш да НЕ подкрепя

а и в момента в двата най-популярни такива сайта се намират поне 3 версии на TILT, който според последната ми проверка е български......

да не говорим че нелегалното разпространение си попада съвсем резонно под точка 2.10 от правилата на форума.....или поне в едно негово по-широко тълкувание

тъй де, за това иде реч

ами ще докладваме тогава - като се публикуват такива линкове

"Тилт" го мярнах снощи на наш торент тракер, изтриха го веднага

тъй де, за това иде реч

ами ще докладваме тогава - като се публикуват такива линкове

"Тилт" го мярнах снощи на наш торент тракер, изтриха го веднага

Евала. А като при мен най-близкото кино е на 30км разстояние и нямам пари да давам по 15лв на филм, кво да правя?

Ще ми дадеш ли парици, аз да си го купя тоя филм? Не, нали...

Умна си като на агънцето майка му! :)

Е извинявай Хайдук но ти си една от най-активните в Последния филм,който гледах..е защо български да не може, а пък други да може? Нали е казано,че каквото за цяло село,това и за гол Асан? Ми давай да ги спираме всички и още утре да подемем акция за затваряне на торент сайтовете...или по-добре като сме боси и голи да си траеме, защото без торенти сме гола вода,как мислиш?

Имам предложение Калдата да НЕ подкрепя нелегалното разпространение на български филми, както това правят и торент сайтовете ни.

Може да се допълни 2.10. от Правилата на форума

Явно имаш някаква връзка с киноцентър Бояна и заради това е този зов.Народа е като обрулен и само е тумнало филми и музика да купуваме.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.