Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

Ти нещо си се объркал - тук не е социален сайт, нито Аха.бг. Аз не виждам с какво точно флейма ти прави каквото и да е за сайта, за това не коментирам с теб, а с Немо. Продължаваш да нападаш безочливо и бих те докладвал, но това ще те направи мъченик-герой с бан. Така че размахвай виртуалния си меч, съвсем слабо ме бъркаш.

• Отговори 3k
  • Прегледи 301k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

Говорейки с г-н. Нинов, индиректно ме обиждаш. Не се прави на ударен.

Не виждам какво общо имаз заяжането и на двамата с:

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Ако не е проблем въпросните коментари да бъдат премахнати и участниците предупредени?!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Имам намерение да приключа глупавата конверсация(защото никога не съм имал интерес да я водя) с тези думи: @Topper, приеми, че каквото и да съм казал, не съм имал едно наум да те обидя. Подобно деяние не ми е в никакъв интерес, не ме вълнуваш толкоз. Най-много да се пошегувам. Приятна ти нощ и, ако имаш мерак да продължи дискусията ни - има ЛС за целта! поздрави

Здравейте. Зная че в сайта си има отделение за обяви. Но според мен би било полезно да се направи в някоя от ИТ подтемите, тема Пазар. Където потребители да продават скриптове, линкове, банери , реклами, сайтове, домейни и др. Надявам се да помислите над предложението ми. Благодаря много.

Здравейте. Зная че в сайта си има отделение за обяви. Но според мен би било полезно да се направи в някоя от ИТ подтемите, тема Пазар. Където потребители да продават скриптове, линкове, банери , реклами, сайтове, домейни и др. Надявам се да помислите над предложението ми. Благодаря много.

Да и където често да се предлагат продукти, които може да са откраднати, или да се пуска съдържание в разрез с правилата на форума, от типа на линкове към реферали. Не мисля, че ще е удачно решение! Не случайно обявите са изнесени в отделена секция .

Добре, разбирам притесненията Ви. Просто гледах форуми като searchengines и предприемач.В които има отделни теми за пазар. Благодаря Ви все пак :)

• 1 месец по-късно...

Бих направил раздел Кракнати Програми и незаконно съдържание, и бих го сложил най-отпред та да се вижда хубаво, след това щях да махна досадното 2.10 от правилата. :)

Редактирано от Greak (преглед на промените)

Бих направил раздел Кракнати Програми и незаконно съдържание, и бих го сложил най-отпред та да се вижда хубаво, след това щях да махна досадното 2.10 от правилата. :)

Пожелавам ти да започнеш да пишеш комерсиален софтуер, пък да видиш ти тогава.

Пожелавам ти да започнеш да пишеш комерсиален софтуер, пък да видиш ти тогава.

Зависи, аз винаги съм се придържал към свободния софтуер.

Аз пък бих те баннал перманентно при следващото подобно предложение.

Аз пък бих те баннал перманентно при следващото подобно предложение.

С кое правило е в разрез коментарът му?

То ще е контрацептивно бананване, да не разпространява идеи сред останалите колеги, които могат да предизвикат действия вредящи на Калдата.

• 2 седмици по-късно...

"Какво бихте променили в Kaldata.com?"

Бих намерил повече хора като capnemo за модератори.

Бих се обосновал,но не искам да хейтвам и тролвам (каквото и да означава това).

П.П. Нищо лично Капитане.

Е, такива хора са рядкост :) За това трябва да ги ценим и да им благодарим :P

• 2 седмици по-късно...

Може да се добавят безплатни игри в уебсайта,защо трябва да се ограничаваме само до програми все още :) Сещам се в момента за няколко известни стари добри игри като Red Alert 1,Grand Theft Auto 1 & 2,Counter Strike 2D ,но има и още които в момента ми убягват.

Зависи, аз винаги съм се придържал към свободния софтуер.

Нищо не пречи един свободен софтуер да е и комерсиален, объркал си понятията.

По стечение на обстоятелствата, публикувах този „проблем“ и в друга тема, но там той не бе забелязан. Та тук:

Публикувано изображение

При съществителни имена от мъжки род, които означават лица(хора), не трябва да се използва бройната форма, а тази за множествено число. И смятам, че изречението трябва да придобие следния вид:

Най-активните 20 потребители днес

Не че е голям дерт, но някой друг ученик може да погледне и да реши, че така е граматически правилно. Пък оттам...

поздрави :)

И какъв смисъла от тази тема след като и сайта и форума е на Калин и той ако реши го правят независимо колко голяма глупост и същото така не го прави нищо , че може да е нещо хубаво и оригинално !

И какъв смисъла от тази тема след като и сайта и форума е на Калин и той ако реши го правят независимо колко голяма глупост и същото така не го прави нищо , че може да е нещо хубаво и оригинално !

Гледат ти сеира...чакат да се наакаш хубаво, да те накажат, да си направиш нов профил, за да генерираш повечко трафик и те така.

Гледат ти сеира...чакат да се наакаш хубаво, да те накажат, да си направиш нов профил, за да генерираш повечко трафик и те така.

Явно не ме познаваш - навсякъде съм един ник и един профил ! Няма как да стане това което казваш ! Аз не съм Ванко или някой друг като него които не могат без този форум ! Само тази вечер и не мисля да влизам от утре поне до Йорданов ден или може би Трифон Зарезан ;)

Явно не ме познаваш - навсякъде съм един ник и един профил ! Няма как да стане това което казваш ! Аз не съм Ванко или някой друг като него които не могат без този форум ! Само тази вечер и не мисля да влизам от утре поне до Йорданов ден или може би Трифон Зарезан ;)

Май единствено аз не разбрах какъв толкова е проблема, че цялата тази драма последните дни...

Е какъв е целия този зор с триенето на профила ти и прочее? Като не искаш да влизаш, просто не влизай. Не ти е нужно профилът ти да е изтрит. Какво занимаваш всички и вече големите примадонски номера... Ама като гледам, продължаваш да влизаш и да търсиш внимание...

Е какъв е целия този зор с триенето на профила ти и прочее? Като не искаш да влизаш, просто не влизай. Не ти е нужно профилът ти да е изтрит. Какво занимаваш всички и вече големите примадонски номера... Ама като гледам, продължаваш да влизаш и да търсиш внимание...

Остай, остай, граматичната грешка е по-важна(предната страница, предпоследното мнение). :tongue2:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.