Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

Вие двамата топки нямате ли си ?Публикувано изображение

• Отговори 3k
  • Прегледи 306,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

• Администратор

Бих увеличил размера на аватарите от 100 на 150 пиксела.

Готово,

Поздрави и приятни мигове във форумите.

Готово,

Поздрави и приятни мигове във форумите.

Шефа като каже и думата му на две не става.

Шефа като каже и думата му на две не става.

Ти като близнеш,та се олижеш.

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

Ти като близнеш,та се олижеш.

А, погледни какво става в коментарите на новината, постната на индексната страница на сайта ;) . Аз не считам проявата на уважение като...използуване на този похвата, в който определяш моето действие! "Онова", обикновено не се прави на всеослушание( в случая "всепрочитание"), а в частна обстановка...

П.П. Гледам :) , че и Михнев ти е харесал коментара. :D

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Привет на всички участващи във дискусията.

Може ли да се коригира показването на мини аватар ето тук - - - > Публикувано изображение

Може ли да се коригира показването на аватара във височина или ширина, за да не се показва черното

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Благодаря ви предварително.

Редактирано от MIIGLENE (преглед на промените)

Привет на всички участващи във дискусията.

Може ли да се коригира показването на мини аватар ето тук - - - > Публикувано изображение

Може ли да се коригира показването на аватара във височина или ширина, за да не се показва черното

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Благодаря ви предварително.

По-добре коригирай аватара си така, че да е квадратен.

По-добре коригирай аватара си така, че да е квадратен.

:mark:

Благодаря ви за бързата намеса ще считам молбата ми за уважена.

:mark:

Благодаря ви за бързата намеса ще считам молбата ми за уважена.

Според мен, прекалено прибързваш със заключенията.

Според мен, прекалено прибързваш със заключенията.

Ще ви послушам като по образован

Благодаря ви :mark:

• 2 седмици по-късно...

Малко идеи...Цветът естествено може да бъде съобразен с лентата на заглавката...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Леко :biggrin: правоъгълно предложение, с малко заигравка с настоящата втора петилетка на сайта:

Публикувано изображение

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Къф емотикон викаш, чи ни тъ андърстенднах нещо ?

Може ли един hug емотикон?

Къф емотикон викаш, чи ни тъ андърстенднах нещо ?

Може би нещо такова:

Публикувано изображение

или:

Публикувано изображение

или:

Публикувано изображение

или:

Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Oпределено раздела за Нови програми има нужда от коренна промяна. Например, не е приятно една тема да преставлява линк, пльоснат към сайт, 100% различен от официалният, придружена с лошо форматирано описание, съставено от машинно преведен текст. Според мен, шаблонът, за който съществува тема в раздела трябва да стане задължителен. Трябва да се държи на КАЧЕСТВОТО, не на количеството!

Например, не е приятно една тема да преставлява линк, пльоснат към сайт, 100% различен от официалният, придружена с лошо форматирано описание, съставено от машинно преведен текст.

Има нещо вярно в това за машинния превод, тъй като поражда двусмислици и е нужно едно прочитане на текста, за да се направят корекции. Но авторът на поста може да не разполага с време или да не му се занимава - все пак го прави доброволно.

Oпределено раздела за Нови програми има нужда от коренна промяна. Например, не е приятно една тема да преставлява линк, пльоснат към сайт, 100% различен от официалният, придружена с лошо форматирано описание, съставено от машинно преведен текст.

Според мен, шаблонът, за който съществува тема в раздела трябва да стане задължителен. Трябва да се държи на КАЧЕСТВОТО, не на количеството!

Дай пример къде не е официалната страница и къде превода не ти харесва.Случвало ми се е програма да няма официален сайт.Само филолог по съответния език може перфектно да превежда.Мисля се разбира за какво иде реч.Ако ще се фокусираме върху дребни неща с цел изтъкване е друг въпрос.

Давам предложение в раздел нови програми да се сложат категории, защото ако човек търси нещо, трябва да чете страници с теми, за да намери програмата която му трябва.

Примерно:

БЕЗПЛАТНИ

Защита

Мултимедия

Архиватори

и т.н.

ПЛАТЕНИ

Защита

Мултимедия

Архиватори

и т.н.

ПП: Alex&In-Love с най-добри чувства, слагай на еднодневните промоции(от сорта на giveaway of the day) час до кога са в сила. :)

Редактирано от androns (преглед на промените)

Мисля се разбира за какво иде реч.Ако ще се фокусираме върху дребни неща с цел изтъкване е друг въпрос.

Просто тук-там има двусмислици или неясноти заради машинния превод, даден в суров вид. Казвам го най-добронамерено. :)

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

от 10ч сутрин до 10ч. сутрин на другия ден.

Просто тук-там има двусмислици или неясноти, заради машинния превод, даден в суров вид. Казвам го най-добронамерено. :wink12:

Говориме наизуст.Дай пример.На мен лично ми става ясно.

Давам предложение в раздел нови програми да се сложат категории, защото ако човек търси нещо, трябва да чете страници с теми, за да намери програмата която му трябва.

Примерно:

БЕЗПЛАТНИ

Защита

Мултимедия

Архиватори

и т.н.

ПЛАТЕНИ

Защита

Мултимедия

Архиватори

и т.н.

ПП: Alex&In-Love с най-добри чувства, слагай на еднодневните промоции(от сорта на giveaway of the day) час до кога са в сила. :)

Търсачката индексира не само по заглавието но и по превода.Ето резултатите за онлайн радио.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1

Говориме наизуст.Дай пример.На мен лично ми става ясно.

Просто не исках да давам примери, за да няма обидени след това. :)

Но щом искаш, ето 3 произволни текста - третият не е редактиран, защото трябва да се пренапише изцяло:

7files е по-добрият файлов браузър за Windows.

Тъй като ние прекарваме много време[,] разглеждащи [разглеждайки] файлове, имаме нужда от софтуер, който е ефективен и [e] в крак с времето. 7files ви позволява да се намали времето за сърфиране по лесен и интелигентен начин.

InternetTV е малко и много лесно за използване приложение, което ви позволява да гледате любимите си телевизионни предавания директно от работния плот.

InternetTV поддържа почти всички телевизионни канали и позволява да добавите любимите си канали ръчно. Можете също така да се заснемат моментни снимки на,използвайки Snapshot функцията. Също така, можете да заснемате моментни снимки, като използвате функцията Snapshot.

Това е удобен и надежден инструмент, проектиран да се даде възможност лесно да се комбинират аудио файлове.

В допълнение, той ви позволява да вмъкнете мълчание между съединените песни, както и редактиране и поставяне на етикети към получения файл.

При стартиране на Хелий Audio Joiner[,] се показва опростен екран, където можете да добавяте папки и / или файлове в списък на музикални файлове[,] за присъединяване.

Плъзгане и пускане чрез Windows Explorer също се поддържат.

7 дена са минали и в трите случая.Не мога да редактирам.Ако беше казано навреме да с удоволствие.

7 дена са минали и в трите случая.Не мога да редактирам.Ако беше казано навреме да с удоволствие.

Е. в случая трябва едно четене преди да се публикува - като се има предвид, че преди това е търсено и оформяно, все пак си положил някакъв труд и е хубаво нещата да са пипнати. Но това си е мое виждане, с което не ангажирам никого.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.