Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

Освен един раздел за запознанства,примерно Аз и Ти или Адам и Ева точно под Секс,еротика и капка любов.

• Отговори 3k
  • Прегледи 301,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

Освен един раздел за запознанства,примерно Аз и Ти или Адам и Ева точно под Секс,еротика и капка любов.

Не всеки чат е еротичен, не бъркайте нещата.

Хм... Може една тема като SPAM ALL! Но ще бъде твърде дълга и не отива на имиджа на Калдата!

Егаси и изместването на темата...По-добре да интегрираме Гепи. Ме в Калдата.. :P

п.п Десанта на анонимните???

Хм...

Може една тема като SPAM ALL!

Но ще бъде твърде дълга и не отива

на имиджа на Калдата!

Е то си има цял раздел, какво повече!?

Не всеки чат е еротичен, не бъркайте нещата.

И все пак, често може да прерасне в такъв...T.e при желание... :P

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Има софтуер, който ще направи Хайдучето 16 годишна лолитка с плитки на камерата. :P

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

Има софтуер които ще направи Хайдучето 16 годишна лолитка с плитки на камерата. :)

Абсолютно подкрепям.

И да не забравите и господин Нилсън да добавите моля

:P

Може да говорим на лични!

Освен това,леко прекалихме в стил...чат!

:P

:) там е работата, че не говорим, а пишем.......

Администраторите като спят, мишките се наиграват... Offtopic:И без коментари от лолити и пипита, че ако има видео чат ще има дъщерите на баба Яга и трите зли сестри, просто софтуер за разкрасяване няма, бъдете си хубави по души и скромни в изразяването на тез богати души ...бррррр, ще трябва да се сложи +18 на форума

Администраторите като спят, мишките се наиграват...

Offtopic:И без коментари от лолити и пипита, че ако има видео чат ще има дъщерите на баба Яга и трите зли сестри, просто софтуер за разкрасяване няма, бъдете си хубави по души и скромни в изразяването на тез богати души ...бррррр, ще трябва да се сложи +18 на форума

:)

Аз съм си хубава бре и ни фотошоп ни софтуер ми е нужен ясно ли ти е

Че кой говори за теб? Що не вземете да спрете с този спам, че напълнихте пощите с известия - вярно ви влечат виртуалните светове, гепиме е подходящо.

Кой спами в темата е видно.Заглавието и е -"Какво бихте променили........." .Изразих мнение, че чата може да се подобри, от тук нататък мненията(включително и моите) са за коша.

Като се замисля с правилното правило и Adblock може да блокира всичко...

Публикувано изображение

Така, че няма да ви се налага да мрънкате за интеграцията на FB занапред. :rolleyes:

Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Бих увеличил размера на аватарите от 100 на 150 пиксела.

Ако си си сложил твойта снимка тогава да.да те видиме по-добре.Като си анонимен келфайда.

Е за това писахме вече, и че не искаме да са квадратни -

глас в пустиня

:)

ама триъгълника да е тъпоъгълен моя лично ако може и трите ъгъла да са му тъпи

ама триъгълника да е тъпоъгълен

моя лично ако може и трите ъгъла да са му тъпи

не може ли да е кръгъл аватара :( тогава със сигурност всички ъгли ще са тъпи :(

не може ли да е кръгъл аватара :( тогава със сигурност всички ъгли ще са тъпи :(

Айнщайн веднага ще те опровергае и ще намери даже не един остър "ъгъл" в кръглия ти аватар...Толкова си относителен, колкото и аз съм стабилен.

Айнщайн веднага ще те опровергае и ще намери даже не един остър "ъгъл" в кръглия ти аватар...Толкова си относителен, колкото и аз съм стабилен.

Ако не друго котарака ми обича да търкаля кръгли неща и няма да му е скучно :(

Ако не друго котарака ми обича да търкаля кръгли неща и няма да му е скучно :(

Ако имаш желание да рисуваш на Пейнт или да използуваш програма с още по-добри възможности за обработка на изображения и разбира се знаеш какво правиш, може да си направиш аватара, да е кръгъл и да е незабележима квадратната рамка(е, почти)...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.