Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

Може да го няма на всички скинове.

На CleanCut го има.

На всички го има :)

Само на IP Board Mobile не е в левия долен ъгъл, ами в средата.

• Отговори 3k
  • Прегледи 306,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

и сега го имаш :

Публикувано изображение

благодаря, ама джи пито ми е виновно че не ми е казало да си сложа очилата та белким видя всичко дето е по екрана

Поради големия брой еднотипни теми предлагам в раздел "TV, Видео и Фото техника" да се създаде важна тема "Помощ за избор на телевизор".

Поради големия брой еднотипни теми предлагам в раздел "TV, Видео и Фото техника" да се създаде важна тема "Помощ за избор на телевизор".

Прав си,и в същия ред на мисли и тук-вижте колко еднотипни теми има-

Проблем с скайп - при това се пише СЪС

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showforum=89

То си ИМА тема специално за скайп, даже и важна, но кой да ти гледа...камо ли да ползва търсачка

Възможно ли е да се въведе правило за отбелязване кой точно софтуер е обновен.

Нпаример:

openSUSE 11.4 Milestone 5 / 11.3 Final

да изглежда по различен начин:

openSUSE 11.4 Milestone 5* / 11.3 Final

или

или

или

или по друг някакъв начин да се отдели точно кой софтуер от групата е обновения.

Успешна Нова Година на всички.

обикновенно е първия от изброените

• Администратор

Възможно ли е да се въведе правило за отбелязване кой точно софтуер е обновен.

Нпаример:

да изглежда по различен начин:

openSUSE 11.4 Milestone 5* / 11.3 Final

или

или

или

или по друг някакъв начин да се отдели точно кой софтуер от групата е обновения.

Успешна Нова Година на всички.

Здравейте,

Точно така .. винаги е първият в заглавието, в случая първи в заглавието е: openSUSE 11.4 Milestone 5

Поздрави и весело посрещане на новата година.

Благодаря! Останал съм с грешното впечатление, че в заглавието се подреждат по намаляващ ред на версиите.

Бих въвел опция за "История на репутацията" в профила, като може да се избира, дали другите потребители могат да ми я гледат! Ето нещо такова:

Публикувано изображение

Ако пък е предлагано преди, се извинявам предварително!

Бих въвел опция за "История на репутацията" в профила, като може да се избира, дали другите потребители могат да ми я гледат! Ето нещо такова:

Публикувано изображение

Ако пък е предлагано преди, се извинявам предварително!

Подкрепям

:P

И така враго ще се вижда веднага

;)

Както вече съм казвал , и ще продължа да казвам , кал или екипа му няма да променят кода на своя глава , защото ИПБ не е със отворен код.А това , че тука някои им пука за репутацията е друг въпрос. Репутацията е личното мнение на всеки потребител за друг потребител . Не е един номер .

Както вече съм казвал , и ще продължа да казвам , кал или екипа му няма да променят кода на своя глава , защото ИПБ не е със отворен код.А това , че тука някои им пука за репутацията е друг въпрос. Репутацията е личното мнение на всеки потребител за друг потребител . Не е един номер .

И какво значи ИПБ?

И какво значи ИПБ?

:biggrin: това, в което пишеш в момента : IPB : Invision Power Board - това е форумна платформа, върху която е нашия форум.За разлика от някои други, които са безплатни и администрацията може да редактира всичко , за да се използва IPB и да си имаме форум като нашия се плаща на програмистите, които го измислят.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

И какво значи ИПБ?

Invison Power Board

Понякога си мисля че поне трима пишете от тоя акаунт...

EDIT: Я, докато се хиля и доктора ме преварил :biggrin:

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Никой нищо няма да насъсква, поне според мен! А за предложението ми, мисля следното: щом всеки може да гледа своята или нечия друга репутация в даден пост, защо тогава се вижда сложно за направата на една обща репутация в профила!? След като видях какво е написал г-н Trichocephalus, искам да го попитам следното:

- Правилно ли разбирам, че за да се направи тази опция, трябва да се плати на програмистите?

В случай, че се плаща за тази промяна, предлагам тогава да се направи следната опция: само VIP Потребителите да имат такава услуга! Или пак ще има оборвания?

Не искам с никого и за нищо да споря в този хубав форум!

И ще насъскаме хрътките подире му ли ? Или писанките ?

Кой говори тук за насъскване а?

Говорим да се вижда-в началото,когато я имаше репутацията,тази опция съществуваше.

Invison Power Board

Понякога си мисля че поне трима пишете от тоя акаунт...

EDIT: Я, докато се хиля и доктора ме преварил :)

И какво му е смешното не мога да разбера?

Кой говори тук за насъскване а?

Говорим да се вижда-в началото,когато я имаше репутацията,тази опция съществуваше.

И за какво ти е тогава да "виждаш веднага враго" ?

То направо в всеки профил или още под аватара да има индикация дал 100 минуса и 50 плюса примерно.Поне отрицателните герои ще се открояват.

А аз не мога да разбера за какво ревете за тази репутация !

На мене ми е се едно,дали ще съм на плюс/минус - не искам !

Ще ти го обясня по възможно най-елементарния начин! Репутацията е един вид достоверност на думите казани от потребителя! Има обаче едно голямо НО, което се изразява в следното: някои потребители раздават минусите ей така от густо, а като го попиташ "защо?", той не може да каже или пък иска да наложи своето мнение! Надявам се, че ме разбираш!

Пак ще кажа следното: Не искам с никого и за нищо да споря в този хубав форум!

за теб може и да е достоверност, но само като погледнеш мненията в темите за репутацията може да ти стане ясно какво мисли по-голямата (в количествено отношение) част от форума по въпроса

и тъй като тук не е мястото за подобна дискусия, нито е конкурс за не/популярност, предлагам да я прекратим

извинявам се, кофти нет

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Репутацията е един вид достоверност на думите казани от потребителя! Има обаче едно голямо НО, което се изразява в следното: някои потребители раздават минусите ей така от густо, а като го попиташ "защо?", той не може да каже или пък иска да наложи своето мнение!

Репутация е горе-долу това, което казваш, но знаците + и - във форума показват отношенето на един потребител към друг.

Сложи си ръката на сърцето и кажи : ако получаваш само +, ще държиш ли всеки да е аргументиран ? Ще питаш ли : защо ?

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.