Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

да, мите, аз не съм разбрал ама той и сайта си има и черна цветова схема? щото и аз не мога да търпя небесно синьото

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

• Отговори 3k
  • Прегледи 301k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

Хора, аз май си мисля, че няма какво друго да се променя във форума ( аз каквото исках, то стана), може би .. ако можеше да промените някои потребители бих била многооо благодарнааа :):eek::)

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

.. ако можеше да промените някои потребители бих била многооо благодарнааа :):eek::)

Няма как да стане това,за твое и мое разочарование

:)

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Хора, аз май си мисля, че няма какво друго да се променя във форума ( аз каквото исках, то стана), може би .. ако можеше да промените някои потребители бих била многооо благодарнааа :P:ph34r::rolleyes:

Опитай, помагай. Тази работа (с промяната на съзнанието) хич не е лесна :)

Няма как да стане това,за твое и мое разочарование

:P

Нали? :ph34r:

Опитай, помагай. Тази работа (с промяната на съзнанието) хич не е лесна :)

Правя го де. Ама както казваш, hard work. :P

Аз го казах малко в кръга на шегата... разни хора, разни психични отклонения, както казва един приятел :rolleyes:

Всичко си му е 6 на форума :)

• 2 седмици по-късно...

Бих допълнила Правилата тук -

Забранено е и питането!!!

http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=forums&module=forums&section=rules&f=137

Да няма да е зле да има и по една черна тема и във форума :P . Синьото нещо много ми дразни на очите... :ph34r:

Редактирано от 1ViPeR1 (преглед на промените)

Бих допълнила Правилата тук -

Забранено е и питането!!!

http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=forums&module=forums&section=rules&f=137

Няма нужда от промяна. Питането и писането в чужда тема е забранено. Правилата на форум "Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове" имат една точка, която винаги пропускаш да прочетеш:

2. Не пишете в чужда тема, а само във вашата.

Ти категорично не желаеш да спазваш тази точка. Доказа го на няколко пъти. Какво искаш още?

Няма нужда от промяна. Питането и писането в чужда тема е забранено. Правилата на форум "Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове" имат една точка, която винаги пропускаш да прочетеш:

Ти категорично не желаеш да спазваш тази точка. Доказа го на няколко пъти. Какво искаш още?

Само питах-на кое друго място да питам как при включен защитен модул ще пропусне гадини-ще пусне друг път

Само питах-на кое друго място да питам как при включен защитен модул ще пропусне гадини-ще пусне друг път

:ph34r:

В този форум нямаш ограничения. Темата, в която изтрих един твой коментар е тази: Имам много вируси [РЕШЕН]

Ти попита следното:

Може ли един въпрос-включен ли ти е защитния модул?

Windows вече се беше заразил с доста гадна шпионска програма. После проблемът беше разрешен без твоята намеса. Коментарът ти в тази тема беше напълно излишен. Предполагам, че даже не си отворила темата, за да видиш развитието.

Нямам никакво намерение да пиша повече тук, след като не желаеш да разбереш, че има правила, които трябва да се спазват. От мен приятна вечер.

В този форум нямаш ограничения. Темата, в която изтрих един твой коментар е тази: Имам много вируси [РЕШЕН]

Ти попита следното:

Windows вече се беше заразил с доста гадна шпионска програма. После проблемът беше разрешен без твоята намеса. Коментарът ти в тази тема беше напълно излишен. Предполагам, че даже не си отворила темата, за да видиш развитието.

Нямам никакво намерение да пиша повече тук, след като не желаеш да разбереш, че има правила, които трябва да се спазват. От мен приятна вечер.

Ама разбрах за правилата,стига ми се кара де

;)

Щото понеже ползвам Malwarebytes - ама като не е с включен модул значи нищо не прави.

Аз какво не знам и не разбирам-не коментирам.

Ще си пишем за Луната в Мистика.

Приятна вечер и на теб

Ама разбрах за правилата,стига ми се кара де

:biggrin:

Щото понеже ползвам Malwarebytes - ама като не е с включен модул значи нищо не прави.

Аз какво не знам и не разбирам-не коментирам.

Ще си пишем за Луната в Мистика.

Приятна вечер и на теб

Не забравяй и звездите от покрива ;)

Да има опция за деактивиране/изтриване на акаунт. Да има опция да се премахне оценяването на мнение с плюс/минус, за да се оцени наново (понякога стават грешки :biggrin:).

Да има опция да се премахне оценяването на мнение с плюс/минус, за да се оцени наново (понякога стават грешки ;)).

Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а не поста. Има даже хора, които дотолкова се вживяват в тези оценки, че се сдружават, и взаимно си дават плюсове. И каква е ползата? Гледаш някой с много положителна репутация, а пише неграмотни глупости. И обратно.

И преди тази система беше ясно на кого може да се има доверие, и на кого - не. Оценката не помага с нищо.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Бих подложил на курс за ограмотяване много от преводачите... хм, авторите на новини - много от новините първо, че са писани сякаш от някой, който не е бил в трети клас, второ, че изглежда като изобщо да не се четат, преди да се публикуват. Нищо лично към никого, но редовно се натъквам на фрапантни граматически, технически, смислови и какви ли още не грешки - просто не ми е приятно да чета така.

Няма да е зле ако се сложи един кирилизатор в чата, някакъв подобен на този във vbox например

Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а не поста. Има даже хора, които дотолкова се вживяват в тези оценки, че се сдружават, и взаимно си дават плюсове. И каква е ползата? Гледаш някой с много положителна репутация, а пише неграмотни глупости. И обратно.

И преди тази система беше ясно на кого може да се има доверие, и на кого - не. Оценката не помага с нищо.

Донякъде си прав. Но аз лично си оценявам мненията, а не личностите. Плюс това, когато видя, че някой е отговорил на въпрос по някакво компютърно естество, ми е много по-лесно да цъкна един плюс, отколкото да напиша нещо от сорта на "подкрепям/ +1" и т.н.

Може ли възможност снимките в галериите да се показват и от линкове, а не задължително да са качени на сървърите на Калдата? Същото както е в останалата част от форума :)

имам чернова на тема която е в опикано жълт цвят... бих го сменил Публикувано изображение

Ае, хора, разделете тия емотикони в категории, че сега докато намеря нещо конкретно и губя 10 минути. Верно тъп съм, ама има и други като мен.

бих махнал чата тъй като никой не го зачита - или в краен случай бих го дал на FodoR да си играе: и без тва го е опищял

Какво съм му направил на чата?Просто станах малко по-активен :speak: !

Преди години репутацията се даваше с обосновка-защо гласуваш с + или - по зададената тема.

Ае, хора, разделете тия емотикони в категории, че сега докато намеря нещо конкретно и губя 10 минути. Верно тъп съм, ама има и други като мен.

Аз ползвам готови пакети, защото имам добра зрителна памет. Може да опиташ.

Аз ползвам готови пакети, защото имам добра зрителна памет. Може да опиташ.

По-лесно е директно докато си пиша мнението, да изпиша и емотикона. А каква е връзката със зрителната памет? Сори, ама днес бавно зацепвам и трябва да ми се обяснява.

По-лесно е директно докато си пиша мнението, да изпиша и емотикона. А каква е връзката със зрителната памет? Сори, ама днес бавно зацепвам и трябва да ми се обяснява.

Всеки си избира начин. Аз предпочитам да ползвам повече емотки и да ги слагам с копи-пейст. Както запомняш, скролирайки с пот на челото, че твоята емотка е нейде там, под еди коя си, така аз запомням мястото им, само дето са ми изплющяни пред очите всичките и мога да си ползвам периферното зрение.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.