Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

Може ли като се избира, в избора да го има стария скин?

Редактирано от piro2004 (преглед на промените)

• Отговори 3k
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

Супер :-) Придоби вид. А флаш може ли да се вкарва?

До всички - за да се окопитите с новата визия и функции на форума вижте:

=1"] помощните теми

Там има всичко, което ви интересува

- как да преглеждате новите мнения в блоговете, в галерията, във форума,

- как да търсите потребител или да си промените информацията във профила,

- как да използвате нови функции при редактирането на пост, да вмъкнете поточно видео, картинка или текст

в четири теми питате за едни и същи неща - и то без да четете какво е писано и как е отговорено преди вас. ;)

Е то това добре, но мен не ме кефят шаренииките. И Вистата и ХРто ги държа да изглеждат като Уиндоус 95. Това е добра идея да се избира скина, но толкова ли е проблемно да си го има и стария?

Редактирано от piro2004 (преглед на промените)

Това е добра идея да се избира скина, но толкова ли е проблемно да си го има и стария?

да, само за едно леко моднато Professional скинче ревем... :baby:

...и за нови емотикони

Искам да питам как работи тази Reputation система. Виждам сте запазили звездичките на юзърите, обаче има и някаква репутация, която на всички за сега е 0 - neutral. От какво зависи тя и как се вдига/намаля репутацията?

95 like?!? Хора вие в кой век живеете. :baby: Би било хубаво да има нещо такова за среден вариант между LoFi и стандартния, за хора с кофти връзка.

Пробвах историята с репутацията. Искам да питам- хората, за които гласувах, знаят ли, че съм гласувала за тях и дали ще се добавят коментари, както беше в по-стария вариант? А да, опция да се откажем от нея ще има ли?

повече да има портабле програми иначе за фона на сайта да не се променя класически да си остане

На мен лично ми харесва новата визия.Както сме свикнали с предишната,така и ще свикнем и с тази.Вярно че има работи за доискосорява,но не е възможно всичко да стане наведнъж.

Репутация, мутация, ама защо мога да си гласувам за постовете? Ей сега успешно си цъкнах плюсчето на два поста и в профила ми пише "Репутация 2".

Забелязах,че има разлика в показването на мненията.В профила ми е показано това: post-63588-1251580324,84_thumb.jpg А в мненията които съм написъл показва това: post-63588-1251580380,4_thumb.jpg Това грешка само при мен ли е или е нещо друго.

Забелязах,че има разлика в показването на мненията.В профила ми е показано това:

post-63588-1251580324,84_thumb.jpg

А в мненията които съм написъл показва това:

post-63588-1251580380,4_thumb.jpg

Това грешка само при мен ли е или е нещо друго.

В профила ти се броят всички постове, включая и тези в "Празни приказки" и другите такива форуми<ако ги има>. Виж в моя профил какво пише Публикувано изображение

Аз си знаех че бройката е сериозна, но истината определено боли.

• 4 месеца по-късно...

Мисля си, че във форума на доктора "Здраве и медицина", бих направила един подфорум за майки и бебета. Знам, че БГ Мама е за тази работа, но взимайки в предвид факта, че и тук си имаме майки, а те почнаха да водят дълги дискусии в блоговете си, за разни подобни теми... :cool: Всъщтност, това е просто хрумване...

Задължително трябва да се промени системата за оценяване, която в сегшният си вид е крайно несъвршена и най-вече- необективна! За да се оцени даден коментар с "+" или "-" трябва да има поне три гласувания с еднакъв знак, т.е. за да получа се получи "+1" трбява трима души да са оценили с "+1" този коментар....същото важи и за отрицателното гласуване. При сегашната система, за има-няма нищо може да получиш доста минуси, респективно плюсова, което е необективно. Да не говорим, че някой може умешлено да ти вкарва минуси или плюсове.

Бих махнал тая система за репутация. Стои ми на -15...и защо?Така на минус е откакто сложихте тоя IPB 3 ама го ненавиждам.Разбирам че е за повече сигурност,но аз бих сложил поне един скин на ИПБ2 за тая 3-ка че хич не ми харесват и качените другите.Свикнах и обикнах дизайна на версяи 2 или ко щете 1.3 ама тая 3 не ми харесва

Бих махнал тая система за репутация.

Стои ми на -15...и защо?Така на минус е откакто сложихте тоя IPB 3 ама го ненавиждам.Разбирам че е за повече сигурност,но аз бих сложил поне един скин на ИПБ2 за тая 3-ка че хич не ми харесват и качените другите.Свикнах и обикнах дизайна на версяи 2 или ко щете 1.3 ама тая 3 не ми харесва

Очевидно някои не е съгласен с това, което пишеш и ти дава минуси.Мене ми харесва, добре е да виждаш как те оценяват другите :P

Аз лично не виждам какво мога да променя в разделите, които посещавам ... Интефейса ми харесва, всичко е 6 :down: Може да ми дойде на ум нещо, ама трябва да седна да помисля... :angry:

Относно репутацията - не ми пука дали имам нещо различно от "Репутация: 0", стига да не ми седи зелено или червено в профила. Който както иска да оценява и да бъде оценяван, нямам против системата, ама сменете тия зелени и червени фонове на клетката, като си гледаме профилите, нека си е сив фон, за да не дразни. Не е много работа. А червенкото и зеленото фонче при оценките на всяко мнение нека останат, даже подкрепям. Само в профила това дразни.

Аз поддържам мнението ,че системата за оценяване не трябва да е анонимна...интересно ми е тогава дали толкова негативни оценявания ще има за определени хора.

Аз поддържам мнението ,че системата за оценяване не трябва да е анонимна...интересно ми е тогава дали толкова негативни оценявания ще има за определени хора.

Като цяло идеята не е лоша. Но не знам дали го има въобще като функция, то не зависи само от администраторите на форума, а и от програмистите му.

Предлагам да се сложи раздел уроци и там да се слагат само уроци и да може да се коментират в отделни чат стаи за определени хора.Да може да си ги добавяме в чат стаята да може само с определен човек да се разговаря.Които е отговорил на темата примерно с покани ме в чат стаята и ще ти помогно такова нещо ще е много хубаво да се сложи

Предлагам да се сложи раздел уроци и там да се слагат само уроци и да може да се коментират в отделни чат стаи за определени хора.Да може да си ги добавяме в чат стаята да може само с определен човек да се разговаря.Които е отговорил на темата примерно с покани ме в чат стаята и ще ти помогно такова нещо ще е много хубаво да се сложи

И това с каква цел ще се прави ?

Защо всичко трябва да е толкова потайно ?

Защо не може да се трие даден пост, както при `стария` форум! Доста често стават грешки, а поста не може да се изтрие- може ли да се направи нещо по въпроса?

Не е толкова важно, но мисля, че е от полза(поне за мен ще е )

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.