Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

Готово е

Благодаря, аз почнах местенето :lol6: Ей, който има права да се бключи че ме заболя ръката
  • Отговори 3k
  • Прегледи 301,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

В тази връзка искам да подхвърля подобна идея която ми се върти в главата и известно време. Пак относно Литература, Книги (e-books, video trainings, tutorials & etc.) Ще е добре да се даде малко свобода на потребителите от темата: Link и Дискусии: Любовни романи. Тя съдържа в себе си повече от една трета (4'983 към момента) от всички съобщения (11'310 към момента), а с тези темпове и активност ще стигне и 50%. Предложението ми е следното: Да се направи подраздел за романтична литература в който ще имат възможност да се дискутират различни автори, поредици и т.е. в отделни теми. Та да бъде прилежно и подредено както примерно е блога на ganinka. Мисля, че ще им е приятно и удобно, все пак те предимно пишат там и броя на кликанията няма да им е проблем. За целта обаче ще помоля най-дейните участници в споменатата тема, както и модераторите на раздела, а и всеки друг с мнение по въпроса да се изкаже. Може и да не съм права, аз съм страничен наблюдател, затова го поставям на обсъждане. А причината да предложа да се обособи такова пространство вместо да се напускат хаотично 20-тина теми в съществуващия сега раздел е мисля ясна.

Много благодарим за вниманието. :) Честно казано отдавна си го мислим това, имахме и известни амбиции да молим екипа за отделна секциика, но май не ни стигна смелост ли, и аз не знам. Дори и аз очаквам с нетърпение мнението и на другите дейни участнички в темата, за да се види до къде се простира единодушието, макар че съм съгласна с hol_back_girl, добре, че е блога на ganinka, та да се ориентираме за авторите, поредиците и всичко останало. Иначе 333 страници трудно се изчитат. ;)

• Администратор

Ами имате го форума Любовни романи вече, ако имате предложения за други популярни жанрове кажете ги и ще ги добавим.

Благодаря, аз почнах местенето :) Ей, който има права да се бключи че ме заболя ръката

Аз метнах 60-тина теми в подраздела. После ще продължа, че ся имам малко работа.

Ами имате го форума Любовни романи вече, ако имате предложения за други популярни жанрове кажете ги и ще ги добавим.

Уаауууууууу на това му казвам бърза реакция, покорно благодаря ;):):wors: , чак не мога да повярвам, трябва да се полее :)

Огромно благодаря за форума!

Имам обаче още една молба.. Може ли да преместите темата "Съвременни романи" в нашия форум? Тази тема де факто е наша подтема, където качваме част от книгите ни..

Уаауууууууу на това му казвам бърза реакция, покорно благодаря ;):):wors: , чак не мога да повярвам, трябва да се полее :)

Хехе, още гледам умно...

• Администратор

Огромно благодаря за форума!

Имам обаче още една молба.. Може ли да преместите темата "Съвременни романи" в нашия форум? Тази тема де факто е наша подтема, където качваме част от книгите ни..

Готово

Да, бих премахнал политическата реклама.

сега тва дето е в момента с бойко и Костов е мнооо грозна работа.

пошло даже.все едно тия дето влизат тука са некви сенилно-дебилни пенсионери.

излагация направо!

по-добре да се махне.

вместо да се направи равносметка на управлението на комунистическите

прахосници и крадци на някой ,им е виновен Костов и Бойко които нямат реална политическа власт

, а не некадърника Злобей Краднишев и ДПС.виждам същата картинка и в други сайтове.

да си мисля ли че комунистическите пари са завладяли и НЕТ-а или тва винаги е било така?

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

• Администратор

Да, бих премахнал политическата реклама.

сега тва дето е в момента с бойко и Костов е мнооо грозна работа.

пошло даже.все едно тия дето влизат тука са некви сенилно-дебилни пенсионери.

излагация направо!

по-добре да се махне.

вместо да се направи равносметка на управлението на комунистическите

прахосници и крадци на някой ,им е виновен Костов и Бойко които нямат реална политическа власт

, а не некадърника Злобей Краднишев и ДПС.виждам същата картинка и в други сайтове.

да си мисля ли че комунистическите пари са завладяли и НЕТ-а или тва винаги е било така?

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=119956

• 2 седмици по-късно...

Да се награди модератора, който ми спести изтриването на поста, след като видях, че вадещото очите заглавие вече е коригирано:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...p;#entry1397746

Сега се сещам че ако изчезне броячя няма да е лошо, или поне да спира да брой след сто поста например. Ако не става автоматично, да мога аз да си го спирам на избрана бройка, например заковавам го на 777 и повече да не мърда. Иначе се делиме на стари кучета и на младоци, което пречи на спонтаните отношения.

В други форуми съм срещал настройка, позволяваща на всеки, който иска, да изключи брояча си за публикации. Не знам доколко това е технически възможно в тази форумна система, мисля че опцията я бях видял във vBulletin форум. Но оначе идеята изобщо да няма (видим) брояч е добра, струва ми се, че тук има хора, коментиращи само за бройката, това би ги прогонило.

Дам, ще е интересно да видим какъв спад в спама ще има, ако няма брояч...

От моя страна никакъв спад на спам.

Те модераторите си го пращат в кошчето спама (понякога).

Мисълта ми е, че доста хора пишат направо насила и то уникално тъпи постове за едната бройка. Та, имах в предвид, че ще бъде доста забавно да се види как тези хора ще спрат да пишат толкова, ако го няма брояча. :}

да де, ама аз не искам да го няма брояча , а само да мога да го спирам или връщам назад , но никога напред иначе ако го няма ще се пречи на форума да се развива

• 4 седмици по-късно...

липсата на брояч едва ли ще попречи на развитието на форума, тъй като броя на постовете никога не е измерител на качеството на даден потребител

аз бих добавил нови скинове (тук искам да подкрепя v2.0 за нов олекотен скин за хората с по-бавен интернет)

ще ми се да има и нов spoiler, макар че ми е ясно че това почти сигурно означава и качествено нов форум - обаче сегашния е просто ужасен - ph34r стила е много грозен

да речем че нещо като това е доста по-приемливо

Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...

Мисля,че след осирането на сайта в продьлжение на месец с откровено злобните реклами на БСП от страна на собствениците на кalldata и послушните модератори по всякакьв начин,с което обидиха многобройните посетители без грам извинение крайно време е да ни освободите от присьствието си.Харчете си мрьсните пари на воля, пьк може да дойде време да ви поразпитат как така станахте червени фенове.Пригответе си фактурите.Крайно време е да последвате Меликов и да разберете че тази дьржава Бьлгария не е ваша и на ващите господари!

Редактирано от bnbnbnbn (преглед на промените)

Мисля,че след осирането на сайта в продьлжение на месец с откровено злобните реклами на БСП от страна на собствениците на кalldata и послушните модератори по всякакьв начин,с което обидиха многобройните посетители без грам извинение крайно време е да ни освободите от присьствието си.Харчете си мрьсните пари на воля, пьк може да дойде време да ви поразпитат как така станахте червени фенове.Пригответе си фактурите.Крайно време е да последвате Меликов и да разберете че тази дьржава Бьлгария не е ваша и на ващите господари!

Здравейте,

Рекламите, който сте видели на нашия сайт са от рекламната програма на Google - Google AdWords ( https://adwords.google.com/select/Login?sou...img_1&hl=bg ).

Тъй като рекламната мрежа на Google е публична, всеки може да публикува реклама стига тя да отговаря на рекламната политика на Google AdWords https://adwords.google.com/support/bin/stat...e=guidelines.cs

В случая става въпрос за реклама която води към сайта www.boykostov.org с който ние и нашата организация нямат нищо общо.

Ако имате някакви въпроси или коментари относно показващите се реклами не се колебайте да се свържете с Google AdWords чрез следния линк: https://adwords.google.com/support/bin/requ...=foot&hl=bg

А на който не му допада да гледа реклами има много алтернативи на нашия сайт за жалост някои от тях са с платен достъп от 2.40 на месец. В нашата страна много хора не разбират, че за да се поддържа една услуга качествена са необходими средства за персонал, сървъри, колокация и т.н. И след като не ги взимаме от вас чрез смс-и на стойност 2.40, както правят някой колеги то трябва да набираме необходимите средства по някакъв начин и това различни са рекламни системи.

Сега някой се дразнят от рекламите утре ако въведем платен достъп без реклами същите тези хора ще са двойно по - недоволни.

Еми извиняваме се, но някои много добре свикнаха да мислят че всичко в България е като "Топлофикация" - ползваш и не плащаш и си предоволен.

Поздрави и успешен ден.

Ами аз бих разкарал тези потребители, които постоянно обиждат другите. Бих направил дизайна по-раздвижен. Не го приемаите като обида, просто само синьо е малко еднообразно. Може би, ако добавите още цветове. Например само жълто, само червено, само розово и тнт.

Редактирано от marto008 (преглед на промените)

Ами аз бих разкарал тези потребители, които постоянно обиждат другите. Бих направил дизайна по-раздвижен. Не го приемаите като обида, просто само синьо е малко еднообразно. Може би, ако добавите още цветове. Например само жълто, само червено, само розово и тнт.

Ако погледнеш темата "Наказани потребители", ще видиш, че постоянно има наказани за обида. Но не можем просто така да ги разкараме, често след отнемане на правата за 3, 5 или 7 дена тези потребители си вадят заключение относно начина на общуване и внимават в бъдеще повече да не си изпускат нервите.

Относно цветовете - концентрирайте се повече в написаното и цветовете отстрани ще ви бъдат безразлични ;)

Този, който е отговорил вероятно сьвсем не е наясно как толкова сайтове успяха да опазят името си и реномето си от вьпросната обиждаща посетителите реклама ,а kaldata не успя.Всьщност не е на ясно ли?Послушен модератор.Защо тая мрьсотия я има на сайт за софтуер,.хардуер и всичко свьрзано с компютри и мултимедия?Много просто kaldata собствениците са зависими от покровители, които сега за голямо тяхно сьжаление слизат от власт.Вземете и се разкарайте от тук!

Този, който е отговорил вероятно сьвсем не е наясно как толкова сайтове успяха да опазят името си и реномето си от вьпросната обиждаща посетителите реклама ,а kaldata не успя.Всьщност не е на ясно ли?Послушен модератор.Защо тая мрьсотия я има на сайт за софтуер,.хардуер и всичко свьрзано с компютри и мултимедия?Много просто kaldata собствениците са зависими от покровители, които сега за голямо тяхно сьжаление слизат от власт.Вземете и се разкарайте от тук!

Виж се колко си ограничен. Само плюеш и не четеш. Въпросната реклама я имаше и в youtube, facebook и още много сайтове. Тя се праща от Google, а в сайта се появяват реклами, които пуснат те. Хайде прочети пак какво пише и стига си плюл!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.