Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

Не, не можеш трябва да поискаш разрешение от някой вишестоящ и да подадеш молба към потребителя, който искаш да игнорираш дали е съгласен.

Как бре, ставаше си номера....Не знам само дали блокирания получава съобщение. Като го блокираш и после в темата виждаш че е писал, но поста е скрит, докато ме го цъкнеш. Нямаш си на идея колко съкращава темите, защото някои потребители много обичат да цитират огромни постове само за да добавят че и те така мислят...... :)
  • Отговори 3k
  • Прегледи 306,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

Как бре, ставаше си номера....Не знам само дали блокирания получава съобщение. Като го блокираш и после в темата виждаш че е писал, но поста е скрит, докато ме го цъкнеш. Нямаш си на идея колко съкращава темите, защото някои потребители много обичат да цитират огромни постове само за да добавят че и те така мислят...... :speak:

Разбира се, че става.

Нямаш си на идея колко съкращава темите, защото някои потребители много обичат да цитират огромни постове само за да добавят че и те така мислят...... :help:

В такива случаи можеш да докладваш мненията и някой ще се погрижи огромните цитати да изчезнат бързо. :wors:

Това меню ще Ви позволи да изберете снимка, която ще се приложи към профила ви и ще е достъпна за другите потребители на форума.

Файлът не трябва да надвишава 100 KB и размера не трябва да надвишава 150 х 150 пиксела.

В тази секция е позволено прикачването единствено на лична ваша снимка (на вашето лице). Прикачването на други картинки тук различни от вашата снимка ще доведе от ИЗТРИВАНЕ НА РЕГИСТРАЦИЯТА ВИ.

Не е нужно да казвам, че информацията е грешна, нали? Някой не ще ви погне, че сте качили снимка, която не е ваша. А още по-малко регистрацията ви ще бъде изтрита, много пъти е казвано, че акаунти тук не се трият. Променете го този текст.

акаунти тук не се трият.

До колкото знам най-гадното наказание е отнемане на правата да пишеш в теми и да пускаш нови теми.Може и да има и други по-гадни.
  • 2 седмици по-късно...

Бих добавил и pаmpers.bg към списъка с филтрирани адреси. Колкото и да са сладки децата на някои хора, това си е чист спам. Да питат роднини и познати да им дават гласовете си, а не нас.

Бих променил Купувам/Продавам. Примерно като при www.d**a.bg.

От месец-два се каня да ви споделя, че раздел "Празни приказки и забава" има нужда от поне още 2-ма модератора. Повечето от най-посещаваните раздели са поверени на между 3 и 6 души и няма никаква логика точно тук, където се "дуелират" и "си ги мерят" най-много хора, да е най-занижен контрола. Вижте броя на постовете и броя на темите все пак. Да не говорим, че все пак всеки си има и лични и обществени ангажименти извън форума и не може да отделя всеки по 14 часа непрекъснато по 30 дни в месеца.

Подкрепям Censored, в раздел "Празни приказки и забава" е пълна анархия. Дано се сложат поне 2-ма модератори, дори повече трябват. Публикувано изображение

Какво бих променил ? Ами бих добавил аркадни игри О.0 Ето тук беше така : AruaROSE -> Arcade. И тези са на IPB, аз едно време се зарибявах там, ама ги спряха, нз поради какви причини. Та щеше да е забавно да има чат-пат да блъскаме там нещо за кеф, вместо да се пишат разни просташки теми в "празни приказки", колкото да се намират на работа. Пък и всяка игра си има резултат и този който направи най-добър, получава специална титла във форума. Та и надпревара щеше да има, кой в коя игра е най-добър. Ей това да го направи kal, ще го уважавам всеки ден по три пъти :) ..

Няма толкова много зарибени да играят ми се струва... Аз съм за Shoutbox :blink:

>Аз съм за Shoutbox :)

О, ужас, точно това никога не съм го харесвал. Направете си IRC канал вместо това.

>>1329175

Mакар да не бих играл, нямам нищо против да има такава (Все пак имаме блогове, галерия, даже и уики по едно време имахме, защо не и това. Пък ако няма интерес няма проблем да се затвори после.). Някои хора и без друго киснат по цял ден наоколо, та нека имат някакво поне малко по-смислено занимание. Макар че няма да ги откажеш от раздела за спам.

Редактирано от Max_Payne (преглед на промените)

Та-а-а, ако може да каже някой админ/мод, защо не искат да спрат мненията в Купувам/Продавам?

Определено бих ограничил достъпа на търговците до раздела "Купувам/Продавам". Просто някои типове само за това използват форума и открито си въртят търговия. Винаги съм си мислел, че подобни раздели са за нещо от рода на "Купих си ново дъно и сега си продавам старото". А тук (както и в други форуми) се върти явна търговия. Бих въвел минимален брой постове за пускане на обяви или поне регистрация от не по-малко 6 месеца.

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Подкрепям с две ръце Рефрешчето ... хайде да не са шест месеца , три да са ... !

Говорихме го наскоро, няма да стане.

Подкрепям с две ръце Рефрешчето ... хайде да не са шест месеца , три да са ... !

Така се ограничават и други потребители, които смятат, че могат да намерят купувач на нещо, което продават, видели са, че форума има такъв раздел и са се регистрирали за да се възползват от него...Както повечето регистрирани са го направили заради нещо конкретно във форума..аз примерно се регистрирах, защото търсех книга..ако трябваше да чакам 3 месеца за да мога да си пусна темата, мнението ми за форума веднага щеше да премине в отрицателно..и те такива подобни работи...
  • 2 седмици по-късно...

Така - мой ред е.

Искам да дам предложение за подфорума "Продукти на Adobe".

Няма ли да е добре, за всеки един от продуктите (Photoshop, Dreamweaver, Illustrator и т.н.) да се направи отделна тема (като за начало) с кратко ревю на продукта - могат да се позлват като сорс някой от уроците в uroci.net - където са разяснени панелите с инструменти и т.н.

Или в тази тема или в отделна (която да кажем е създадена само за въпроси, отговори, взаимопомощ и т.н.) да се отправят всичките рекуести за помощ, при възникване на проблеми и съответните отговори. За потребителите, които знаят как се позлва търсачката, ще е много по-лесно да открият решение на проблема си (ако то съответно е дадено) ако търсят в определена тема (Flash примерно) + това самият раздел ще изглежда подреден.

Лично аз позлвам тези продукти нон-стоп в университета, но отдавна съм се отказала да се ровя в този подфорум (без лоши чувства, просто предложение).

аз продължавам да си искам минималистична, олекотена нова тема за форума, ама кой ли ме бръсне за слива...

Бих сложил повече модератори в Купувам/Продавам, че сегашните... :blink:

аз продължавам да си искам минималистична, олекотена нова тема за форума, ама кой ли ме бръсне за слива...

+ това искам и нови, по-малки емотиконки

Бих сложил повече модератори в Купувам/Продавам, че сегашните... :rap:

А дали изпрати поне един доклад като видя нещо нередно?

Иска ми се правилата да важат за всички.

Защото виждам как едни потребители са наказвани за реклама на сайтове, а тази тема все повече прилича, точно на реклама на сайт. Намерете разликите, ако имате желание.

И когато някой иска свобода на словото, да не са само приказки - http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...t&p=1353061

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.