Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

Здравейте, приятели!

Някой ще ми помогне ли в оправянето на следния проблем. Не знам, дали е от сайта, или от моите настройки, но коментарите ми излизат по следния начин:

post-140225-1232051080_thumb.jpg

Няма ли начин да се направят както обикновено - коментарът, отворен като най-горния на снимката, един под друг...? Защото иначе изтървам доста от коментарите. :rolleyes:

Мерси за вниманието!

Публикувано изображение

Превключи само на стандартен!

• Отговори 3k
  • Прегледи 301k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

Здравейте, приятели!

Някой ще ми помогне ли в оправянето на следния проблем. Не знам, дали е от сайта, или от моите настройки, но коментарите ми излизат по следния начин:

post-140225-1232051080_thumb.jpg

Няма ли начин да се направят както обикновено - коментарът, отворен като най-горния на снимката, един под друг...? Защото иначе изтървам доста от коментарите. :)

Мерси за вниманието!

Здравей,най горе на страниацта трябва да имаш бутон опции--->метод на визуализиране--->стандартен ;)

Редактирано от coolmeen (преглед на промените)

Бих направил темите в новините видими не за период от един ден, а за определено количество по възможност регулирано от потребителя.

За някои е новина-за други-какво пък е това

Публикувано изображение

Не можеш да угодиш на всички,приятелю

• Автор

В тази насока искам да питам защо се получава това и как да го оправя(става въпрос за коментарите)

LINK : http://picbg.net/img.php?file=df0a47d80473f9a5.JPG

Погледни малко по-нагоре и ще видиш решението.
  • 4 седмици по-късно...

1. Изведнъж ми хрумна брилянтната идея да се оправи бутона докладвай и вместо да се пише обяснение да има няколко опции, например латиница, съдържание, обида или нещо от сорта и по този начин да се избегнат задръстванията в инбокса ми с 100 доклада да помагам за есе или тема. Освен модовете и старите потребители май никой не знае за какво се използва бутона...

2. Между другото все още не съм схванала защо статусът на потребителите се сменя в зависимост от броя на мненията. Едва ли не 600 мнения в празни приказки в игри на асоциации са по-важни от 200, които оказват помощ на потребители. So the quantity is more important than the quality?! Ok, ще трябва го преживея. ;)

3. Има ли някакъв начин модераторите да се свързват с админите или админите да виждат, че им пишат модове?!? Защото колкото съобщения съм изпратила, отговор не съм получила... и ако ще е така за напред, поне да знам да не си губя времето.

Редактирано от marisa (преглед на промените)

Мери, мненията в "Празни приказки" не се отчитат от брояча :rolleyes: А колкото до бутона "Докладвай" - мда. Особено за "Образованието" ще е много полезно.

Във връзка с брояча за постове, в други форуми съм виждал броячи, които изобщо не са видими за обикновените потребители. И така е по-добре, всъщност. Убеден съм, че в kaldata е пълно с хора, които пишат само и единствено за бройката. И за разните рангове. Решението е просто да се премахне брояча, а ранговете да могат да си променят дори новите потребители. Според мен това би намалило, поне в известно количество спама. Ако пък не искате всички да могат да си сменят ранга, не мислите ли, че по-добре би било, ако той се променя въз основа периода от време, от който потребителят е регистриран, а не от броя публикации?

Рангове не се дават за постове, аз трябваше да съм не майор, а генерал майор ;)

Идеята за докладите ми допада много!

Новите потребители се бъркат много, и често получавам забавни доклади...

Ето един пример:

Здравей electric,

**** е докладвал за нередно съобщение:

------------------------------------------------

Тема: imam problem s igrata sims molq nqkoi da mi pomogne

Съобщение: http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1260929

Причина:

problem s igrata the sims

Поздрави,

Екипът на kaldata.com - Форуми.

http://www.kaldata.com/forums/index.php

Пуснал тема на латиница и след това си я е докладвал. Публикувано изображение Отново на латиница...

Аз бих наблюдавал за новите версии на повече програми. Гледам, че списъкът е ограничен, има още доста програми.

Аз бих наблюдавал за новите версии на повече програми. Гледам, че списъкът е ограничен, има още доста програми.

Има решение, просто добави новината и след преглед ако бъде одобрена ще бъде публикувана.

Рангове не се дават за постове, аз трябваше да съм не майор, а генерал майор :)

Знаеш за какво говоря, от нула до 50 поста пише новак, от 50 до сто има някакъв друг ранг и така до 500, когато потребителя може сам да си смени ранга. Но нещо ме кара да мисля, че някои хора пишат всякакви ненужни глупости, само че под името им да пише нещо по-интересно.

Пък ми изглежда някак странно да видя потребител, който е регистриран от 2005-та година още, а под името му пише, че е новак.

Пуснал тема на латиница и след това си я е докладвал. :D Отново на латиница...

Ха ха, виж какъв примерен потребител, докладва собствените си постове, които нарушават правилата.

Възможно ли е да се направи така че, да речем потребителите, които имат под 20 поста във форума просто да не могат да използват системата за докладване?

Редактирано от Max_Payne (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Имам предложение, свързано с филтъра за думи на форума. Този, който в момента се използва главно, за да цензурира имената на някои сайтове, сигурно на конкуренцията.

Мисля, че трябва да добавите поне още няколко имена на сайтове към този списък. Като начало, всички сайтове, съдържащи думата bux в адресите си. Също така филтрирайте адресите на по-популярните глупави онлайн "игри", в които се печелят точки чрез реферали.

Забелязал съм също, че повечето нови (и не толкова нови) потребители си служат с разни хубави български думички, например мс, плс, фр, здр, както и други подобни. Така е, щом въпросните потребители прекарват по десет часа дневно в чата. Но форума не е чат, нали? Затова предлагам да настроите филтъра за думи да замества мс с мерси (или с благодаря), плс с моля, фр с приятел, здр със здравейте, комп, ПЦ с компютър или PC и така нататък. Поне ще е по-приятно за четене.

Прекрасно предложение, подсеща ме за още едно, подобно на него.Има ли техническа възможност да се забрани мешането на кирилица с цифри, да се избегнат множеството бисери от рода на " Здр, 6те ми кажете ли къда да ка4а 7аз1 песен, 3а да могат и друг1 да я свалq7".

бих ограничил спамерите,хора не съм злобен,но тази сиана.борисова е напаст за всеки форум,аман,къде да се оплача,не знам!!!Дали тука му е мястото,ама дано сте ме разбрали правилно!!!

Възможно ли е да блокна абонат Х, така, че никъде да не му виждам мненията?

Влизаш в профила му, опции и даваш "Игнорирай потребителя".

Възможно ли е да блокна абонат Х, така, че никъде да не му виждам мненията?

Управление на игнорираните потребители

Благодаря, и това върши работа донякъде... Искаше ми се, изобщо да не го виждам.

Ми да! Виж как Censored ме е добавил към списъка с блокираните потребители. Сега и ти можеш да го направиш. ;)

А може ли и аз да го направя? Съвсем сериозно питам.

Не, не можеш трябва да поискаш разрешение от някой вишестоящ и да подадеш молба към потребителя, който искаш да игнорираш дали е съгласен.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.