Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

Предлагам да се създаде специализиран раздел за проблеми и дискутиране на актуални въпроси от тинейджъри. Те са доста сериозна (като количество) част от форума, има доста неща, които касаят тях, а на по-големите им се струват смешни и безмислени въпросите, постнати като теми или мнения от тях. пп. Не съм гледал из разделите колко точно са темите, подходящи за такъв раздел, но мисля са доста. Ако и според вас има смисъл, ще се потрудя да събера линкове. (друг също може да помогне при желание), но ако не мислите, че е уместна идеята, то няма смисъл да се хвърля толкова труд.

• Отговори 3k
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

• Администратор

Предлагам да се създаде специализиран раздел за проблеми и дискутиране на актуални въпроси от тинейджъри. Те са доста сериозна (като количество) част от форума, има доста неща, които касаят тях, а на по-големите им се струват смешни и безмислени въпросите, постнати като теми или мнения от тях.

пп. Не съм гледал из разделите колко точно са темите, подходящи за такъв раздел, но мисля са доста. Ако и според вас има смисъл, ще се потрудя да събера линкове. (друг също може да помогне при желание), но ако не мислите, че е уместна идеята, то няма смисъл да се хвърля толкова труд.

Добре звучи, дай предложение за име/имена на форум/и.

Диагноза Тийн...

Това ще бъде кражба от популярния български тинейджърски сайт. Друга идея?

А....техния не е ли Тийн проблем? Публикувано изображение

Тийн Зоун, Тийн тробълс, The teen within... Публикувано изображение

Тийн алърт, Тийнейджърски тръпки, The T place Публикувано изображение

или пък Тийн тайм (Teen time) :)

Това ми харесва :rolleyes:

Колкото до темите, които биха могли да се преместят още сега там - над 40 са по мои сметки, като не включвам постоянно никнещите в момента и в бъдеще.

Хм...

Гледам хората вече дават идеи за името, а според мен е добре да се помисли дали да не е раздел във форума с различни подфоруми или да е подраздел в...може би в раздел "Други". Но за сега клоня към втория вариант, защото не мисля, че ще има смисъл от 4-5 подраздела, свързани със здравето, сексуалното възпитание, любовни проблеми, училищни неволи и т.н. Може да се започне като подраздел, а ако интереса е огромен, тогава да се помисли за обособяването на цял раздел с прилежащите им подфоруми.

За името мисля, че след като целия форум до тук е избегнал англоезичните наименования (там, където е възможно, разбира се), ще бъде добре да е така и с подраздела за тийнейджърите. Нещо от сорта на "Тийнейджърите - вчера, днес, утре" или да е просто "Тийнейджъри" или "Всичко за тийнейджъра" или...нещо от сорта. Простичко и ясно да е.

• Администратор

Като начало нека да е само един форум пък после може да се направят и раздели.

На мен ми звучи добре нещо от сорта както предложи Madonna:

Заглавие: Тийн Зона (Teen Zone)

Описание: Всичко за тийнейджъра - училищни неволи, любовни проблеми, сексуално възпитание

Как ти се струва?

На мен ми звучи добре нещо от сорта:

Заглавие: Тийн Зона

Описание: Всичко за тийнейджъра - училищни неволи, любовни проблеми, сексуално възпитание

Как ти се струва?

Абсолютно съм За!

На мен ми звучи добре нещо от сорта:

Заглавие: Тийн Зона

Как ти се струва?

Мислех "Тийн Сити" да предложа, но и "Тийн Зона" е супер.

• Администратор

Абсолютно съм За!

Ми добре :) и понеже Madonna е кръстницата на форума питай я дали да я направим модератор там :)

..............

На мен ми звучи добре нещо от сорта както предложи Madonna:

Заглавие: Тийн Зона (Teen Zone)

.............

:)

• Администратор

Еми готово, сложих го в секцията "Други"

И описанието му барнах малко да е по тийн Публикувано изображение

В$и4Ко за тиЙнЕйДжЪрА - у4иЛи6ни нЕвОлИ, лЮбОвНи проБлЕмИ, сЕкСУаАнО ВъЗпИтАнИе

Хаха...точно го гледах и обясних какъв шрифт е използван... Публикувано изображение

А Мадона - ей я сега седна зад компа и сама ще ти даде съгласието си (или ще откаже).

Едит: аз докато го напиша и...

То така ... хубаво ! Ще трябва и преводач май, та да може и простосмъртните да се сещат за какво иде реч ако случайно влязат там Публикувано изображение

• Администратор

Бих сложил хостинг различен от data.bg!

Скоро :) до ден - два. Сървъра е готов остават минимални настройки и започват след няколко дни да се качват файловете на наш собствен сървър.

Поздрави.

Ок де, ама може ли един тийн поне да е съмодератор? :)

Който си избереш ти го давам веднага.

В$и4Ко за тиЙнЕйДжЪрА - у4иЛи6ни нЕвОлИ, лЮбОвНи проБлЕмИ, сЕкСУаАнО ВъЗпИтАнИе

хихихихи Публикувано изображениеПубликувано изображение шефе уби с краснопис :) !

Ками ... предлагам за помошник да ти бъде морското зайче yosam ... Детето е много начетено и добро !

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.