Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

Страхотен е целия дизайн. Само трябва да се поработи върху цитатите, защото не излизат както трябва, но те хората си работят. Много ми харесва сега, някак си много свежо изглежда Публикувано изображение

• Отговори 3k
  • Прегледи 301k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

kal, имаше едно бутонче до "Докладвай", къде се изгуби?
  • Администратор

Здравейте,

Бутона си е там където си е бил винаги :speak:

Здравейте,

Бутона си е там където си е бил винаги :)

Публикувано изображение

Там в червеното имаше нещо едно време. Или да сменям дилъра? :clap:

-----------

В профила ми излиза истинкия брой постове, което честно казано ме шокира :speak: Сега ще проверя някои мили съфорумци накъде са....

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

• Администратор

Публикувано изображение

Там в червеното имаше нещо едно време. Или да сменям дилъра? :speak:

Привет,

Не знам за дилъра, ... погледнете още по - надолу от това което сте снимали на картинката. В края на поста в ляво.

Поздрави.

Привет,

Не знам за дилъра, ... погледнете още по - надолу от това което сте снимали на картинката. В края на поста в ляво.

Поздрави.

Ставаше въпрос за бутончето за връщане най-горе<up>. Признавам си, не го виждам. Преди до колкото ми помни главата беше точно до бутона "Докладвай".

Моля за точни указания за достигането до въпросния бутон. С картинки и гласова навигация ако е възможно. Последното в кръга на шегата естествено, но бутончето си го няма и това е.

-----------

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=62114&view=findpost&p=683129

Това май не трябва да е така?

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

• Администратор

Ами съдейки по това не ставаше въпрос за бутона "най-горе"

А иначе този бутон вече няма да е под всяко мнение. Има само един който е в дъното на страницата в ляво.

Поздрави.

Ами съдейки по това не ставаше въпрос за бутона "най-горе"

А иначе този бутон вече няма да е под всяко мнение. Има само един който е в дъното на страницата в ляво.

Поздрави.

Открих го. Мерси.

Пичове,новият облик изобщо не ми харесва,бих казал,че ме прави разноглед.Има ли начин да върна старата визия?

На мен не ми харесва че получавам лични съобщения със още някои дето не го познавам и да чета старите съобщения от 18 август примерно :) Представям си че и моите съобщения се появяват - това е гадно от една страна ?!

Редактирано от asus_ (преглед на промените)

Ох и аз не харесвам тази нова визия. Съгласна съм и със Асус за ЛС-тата... Не искам някой друг да вижда моите ЛС... Все пак нали затова са ЛС?!

Интересно е, когато някой е написал цял роман в полето "интереси" и страницата се удължава многократно, заради него Публикувано изображение

Тая простотия ми е в неизпратени:

Получател: aaa

Изпращач: ssss

И мога ли да запитам КЪДЕ МИ СЕ ДЯНАХА ЛИЧНИТЕ СЪОБЩЕНИЯ?????

Май е трябвало по-обстойно да тествате преди да пуснете тая бозица в действие. И оня бутон за връщане на горе много ми липсва вече. Като съм на среда страницата е доста кофти...

Потребител

Група:Потребители

Изпратено 12 ноември 2008 - 22:45

ЦИТАТ

ЦИТАТ

moje li da mi pratish exe-tata da gi vidq i az?

ето ги http://4storing.com/...640c7021ec.html

mersi az gi namerih ina4e ama kutiqta ti beshe palna na li4nite i ne mojeh ti kaja 4e gi imam,

btw lovi samo onova s "release" det zapo4vashe neshto ili neshto takova, probvai da restartirash PC i pak gi skaniraj, po nqkoj pat se bugva on-demand scannera i na Ikarus taka

Това какво ми прави в кутията????????????????

На мен не ми харесва че получавам лични съобщения със още някои дето не го познавам и да чета старите съобщения от 18 август примерно :)

Представям си че и моите съобщения се появяват - това е гадно от една страна ?!

Да, на мен също ми е интересно защо излизат като някаква конференция. В крайна сметка кой вижда ЛС-тата? Този, който ни е пратили само ли, или и този, дето е писал преди това?

Друго липсващо е бутончето за кирилица и БДС (смяната на езиците).Беше доста удобно.

П.П.Статусът на Кал е "продължава да конвертира личните съобщения". Значи се работи по възстановяването им, имайте малко търпение. Аз имам върнати вече няколко, които са си мои. Старите лс не ме притесняват. Но облика на новите....

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

• Администратор

Тая простотия ми е в неизпратени:

Получател: aaa

Изпращач: ssss

И мога ли да запитам КЪДЕ МИ СЕ ДЯНАХА ЛИЧНИТЕ СЪОБЩЕНИЯ?????

Май е трябвало по-обстойно да тествате преди да пуснете тая бозица в действие. И оня бутон за връщане на горе много ми липсва вече. Като съм на среда страницата е доста кофти...

Здравейте,

Всичко е тествано много обстойно. В момента личните съобщения се конвертират и поетапно ще се покажат на всички в пълния им размер както са си били. Нищо не е загубено или изтрито и всички проблеми с тях ще изчезнат щом приключи конвертирането след няколко часа.

Поздрави.

Добре, така може. Предполагам щеше да е добре да предупредите. Не за друго ами да не се чудим какво става.

• Администратор

Пак ще попитам,има ли възможнст да се върне старият облик?

Не, но в близко време ще има нови такива от които да си избирате.

Като дизайн новият облик ми допада, въпреки, че е по-тежък от предишния. Моля екипът да помисли за линк "Вижте новите мнения" в Lo-Fi версията! EDIT: Също така, когато при основната тема от настройки нагласиш новите мнения да ти излизат не като форум, а като списък, директният линк към последното мнение липсва.

Редактирано от v2.0 (преглед на промените)

Кал здравей,

Може ли с няколко думи да обясниш системата за гласуване. С по едно положително гласуване на ден ли ще се остави ? А за отрицателните ? Аз гласувах за проба за една тема и после не можах да гласувам за поста на една какичка :) Когато рейтинга е негативен с минус ли ще се показва ? Ще има ли някакви последствия за потребителите със силно негативен рейт Публикувано изображение А морален стимул и привилегии за тези със силно положителен ?

По лично мое мнение бих намалил пространството за потребителския профил. Излишно разстояние има и в четирите страни на това каре. Бих използвал и по-малко наситени а и по-светли цветове за системните надписи за да намаля сегашния силен визуален контраст на страниците. Т.е. бих поставил визуалният акцент в темите на форума върху постовете а не на рамките и системните надписи.

Едит: След поста си видях моето каре - ами излишно е да се показва толкова много информация и да се куби по страницата толкова място. То и аз на времето съм изписал маса глупости за интересите си но трябва да се резнат малко ? Представи си трима с моя профил и описание да седнат да драскат в една тема какво би се получило като визуално възприятие ;)

Редактирано от kmvasilev (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.