Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

Въй! Какъв завой! Току що покори Еверест-а на безсилието! :)

видяла жабата че подковават коня ...

• Отговори 3k
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

Нямам толкова айкю да направя връзката на тая жаба и тоя кон... :D
Важното е ти да си разбираш.

Но пък може любимата ви тема да си оказва влиянието... [emoji12]

Без съмнение.  ;)

За справка - подписа ми.

...

Ванка, то именно аз за това не съм модератор и не искам да бъда. Защото си имам настроения, греша и прочие. Щом някой е на този пост - от него обаче се очаква повече, отколкото от мен като потребител.

Боже.....що за сексуални фетиши имаш ?

Нямам. На пръв поглед - не е особено облечен. Значи е гол. Значи нарушава правилата. Щом той може да плеска голи мъже, като нито го питам, нито поставям под въпрос нечии наклонности, то аз искам да имам правото да плесна на аватара си някоя кака само по парфюм.

ми да я

аз не съм женена и не пиша разкази у сайта за мастурбиране

:ph34r:

да не кажеш че няма линк

ето има всички да прочетат

https://www.kaldata.com/forums/topic/169910-%D1%81%D0%BE%D0%BB%D0%BE-%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D0%B0%D0%B7/?hl=%D1%81%D0%BE%D0%BB%D0%BE

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

"Седя и се чудя, защо човек се сърди, кога му речеш: магаре,свиня или вол; и не се сърди - дору още се радва, - кога му речеш: пиленце, гълъбче, славейче, дори още котенце и теленце? Дали славеят принася повече полза в обществото на човеците, отколкото благородната свиня, тази производителна сила в природата на животните, на която само като погледне човек, наумява му нещо аристократическо, нещо възпитано и на дължина, и на широчина?..." 

Не съм го казал аз -авторът е известен, дори издигнат на пиедестал в нашето общество ;)

Трихо, като думата "овца" не е обида, ще обясниш ли защо банна Black Power за думата "свиня"?

Марче, ти като обиждаше Ауми на "уникално тъпа", защо нямаше бан/предупреждение?

Ти ли ги учиш на възпитание?

Оф мале това е форум бе хора !!!! Влезте за 1 час да си полафите с тоя и ония и да си кажете някоя добра дума или едно наздраве и си легнете доволни. Останали сте 200 човека от  зората на тоя форум  и се познавате от години ама се дракате за простотии през ден !!!? Да ви питам Вие като влезете в една кръчма  и не ви хареса  обслужването или менюто  ходите ли да  давате наклон на  готвача и  управителя как да си вършат работата  или просто спирате да посещавате заведението ? Има ли един форум  в тая наща държава дето да има нормални,позитивни,креативни и интелигентни хора ,които да  си комуникират човешки ? Я си насочете  енергията в живия живот и там си отстоявайте правата както тука  се джафкате за  някакви смешни аватарчета,снимки и тн. Не е ли ви малко срам  да сте по на 30+ години и да спорите за такива тъпотии ?

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Ангел или там както се казваш, извинявай много, но не намесвай всички потребители. Да виждаш различни хора, които се оплакват? Що не си правите кефа, ами всячески следите какво пишат хората до най-малката подробност и после доклад и чакате бан, наказание. Е, място за дребнави хора тука няма - дори никъде няма! Не може да  се угажда на всяка прищявка, дори в реалния живот.

Враждата си е между 4-5 човека и целия форум, които постоянно мрънкат за нещо, пишат безсмислени коментари и манипулират с разни думи! Ако бях модератор дори нямаше да ти отговарям като Калин. Бих го взела под внимание, ако почнат да се оплакват различни потребители, които пишат в различни раздели. 

И накрая искам да ви кажа, че да си намерите нещо, което да ви кара да се чувствате, толкова специални, колкото си мислите че сте. Със сигурност форума не е това нещо.

Ако бях на Калин щях да банна теб, защото вчера пусна тема, с която направи Реклама на продукт и наруши 1.2 от правилата, в която се забранява рекламата!

ми да я

Да. Точно влязох в темата си, за да дам линк, но си ме изпреварила... поне рекламата ти да е пълна и хората да прочетат и да разберат за какво става въпрос...

Не разбрах каква е връзката между семейното положение и правото да се пише еротика, но и това си е рамката на твоето мислене, което не ме интересува.

А това кой как ще нарече разказа ми - дали е еротика или самозадоволяване - е въпрос на личния му натюрел.

Марче, ти като обиждаше Ауми на "уникално тъпа", защо нямаше бан/предупреждение?

Не знам колко пъти и как трябва да обяснявам, че си получих предупреждението, но може да го споменеш още петдесетина пъти... като няма какво друго да отбележиш.

Едит - линк към разказа...

https://www.kaldata.com/forums/topic/169910-%D1%81%D0%BE%D0%BB%D0%BE-%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D0%B0%D0%B7/?hl=%D1%81%D0%BE%D0%BB%D0%BE

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

сега пак няма да се сети за жабата

Аз не съм овца.

Аз съм кучка.

Ако е още по-добре за някои и за техния душевен мир.

:)

Съжалявам, държа си на първото. Също така заставам зад думите си казани от мен преди... там когато е. Както съм казал и в писаното преди време, докладвайте на администрацията и по тяхна преценка ще си понеса наказанието, ако сметнат за необходимо. Надявам се обаче и всички вие от групата да стоите зад думите си и да не мрънкате постоянно, защото вие само това правите и се извъртате. Друго по темата нямам какво да кажа. Казана дума, хвърлен камък. Могъл съм да го изтрия, но не виждам смисъл. Така или иначе първото нещо, което си направила е да направиш шот, още преди да осъзнаеш какво точно съм казал, защо и т.н. Чудя се само защо се забави толкова и до сега не повдигна въпроса. 

Трихо, като думата "овца" не е обида, ще обясниш ли защо банна Black Power за думата "свиня"?

И тук май става въпрос за това, което съм казал. Прочетете горното и става ясно. Думата си е дума. Не се отмятам от казаното/написаното. 

Ако някой иска и има да ми казва нещо, да се възползва от ЛС, моля! 

Винаги съм бил толерантен и ЗА свободното писане. За мен другото държание, говорене на Вие, високопарното писане, дебненето и т.н. е изкуствено. Наказвал съм изключително рядко (никога за "скрити" обиди в подтекст, ясни като бял ден за всички) и доста пъти съм влизал в спорове с колегите, защото съм вземал страната на потребителите като съм ги защитавал. 

Може би е време това да се промени... 

Редно е да има правила, но да важат за всички, а не на кой както му скимне или му иде от вътре да налага измислени санкции а на други не. Не някой мод побеснял от постове, които например не съответстват на геополитическата му ориентация и мята банове на поразия. Не е това метода, а и не съответсва на изконните декократични ценности като свобода на словото и плурализъм на мнения, които са основен фундамент на съвременните демократични общества.

Ако бях на Калин щях да банна теб, защото вчера пусна тема, с която направи Реклама на продукт и наруши 1.2 от правилата, в която се забранява рекламата!

Не целият ми пост това ли успя да отговориш? :lol6:

Жалка картинка, да бегаш при про-тата да се ограмотиш малко, г-н велик модератор :D 

Редно е да има правила, но да важат за всички, а не на кой както му скимне или му иде от вътре да налага измислени санкции а на други не. Не някой мод побеснял от постове, които например не съответстват на геополитическата му ориентация и мята банове на поразия. Не е това метода, а и не съответсва на изконните декократични ценности като свобода на словото и плурализъм на мнения, които са основен фундамент на съвременните демократични общества.

Те си важат за всички, просто за вас трябва да се направят нови в графата - "люди ценностни инвалидьи" :D 

ай поздрав

:offtopic_s:  По дяволите тази тема е интересна. Не знам как не съм се абонирал по-рано. :D

Не целият ми пост това ли успя да отговориш? :lol6:

Жалка картинка, да бегаш при про-тата да се ограмотиш малко, г-н велик модератор :D

Няма какво да ти отговарям на глупостите, никога не съм псувал модератор, от който и да е профил. Няма значение преди колко години и дали е първи, пети или петнадесети. Още чакам скрийншоти как съм псувал като каруцар. Потребители ме познават от преди 3 години и ви гледат сеира как лъжете.

А за темата ти, хората отдолу са ти написали, че е реклама.

Разбирам некомпетентността ти, но не се притеснявай ти не си единствената.

Няма какво да ти отговарям на глупостите, никога не съм псувал модератор, от който и да е профил. Няма значение преди колко години и дали е първи, пети или петнадесети. Още чакам скрийншоти как съм псувал като каруцар. Потребители ме познават от преди 3 години и ви гледат сеира как лъжете.

А за темата ти, хората отдолу са ти написали, че е реклама.

Разбирам некомпетентността ти, но не се притеснявай ти не си единствената.

Кои хора? :D:lol6:

Разбира нуждата ти да бъдеш лидер, ама няма как да се получи тук. Беги да блогваш :D

Кои хора? :D:lol6:

Разбира нуждата ти да бъдеш лидер, ама няма как да се получи тук. Беги да блогваш :D

Да, бе, аз сигурно се познавам с 1Force1, нали?

Бухахаха, кога съм блогвал? :D

Ех, тез иначе властни жени, при които всичко е под контрол, но тайничко си мечтаят да бъдат сексуално подчинени.

Имаше някои печатни грешки, които малко развалят атмосферата, но си го бива разказчето. Сексът е игра на въображението, но какво общо има с тази тема?

След като тези няколко човека - създаващите интриги и отблъскващи потребители на форума, реално му вредят, защо не се освободите от тях ?

От това форумът само би могъл да спечели.

Сексът е игра на въображението, но какво общо има с тази тема?

Хубав въпрос. Макар, че не съм правилният човек, на когото го задаваш.

Още, когато стана дума за забраната за прилагане на снимки с еротично съдържание и се зачопли въпроса за текстове с такова съдържание, Хайдукпикасо на няколко пъти намекна, че има и такива разкази в раздела за лично творчество. Е, беше повече от ясно за кои разкази става въпрос, защото те не са много, но пък защо да се споменава конкретно, като може да се направи грозно... Целта е да се напомня, за да се провокира изтриването им.

Както виждаш - ОК съм и с това. Може да изтрият всичко, което съм написала в раздела за лично творчество. Ще е по-добре, отколкото хора, които не го оценяват да го оцапват с отношението си... Човек наистина трябва да знае кога да спре и че има неща, които са над дребните форумни отношения. Както и да е.

п.п. Благодаря за оценката ти за разказа.

След като тези няколко човека - създаващите интриги и отблъскващи потребители на форума, реално му вредят, защо не се освободите от тях ?

От това форумът само би могъл да спечели.

Няма как да се "освободим" от тях. Виждаш, че единият е толкова пристрастен към форума, че не спира да създава нови и нови профили. И да искаш да се "освободиш", няма начин...

Хубав въпрос. Макар, че не съм правилният човек, на когото го задаваш.

Още, когато стана дума за забраната за прилагане на снимки с еротично съдържание и се зачопли въпроса за текстове с такова съдържание, Хайдукпикасо на няколко пъти намекна, че има и такива разкази в раздела за лично творчество. Е, беше повече от ясно за кои разкази става въпрос, защото те не са много, но пък защо да се споменава конкретно, като може да се направи грозно... Целта е да се напомня, за да се провокира изтриването им.

Както виждаш - ОК съм и с това. Може да изтрият всичко, което съм написала в раздела за лично творчество. Ще е по-добре, отколкото хора, които не го оценяват да го оцапват с отношението си... Човек наистина трябва да знае кога да спре и че има неща, които са над дребните форумни отношения. Както и да е.

п.п. Благодаря за оценката ти за разказа.

Е, аз не мога да кажа на черното бяло, както и обратното.

Когато нещо ми хареса - го казвам, когато не ми харесва - също.

Но това съм аз. 

Мисля си, че е крайно време войната на таралежите да приключи. 

Оставете ни на спокойствие в идиотската тема и няма да има проблем.

Няма как да се "освободим" от тях. Виждаш, че единият е толкова пристрастен към форума, че не спира да създава нови и нови профили. И да искаш да се "освободиш", няма начин...

Точно така. Затова спрете безсмислените банове и забележки, сами наливате масло в огъня. Оставете ни на мира. Ние не сме тук заради "вас", а заради "нас". 

Хайде сега "няма начин" !

Нали трябваха само два клика да се блокира ноявия профил.

Добре, два дни се обяснихте един на друг, но не забравяйте, че форумът е за обсъждане на теми, не на потребители.

Хайде да поспрем и да си обичаме другарчетата, а ?

Изгонените са изгонени, другите нека си живеем като в една голям щастлива градина.

От тук нататък постове, насочени спрямо друг потребител, кой какво правил на кого го правил и по колко пъти го правил  са нарушение на правилата и постовете ще бъдат санкционирани !

Е, аз не мога да кажа на черното бяло, както и обратното.

Когато нещо ми хареса - го казвам, когато не ми харесва - също.

Но това съм аз. 

Мисля си, че е крайно време войната на таралежите да приключи. 

Оставете ни на спокойствие в идиотската тема и няма да има проблем.

Точно така. Затова спрете безсмислените банове и забележки, сами наливате масло в огъня. Оставете ни на мира. Ние не сме тук заради "вас", а заради "нас". 

Нали точно това правехме. Толкова време си писахте във "вашата" темичка, никой не ви закачаше, никой не ви тормозеше и банваше. До момента, в който пак започнахте със старите номера. Разберете го веднъж завинаги - никой от модераторите не си е поставил за цел в живота да тормози вас или приятелите ви. Докато се държите културно и цивилизовано, няма да имате проблеми.

Хайде сега "няма начин" !

Нали трябваха само два клика да се блокира ноявия профил.

И два клика, за да се направи нов.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.