Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

преди 1 минута, _Alex&Vanko_ написа:

Това, пък какво общо има с тази тема????

Търси се предложение за подобрение т.е. в случая се предлага да се прегледа проблем със съвместимостта с някои браузери

• Отговори 3k
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

преди 4 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Поне си кажи браузъра и ОС!

OS Win 8.1 

Браузер - Maxthon 4.9

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

преди 11 часа, Silvering написа:

бих премахнал рейтинговата система, ей тая ху*ня със звездичките де.

Просто блокирай ||www.kaldata.com/forums/uploads/monthly_2016_06/*.*.*jpg$image :)

на 17.07.2016 г. в 1:06, Миле Китич написа:

Бих премахнал всички модератори. Абсолютна свобода на писане. Че ми омръзна тоя форум да е огледало на обществото ни - едни да са по-равни от другите. То не бяха capnemo и valkiria1, сега пък algor ходи и трие иронични или негативни мнения за потребителката _sirena_. Аман от шуробаджанашки истории!

Това с триенето на постове не ми е ясно на какъв принцип става.В поста ми,който са изтрили не мисля ,че съм обиждал или съм използвал нецензурни думи или нещо подобно,просто изразих мнение............да са живи и здрави!Като гледам доста голям брой постове на _sirena_ ,които изобилстват с квалификации и обиди към потребители  плачат за изтриване,но си стоят по местата,явно нещо ми убягва от правилата и порядките тук.                                                                           П.С   Нямам нищо  против   _sirena_,недоумявам от действията и принципите на определени модератори.                                          

• Администратор
преди 3 минути, Слави Маринов написа:

Това с триенето на постове не ми е ясно на какъв принцип става.В поста ми,който са изтрили не мисля ,че съм обиждал или съм използвал нецензурни думи или нещо подобно,просто изразих мнение............да са живи и здрави!Като гледам доста голям брой постове на _sirena_ ,които изобилстват с квалификации и обиди към потребители  плачат за изтриване,но си стоят по местата,явно нещо ми убягва от правилата и порядките тук.                                                                           П.С   Нямам нищо  против   _sirena_,недоумявам от действията и принципите на определени модератори.                                          

За пост в коя тема става дума за да проверим защо е изтрит. Относно други постове, които не отговарят на правилата на форума съм казвал не един път има прекрасна система за докладване на постове. Ние нито сме ясновидки, нито четем всеки един пост във всяка тема. Без да докладвате това, което смятате за нередно няма как да очаквате резултати. 

Поздрави.

преди 12 минути, Калин Карабойчев написа:

За пост в коя тема става дума за да проверим защо е изтрит. Относно други постове, които не отговарят на правилата на форума съм казвал не един път има прекрасна система за докладване на постове. Ние нито сме ясновидки, нито четем всеки един пост във всяка тема. Без да докладвате това, което смятате за нередно няма как да очаквате резултати. 

Поздрави.

Усещане за Мъж ..е темата,а поста ми е от неделя 18.07 доколкото си спомням
преди 35 минути, Слави Маринов написа:

Аз ще обясня на какъв принцип става триенето на постовете в онази тема и никъде не пише, че постове се трият само за обиди.
Да сте чувал за това, че се трие спам?
Правите психологически портрет на автор на тема в този форум и пишете врели некипели за това кой какъв бил в други форуми и прочие.
Да, група постове на няколко потребителя бяха изтрити 2-3 пъти подред, барабар с вашия.

пп. За епитетите към авторката на темата да си споделим ли?
Не точно вашите, а за групата изтрити постове говоря.

Едит: сега виждам, че има даже още за триене в темата на последната страница.
Вие виждате ли място на такива постове в тази тема?

Редактирано от algor (преглед на промените)

преди 35 минути, Калин Карабойчев написа:

Поздрави.

На колко от моите доклади обърнахте внимание, Карабойчев ?

• Администратор
току що, haidukpikaso написа:

На колко от моите доклади обърнахте внимание, Карабойчев ?

На всички и то лично аз. В нито един от докладите няма директни обиди или такива, които да заслужават наказания или намеса от наша страна. Сега ако вие си мислите че ние ще режем глави защото някой са го нарекли "стара мома" или нещо подобно беше като квалификация в превод жена без мъж или мъжки ласки. Жестоко сте се объркали. Няма да се занимаваме със случай от сорта нати си парцаките ето ти куклите - ние не сме леличките в детската градина. Не е останала докладвана груба обида която да е останала ненаказана. 

преди 30 минути, algor написа:

Аз ще обясня на какъв принцип става триенето на постовете в онази тема и никъде не пише, че постове се трият само за обиди.
Да сте чувал за това, че се трие спам?
Правите психологически портрет на автор на тема в този форум и пишете врели некипели за това кой какъв бил в други форуми и прочие.
Да, група постове на няколко потребителя бяха изтрити 2-3 пъти подред, барабар с вашия.

пп. За епитетите към авторката на темата да си споделим ли?
Не точно вашите, а за групата изтрити постове говоря.

Едит: сега виждам, че има даже още за триене в темата на последната страница.
Вие виждате ли място на такива постове в тази тема?

Интересно................видяхте ли епитетите от поста, който цитирах и към който беше прикрепен коментара ми.Моля да извадите въпросните епитети и врели-некипели дето съм писал да ги видим!Абсолютно нищо не съм писал за това кой какъв е бил в други форуми-нещо сте се объркали(или сте объркали поста ми с нечии друг).А това, относно психологическия портрет е доста субективно и несериозно..................не съм виждал такъв в 4-5 реда.Дори (почти съм сигурен) поста ми ,който сте махнали е единствения мой пост във въпросната тема............та затова ви избоде очите явно.

Редактирано от Слави Маринов (преглед на промените)

преди 2 минути, Калин Карабойчев написа:

На всички и то лично аз. В нито един от докладите няма директни обиди или такива, които да заслужават наказания или намеса от наша страна. Сега ако вие си мислите че ние ще режем глави защото някой са го нарекли "стара мома" или нещо подобно беше като квалификация в превод жена без мъж или мъжки ласки. Жестоко сте се объркали. Няма да се занимаваме със случай от сорта нати си парцаките ето ти куклите - ние не сме леличките в детската градина. Не е останала докладвана груба обида която да е останала ненаказана. 

Ами изтрийте си Правилата тогава, не знаех че вече не важат

Trichocephalus

• просто луд
  •  
  • Trichocephalus
  • Глобален модератор
  • team_global_mod.gif
  • 26668
  • 19088 мнения
  • 5.jpg.426e24132c8447cbd374e474c365d2e4.j
  • Град:на 148.17 км от Русе
  • Интереси:Non conditamus, ergo nihil sumus
BMW Маниак и  horhe_97 - и двамата ще си починат от форума за 3 дни, поради постоянното заяждане с haidukpicaso и мохини. На никоя жена не е приятно да я наричат "дърта" и прочее епитети.
  • Администратор

Правилата винаги са важили и продължават да важат. Ние няма как да знаем кое точно не ви харесва утре може да не ви харесва "лачена чанта" или "яка краставица". Ако очаквате на всеки ваш доклад да бесим по двама-трима човека сте объркали форума. Стараем се да се намесваме при груби обиди за издребнявания само защото някой не ви допада и ви е намекнал нещо няма да бъдем инструмента за разчистване на лични сметки между потребители.

преди 9 минути, Калин Карабойчев написа:

Правилата винаги са важили и продължават да важат. Ние няма как да знаем кое точно не ви харесва утре може да не ви харесва "лачена чанта" или "яка краставица". Ако очаквате на всеки ваш доклад да бесим по двама-трима човека сте объркали форума. Стараем се да се намесваме при груби обиди за издребнявания само защото някой не ви допада и ви е намекнал нещо няма да бъдем инструмента за разчистване на лични сметки между потребители.

изтрийте това, защо стои, за украса ли

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения.

да ви изваждам пост по пост ли искате отново, последните, да прецените пак

или правилото ще си изтриете ?

и тъй като сме на тази вълна - имаме си тема Раздумки без одумки

тя си има правила от автора на темата Мойра

трябва ли да ви цъкаме на Докладвай

• Администратор
преди 8 минути, haidukpikaso написа:

изтрийте това, защо стои, за украса ли

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения.

Не е за украса и мисля, че обясних няколко пъти по-горе. Както е и написано отнася се за вулгарни думи, цинизми и обиди за общо приетите такива. По тая логика всеки може да си измили определена дума, че е обидна за него - в случая например вие ме наричате по фамилия в един от постовете си - фамилиарничите с мен без да се познаваме, което не ми допада и се чувствам малко обиден. Ако бяхме в друг форум да ви докладвам да очаквам ли да ви блокират за няколко дни. Хайде да не се правим на луди - защото аз лично не съм. Повтарям го пак - ако няма груба обида а не някакви намеци намесата и дали да има наказание ще по наша преценка. Ако има груба обида то такава намеса и наказание е имало винаги от наша страна.

преди 48 минути, haidukpikaso написа:

Ами изтрийте си Правилата тогава, не знаех че вече не важат

BMW Маниак и  horhe_97 - и двамата ще си починат от форума за 3 дни, поради постоянното заяждане с haidukpicaso и мохини. На никоя жена не е приятно да я наричат "дърта" и прочее епитети.

Понеже драга ХайдукПикасо този пост вие го цитирате може би за 126-ти път (дали не казах и малко) от тогава до ден днешен реших да не го подминавам с пренебрежение както досега. В мотивите за наказанието си Модератора използва не знам по каква причина думата "дърта" която аз не бях употребил но няма да издребняваме. Ползвах много по отдалечен синоним от сорта на стара мома (каквато и сте в действителност по социален статут на разговорен български) защото няма друг израз в българския език който да е толкова точен. Думите ми бяха преиначени но не съм вдигал шум до небето. За horke_97 не знам.
Също съм подминал и десетките ви постове към мен на расистка основа отнасящи се до приятелките ми и децата ми.
Само може да си направиш сама труда да си чукниш ника в търсачката и да провериш колко път си се обръщала към въпросните ми близки с циганката или циганчетата и подобни расистки изрази.
Нито веднъж не съм ви докладвал за да ви видят всички колко си злобна  в обръщенията си към потребителите.
Когато явно бяхте попрекалила си спомням че отнесохте едно наказание баш по правилата за които твърдите че не се зачитат от екипа. Та точно вие сте перфектния пример и опровергавате сама тезата си  че правилата не се спазвали.

току що, BMW Маниак написа:

Понеже драга ХайдукПикасо този пост вие го цитирате може би за 126-ти път (дали не казах и малко) от тогава до ден днешен реших да не го подминавам с пренебрежение както досега. В мотивите за наказанието си Модератора използва не знам по каква причина думата "дърта" която аз не бях употребил но няма да издребняваме. Ползвах много по отдалечен синоним от сорта на стара мома (каквато и сте в действителност по социален статут на разговорен български) защото няма друг израз в българския език който да е толкова точен. Думите ми бяха преиначени но не съм вдигал шум до небето. За horke_97 не знам.
Също съм подминал и десетките ви постове към мен на расистка основа отнасящи се до приятелките ми и децата ми.
Само може да си направиш сама труда да си чукниш ника в търсачката и да провериш колко път си се обръщала към въпросните ми близки с циганката или циганчетата и подобни расистки изрази.
Нито веднъж не съм ви докладвал за да ви видят всички колко си злобна  в обръщенията си към потребителите.
Когато явно бяхте попрекалила си спомням че отнесохте едно наказание баш по правилата за които твърдите че не се зачитат от екипа. Та точно вие сте перфектния пример и опровергавате сама тезата си  че правилата не се спазвали.

аре у лево па ти бе да не ти вадя снимките с момиченцата дето ги постваш тука и още стоят

с детската градина секс прави мене тръгнал да одумва

Колко пъти ще кажеш да пукнат душманите /кои са то е ясно/? И аз не съм те докладвал! Тря има наказание за прекалено много доклади и настоявяне на своето и досаждане. Да не са малоумни екипа?

преди 6 минути, haidukpikaso написа:

аре у лево па ти бе да не ти вадя снимките с момиченцата дето ги постваш тука и още стоят

с детската градина секс прави мене тръгнал да одумва

Трябва да спазваш едно единствено правило, за да си поне малко щастлива.

Махни се от този форум и прави секс, ама истински секс с мъж.

Тогава пак се върни и зарадвай всички Ни.

току що, _Alex&Vanko_ написа:

Колко пъти ще кажеш да пукнат душманите /кои са то е ясно/? И аз не съм те докладвал! Тря има наказание за прекалено много доклади и настоявяне на своето и досаждане. Да не са малоумни екипа?

питай ремсиста Алгора

току що, momolord написа:

Трябва да спазваш едно единствено правило, за да си поне малко щастлива.

Махни се от този форум и прави секс, ама истински секс с мъж.

Тогава пак се върни и зарадвай всички Ни.

то щото не ти се отвори парашута ли бе хаха ами грозен си кво

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

то щото не ти се отвори парашута ли бе хаха ами грозен си кво

Мен ми се отваря парашута всеки божи ден, и съм супер щастлив, разбираш ли?

Аз съм имал толкова много жени, че Ти е бедна фантазията и никога не бих опрял до теб.

Съжалявам, че Ти го казвам, но си го изпроси.

Редактирано от momolord (преглед на промените)

току що, momolord написа:

Мен ми се отваря парашута всеки божи ден, и съм супер щастлив, разбираш ли?

Аз съм имал толкова много жени, че Ти е бедна фантазията и никога не бих опрял до теб.

Съжалявам, че Ти го казвам, но си го изпроси.

може би ако на публиката дадем писъмцето ти нема си толкоз отворен а

изчезвай

току що, haidukpikaso написа:

може би ако на публиката дадем писъмцето ти нема си толкоз отворен а

изчезвай

Хахахах, леле, усещаш ли колко се унижаваш в момента, а?

Моля Те за пореден път, спри се, да не взема аз да Ти изкарам кирливите ризи, че тогава ще видиш кой се смее последен.

преди 44 минути, momolord написа:

Хахахах, леле, усещаш ли колко се унижаваш в момента, а?

Моля Те за пореден път, спри се, да не взема аз да Ти изкарам кирливите ризи, че тогава ще видиш кой се смее последен.

от пет сайта те баннаха няма къде да ходиш вече а че тука се паркира

До кога ще четем на 20 човека ежедневните глупости  във този форум ? Бих  извадил поне 30 човека във лятна ваканция ако бях аз  модератор . Едни и същи индивиди се заяждат от години без да е ясно защо и за какво го правят . Чукнете си една среща и се разберете като бели хора на по чашка и хубаво мезе. Тоя форум е заприличал на селски клюкарник и вече нищо смислено не може да се прочете в него. 

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.