Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

• Автор

backata, туй не е музика, че да го линкуваме така всичко в една тема. Към темата има описание, постер и т.н. По-скоро трябва да се групират по тематика - книги за PHP, MySQL, Windows, SuSE, Мрежи и т.н. Художествената литература просто е доста пъти по-малко и за това се губи на фона на техническата литература. А за теми тип 'какво четете', 'коя е последната книга, която ви вдъхнови' и т.н.... те са за 'всичко останало' или 'празни приказки'

• Отговори 3k
  • Прегледи 306,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

backata, туй не е музика, че да го линкуваме така всичко в една тема. Към темата има описание, постер и т.н.

По-скоро трябва да се групират по тематика - книги за PHP, MySQL, Windows, SuSE, Мрежи и т.н.

Художествената литература просто е доста пъти по-малко и за това се губи на фона на техническата литература.

Еми да действат,имат си права в раздела.Аз като пример го казах.

Във Музика също има - Линк:рап,Линк:Хаус......и.т.н

Според мен още по-подредено би било, ако се раздели на два подфорума. Примерно: ИТ Книги и Художествена литература. Така би станало идеално, но все пак вие решавате!

• Автор

Според мен още по-подредено би било, ако се раздели на два подфорума. Примерно: ИТ Книги и Художествена литература. Така би станало идеално, но все пак вие решавате!

Няма смисъл. Така или иначе не са чак толкова много темите с художествена литература.

Е, да се надяваме, че proletsearch ще успее да вътвори ред и дисциплина :)

don_baro, съмнявам се че ще има много хора, които биха си дали телефона.

Много ми се ще да има такъв прозорец, който да показва, кои модове и админи са онлайн в момента или поне последната им активност кога е била...Просто когато реша да досаждам искам да се обърна към човек, който ще отреагира по - бързо на молбата ми или на безсмисления въпрос Публикувано изображение То е ясно, че не можем нон стоп да вгорчаваме живота на висшестоящите, но досега когато и да съм ползвала бутона "Докладвай" се регира след около час и то от Фиф, който ми се появява в кюто и аз на ново обяснявам. То е ясно, че определени модове отговарят за определените раздели, но поне ще знаем, че ако те не са на линия...да се обърнем към глобалните. Нещата просто биха ставали по - бързо....

П.П Ако има подобна опция и аз просто не съм знаела за нея си се извинявам кат пич, и ако може да бъде упътена към нея...

П.П2 А да, бих върнала старото лого, или поне бих раздвижила това... Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Бих добавила още една тема - за животните,за домашните ни любимци. Там всеки да споделя проблемите си,да има и тема за снимки и т.н. Знам,има специални форуми за животни,но защо трябва да ходя някъде си,когато мога да го намеря и тук - ако разрешите да си направим такова кътче :rolleyes: Примерно заглавие : *Обичам те,животно* :ph34r:

Такава тема има.

Жокер - помощ от админа:

Извинявай ама къде се намира и как се казва,рових и в секс,рових в компютри :ph34r:

Къде тая тема :rolleyes:

Що търсиш тема за кучета в раздел "Секс"?Това жените да ви се чуди човек,все за това си мислите :rolleyes: Темата е във "Всичко останало" като идеята беше ако се разшири да се направи и раздел.Интереса продължи една седмица след което темата "потъна" надолу.

Жокер - помощ от админа:

Извинявай ама къде се намира и как се казва,рових и в секс,рових в компютри :ph34r:

Къде тая тема :rolleyes:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t=0#entry286346

Предлагам да има отделен раздел: "Техническа литература" свързана с различни области от промишленоста.

За човечето в профилите ни - сложете му очички,усмивка :angry22: На мен ми прилича на мъртвец

Какво бихте променили в Kaldata.com? 1. Би ми се искало да се сменят Админите и Глобалните Модеротори, за оплескване на дизайна на сайта! 2. в секцията софтуер за конкретна програма да се изписва с коя версия на Windows в съвместима П.С. поздравления за новата секция игри ... време беше

Редактирано от C.Kramer (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Съгласявам се с Билдера за добавяне на форум "Автомобили" и го пускам като официална молба.

Нямам за цел да обсъждам конкретни действия,а само споделям натрупани впечатления и съгласно обекта на топика,споделям какво бих предприел:

- Всичко,което не е угодно на колцина (някои от тях - откровено неграмотни) личности,се трие (независимо от вложения в него труд),променя,банва. Постове,които са в някакво противоречие с нечия теза изчезват безследно. Не говоря за обиди,нападки и пр. Пример е разделът с Окултизма и бабините Деветини. Ако не вярвате в такива глупости и решите да пишете там,не се чудете ако нещо изчезне.

Бих дал някои разяснения. Недопустимо е да се трият цели теми и мнения на потребители на Калдата,заради прищевки на други потребители,които до вчера не са имали даже регистрация тук. Това е проява на безхарактерност от страна на ръководството и проява на лошо възпитание с оглед липсата на обяснение към потребителите,вложили от времето и труда си за написването на тези теми ("Техники за свалки").

Крайно време е от екипа на Калдата да започнат да уважават и чуждото мнение.

- Въпреки стабилното законотворчество (справка: виж обема на "Правилата"), доста често се прилага оеративна самостоятелност. Т.е. лична преценка за това как трябва да изглежда форума,от страна на конкретен член на екипа.

Естествено идва въпросът: щом се преценява лично и конкретно за всеки един случай - защо тогава са нужни всичките тези правила?

Бих избрал едно от двете: или да дам пълна власт на екипа за действие и ограничил Правилата до няколко основни,или да изработя още по-голям списък с Правила и ще очаквам от екипа да действа само съгласно тях.

- Бих изисквал елементарна писмена култура от всеки,който носи табела под ника си.

Ами аз съм много съгласен с написаното по горе. След като бях баннат за един месец защото един мод реши да изпъкне в очите на една форумка.

От вчера до днес три мнения изтрити поради казване на истината в очите и без даже някой да ми обясни защо и къде наруших правилата на форума за да знам за напред. Живеем в демократични времена и всеки има право на мнение и това че се различава с на други не го прави крив или прав .

Оставете мнението а пак хората нека да преценяват. И много би ме учудило ако мойто мнение се задържи след като се прочете от модератора Фифа

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

На тоя форум му липсва нещо и това е раздел " АВТОМОБИЛИ" . Подигравка е нещото, от което всеки зависи, да е захвърлено някъде във " Всичко останало".

• Автор

На тоя форум му липсва нещо и това е раздел " АВТОМОБИЛИ" . Подигравка е нещото, от което всеки зависи, да е захвърлено някъде във " Всичко останало".

Преди имаше такъв раздел, но не бе посещаван много много и за това го обединихме с раздел 'Спорт' :)

Преди имаше такъв раздел, но не бе посещаван много много и за това го обединихме с раздел 'Спорт' :)

Аха, сега ми е ясно, но автомобилите не са само спорт, като изключим темата за Ф1 не виждам друго спортно. Явно доста отдавна е бил отделен раздел, защото не си спомням от 2 години насам да е имало такъв раздел. Вие си знаете.

Би било хубаво да има някой друг темплейт на форума за персонален избор.

Според мен от позицията на момиче би трябвало да има отделен раздел за мода, козметика и такива чисто женски неща. Все пак доста момичета сме в този форум и смятам че ще ни е интересно.

Редактирано от vampire_17 (преглед на промените)

По логиката за мъжките неща ( колите, например ), и вашите неща спокойно си ги обсъждайте в Празни приказки.

Както има доста мъже във форума които се вълнуват от автомобили така и жените от мода и такива неща така че според мен трябва модераторите и другите от екипа на КАЛДАТА трябва да обърнат внимание на исканията и на двата пола.

• Автор

Винаги като има предложения за нови раздели процедираме така - прави се една тема специално на тази тематика (например мода) във "Всичко останало" (или където решите, че е удобно и подходящо). Ако има достатъчно интерес към темата от страна на потребителите ще направим нов раздел, а ако не - ще си остане само темата. За раздел 'Автомобили' мисля, че няма интерес. Има 2-3 теми, където по-активно се коментира и толкова. Има ли смисъл да правим раздел и след това да има 5-6 теми там? :wors:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.