Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kоординационен център на НАТО във Варна?

Featured Replies

САЩ похвали предложението на България за създаване на координационен център на НАТО във Варна

http://www.moreto.net/novini.php?n=409190

Ние от Варна предлагаме координационен център на НАТО да направят в София.Така един ден ще  можем да осъмнем без столица и да се отървем от безумни политици.Само дето ще е жалко за обикновените хора в София които ще пострадат заради тях.

преди 27 минути, roy2roy написа:

САЩ похвали предложението на България за създаване на координационен център на НАТО във Варна

http://www.moreto.net/novini.php?n=409190

Ние от Варна предлагаме координационен център на НАТО да направят в София.Така един ден ще  можем да осъмнем без столица и да се отървем от безумни политици.Само дето ще е жалко за обикновените хора в София които ще пострадат заради тях.

ти какво си представяш като ти кажат - координационен център на НАТО

София си има от 4 години такъв на НАТО - http://news.bnt.bg/bg/a/koordinatsionen-tsenta-r-na-nato-v-ba-lgariya-776414

Предлагам у къщата ти да го направят

преди 16 минути, haidukpikaso написа:

Предлагам у къщата ти да го направят

С голямо удоволствие, бих се съгласил. Проблема е, че къщата ми е малка за целта!

А, че мястото за такъв пул е Варна, не подлежи на коментар - все пак, реалната заплаха е точно отсреща

преди 2 минути, street racer написа:

С голямо удоволствие, бих се съгласил. Проблема е, че къщата ми е малка за целта!

А, че мястото за такъв пул е Варна, не подлежи на коментар - все пак, реалната заплаха е точно отсреща

:idea:

измислих къде, нема да те притесняват - е у резортите на Баневи да се настаняват

Тиквомир е лакей и нищо с него не се обсъжда , а му се заповядва.Примитивизмът му е много удобен , иначе отдавна щеше да е в небитието на политическата си кариера.Всичко това е жалко и тъжно за България ,но да не предъвкваме всекидневните злостни хейтажи.Нямаме нито историческа памет , нито политическа воля.

преди 8 часа, Без умствен капацитет написа:

ти какво си представяш като ти кажат - координационен център на НАТО

София си има от 4 години такъв на НАТО - http://news.bnt.bg/bg/a/koordinatsionen-tsenta-r-na-nato-v-ba-lgariya-776414

т.е. нищо ново :) 

Съвсем случайно съвпадение че ... ГРУ май си има вече координационен център там :) 

Цитат

Координацията е била извършена няколко дни по-рано в малко населено място по българското Черноморие, където имат вили служители на руското военно разузнаване, известно като ГРУ.

Прочети още : https://www.actualno.com/balkani/ruska-vryzka-v-kyrvavija-chetvyrtyk-v-parlamenta-na-makedonija-news_1407973.html
© Actualno.com

на 27.11.2019 г. в 0:11, street racer написа:

А колко координационни центрове на НАТО има в САЩ??? Не американски, а на НАТО, да уточня!!!

преди 1 час, Джугашвили написа:

А колко координационни центрове на НАТО има в САЩ??? Не американски, а на НАТО, да уточня!!!

Че то съществува ли НАТО? Аз не забелязвам такова нещо. Май само ние си въобразяваме, че съществува НАТО и че ще ни даде F35 :P

преди 8 часа, Джугашвили написа:

Защо трябва да ми пука дали имат въобще. Те американците могат сами да си се отбраняват и без да прибягват до помощ от НАТО . На нас ни е необходим защото ако се получи ситуация веднага ще трябва да пищим за помощ.

преди 6 часа, lsmurf написа:

Защо трябва да ми пука дали имат въобще. Те американците могат сами да си се отбраняват и без да прибягват до помощ от НАТО . На нас ни е необходим защото ако се получи ситуация веднага ще трябва да пищим за помощ.

Не е много сигурно!!! А нас кой ни е нападнал???

преди 2 часа, Джугашвили написа:

Не е много сигурно!!! А нас кой ни е нападнал???

а кой анексира Крим - какво му пречи и нас да анексира, а да НАТО

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

а кой анексира Крим - какво му пречи и нас да анексира, а да НАТО

В поста ти не виждам отговор на въпроса ми, а ме цитираш!!! Този път бавно ще ти го напиша, белким го схванеш!!! Нас кой ни е нападнал???

преди 1 минута, Джугашвили написа:

Не поста ти не виждам отговор на въпроса ми!!! Този път бавно ще ти го напиша, белким го схванеш!!! Нас кой ни е нападнал???

на същата логика може да се каже кой напада която и да е друга страна в НАТО - това е вид застраховка

преди 2 минути, Джугашвили написа:

Не поста ти не виждам отговор на въпроса ми!!! Този път бавно ще ти го напиша, белким го схванеш!!! Нас кой ни е нападнал???

Ако чакаме да ни нападнат за да вземаме мерки просто няма да има нужда защото докато ги вземем нещата ще са приключили. Тези неща се правят с превантивна цел.

току-що, Без умствен капацитет написа:

на същата логика може да се каже кой напада която и да е друга страна в НАТО - това е вид застраховка

Ами не,не е същата!!! За пример ти давам Кипър и спора между Гърция и Турция!!! И двете държави са в НАТО и в двете има бази на НАТО!!! И пак не виждам отговор на въпроса ми!!! Ще пробвам трети път!!! НАС КОЙ НИ Е НАПАДНАЛ???

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

това е вид застраховка

Недей леж на тая кълка. Лично не съм много убеден,че ще почне един военен конфликт ако ни нападне някой във или извън НАТО. Ако Турция , която открай време не ни е приятел реши да анексира както обича краставицата да казва части от Южна България дали НАТО ще се намеси , същото и ако стане нещо с руснаците - дали ще рискуват тотална война?

Тъй,че застраховка ама не баш. 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 24 минути, nikssi написа:

Недей леж на тая кълка. Лично не съм много убеден,че ще почне един военен конфликт ако ни нападне някой във или извън НАТО. Ако Турция , която открай време не ни е приятел реши да анексира както обича краставицата да казва части от Южна България дали НАТО ще се намеси , същото и ако стане нещо с руснаците - дали ще рискуват тотална война?

То и при застраховките има много неизвестни обаче си ги правим защото разчитаме донякъде на тях . Сто процента сигурност просто няма .

преди 40 минути, lsmurf написа:

Ако чакаме да ни нападнат за да вземаме мерки просто няма да има нужда защото докато ги вземем нещата ще са приключили. Тези неща се правят с превантивна цел.

И се правят напълно погрешно, както всичко в България последно време!!! Знаеш ли навремето един български Цар какви превантивни мерки е взел, след като е разбрал, че основната заплаха за нас е Византия и е проумял, че ние на този етап не сме готови за конфронтация с тази империя???

преди 4 минути, lsmurf написа:

Сто процента сигурност просто няма .

Има!!!

преди 11 минути, lsmurf написа:

То и при застраховките има много неизвестни обаче си ги правим защото разчитаме донякъде на тях . Сто процента сигурност просто няма .

Да де, нали затова съм писъл.

преди 39 минути, nikssi написа:

преди 8 минути, Джугашвили написа:

И се правят напълно погрешно, както всичко в България последно време!!! Знаеш ли навремето един български Цар какви превантивни мерки е взел, след като е разбрал, че основната заплаха за нас е Византия и е проумял, че ние на този етап не сме готови за конфронтация с тази империя???

Има!!!

Я обясни ако обичаш . Как стават тези неща ?

преди 1 минута, lsmurf написа:

Я обясни ако обичаш . Как стават тези неща ?

За кое??? За нашият Цар ли или за другото??? Цитирай точно това, каквото искаш да разбереш!!!

преди 36 минути, nikssi написа:

Представям си, ако Турция реши да окупира части от България, Ердоган както мрази хамериканосите, достатъчно е да нареди на турската армия да блокира пролива, и флотата на НАТО-то ще увисне като пран чорап. А координационния център във Варна ще стане само за склад. :)

При такава ситуация НАТО ще трябва да се сражава само срещу себе си.

преди 10 минути, Джугашвили написа:

И се правят напълно погрешно,

кажи ми ако става въпрос за нещо голямо и скъпо - например нивата на зърнопроизводител, ТОЙ ЗАЩО Е ЗАСТРАХОВА

преди 2 минути, gagodrago написа:

Представям си, ако Турция реши да окупира части от България, Ердоган както мрази хамериканосите, достатъчно е да нареди на турската армия да блокира пролива, и флотата на НАТО-то ще увисне като пран чорап. А координационния център във Варна ще стане само за склад. :)

При такава ситуация НАТО ще трябва да се сражава само срещу себе си.

Честно казано, на времето имахме потенциала сами да се справим с Турция при нападение срещу нас от нейна страна!!! Сега сме последна дупка на кавала и се молим като гладни циганчета!!! Ама сами си го направихме!!! Само ми е много интересно, при подобна ситуация (не дай си боже), къде ще се скрие еврейчето с трабанта - флагман на атлантическия клуб НАТО!!!

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

кажи ми ако става въпрос за нещо голямо и скъпо - например нивата на зърнопроизводител, ТОЙ ЗАЩО Е ЗАСТРАХОВА

Ще ти кажа, като се научиш да пишеш правилно на български език!!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.