Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия или Америка? Коя страна, според вас е по силна?

Препоръчан отговор

Имам мания на тази тема, и ето и първия ми онлайн въпрос!  Аз лично, съм за Русия, личното ми мнение е че, Америка само се хвали, но фактите сочат че, Русия е много по напреднала пред Съединените щати, става въпрос за Въоръжаването и космическите сили.  Русия винаги е била по силна, в допълнение, има много секретни оръжие за които не се споменават, но факт, много хора си мислят точно обратното, че Америка е по силна от Русия!  Но все пак да ви напомня, преди 50 години Руснаците стопиха цяла планина със Китайци.  И след първия въпрос, ще си задам и втория относно космическите сили, вярвате ли наистина в програмата Аполо, Америка каца на луната, или всичко е лъжа.  В Youtube се намери клип че китайския модул отишъл на мястото на аполо където кацнал, и не намерил никакви следи, както го доказаха и руснаците от РОСКОСМОС!   Вашите мнения какви са?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 997
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Като прочетох това което си си написал, стигам до извода, че имаш мнение което никой и по никакъв начин не може да промени!Аз имам няколко въпроса.

Защо младите Българи(и не само) искат да отидат в Америка(САЩ) а в Русия на никой не му се ходи?

Защо учат Английски а не Руски език младите Българи?

И други въпроси имам, ама засега толкова.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, Войсмил написа:

Имам мания на тази тема, и ето и първия ми онлайн въпрос!  Аз лично, съм за Русия, личното ми мнение е че, Америка само се хвали, но фактите сочат че, Русия е много по напреднала пред Съединените щати, става въпрос за Въоръжаването и космическите сили.  Русия винаги е била по силна, в допълнение, има много секретни оръжие за които не се споменават, но факт, много хора си мислят точно обратното, че Америка е по силна от Русия!  Но все пак да ви напомня, преди 50 години Руснаците стопиха цяла планина със Китайци.  И след първия въпрос, ще си задам и втория относно космическите сили, вярвате ли наистина в програмата Аполо, Америка каца на луната, или всичко е лъжа.  В Youtube се намери клип че китайския модул отишъл на мястото на аполо където кацнал, и не намерил никакви следи, както го доказаха и руснаците от РОСКОСМОС!   Вашите мнения какви са?

То хубаво ти е мания ама... личното мнение и фактите, много често се различават диаметрално.

Ако става въпрос за въоръжаването Русия е много по-назад и от САЩ и от Франция, а както е тръгнало, в скоро време ще е много по-назад и от Китай.

От къде знаеш за тези секретни оръжия, след като не се споменават?

Преди 50 години руснаците не са стопили никаква планина със китайци.

Я покажи къде руснаците от РОСКОСМОС са доказали каквото твърдиш и клипчето за китайските открития на Луната.

И... май ще се съглася с @ivan_pop, че търсиш потвърждение на мнението, което вече си си изградил. Затова и за ще го потвърдя - Русия е по-силна от Америка само в нечии мечти. Както се подписва един потребител в един друг форум - "Русия е страна, която винаги се е гордяла с бъдещите си научно-технически постижения".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, ivan_pop написа:

Като прочетох това което си си написал, стигам до извода, че имаш мнение което никой и по никакъв начин не може да промени!Аз имам няколко въпроса.

Защо младите Българи(и не само) искат да отидат в Америка(САЩ) а в Русия на никой не му се ходи?

Защо учат Английски а не Руски език младите Българи?

И други въпроси имам, ама засега толкова.

Английски се говори навсякъде, не само в Щатите!

А за ходенето в америка е ясно, дори и за пари, но в Русия също се ходи! Не знам защо оставаш със грешно впечатление.

За това ли Америка се бои от Русия и няма защита от новите им ракети, които не могат да бъдат прехванати?

преди 31 минути, A.com написа:

То хубаво ти е мания ама... личното мнение и фактите, много често се различават диаметрално.

Ако става въпрос за въоръжаването Русия е много по-назад и от САЩ и от Франция, а както е тръгнало, в скоро време ще е много по-назад и от Китай.

От къде знаеш за тези секретни оръжия, след като не се споменават?

Преди 50 години руснаците не са стопили никаква планина със китайци.

Я покажи къде руснаците от РОСКОСМОС са доказали каквото твърдиш и клипчето за китайските открития на Луната.

И... май ще се съглася с @ivan_pop, че търсиш потвърждение на мнението, което вече си си изградил. Затова и за ще го потвърдя - Русия е по-силна от Америка само в нечии мечти. Както се подписва един потребител в един друг форум - "Русия е страна, която винаги се е гордяла с бъдещите си научно-технически постижения".

И още повече Америка купува от Русия ракети и двигатели, защото не са им стигнали нивото да си ги изработят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Войсмил написа:

За това ли Америка се бои от Русия и няма защита от новите им ракети, които не могат да бъдат прехванати?

И още повече Америка купува от Русия ракети и двигатели, защото не са им стигнали нивото да си ги изработят.

Защо си сигурен, че новите им ракети(на руснаците) не могат да бъдат прехванати от САЩ? Правени са тестове и това е доказано? Или защото така си чул/прочел?

Най-напред трябва да запомниш, че Русия никакви ракети и двигатели не е разработила. Ракетния двигател, който имаш предвид е разработен по времето на СССР. СССР не е Русия и Русия не е СССР. Днешна Русия все още се възползва от успехите на СССР що се отнася до военни и космически разработки. Обаче, СССР не е РУсия и Русия не е СССР. Успехите на днешна Русия, свързани с военни и космически разработки, в сравнение с тези на СССР са смехотворни.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Руснаците са откраднали много(да не кажа всичко) от някъде.Прочети тук за това кой е изобретил легендарния АК-47.

http://www.extremecentrepoint.com/archives/5312

По въпроса съм гледал и видео от Руснаците, но сега не мога да го намеря.И това е за почти всички технически изделия на Руснаците!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, A.com написа:

Защо си сигурен, че новите им ракети(на руснаците) не могат да бъдат прехванати от САЩ? Правени са тестове и това е доказано? Или защото така си чул/прочел?

Най-напред трябва да запомниш, че Русия никакви ракети и двигатели не е разработила. Ракетния двигател, който имаш предвид е разработен по времето на СССР. СССР не е Русия и Русия не е СССР. Днешна Русия все още се възползва от успехите на СССР що се отнася до военни и космически разработки. Обаче, СССР не е РУсия и Русия не е СССР. Успехите на днешна Русия, свързани с военни и космически разработки, в сравнение с тези на СССР са смехотворни.

Няма да споря!  Обаче си във Балканска грешка!  Америка не може да се опре дори и на най малкото руско нещо, и освен америка, никоя друга държава не може. Доказано е, и се знае че америка има страх от русия. И това което твърдиш, че Русия не можела да изработи ракети и двигатели, точно руските са най добрите и никоя друга държави не може да ги изработи, докато Америка само купува от Русия!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 46 минути, Войсмил написа:

Няма да споря!  Обаче си във Балканска грешка!  Америка не може да се опре дори и на най малкото руско нещо, и освен америка, никоя друга държава не може. Доказано е, и се знае че америка има страх от русия. И това което твърдиш, че Русия не можела да изработи ракети и двигатели, точно руските са най добрите и никоя друга държави не може да ги изработи, докато Америка само купува от Русия!

С промити мозъци като твоя не се спори. С фактологията си точно толкова назад, колкото е и Русия спрямо много други държави.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, A.com написа:

С промити мозъци като твоя не се спори. С фактологията си точно толкова назад, колкото е и Русия спрямо много други държави.

Прав си, и аз спирам да споря с промити мозъци, ти изкара русия най световно слабата страна, а фактите сочат,че, Русия е най силната страна, ако ще Америка да се обедини със Китай Франция и Англия. Говоря със факти, и е доказано че Америка и Китай са много по назад от Руснаците!  На какво ще вярваш, изборът си е твой, аз знам отговорът.

А това за ракетите и двигателите, точно америка и китай купуват от русия, защото никъде другаде няма подобни, Руските са най добрите, а Наса няма никакви постижения без руските ракети и двигатели, те сами не могат да изработят, и нека припомня колко смъртни случаи има в РОСКОСМОС И НАСА!

преди 1 час, ivan_pop написа:

Руснаците са откраднали много(да не кажа всичко) от някъде.Прочети тук за това кой е изобретил легендарния АК-47.

http://www.extremecentrepoint.com/archives/5312

По въпроса съм гледал и видео от Руснаците, но сега не мога да го намеря.И това е за почти всички технически изделия на Руснаците!

За това руснаците измислиха калашник, най добрия в света, а американците още не знаят как да го измислят. Руснакът е измислил снайпер който стреля точно със км напред, а до руския калашник, след като го тестваха със американския като ги погребат и после ги изваждат и стрелят, американския се на*ра пред руския, така че хайде сега :D!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Войсмил написа:

Прав си, и аз спирам да споря с промити мозъци, ти изкара русия най световно слабата страна, а фактите сочат,че, Русия е най силната страна, ако ще Америка да се обедини със Китай Франция и Англия. Говоря със факти, и е доказано че Америка и Китай са много по назад от Руснаците!  На какво ще вярваш, изборът си е твой, аз знам отговорът.

А това за ракетите и двигателите, точно америка и китай купуват от русия, защото никъде другаде няма подобни, Руските са най добрите, а Наса няма никакви постижения без руските ракети и двигатели, те сами не могат да изработят, и нека припомня колко смъртни случаи има в РОСКОСМОС И НАСА!

За това руснаците измислиха калашник, най добрия в света, а американците още не знаят как да го измислят. Руснакът е измислил снайпер който стреля точно със км напред, а до руския калашник, след като го тестваха със американския като ги погребат и после ги изваждат и стрелят, американския се на*ра пред руския, така че хайде сега :D!

Аз  Русия я изкарах изостанала с десетилетия спрямо САЩ, Франция и Израел, вече изостава и спрямо Китай. Спрямо Зимбабве и Мозамбик не е изоставаща. Изоставането от САЩ е 20-30 години в авиацията(и военна и гражданска(един читав самолет за гражданската си авиация не могат да конструират и произведат руснаците)). При ВМС изоставането е още по-голямо. Купуват западна и китайска/тайванска електроника за вундервафетата си, явно защото са много напреднали. Това е във военно отношение. Ако се погледне къде са Запада и Китай като нови технологии и постижения за обикновения гражданин изоставането на Русия е още по-голямо.

А ти кога ще разбереш, че Русия не е СССР. Всичко, с което днес Русия се хвали е постигнато от СССР. От тогава насам, поради ред причини, са догонваща, с бавни темпове, страна. Догонваща САЩ, Западна Европа, Израел, Китай, Тайван. И се хвалят само с военни разработки. Ракетите и ракетните двигатели пак са конструирани по време на СССР, т.е. не са руска разработка. Те само произвеждат. А какво ново са създали(за космическите си сили) - нищо. В САЩ вече има частни компании, чиито ракети летят в Космоса. В Русия има едно голямо нищо. Непрекъснато четем за поредното безаналогово руско оръжие. И все за оръжия. Нищо в гражданския сектор. Нищо. Иначе Русия е най-силната страна. И това е доказано от... теб. С факти, по-точно легенди като тази за изпепелената планина с китайци, от някакъв лазер ли беше? И за секретните оръжия, които никъде не се споменават, ама ги има. Да не мислиш, че тези глупости само ти си ги чел?

Ти че знаеш отговорът се разбра още в първото ти мнение в тази тема. Някой ден може и да пораснеш, а може и да се случи чудо и Русия наистина да стане "световно най силната страна". Дано да е в положителна посока, че... обратното сме го виждали и са ни го разказвали.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Абе кво значения имало коя е по-силна ?
Аз гледам че тука като съм във васална държава на хамериканците и сме по-богатички. Ако руснаците командваха тука, нямаше да има как да сме по-богати от самите техни мизерстващи граждани.
Пък и в Москва е голем студ през зимата, не е за живот там.
Сега, нямам нищо против да ни пратят тука хубавите им млади рускини да се женят за западняци да облагодаряват тукашните населения, че с тия африканци много почна да се почерня обстановката.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, Белгиеца написа:

Абе кво значения имало коя е по-силна ?
Аз гледам че тука като съм във васална държава на хамериканците и сме по-богатички. Ако руснаците командваха тука, нямаше да има как да сме по-богати от самите техни мизерстващи граждани.
Пък и в Москва е голем студ през зимата, не е за живот там.
Сега, нямам нищо против да ни пратят тука хубавите им млади рускини да се женят за западняци да облагодаряват тукашните населения, че с тия африканци много почна да се почерня обстановката.

Е как да няма. Войсмил защо я е създал тази тема. Защото има значение. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, A.com написа:

Аз  Русия я изкарах изостанала с десетилетия спрямо САЩ, Франция и Израел, вече изостава и спрямо Китай. Спрямо Зимбабве и Мозамбик не е изоставаща. Изоставането от САЩ е 20-30 години в авиацията(и военна и гражданска(един читав самолет за гражданската си авиация не могат да конструират и произведат руснаците)). При ВМС изоставането е още по-голямо. Купуват западна и китайска/тайванска електроника за вундервафетата си, явно защото са много напреднали. Това е във военно отношение. Ако се погледне къде са Запада и Китай като нови технологии и постижения за обикновения гражданин изоставането на Русия е още по-голямо.

А ти кога ще разбереш, че Русия не е СССР. Всичко, с което днес Русия се хвали е постигнато от СССР. От тогава насам, поради ред причини, са догонваща, с бавни темпове, страна. Догонваща САЩ, Западна Европа, Израел, Китай, Тайван. И се хвалят само с военни разработки. Ракетите и ракетните двигатели пак са конструирани по време на СССР, т.е. не са руска разработка. Те само произвеждат. А какво ново са създали(за космическите си сили) - нищо. В САЩ вече има частни компании, чиито ракети летят в Космоса. В Русия има едно голямо нищо. Непрекъснато четем за поредното безаналогово руско оръжие. И все за оръжия. Нищо в гражданския сектор. Нищо. Иначе Русия е най-силната страна. И това е доказано от... теб. С факти, по-точно легенди като тази за изпепелената планина с китайци, от някакъв лазер ли беше? И за секретните оръжия, които никъде не се споменават, ама ги има. Да не мислиш, че тези глупости само ти си ги чел?

Ти че знаеш отговорът се разбра още в първото ти мнение в тази тема. Някой ден може и да пораснеш, а може и да се случи чудо и Русия наистина да стане "световно най силната страна". Дано да е в положителна посока, че... обратното сме го виждали и са ни го разказвали.

Така е.

Затова режима на Путлер се гледа като на малък хулиган , който размахва ядрения коз , плюа военна намеса в други държави с които да се "покаже уж равностоен" геополитически фактор.

Да, това го умеят. Всеки може да стреля с пищофи от гол тумбак /перефразирам/

Но това ли е начина да си "равностоен"  или по -голям ??  Не мисля.

Оправи си държавата, вдигни доходите, нека хората те уважават не защото си военен диктатор, а защото си направил нещо за страната си .

А и както съм споменавал в други теми, пълен нонсенс е да живееш в най богатата държава на планетата на ресурси, а да имаш  над 20 млн бедни, окаяна инфраструктура, ниско ниво на доходи, сравнимо  с нашето ниво, дето преживяхме и социалистическия фалит, и няколко инфлации, и сме с почти нулеви природни ресурси.

Просто защото не хората са важни за режима на Путлер, а това 100-на милиардери да крадат като обезумели в симбиоза с милиардите заделяни за военни разходи.

Конкретно какво е изоставанет , те самите руснаци си го казват, например в лицето на Кудрин, глава на сметнатата палата на РФ  :

https://www.dw.com/ru/россия-отстает-от-сша-в-три-раза-по-производительности-труда/a-47732642

https://ktovkurse.com/rossiya/kudrin-rossiya-na-40-let-otstaet-ot-zapada

Самия вицепремиер Рогозин говори за 9-кратно изоставане от САЩ :

https://lenta.ru/articles/2016/05/30/roscosmos/

Няма да споменавам че  бюджета на цяла РФ за образование е колкото бюджета на един два западни университета :) 

За краденето на технологии от времената на СССР е също широко известно :)

От заводи до касетофони и ютии 

https://zhartun.me/2018/04/copypaste.html

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма по-силна, при масиран ядрен конфликт победители няма, отиваме си всичките на кино, независимо от съкращенията в атомното въоръжение. , които бяха договорени и изпълнени.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 часа, A.com написа:

Русия беше и е СССР. Ако си поотвориш очите ще го видиш съвсем ясно. Достатъчно е да си спомниш, че след "разпада" на СССР, именно Русия изплащаше дълговете му ( включително и към България) и да се запиташ, защо аджеба го прави. Очевидно, защото в сравнение с дълговете, активите са доста по- ценни...

преди 1 час, sliderum написа:

Няма по-силна, при масиран ядрен конфликт победители няма, отиваме си всичките на кино, независимо от съкращенията в атомното въоръжение. , които бяха договорени и изпълнени.

Не при масиран, ами при какъвто и да е ядрен конфликт. И двете страни имат ресурси да унищожат поне 10 планети като Земята. Те затова и никога не са влизали в пряк конфликт- да не ескалира напрежението, че тогава става сбогом Гергино...

п.п. Иначе, много смешна тема от типа: "Кой е по- силен? Мечката или тигъра."

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 41 минути, _Belial_ написа:

И двете страни имат ресурси да унищожат поне 10 планети като Земята

На Земята нищо няма да й стане, оцеляла е от удари на астероиди, които са отделяли енергия колкото милиард атомни бомби. "Малко", се пренатягаш по отношение на това, какво е количеството атомно оръжие, и какъв може да ефекта от неговата употреба. Всъщност, ако сварят да се изпокрият в подготвените скривалища и има достатъчно храна и вода, поне докато краткоживеещите и най-активни изотопи, се трансмутират в по-безопасни форми, след определен брой полуразпади...Ще има и оцелели хора. Няма да я има обаче цивилизацията наречена човечество, каквато съществува към момента преди войната.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, sliderum написа:

На Земята нищо няма да й стане, оцеляла е от удари на астероиди, които са отделяли енергия колкото милиард атомни бомби. "Малко", се пренатягаш по отношение на това, какво е количеството атомно оръжие, и какъв може да ефекта от неговата употреба. Всъщност, ако сварят да се изпокрият в подготвените скривалища и има достатъчно храна и вода, поне докато краткоживеещите и най-активни изотопи, се трансмутират в по-безопасни форми, след определен брой полуразпади...Ще има и оцелели хора. Няма да я има обаче цивилизацията наречена човечество, каквато съществува към момента преди войната.

Не знам дали ще и стане нещо на Земята, но ще бъде негодна за употреба от хора, за мнооого дълго време. Колко дълго, едва ли някой може да предскаже. Както и да предскаже, дали изобщо ще стане годна някога. Ей на- един ледников период и все още е негодна за динозаври. Вероятно и никога няма да бъде...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, _Belial_ написа:

Русия беше и е СССР. Ако си поотвориш очите ще го видиш съвсем ясно. Достатъчно е да си спомниш, че след "разпада" на СССР, именно Русия изплащаше дълговете му ( включително и към България) и да се запиташ, защо аджеба го прави. Очевидно, защото в сравнение с дълговете, активите са доста по- ценни...

Русия не е СССР.  Отвори си очите и погледни една съвременна карта. Ан-124 и Ан-225 са конструирани и построени по времето на СССР. Може ли Русия днес да ги построи - не може. Една от причините, е че АНТК Антонов не е руски а украински. Това, което е създавано в СССР е създавано с общите услия на руснаци, украинци, грузинци, арменци, белоруси, литовци. латвийци, естонци и т.н. И всички изброени, освен руснаците, вече не са част от СССР.

Интересно, ако Украйна също се беше обявила за наследник на СССР кой ли днес щеше да се титулова "спасителят на Европа" - Русия или Украйна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Момчета , по-големи момчета , и още по-големи ! :)

Има един сайт който се казва YouTube . Там има новини и коментари всеки час и от цял свят - както от едната страна , така и от другата .

Заповядайте по темата https://www.youtube.com/feed/subscriptions

Сравнявайте ! :nono:

Две противоположни страни , но тенденциите в показваното са еднопосочни......(аз няма да посочвам - сами се потрудете , и със собствените си мозъци..... :))

.........................................

преди 21 часа, Войсмил написа:

Вашите мнения какви са?

Моето основно опасение е американците да не решат да се самоубиват ("сателитите" им - взе да им идва акъла в главата) , че както е казал народът покрай сухото гори и мокрото .....! Надежда ми са основните човешки инстинкти....:nono:

Американците на Луната са кацали , но шоу се прави в студиото .........Действително случилото се не е за масова консумация .........и от руска , и от китайска страна - също ! :nono:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, A.com написа:

Русия не е СССР.  Отвори си очите и погледни една съвременна карта. Ан-124 и Ан-225 са конструирани и построени по времето на СССР. Може ли Русия днес да ги построи - не може. Една от причините, е че АНТК Антонов не е руски а украински. Това, което е създавано в СССР е създавано с общите услия на руснаци, украинци, грузинци, арменци, белоруси, литовци. латвийци, естонци и т.н. И всички изброени, освен руснаците, вече не са част от СССР.

Интересно, ако Украйна също се беше обявила за наследник на СССР кой ли днес щеше да се титулова "спасителят на Европа" - Русия или Украйна.

В голяма грешка си!  И какво са?   Не си ли гледал видео клипа, лично Путин обяви че техниката от ССР е остаряла и са я подновили, не следиш ли Руските възможностти, та да разбереш че Нато има страх от Русия!  Пентагонът призна Руската армия за по силна.  Съединените Щати и Китай купуват само Руско.

преди 1 час, by_chechi написа:

Момчета , по-големи момчета , и още по-големи ! :)

Има един сайт който се казва YouTube . Там има новини и коментари всеки час и от цял свят - както от едната страна , така и от другата .

Заповядайте по темата https://www.youtube.com/feed/subscriptions

Сравнявайте ! :nono:

Две противоположни страни , но тенденциите в показваното са еднопосочни......(аз няма да посочвам - сами се потрудете , и със собствените си мозъци..... :))

.........................................

Моето основно опасение е американците да не решат да се самоубиват ("сателитите" им - взе да им идва акъла в главата) , че както е казал народът покрай сухото гори и мокрото .....! Надежда ми са основните човешки инстинкти....:nono:

Американците на Луната са кацали , но шоу се прави в студиото .........Действително случилото се не е за масова консумация .........и от руска , и от китайска страна - също ! :nono:

Аз ги следя постоянно, гледам клипове и говоря със факти, за това много хора се заблуждават че Русия е назад, а фактически е със крачки пред Нато и Китай! 

Тук хората Не са запознати, ама си говорят празни измислици, ей така!  :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, A.com написа:

Човече, гледай фактите а не какво щяло да стане "ако". Украйна не можеше дори да поддържа Ан 225, камо ли да го построи и използва. Антонов бил украински. Ами добре, сега Антонов е история, а руските Микоян, Сухой, Туполев... си работят и днес. Та не е трудно да се сетиш и чий реално е бил Антонов, както и целия СССР. Украйна...Украйна не можеше да изплати дори половината дълг на СССР само към България, кво остава за всички които изявиха претенции.

Между другото, в момента Русия е също федерация и там не живеят само руснаци. Тва знаеше ли го?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А аз да попитам колегата по горе!  То празни приказки, промити мозъци, и измислици и лъжи може да дрънка колкото щеш!  Питаш ме, къде съм бил толкова сигурен, ами и аз да те питам, ти от къде си сигурен, защото аз говоря с факти и мога да го докажа, а ти можеш ли? 

Трябва да си отделя 30 мин и да ровя в нета и да пращам информация, да видиш че Русия е най силната страна, нито Китай, нито Америка или която друга може да им се противопостави!

Себе си, не самозалъгвам, нито си правя труда да ви убеждавам, имате право на мнение и изказване, вярвайте си, хубаво!  Хайде да говорим с факти!  Дето викаш че нямало случай, Русия да стопи планина с китайци,и това мога да ти го покажа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, A.com написа:

Това, което е създавано в СССР е създавано с общите услия на руснаци, украинци, грузинци, арменци, белоруси, литовци. латвийци, естонци и т.н. И всички изброени, освен руснаците, вече не са част от СССР.

Така е.

Но и ма и логика. Истинската Русь е Киевската. Другото  е Московия на угрофините.

преди 34 минути, Войсмил написа:

То празни приказки, промити мозъци, и измислици и лъжи може да дрънка колкото щеш!  Питаш ме, къде съм бил толкова сигурен, ами и аз да те питам, ти от къде си сигурен, защото аз говоря с факти и мога да го докажа, а ти можеш ли? 

Трябва да си отделя 30 мин и да ровя в нета и да пращам информация, да видиш че Русия е най силната страна, нито Китай, нито Америка или която друга може да им се противопостави!

Айде бе ?

Аз например ти цитирах Кудрин , Рогозин и др. с официалните си изказвания за изоставането. Тях ли наричаш лъжци :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, miro20 написа:

Така е.

Но и ма и логика. Истинската Русь е Киевската. Другото  е Московия на угрофините.

Айде бе ?

Аз например ти цитирах Кудрин , Рогозин и др. с официалните си изказвания за изоставането. Тях ли наричаш лъжци :) 

Не, нямах предвид това, говорех за колегата по горе!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Войсмил написа:

В голяма грешка си!  И какво са?   Не си ли гледал видео клипа, лично Путин обяви че техниката от ССР е остаряла и са я подновили, не следиш ли Руските възможностти, та да разбереш че Нато има страх от Русия! 

И какво точно са подновили? М? Пуснали са на вода нови подводници, нови самолетоносачи, нови бойни кораби. Произвели са нови самолети, от ново поколение. Осведоми ни.

Съединените Щати и Китай купуват само Руско.

Е това ако не написано от промит с руска пропаганда мозък здраве му кажи.

Аз ги следя постоянно, гледам клипове и говоря със факти, за това много хора се заблуждават че Русия е назад, а фактически е със крачки пред Нато и Китай!

Нито един факт не си посочил до тук. Нито един.

Ето ти факти за руската военна мощ.

През 1983 година в САЩ постъва на въоръжение първият боен самолет, изграден по технологията стелт. През 2020 година в Русия няма нито един, постъпил на въоръжение, боен самолет, изграден по същата технология. Виждаш ли колко е напред Русия - има няма 40 години, ама в обратна посока. Не могат дори и двигатели за Су-57 да си направят. Единственият им самолетонач се запали преди дни, докато го ремонтират. Нито могат да го ремонтират, нито могат да си построят нов в обозримо бъдеще. Купуват си електроника от изосталите НАТО-вски държави и Китай/Тайван. Русия се опита да купи вертолетоносачи "Мистрал" от Франция. Защо? Нали НАТО са с крачки назад.

Тук хората Не са запознати, ама си говорят празни измислици, ей така!  :)

Тук има хора, които са доста по-запознати от теб с фактите, и то не от гледане на рекламни клипчета в youtube.

преди 1 час, _Belial_ написа:

Човече, гледай фактите а не какво щяло да стане "ако". Украйна не можеше дори да поддържа Ан 225, камо ли да го построи и използва. Антонов бил украински. Ами добре, сега Антонов е история, а руските Микоян, Сухой, Туполев... си работят и днес. Та не е трудно да се сетиш и чий реално е бил Антонов, както и целия СССР. Украйна...Украйна не можеше да изплати дори половината дълг на СССР само към България, кво остава за всички които изявиха претенции.

А в онези годин,  Русия само как си поддържаше авиопарка и граждански и военен спомняш ли си?

И чий реално е бил целия СССР? На грузинеца Сталин, или на украинеца Брежнев, или на украинеца Хрушчов?

преди 1 час, _Belial_ написа:

Между другото, в момента Русия е също федерация и там не живеят само руснаци. Тва знаеше ли го?

:)

А аз да попитам колегата по горе!  То празни приказки, промити мозъци, и измислици и лъжи може да дрънка колкото щеш!  Питаш ме, къде съм бил толкова сигурен, ами и аз да те питам, ти от къде си сигурен, защото аз говоря с факти и мога да го докажа, а ти можеш ли?

Повтярям се - никакив факти не си показал, нито нещо си доказал. Аз ти изредих едни факти. Ако можеш да ги обориш - направи го.

И 300 години да отделиш резултата ще е все същия - Русия никога не е била най-силната държава.

Хайде да говорим с факти!  Дето викаш че нямало случай, Русия да стопи планина с китайци,и това мога да ти го покажа.

Четеш факти малко по-нагоре.

Покажи да видим кога, къде, как и защо Русия е стопила планина с китайци. Да не се окаже, че нещо си се обидил и нямаш намерение да ми отговаряш.

преди 46 минути, miro20 написа:

И Путин да излезе и да каже - "Изстанали сме. Не сме номер едно." пак няма да повярват. Друго си е да гледаш рекламни клипчета из интерент и да си мислиш колко велика е Русия. С уточнението, че е велика като воена сила. за останалото ни вопъл, ни стон.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...