Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

На хорризонта изгрява Windows 11

Featured Replies

https://www.window11updates.com/

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Хм...Чиляка си е играл с нещо през 2018 година. Може пък и да му обърнат внимание на работата и да го възприемат. Не е първия, нито ще е последният, който рисува концепции.

• Автор
Цитат

Get Windows 11 updates on release date, concept features. windows 11 ISO download 64 bit file available from microsoft.

Нали ония се клеха, че нямало да пускат нови версии? Цървули!😡

• Автор

Айдее, почна се! 1000% съм сигурен, че не си прочел и 2 реда от ресурса, ама коментираш... Да, казаха го. И в армията всяко казано/писано нещо е предпоследно.
Всичко тече, всичко се променя/развива.

преди 23 минути, DarkEdge написа:

Ъм тоя линк обаче води към офис пакета на чичко Уили а не към уиндоус 11.

преди 7 минути, Eclipse2G написа:

Нали инуя се клеха, че нямало да пускат нови версии? Цървули!😡

Никога?

преди 6 минути, DarkEdge написа:

Айдее, почна се! 1000% съм сигурен, че не си прочел и 2 реда от ресурса, ама коментираш... Да, казаха го. И в армията всяко казано/писано нещо е предпоследно.
Всичко тече, всичко се променя/развива.

Докат не го видя черно на бяло в сайт на Microsoft, не го вярвам.  Щеше да плъзне тая новина и по световните медии, тука некъв “тюб-ър” решил да си качва рейтинга. 

Много ми е странна тази новина. Все пак Windows вече не е приоритет на Microsoft. 

След няколко месеца със сигурност ще разберем, дали е истина или не. Както @DarkEdge написа - "И в армията всяко казано/писано нещо е предпоследно."

Какви 11-ки, вече имат и концепция и за 12-ки:

Windows 12 Download ISO 32 bit 64 bit Free – Release Date Microsoft

"Ще поживеем и ще видим".

Както е казал народа.

П.П. Между другото видео-то го бях гледал преди месец, и не му обърнах особено внимание.

И в него ли микропростите идиоти ще си вградят шибаната си телеметрия, що ли питам изобщо като отговора ми е ясен още преди да съм го получил...:hit: Да вземат най добре да си я наврат по-хубаво хайде да не продължавам...

Ами ще минем и без него, има си седмици перфектно работещи че и осмици дори.

Почти съм сигурен,че ще има нов Windows.Дали ще е 11,12,15...не знам...А този 11(напомня ми за филма "Дивергенти") започна да излиза още преди да пуснат официалната 10-ка....Минат,неМинат 2-3 месеца и хоп-по неофициалните сайтове се появи някоя 11-ка....Накрая, от няма и къде, ще вземат да я изкарат като официално обновяване...

преди 48 минути, grizly написа:

И в него ли микропростите идиоти ще си вградят шибаната си телеметрия, що ли питам изобщо като отговора ми е ясен още преди да съм го получил...:hit: Да вземат най добре да си я наврат по-хубаво хайде да не продължавам...

Ами ще минем и без него, има си седмици перфектно работещи че и осмици дори.

Боже колко мъка има по тоя свят Божееееее!

преди 22 минути, Bubbles написа:

Боже колко мъка има по тоя свят Божееееее!

Все му се моля на дядо господ да вземе най-накрая да слезе да си пообере вересиите малко...

Бе то такива концепции имаше още за Longhorn (Vista), но никоя не видя бял свят. Пък и докато не се появи на сайта на MS съм скептичен засега.

The website has no affiliation to Microsoft company...

То и аз съм фен на изчистения интерфейс, но понякога от чудене какво да се пипне не е задължително да стане по-добре. Не се научиха, че едно нещо ако работи не трябва да се закача. Добре, че поне за повечето неща има възможност за настройване според личните  предпочитания.

Ето нещо забавно в този контекст, което не означава, че 10 е по-зле от 95. Всичко е въпрос на свикване, но пък и доказва, че понякога новото е добре забравено старо. :)

https://www.kaldata.com/it-новини/потребителите-считат-интерфейса-на-windows-95-326470.html

Edit: Сетих се и за концепцията за 8 => Copenhagen. :)

И тези като интел са го подкарали,всичко напоследък им е все в бъдеще време(пък и от няколко години).............ония все са запускали едни процесори,чудесии,това-онова и накрая погледнал се Илия-пак в тия.:)

преди 17 минути, Слави Маринов написа:

И тези като интел са го подкарали,всичко напоследък им е все в бъдеще време(пък и от няколко години).............ония все са запускали едни процесори,чудесии,това-онова и накрая погледнал се Илия-пак в тия.:)

То на intel съвсем не процесорите са им толкова сбъркани, колкото сайта за тегленето на драйвери. Няма по-голяма джунгла от тях сигурно (особено ако човек държи да е с последната версия за дадения чип). За повечето драйвери важи да се полазват официалните източници, но за драйверите на intel и може би на Realtek с радост се допитвам до driver-station-a.

преди 12 минути, B-boy/StyLe/ написа:

колкото сайта за тегленето на драйвери.

Е то напоследък доста намаляха теглещите от тях драйвери,та затова са го занемарили..........;)

• Автор
преди 27 минути, B-boy/StyLe/ написа:

за драйверите на intel и може би на Realtek

Realtek  от около година са съвсем на магия.

Дано направят по добър от този Windows 10.

на 5.01.2020 г. в 23:06, The-Walk!nG-Dead написа:

Дано направят по добър от този Windows 10.

Язък за телеметрията в 10 ката.... 

на 5.01.2020 г. в 17:58, B-boy/StyLe/ написа:

Ето нещо забавно в този контекст, което не означава, че 10 е по-зле от 95. Всичко е въпрос на свикване, но пък и доказва, че понякога новото е добре забравено старо. :)

На мен пък най ми допадаше Win 3.11 ;) Имах си книжки, каквото не ми е ясно, четях.  Имах и за XP  вярно, ама той си бе по-сложен :P Смея да твърдя, че WIn 3.11  за мен си остана най-разбираемата версия. Сигурно щото и от нея почнах  и изучавах в училище. Може и това да е. 

Но като се замисля, преди джама си чатках DOS...не знам.  Друго си беше - все едно карахме ретро автомобили. Чисто шофиране, не като сега ;)

• Автор
преди 24 минути, Кико написа:

Но като се замисля, преди джама си чатках DOS...не знам.  Друго си беше - все едно карахме ретро автомобили. Чисто шофиране, не като сега ;)

'ми, стой си в конзолата. 😎😈
Powershell  между другото е страшно мощна конзола.

преди 12 часа, Кико написа:

На мен пък най ми допадаше Win 3.11 ;) Имах си книжки, каквото не ми е ясно, четях.

На мен преди 6 години един колега наркоман беше намерил от някъде, не съм се интересувал от къде, Win 3.11 с оригиналните кутии! Придърпа ме към работното му място, ела да ти покажа нещо, и ме пита искам ли, че ги продавал! От кой боклук ги е изровил представа си нямам! Казах му, че това не тръгва на съвременни компютри, а дали ме е разбрал не знам. Беше голям пияница и прахосник. И теглеше пари от банки като за последно, сякаш няма да връща, угаждаше си. Изгониха го от работа. Пълна деградация.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.