Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не ви ли е срам?

Featured Replies

преди 3 минути, Michigan111 написа:

Ти да не мислиш, че ще се натискам да ти чета обърканите мисли? 

абе не четеш, ама знаеш какво е написано:lol6:тука всички сте с по една стъклена топка под мишницата. Не се сърди, но за мен си празен бърборко. Като един Зорба Гърка..разперил ръце и "ясо паликари"...словесно сиртаки

Жив и здрав .

• Отговори 596
  • Прегледи 22,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 10 минути, Anne написа:

Каква дезинфекция, бе? Циклон Б е цианид! Знаеш ли какво означава цианид?

Предложих ти да направиш експеримент с мишки.  Лично да се убедиш колко е опасен този газ.

Дезинфекция срещу въшки, Анкеее 😂

И е пестицид,  не цианид, Анкеее 

преди 6 минути, valkiria1 написа:

абе не четеш, ама знаеш какво е написано:lol6:

Това да го приемам като съгласие,  че си си изразила обърканите мисли ли ? 😂

преди 29 минути, Anne написа:

Предлагам ти да направиш следния експеримент: взимаш един голям аквариум за рибки, няколко мишлета,  изработваш машина за обгазяване, правиш херметически затворен таван, намираш безопасно място, както и противогаз, взимаш лист и химикал, както и камера и пишеш и заснемаш експеримента. В нета я има формулата на циклон Б, ще трябва сам да си го изработиш.

Все едно чета мислите на някой нацист. :Д

преди 8 минути, Michigan111 написа:

Като е пестицид, го изпробвай, и ако останеш жив - пиши. Сериозно говоря. Щом не вярваш - пробвай.

преди 6 минути, insec написа:

Все едно чета мислите на някой нацист. :Д

Ами, като не вярват на историческата истина, нека да направят опит и да видят. Знам ли, може мъртвите мишки да са по - убедителни от историците.

преди 3 минути, Anne написа:

Ох, какво са ви направили евреите, че толкова ги мразите?

:shock11:

ама ти верно ли не знаеш, чакай да ти изброя една част  от нещата за които са виновни евреите:

глобалното затопляне, високата цена на тока, липсата на вода в Перник, пребоядисали са кравата Милка, слагат боя в хляба и палмова мазнина в сиренето, заплатите са ниски и не ви стигат да почивате на Хаваите, чадърите по плажовете на морето  са по 40 лева парчето на ден,бият старите хора в старческите домове, а голям процент от тях се доизхранват от кофите за боклук,  харчите за лекарства по половин заплата,здравната ви каса е в ръцете на касоразбивачи,  армията ви е  с танкове от 70-те години на миналия век,жена ви е с наднормено тегло , учителите бият децата ви и децата бият учителите....и като изредите всичките си фобии от масони, илюминати, спагетеното чудовище, кемтрейлс, Червената шапчица, Пепеляшка  и други родени  в детското отделение на мозъка ви ще видите черно на бяло ,че вълкът на фобиите ви ще ви изяде и без да сте си сложили червена шапчица.

Сега коментирайте и довършете приказката и темата  всеки според собствения си акъл.

Анка, не съм ненормален като теб да обгазявам мишки с пестициди 😂

Казах ти вече, циклон Бе е използван за дезинфекция,  за нищо друго.  

Във vbox има едно интервю с Фред Лойхтер за газовите камери в Аушвиц,  човека много добре описва несъответствията на официалната позиция с реалността.

Преди време имаше и цяло филмче в тубата, пак за Аушвиц,  и там бяха показани лъжите за камери и крематориуми,  показа театъра и плувния басейн.  И въпреки че автора беше американски евреин, клипчето вече го няма.

преди 7 минути, Michigan111 написа:

Анка, не съм ненормален като теб да обгазявам мишки с пестициди 😂

Казах ти вече, циклон Бе е използван за дезинфекция,  за нищо друго.  

Във vbox има едно интервю с Фред Лойхтер за газовите камери в Аушвиц,  човека много добре описва несъответствията на официалната позиция с реалността.

Преди време имаше и цяло филмче в тубата, пак за Аушвиц,  и там бяха показани лъжите за камери и крематориуми,  показа театъра и плувния басейн.  И въпреки че автора беше американски евреин, клипчето вече го няма.

На хора, които отричат престъпленията на нацистите - не вярвам.

Плувният басейн не е бил за евреите, а за персонала на лагера. Чудовищно звучи, но да - нацистите най - спокойно са се къпели, докато невинни хора са умирали. Психопатия се нарича.

Да, театри е имало.Такъв е имало и във "Вестерборк", даже и видео има оттам.

Но това не значи, че "Аушвиц" е бил почивна станция.

И причината да не вярвам е точно, защото имам спомени отпреди. Колкото и да не ви се вярва.

Нацистите имаха евреите са глупави и наивни. Някои може и да са били. Аз - не.

Това не бяха почивни станции.

Някои нацисти са си признали за обгазяванията и убийствата. Какво повече искате?

преди 5 минути, Anne написа:

И причината да не вярвам е точно, защото имам спомени отпреди. Колкото и да не ви се вярва.

Вярваме, разбира се, как да не вярваме     😂😂😂

Попитайте някое малко дете, има деца, които помнят какви са били преди и могат да ви изненадат, като ви разкажат неща, които няма откъде да знаят. Говоря за съвсем малки деца - 2 - 3 годишни. Възрастните отдават такива приказки на въображението, но не всичко е въображение.

Вие като малки не сте ли изпитвали странното чувство за дежа вю например? За нещо познато, или за нещо, което като сте ли сте правили преди? За нещо близко до сърцето ви?

Аз никога не съм споделяла като малка, но винаги когато си легнех да спя, виждах една и съща картина в съня ми, или пък още, докато съм будна, пред очите ми: виждах дървени бараки със покриви, покрити със сняг, светещи лампи над вратите над бараките, телена ограда, по която тече ток и покрай която има редици от лампи, мрачно и студено зимно небе, много сняг наоколо, а в далечинта виждах върховете на иглолистни дървета.

Да кажа само, че тогава не съм гледала никакви филми за войната, вкъщи никой не е говорил за войната, нито за нацистите или за лагерите.

Също така като малка, щом се звъннеше на вратата, сърцето ми подскачаше лудешката и тичах да се крия. Нашите недоумяваха защо го правя, а аз не можех да кажа, защото някои неща не помнех. Но страхът беше голям, сърцето ми буквално лудешки подскачаше, бях като подплашен заек, и това продължи, докато не тръгнах на училище.

А когато взех да разглеждам учебниците за 6 клас на братовчедите ми (аз бях в пети, винаги ми е било интересно какво ще уча по - нататък), няма да забравя какво странно преживяване имах. Беше прекрасен ден, аз седях на дивана, прелиствах учебника по литература, и случайно попаднах на произведението "Задната къща".  И, докато го четях, имах едно много странно чувство, сякаш всичко това ми е много познато и близко до мен самата. А в ума ми изникна картината на една стая, трапезария,  масата беше покрита с бяла покривка и върху нея имаше ваза със цветя, красиви столове, секция, пълна със книги, и шкаф със огледало. Чувствах се така, сякаш си бях у дома, доста странно чувство. Чувство, сякаш това е било в друга епоха и в друго време.

Също така от малка винаги съм искала да стана писателка и нищо друго.

преди 3 минути, Anne написа:

Също така от малка винаги съм искала да стана писателка и нищо друго.

След толкова много разкрития от теб през дългогодишната ти кариера на виртуална хаймана, колко ли човека ще ти повярват анке, че още от малка само това си искала "и нищо друго".

преди 7 часа, Anne написа:

Ох, какво са ви направили евреите, че толкова ги мразите?

Убиха Божия син! Без да е извършил никакво престъпление. Малко ли ти се вижда? И сам Бог ги изгони от светите земи, и ги наказа да нямат своя държава, иа да бъдат гонени навсякъде.

преди 13 минути, _Belial_ написа:

Убиха Божия син! Без да е извършил никакво престъпление. Малко ли ти се вижда? И сам Бог ги изгони от светите земи, и ги наказа да нямат своя държава, иа да бъдат гонени навсякъде.

Ако наистина беше Божи син, нямаше да се остави да го убият! ;)

преди 21 минути, _Belial_ написа:

Събитие отпреди 2000 години ви е драма?

По - зле сте и от децата!

И аз съм християнка, но не издребнявам за неща, станали толкова отдавна..............

А и забравяте, че са били ПРЕДСКАЗАНИ!

"Божият син ще бъде осъден и разпнат"!

И са го предали фаресеите, а не точно целия еврейски народ.

Библията изобщо чели ли сте я?

Май сериозно ви трябват часове по вероучение!

преди 19 минути, Aumi написа:

Ако наистина беше Божи син, нямаше да се остави да го убият! ;)

Първо: Той се е покръстил. Сам е избрал да носи кръста си.

Второ: Разпъването и т.н. е дело на тогавашния Понтифекс.

Трето: Не Ви ли стигна на някои главата на Йоана ... ама ха ... :) 

Ох милите ми вещици ... :) Не можете да приемете, че има е вещери ... :) Да, има вещери ... ;) 

Та, ... :) освен жени има и образовани мъже ... ;) Верно в днешно време рядко се намират, но ги има ... ;) 

Именно това са божите синове ... ;) Така сме ние мъжете ... някой доброволно се жертва ... но ти изобщо не ти и трябва да знаеш какво е това саможертва ...

Бъди щастлива! Живота е пред теб, а не преди теб ... ;)  

преди 10 минути, ДИоNД написа:

Първо: Той се е покръстил. Сам е избрал да носи кръста си.

Второ: Разпъването и т.н. е дело на тогавашния Понтифекс.

Трето: Не Ви ли стигна на някои главата на Йоана ... ама ха ... :) 

Ох милите ми вещици ... :) Не можете да приемете, че има е вещери ... :) Да, има вещери ... ;) 

Та, ... :) освен жени има и образовани мъже ... ;) Верно в днешно време рядко се намират, но ги има ... ;) 

Именно това са божите синове ... ;) Така сме ние мъжете ... някой доброволно се жертва ... но ти изобщо не ти и трябва да знаеш какво е това саможертва ...

Бъди щастлива! Живота е пред теб, а не преди теб ... ;)  

Само че, той не казва, че Исус се е жертвал доброволно, а че евреите са го убили и затова Бог ги наказва!

Та, първо си изяснете тези оксиморони : Дали Исус е убит от евреите и те носят вина за това, защото са убили един безгрешен човек, наречен Божи син.
Дали Исус се е жертвал сам, и евреите нямат никаква вина, защото такава е била неговата воля. И дали Бог го е пожертвал заради греховете на човечеството

преди 16 минути, Anne написа:

Май сериозно ви трябват часове по вероучение!

Ане, виж сега, има и атеисти, не може без тях. Кой ти е дал това нещо по което начукваш разни твои думички тука, а?! :)

Та ... остави хората да си гледат работата ... Какво вероучение и в какво де факто искаш да ги научиш, а ... само и единствено с проблемите на твоята физиология ... :) Туй ли е новата религия, а или история на твоето заболяване ... :) 

преди 1 минута, Aumi написа:

Само че, той не казва, че Исус се е жертвал доброволно, а че евреите са го убили и затова Бог ги наказва!

Ох ... не е грамотен ... прости му за невежеството ... тръгваш да убеждаваш някой в какво?!

Няма смисъл ... той си е поел неговата "пътека" ... нека си я върви ...

преди 11 часа, Michigan111 написа:

....изразила обърканите мисли ли ? 😂

Дали правиш разлика между изкуствен тор (пестицид - доказано отровен и изваден от употреба) и  отровен газ  -  двете с едно и също обозначение ?! :angry:

Кой изразява объркани мисли ? И по-скоро манипулирано съзнание.....:nono:

Казването на малка част от цялата истина е също лъжа , манипулация .... :nono:

Как се прави , можеш да направиш справка при Миро за копчето подменящо балтона ! Тук той е "специалиста" . :lol6:

Образовай се , ама пълноценно !

https://www.dnes.bg/redakcia/2011/04/14/evreinyt-izmislil-otrovata-za-gazovite-kameri.116130

преди 3 часа, _Belial_ написа:

Убиха Божия син! Без да е извършил никакво престъпление.

Малко престъпление ли е да манипулираш общественото съзнание ! По целия свят и с масово насилие  в последствие......... :nono:

преди 1 час, by_chechi написа:

Дали правиш разлика между изкуствен тор (пестицид - доказано отровен и изваден от употреба) и  отровен газ  -  двете с едно и също обозначение ?! :angry:

Кой изразява объркани мисли ? И по-скоро манипулирано съзнание.....:nono:

Чечи,  душко, дори уики ти го казва: 

Циклон Б (на немски: Zyklon B) е пестицид

Технически погледнато,  няма пестицид, който в големи количества да не е отровен. Не съм казал, че не е отровен, а че не е цианид.  

Също така,  казах, че върли защитници на лъжата за Холокоста признават, че над 95% от Циклон Бе е ползван за дезинфекция. 

И също така, цитирах учен, който обяснява защо "газовите камери" в Аушвиц са технически неизпълними.  

И най вече, чечи, това не са мои мисли,  само ги цитирах.  Аз нито съм химик,  нито съм проучвал Аушвиц. 

Но пък не съм толкова прост,  да вярвам, че хора могат да бъдат обгазявани в газова камера с отвори в тавана и отвор за врата,  на който никога не е била поставяна каса 😂 

преди 35 минути, Michigan111 написа:

Чечи,  душко, дори уики ти го казва: 

Циклон Б (на немски: Zyklon B) е пестицид

Технически погледнато,  няма пестицид, който в големи количества да не е отровен. Не съм казал, че не е отровен, а че не е цианид.  

Също така,  казах, че върли защитници на лъжата за Холокоста признават, че над 95% от Циклон Бе е ползван за дезинфекция. 

И също така, цитирах учен, който обяснява защо "газовите камери" в Аушвиц са технически неизпълними.  

И най вече, чечи, това не са мои мисли,  само ги цитирах.  Аз нито съм химик,  нито съм проучвал Аушвиц. 

Но пък не съм толкова прост,  да вярвам, че хора могат да бъдат обгазявани в газова камера с отвори в тавана и отвор за врата,  на който никога не е била поставяна каса 😂 

Това го обяснявай на убитите....На оцелелите недей !:nono:

Този ти пост е уникален...... ! Нямам думи....недоумявам , е ли е възможна такава личностна деградация ........

Става очевидно - Е !:nono:

Ей ти истината в документи и още много , много...:

https://bulevard.bg/news/uzhasat-na-natsistkite-kontslageri-v-tsifri-i-fakti-12893.html

преди 2 часа, Michigan111 написа:

...И също така, цитирах учен, който обяснява защо "газовите камери" в Аушвиц са технически неизпълними.   

Д-р Менгеле също е бил учен...по-точно позорът на учените ....:mad:

А ти никога не си бил на мястото на жертвите ! Ами ако ти се случи , каква песен ще запееш ?:angry:

И това тук което никога не трябва да се забравя че е било , ще кажеш е  холивудска продукция....(снимката нарочно е малка , защото ужасът и безумието са непоносими).

887769.jpg

Този ти пост е уникален...... ! Нямам думи....недоумявам , е ли е възможна такава личностна деградация ........

Става очевидно - Е !:nono:

И кое например му е уникалното?  

Би ли ми обяснил наистина как функционира газова камера в помещение със значителен брой отвори? 

Би ли обяснил също,  защо там няма наслоявания от Циклон Бе по стените,  а в лечебницата (помещение, което и "експертите" признават че се е ползвало за дезинфекция) има,  при положение че в газовата камера не просто трябва да има, а да има значително повече.  Обаче няма. 

И също- как германци ще сложат газова камера, долепена до крематориум,  при положение, че Циклон Бе е силно запалим.  

Къде точно виждаш деградация в мисленето и анализирането? Да вярваш на подобни щуротии,  които не издържат нито една проверка- това е деградация.  

Аз лично никога не съм отричал преследването на евреите,  както и репресиите.  Че са нарушавани чисто човешките им права също.  И съм горд, че нашето общество се е застъпило за българските евреи,  както и че сме имали Цар, който е успял да предотврати депортирането им.  Но за очевидните лъжи, които се тиражират за холокоста,  очите си не мога да затворя.  Неслучайно, след 90та година рязко намалиха броя на жертвите в Аушвиц - от 4 на 1 милион.  Но общия брой жертви на холокоста не мръдна, и преди беше 6 милиона, 6 милиона е и след ревизията на Аушвиц. Само заради това последното, дори на теб трябва ти светне лампичката. 

преди 8 минути, Michigan111 написа:

И кое например му е уникалното?  

Би ли ми обяснил наистина как функционира газова камера в помещение със значителен брой отвори? 

Би ли обяснил също,  защо там няма наслоявания от Циклон Бе по стените,  а в лечебницата (помещение, което и "експертите" признават че се е ползвало за дезинфекция) има,  при положение че в газовата камера не просто трябва да има, а да има значително повече.  Обаче няма. 

И също- как германци ще сложат газова камера, долепена до крематориум,  при положение, че Циклон Бе е силно запалим.  

Къде точно виждаш деградация в мисленето и анализирането? Да вярваш на подобни щуротии,  които не издържат нито една проверка- това е деградация.  

Аз лично никога не съм отричал преследването на евреите,  както и репресиите.  Че са нарушавани чисто човешките им права също.  И съм горд, че нашето общество се е застъпило за българските евреи,  както и че сме имали Цар, който е успял да предотврати депортирането им.  Но за очевидните лъжи, които се тиражират за холокоста,  очите си не мога да затворя.  Неслучайно, след 90та година рязко намалиха броя на жертвите в Аушвиц - от 4 на 1 милион.  Но общия брой жертви на холокоста не мръдна, и преди беше 6 милиона, 6 милиона е и след ревизията на Аушвиц. Само заради това последното, дори на теб трябва ти светне лампичката. 

Кретен ! Господи опази Земята от такива.........пък ако ще три екипа БАН да ми сложат . Сложат ли го вместо теб да отрежат за винаги  , значи по нищо не се различават....

Кретен ! Господи опази Земята от такива.........пък ако ще три екипа БАН да ми сложат . Сложат ли го вместо теб да отрежат за винаги  , значи по нищо не се различават....

Кретен ше викаш на оня в огледалото ;)

Що не опита да отговориш на някой от въпросите ми? Сложни ли ти идват. 

Само с обиди не става, чечи  😂 

преди 7 часа, Aumi написа:

Та, първо си изяснете тези оксиморони : Дали Исус е убит от евреите и те носят вина за това, защото са убили един безгрешен човек, наречен Божи син.
Дали Исус се е жертвал сам, и евреите нямат никаква вина, защото такава е била неговата воля. И дали Бог го е пожертвал заради греховете на човечеството

Няма никакво дали. Убили са го и толкоз. В случая няма защо да се теоретизира каква е била божията воля или тази на самия Исус, а да се види каква е била волята на евреите. А тя е да бъде убит невинен човек! Доказано невинен.

преди 21 часа, Alletheya написа:

Слезли са едни диваци комунисти от гората .В партизански отряди предвождани от Циганина Хасан, Туркофила лузър Дръндьо и Анне като главатар понеже фамилията и никога нищо нито е работила нито е изобретявала тя е потомствен комунист и са изклали няколко милиона Българи.Не ги деля на българи евреи арменци изклали са ги за това ,че са имали кой воденица кой малък бизнес кой магазинче За Юртата на Анне слезла от гората със Мешерето това ,тези бизнесмени тогава са били страшните врагове на народа.Спясявали сме ги защото се е знаело по едни други неведоми пътища ,че ИДат,  ИДАТ КАСКЕТИТЕ ...  

Ура!

На 19.08.2019 г. във форума кацна една "голяма бяла птица" и ни отвори очите.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.