Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 19 минути, miro20 написа:

Колко от другите мисирки тук наоколо могат да се похвалят с това ?

50%

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Ами, казах ти, че ще го отнесеш, ако продължаваш. Не е да не съм те предупредил

Бостанплашийски, стга плаши гаргите ве. Марш в мазата.

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Доживяхме некои "софиянци" да обясняват на КПП-то, че са от село!!!

Тъй ще е като махнаха софийско гражданство и дадоха на индийците апартаменти.

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Доживяхме некои "софиянци" да обясняват на КПП-то, че са от село!!!

Не е смешно. Не Софиянците са ни враговете, нито селяните, нито циганите.

Да се обединяваме трябва и да искаме сметка от измамниците. Оставим ли се да ни разделят, ще ни ...

преди 14 минути, miro20 написа:

Чета че санкцията ще е 5г затвор или от 100 до 300 лв.

Ами аз казах, че превърнаха столицата на България в концлагер

преди 17 минути, haidukpikaso написа:

тва не народ ами мърша - да плъзне от най-голямото огнище на заразата - виж ма кой съм, ти глупака си стой у къщито

По това се различават по дисципплинираните страни, къдеото е достатъчно да се дадат ПЕПОРЪКИ и хората ги спазват. Тук трябва заповеди, тояга.

преди 3 минути, Anne написа:

Вчера най - сетне излязох за първи път на разходка с мама.:D

Понапазарувахме малко, намерих си втората кутийка от колекцията на "Кока - Кола" за Пловдив. Много ме беше яд, че тази колекция кутийки беше достъпна само за пловдивчани, (колекцията е от миналата 2019 година), защото по предната година ходихме в Пловдив и имам много хубави спомени оттам.

И преди да ме изядете с парцалите за разходката - не се издържа на този затвор вече! Също така съм преживяла две операции от сплетени черва, и, за да нямам проблем с отделителната система и за да не ме мъчат тия газове (заради които напоследък не мога да спя), трябва да се разхождам. А и имам и нервномускулно заболяване, и, ако не се раздвижвам, ще се парализирам.

Ако за вас вирусът е страшен, за мен по - страшно е да се оплетат червата. Последния път (преди втората операция) беше направо ужас. Зверски болки и повръщане като фонтан на жълтозелена течност.

Виж сега, много отдавна да не кажа години вече , изразих искренно съчувствие към теб.

При такива проблеми би трябвало да потърсиш личен или друг лекар, който да ти издаде каквото трябва и да ходиш на процедури , рехабилитации и каквото там си трябва.

Но при теб истерията е на друго ниво, личи си от постовете  ти. Та.. ако изключим това, просто потърси квалифицирана помощ и за разходки и за други неща.

Ще има и много доброволци и др приятели които да ти помогат. Никой няма да ти откаже, а и ще имаш повече човешки контакти

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Вчера най - сетне излязох за първи път на разходка с мама.:D

Понапазарувахме малко, намерих си втората кутийка от колекцията на "Кока - Кола" за Пловдив. Много ме беше яд, че тази колекция кутийки беше достъпна само за пловдивчани, (колекцията е от миналата 2019 година), защото по предната година ходихме в Пловдив и имам много хубави спомени оттам.

И преди да ме изядете с парцалите за разходката - не се издържа на този затвор вече! Също така съм преживяла две операции от сплетени черва, и, за да нямам проблем с отделителната система и за да не ме мъчат тия газове (заради които напоследък не мога да спя), трябва да се разхождам. А и имам и нервномускулно заболяване, и, ако не се раздвижвам, ще се парализирам.

Ако за вас вирусът е страшен, за мен по - страшно е да се оплетат червата. Последния път (преди втората операция) беше направо ужас. Зверски болки и повръщане като фонтан на жълтозелена течност.

Мразя спорт! Никога не съм обичала да спортувам, а вече не чувам и не мога да слушам музика и да танцувам.:(

Марио, кефиш ма кат се каздисаш, ама ша ти звънна чак сабалем. Ти ся трепи врагот от землянката и не забравяй да споменаваш пеесте процента,  концлагерите и прочее, че ша земеш да забрайш до утре и пак наново.

По темата- не слушайте тоя каун Шкорпиловски. Да върви да се целува с мангалята и да играй гюбеци. Вирус има!

Лека нощ Марио, утре първо на теб ша звънна 🤣

преди 24 минути, skalata_73 написа:

Марио, кефиш ма кат се каздисаш

Деца имаш ли ? Предполагам не, след като така си гониш кефа. По принцип, жена си е редно да уважаваш, ако искаш да чуеш детска глъчка у дома.

Ама ако кефа ти е да каздисваш хората по форумите, кой съм аз, че да ти се бъркам в живота.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Ти ли ще ме биеш ?

Ако може да се отлепи от стола, тогава:D

Ето ви евентуален заподозрян.Ако следваме "кой има полза".

Бананан, как не си го надушил още?

https://lifestyle.bg/stars/amazon-dzhef-bezos-i-kolko-specheli-nay-bogatiyat-chovek-na-sveta-ot-nachaloto-na-koronavirus-pandemiyata.html?utm_source=news.bg&utm_medium=article&utm_campaign=sidebar

Kапитализма, тоталитаризма и прочееизма се основават на това да имаш външен враг с който да водиш  - задочна или физическа. Едно време беше "срамните въшки - срам за целия комсомол". Сега е коронавируса срам за дисциплината на нацията. Първо се противопоставяха сащ на русия. После падна "стената"... Обаче и на двете държави цялата идеология се крепи на това да имаш враг. И тогава врага стана неопределен - тероризма. Хайде бореха се с тероризмаи водеха "война" с него. Хайде после борба с тирани в близкия изток и арабски пролети в които цял свят беше "обединен" във войната. И това обаче имаше край... След това дойде излямска държава да им поддържа режимите и всички се обединиха да "водят война" с ислямска държава обединени... И това свърши. Сега дойде "невидимия враг" демек "водим война" с коронавируса и това пак поддържа капитализма и деспотизма и на русията и на америката. А човечеството играе активно в тия инфантилни дебилщини и вярва сляпо на "враговете" и водените "войни"... Щото ако няма враг и няма война... кво правим? С какво ще стресираме и плашим народа? С какво ще се мотивират младите пионерчета  и скаутчета да станат после войници и да изпълняват заповеди? Колелото на съдбата се върти и върти и така и не успява нашата мила цивилизацийка да го спре.

преди 4 минути, Mapuku написа:

що за хвалебствия, що за глупости.

Подлизга се като журналистка. Един въпрос имам аз към Бостанджийски

Кога ще махне блокадите от входовете на концлагерите и ще отмени домашния арест ?

преди 9 минути, mitosandov написа:

Колелото на съдбата се върти и върти и така и не успява нашата мила цивилизацийка да го спре.

Всъщност страхът е необходимо условие за съществуването на властта. 

преди 5 минути, Mapuku написа:

https://www.facebook.com/112123743767599/videos/1167556033584340/?v=1167556033584340

ето тъй се махат блокади, карантини, чучела, бойковци, DMS-аджии, и т.н. измет!

Браво на румънците !!!

преди 10 минути, miro20 написа:

Кво не ти е ясно. - "До второ нареждане"

:)

За нас може да е до второ нареждане, ама ти ще си седиш в дупката до лекарска забрана. Щото ако се покажеш навън, все някой ще те набие. Ще забравиш че не си във форума и на петата минута са те пребили.  :)

преди 24 минути, M.Николов написа:

Ето ви евентуален заподозрян.Ако следваме "кой има полза".

Дали ще знаем кой каква полза има, много не ни топли нас, щото сме от другата страна на барикадата. Ето ти нещо по- ценно по въпроса.

Повдигнете духа си, като видите как разбиват Бил Гейтс в Twitter

PETITION FILED: Bill & Melinda Gates Foundation for Crimes Against Humanity and Medical Malpractice. We Call For Investigations Into The “Bill & Melinda Gates Foundation” For Medical Malpractice & Crimes Against Humanity

преди 3 минути, _Belial_ написа:

За нас може да е до второ нареждане, ама ти ще си седиш в дупката до лекарска забрана. Щото ако се покажеш навън, все някой ще те набие. Ще забравиш че не си във форума и на петата минута са те пребили.  :)

Начеса ли си пак крастата  ? Миро това Миро онова :) 

Странно.. мен защо ли не ме интересува ама никак ти в каква дупка ще си , или си и сега, кой ще те пребива и т.н.  ? 

преди 25 минути, Mapuku написа:

https://www.facebook.com/112123743767599/videos/1167556033584340/?v=1167556033584340

ето тъй се махат блокади, карантини, чучела, бойковци, DMS-аджии, и т.н. измет!

Тц. На това се вика цигания.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.