Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 32 минути, miro20 написа:

Начеса ли си пак крастата  ? Миро това Миро онова :) 

Странно.. мен защо ли не ме интересува ама никак ти в каква дупка ще си , или си и сега, кой ще те пребива и т.н.  ? 

Отговорих на злорадството ти. На всеки написал подобна тъпотия ще отговоря по същия начин.

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

това са просто думи. аз му викам комунизъм - бойко му вика демокрация.

усвояване - крадене.

важното е че This is the way!

преди 47 минути, _Belial_ написа:

Нямам думи за това,ако го направи.Май ни гласят голямото дърво:

,,Това включва тясно сътрудничество с фармацевтични компании за разработката и производството на милиарди дози от CV-19 ваксина, а след това използването на СЗО и държавните власти да ограничат гражданските свободи в целия свят, докато хората приемат ваксината. О, после и проследяването на пътуванията на всеки и неговия ваксинален статус чрез наблюдение на телефона, засичане с кого се среща и цифрови имунизационни сертификати.

Тук той говори как събиранията на много хора на едно място няма да са позволени, докато не се ваксинирате."

преди 27 минути, Mapuku написа:

това са просто думи. аз му викам комунизъм - бойко му вика демокрация.

усвояване - крадене.

важното е че This is the way!

истина - популизъм
адекватност - радикализъм
реалност - конспирация

тирания - кризистни мерки

преди 13 минути, _Belial_ написа:

Screenshot_2020-04-18 Коронавирус - масова истерия или реална опасност .png

Кое е тъпотия ? че цитирах официалното "до второ нареждане" ? ? Не съм го измислил аз :) 

Иначе ти знам отговорите. Само на контра и заяжданици. От теб  никога нищо полезно по темата не може да се научи.

Я не ми се карай!

Бойко Борисов, ще ти говоря на „ти“, защото от тия брифинги имам чувството, че живеем заедно. И така, предполагам, е с всеки българин. Така че – второ лице, единствено число!

Гледах, разбира се, брифинга на обяд. А бе, ти защо се караш? Явно в тази извънредна ситуация тотално си забравил, че ти не си началник, директор, господар и овчар на всички българи, а си техен служител.

И трябва да си отговорен, практичен, морален и разбира се – любезен. Защото ти си служител на суверена, а не той на тебе. Между другото си служител и на Парламента, защото България е парламентарна република, а не министър-председателска!

Така че защо ми се караш?

Аз спазвам всички правила на извънредното положение. Не ги харесвам, смятам, че са тъпи, но ги спазвам. Защото такъв е законът. Така че и ти спазвай добрия тон.

Вярно, към министрите си се държиш като овчар и така като ги унижаваш, всъщност унижаваш и себе си, защото ти си ги избрал. Обаче – така е – теб са те избрали, ти си ги избрал и явно е пълно около тебе с мисирки.

И, между другото, това дето каза вчера на Президента беше адски тъпо. Ама много тъпо. Преди твоята вражда с него има човещина и когато на човек е починал баща му – трябва да уважаваш неговата лична драма, а не да го наричаш „свекърва“ и да му даваш съвети как трябва да се държи в тази негова трагедия, само защото не ти харесва как оценява твоите действия.

Защото, Бойко, моралът е преди закона!

А бе, ти нямаш ли хора, които да те съветват как да се държиш, какви думи да ползваш, как да се обличаш? Защото ситуацията е извънредна за всички ни. И ти, като министър-председател, трябва да даваш пример във всяко едно отношение.

И точно в тази извънредна ситуация започваш тотално да се самозабравяш. Хората са си по къщите, няма медии, които да ти опонират, няма Парламент, опозицията е скопена… Еее, какъв кеф!

Само ти! Ти и единствено ти начело на държавата.
Да, ама всичко това ще свърши!

Така че, ако обичаш, я не ми се карай!

Слави Трифонов, Свободен гражданин

току-що, miro20 написа:

Кое е тъпотия ? че цитирах официалното "до второ нареждане" ? ? Не съм го измислил аз :) 

Иначе ти знам отговорите. Само на контра и заяжданици. От теб  никога нищо полезно по темата не може да се научи.

Официалното е до 13 май. До второ нареждане си е твоя фикция.

До 13 май е извънредното положение, което най вероятно ще се продължи.

Иначе : https://btvnovinite.bg/bulgaria/izvanreden-brifing.html

преди 22 минути, _Belial_ написа:

Че той ваш човек бре... комунист ! :) :) :)  

преди 2 минути, haidukpikaso написа:

Я не ми се карай!

Бойко Борисов, ще ти говоря на „ти“, защото от тия брифинги имам чувството, че живеем заедно. И така, предполагам, е с всеки българин. Така че – второ лице, единствено число!

Гледах, разбира се, брифинга на обяд. А бе, ти защо се караш? Явно в тази извънредна ситуация тотално си забравил, че ти не си началник, директор, господар и овчар на всички българи, а си техен служител.

И трябва да си отговорен, практичен, морален и разбира се – любезен. Защото ти си служител на суверена, а не той на тебе. Между другото си служител и на Парламента, защото България е парламентарна република, а не министър-председателска!

Така че защо ми се караш?

Аз спазвам всички правила на извънредното положение. Не ги харесвам, смятам, че са тъпи, но ги спазвам. Защото такъв е законът. Така че и ти спазвай добрия тон.

Вярно, към министрите си се държиш като овчар и така като ги унижаваш, всъщност унижаваш и себе си, защото ти си ги избрал. Обаче – така е – теб са те избрали, ти си ги избрал и явно е пълно около тебе с мисирки.

И, между другото, това дето каза вчера на Президента беше адски тъпо. Ама много тъпо. Преди твоята вражда с него има човещина и когато на човек е починал баща му – трябва да уважаваш неговата лична драма, а не да го наричаш „свекърва“ и да му даваш съвети как трябва да се държи в тази негова трагедия, само защото не ти харесва как оценява твоите действия.

Защото, Бойко, моралът е преди закона!

А бе, ти нямаш ли хора, които да те съветват как да се държиш, какви думи да ползваш, как да се обличаш? Защото ситуацията е извънредна за всички ни. И ти, като министър-председател, трябва да даваш пример във всяко едно отношение.

И точно в тази извънредна ситуация започваш тотално да се самозабравяш. Хората са си по къщите, няма медии, които да ти опонират, няма Парламент, опозицията е скопена… Еее, какъв кеф!

Само ти! Ти и единствено ти начело на държавата.
Да, ама всичко това ще свърши!

Така че, ако обичаш, я не ми се карай!

Слави Трифонов, Свободен гражданин

Бойко и морал? Абе хора, слезте на земята! Това е един професионален рекетьор и наркотрафикант! През онова нещо му е и за закона и за морала!

преди 2 минути, miro20 написа:

До 13 май е извънредното положение, което най вероятно ще се продължи.

Иначе : https://btvnovinite.bg/bulgaria/izvanreden-brifing.html

Че той ваш човек бре... комунист ! :) :) :)  

Ще продължи друг път! А ти си нямаш и хабер от комунизъм. В комунизма принудата е забравена опция. Ма ти па от какво ли разбираш, като нямаш основно...

току-що, Mapuku написа:

ще продължи! 100%. мисли логично.

Даже и до 13 ти няма да изкара.

ще изкара докато овците не хванат камъни, сопи, кирки и не потрошат парламента, по-възможност с хора в него.

но ми изглежда като да не се случи, ерго удължаваме! няма как да му писне да изкарва кинти на един мафиот.

преди 21 минути, Mapuku написа:

https://bloogify.com/2020/04/microsoft-patent-060606-body-interfaced-digital-currency

Тестват се вече. ваксина с чип.

Това им е мечтата. Да наслагат чипове на хората,което планират от много години.Постепенно ще изплюят камъчето и ще разберем още какво ни гласят.

депопулация за да има природни ресурси повече.

и разбира се ПЪЛНО СЛЕДЕНЕ.

имат цели набелязани отдавна. много отдавна. поне са последователни, за разлика от овците.

Аз не знам утре като ви направят Роби какво ще правите.

Всъщност знам - ще продължавате да пасете и да блеете , че е хубаво и за ваше добро.

На всички "защитници" на тази нагла Манипулация за слагане на робски синджир не им е нужна Свобода , нито Право на Избор !

Нужен им е къшей хляб , комп. и чаша вода !  Каквото си пожелахте - Това ще имате.

Не Гледайте в "паничката " на другите !  На всеки ще му се Раздаде каквото си е Пожелал !

На Всеки според Мислите , Чувствата , Изборът и Желанията !

Справедливо е , нали ? 

Дерзайте ! 

Така е Било и Така ще Бъде ! 

Вратите Нагоре към Следващото стъпало ще се ОТВОРЯТ само за онези , които Еволюираха ! 

Останалите на поправителен ! 

На всекиму според Заслугите ! 

Каквото си Избрахте , това ще Пожънете !

Справедливо , нали ? 

Вселената Винаги е Справедлива ! 

Христос Воскресе, пичове! И със 100 000 лева гаранция възкръсна!

преди 34 минути, Димитър 59 написа:

Това им е мечтата. Да наслагат чипове на хората,което планират от много години.Постепенно ще изплюят камъчето и ще разберем още какво ни гласят.

С тия новите технологии, чиповете са загуба на време и ресурси вече.  Затова си говорете спокойно каквото ви е на душата. 

Аз се запитах нещо. Добре, допреди 2 месеца имаше войни, имаше противопоставяне на групички срещу групички...знаете какво беше. Сега всички се противопоставят на някаква "невидима заплаха". Или по-точно се разделихме на два лагера - едните казват, че е истина, другите, че е най-големия фейк, който от години се опитват да ни го прокарат.  Но войните умряха. Няма войни, няма тракане на оръжие. Е, тук таме някой се сеща, че оръжейната промишленост почва да изостава и надига глас, ама е глас в пустиня.  И тук аз се запитах. Ако един смотан вирус, дето даже не е кой знае колко сериозен вирус ни докара до такова положение, до какво ще ни докара една Трета световна война? Няма ли да е същото, хората да разберат, че ги водят за ушите и да се обединят? 

Написал съм го точно и ясно!!! Вирус има, жертви също!!! Вместо да депресират и плашат населението в световен мащаб, да обяснят, откъде се пръкна този вирус!!! Тия приказки за прилепите не хващат дикиш!!! Да им вярват малките деца!!! Тръмп защо спря 400 милиона долара на година бюджет за СЗО??? Това е бюджет само от САЩ!! Всички останали държави плащат още пари на тази организация!!! Каква е целта на тази организация??? Какъв и е бюджета и какво прави с тези пари??? За толкова години, единственото дето знам да са направили е, да излезнат сега и да кажат "Обявяваме световна пандемия"!!! Това е с бюджет само от САЩ от 400 МИЛИОНА ДОЛАРА НА ГОДИНА!!! Евем ти и организацията такава!!! Все ми се струва, че светът може да съществува и без измислени организации създадени от фондация Рокфелер и че там е заровено кучето!!!

преди 5 минути, Джугашвили написа:

Вирус има, жертви също

не съм сигурен

споняш ли си паниката и джабалата покрай свински  пилешки грип

после измислиха някакъв сарс от камили 

нищо не стана .

преди 11 минути, Джугашвили написа:

Вирус има, жертви също!!!

Другото дето си написал е така, но това не е много вярно.  Дори статистиката показва съвсем друго. То ако още 300 дена слушаме сводките на генерала, ще имаме не 40, а хиляди жертви. Защо? Защото те не зануляват бе!  Ами ако 30000 дена ни пускат сводките какво, 10 милион жертви ли ще имаме?  Че то тогава нас янма да ни има отдавна, а те ще си вадят статистиката за ежедневните жертви!!!!! И ау, оуууу....колко много жертви имало...Аз още се питам, колко са наистина жертвите сред хора, които просто са нямали късмета, прихванали са вируса и са си заминали от тоя свят единствено заради вируса...не знам, никой не ми казва. 

ключа от бараката е в парите, в евреите, в сорос, в рокфелер.

приказките за прилепа хващаха мега як дикиш. ама мега як братче. мега.

преди 3 минути, Mapuku написа:

ключа от бараката е в парите, в евреите, в сорос, в рокфелер.

За евреите - ДА, за Сорос нямам информация, въпреки че и той е евреин, За Фондация Рокфелер - не на 100, а на 1 000 процента съм сигурен!!! Пак са еврейчета!!! Но има и едни други, за които никой и дума не обелва и те ме притесняват повече, защото се прикриват между всички заподозрени, разчитайки че пак евреите ще го отнесат и за тях никой няма да се сети!!! Знаеш ли кои са това??? Католическатата църква!!! Имат едни малтийски ордени, едни хоспиталиери, дето имат едни големи болници, едни големи лаборатории в цял свят и дето всяка година смъкват луди пари за ей такива неща!!! Нещо като СЗО, ама под шапката на Ватикана!!! Ей тези ме плашат най-много, щото никой няма да си помисли или най-малкото да посмее да обвини официално Ватикана!!!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.