Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 4 часа, Мальчик Бананан написа:

Че то това не е от вчера. И не е само тук. Имаше едни клипчета в тубата как някакви влизат в американски болници и те празни. Фейк било. Не е. И митът с недостига на легла в България беше разбит отдавна от няколко специалисти. Математически и най-зле да сме - като Италия - легла има. Защо обаче "героите от първа линия участват в това"? Нямаха ли клетви-млетви? За другите държави не знам. У нас всичко граничи с перверзия.

Не знам дали прави впечатление как се раздарява Дебелян. Вече над 3 милиона за "медиците", за болниците... в които не се лекува нищо освен ковид. Това не са дарения. Това са подкупи. Удобно му дойде да си купи малко лекари..В момента всичко се продава на безценица и Дебелянчо просто си пазарува. КОга друг път ще си купиш няколко големи болници, за некви въшливи 3 милиона?

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 5 минути, acnekt написа:

Никой не съм хейтил и никога не съм хейтил. Преди да ме укоряваш, трябва да ме познаваш.

Ама той така казва добър ден...и  после те почва...

току-що, acnekt написа:

Преди да ме укоряваш, трябва да ме познаваш.

дали беше укор? Щото - не е.

Попитах за твоя лична роля - като отговорна и действена - за да придобие значение, смисъл, по отношение на цялата ситуация. Чрез теб попитах индиректно няколкото дечица дето свободно изхождат и изнасилват темата.

Кое точно не се разбра и защо всеки прочит първо и задължително започва с емоционална реакция? А после тя да остане единствената.

преди 3 минути, _Belial_ написа:

Не знам дали прави впечатление как се раздарява Дебелян

Те докторите що му ръкопляскат сяка вечер. 

Дебелян Свински и Домус Домусчийски

преди 7 минути, _ramus_ написа:

дали беше укор? Щото - не е.

Попитах за твоя лична роля - като отговорна и действена - за да придобие значение, смисъл, по отношение на цялата ситуация. Чрез теб попитах индиректно няколкото дечица дето свободно изхождат и изнасилват темата.

Кое точно не се разбра и защо всеки прочит първо и задължително започва с емоционална реакция? А после тя да остане единствената.

Никаква емоция няма. Апатия. Изпаднах в интровертност на духа.

Няма да ме питаш за моята лична роля, защото е лична. Аз не съм ти длъжен, нито ти на мен, за моя всяка една дейност, да ти се отсичам. 

Изисквай от управляващите, не от мен.

Те представляват народа. Аз не те представлявам. Нито си ме избирал. Не съм на служба при теб.

преди 42 минути, darkterminal написа:

Това е лично твоя запазена марка във всяка тема в която участваш...

Кого съм нападал в личностен план, както ме нападат тук ? Включително и ти дето им пригласяш. Но си сляп за техните коментари и "любезности".

За останалото която казваш , пак удобно пропускаш че това са едни от малкото редки случаикогато отговарям на подобни нападки. Как някой ме е бил блокирал /демек сам като щраус се е заровил в пясъка /

и т.н.

преди 46 минути, darkterminal написа:

Това го запиши към излишните приказки... Нито виждам проблем да цитирам американска медия... Нито съм се оплаквал от липса на право да давам оценка и да коментирам...

Я се огледай кой колко "излишни приказки" говори в темата, и пак заповядай.

Особенно на тези на които си заел страна и си сляп за тях. :) 

преди 3 часа, miro20 написа:

реджепа се събуди и първата му работа да осере пак тук  вместо да отиде до тоалетната

преди 4 минути, miro20 написа:

Кого съм нападал в личностен план

Кой ми сра в гащите

преди 21 минути, _Belial_ написа:

Не знам дали прави впечатление как се раздарява Дебелян. Вече над 3 милиона за "медиците", за болниците... в които не се лекува нищо освен ковид. Това не са дарения. Това са подкупи. Удобно му дойде да си купи малко лекари..В момента всичко се продава на безценица и Дебелянчо просто си пазарува. КОга друг път ще си купиш няколко големи болници, за некви въшливи 3 милиона?

А може и да е плащане просто - да продължават да си затварят очите и да си държат езиците зад зъбите. С медиите и властта в свои ръце, те могат да правят всичко.

преди 2 часа, miro20 написа:

Лека поправка... към днешна дата в ИТалия са 172 хил. заразени , 10 % са 17 хил.

И казваш, ние сме по добре от италианците и можем да поемем повече с нашите 1400 машини ?

Ей го пак математика бе! Мирчо, на тебе трябва да ти се забрани да боравиш с цифри. Ха сега от тези 172 000 извади умрелите и вече излекуваните, защото те вече са извън всякакви сметки и пак виж колко са 10 %.

Чакай да ти помогна, че като те гледам как смяташ и ми се плаче! От 172 хиляди вадим 23 000 мъртви и 43 000 оздравели! Вярвам ще се съгласиш, че умрелите и оздравелите вече нямат нужда ни от респиратори, ни от доктори, ни от дявол. Та значи от 172 000 вадим 66 000. Това прави 106 000 реални, живи заразени. 10% са 10 600 човека. Доста далеч от 17 000 а? А?

Сега ако отнесем  тези цифри към нашата държавица, която с почти 10 пъти по- малко население от Италия, тоест делим всичко на 10 и... получаваме реалната картинка за България. Тоест, за да посрещнем най- големия възможен за нас пик, са ни необходими 1060 респиратора. Ние имаме 1400. Благодаря за вниманието!

Та мирчота и рамосчета, заминавайте да учите математика, че станахте за смях на детската градина! Инженери и психолози да не могат да направят две прости сметки! Неща които се учат в четвърти клас и са част от основното образование! Неграмотните мангали в Столипиново смятат по- добре от вас бе!!!

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Кой ми сра в гащите

Ами виж си първите мнения за днес.  :)  КАкво ценно каза освен да започнеш с 50%, овцата.. и т.н. ? :) :)

Така че  ... :)

току-що, _Belial_ написа:

Ей го пак математика бе! Мирчо, на тебе трябва да ти се забрани да боравиш с цифри. Ха сега от тези 172 000 извади умрелите и вече излекуваните, защото те вече са извън всякакви сметки и пак виж колко са 10 %.

Чакай да ти помогна, че като те гледам как смяташ и ми се плаче! От 172 хиляди вадим 23 000 мъртви и 43 000 оздравели! Вярвам ще се съгласиш, че умрелите и оздравелите вече нямат нужда ни от респиратори, ни от доктори, ни от дявол. Та значи от 172 000 вадим 66 000. Това прави 106 000 реални, живи заразени. 10% са 10 600 човека. Доста далеч от 17 000 а? А?

Сега ако отнесем  тези цифри към нашата държавица, която с почти 10 пъти по- малко население от Италия, тоест делим всичко на 10 и... получаваме реалната картинка за България. Тоест, за да посрещнем най- големия възможен за нас пик, са ни необходими 1060 респиратора. Ние имаме 1400. Благодаря за вниманието!

Та мирчота и рамосчета, заминавайте да учите математика, че станахте за смях на детската градина! Инженери и психолози да не могат да направят две прости сметки! Неща които се учат в четвърти клас и са част от основното образование! Неграмотните мангали в Столипиново смятат по- добре от вас бе!!!

стъкмистика се казва на това твоето.

:)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, _Belial_ написа:

Та мирчота и рамосчета, заминавайте да учите математика, че станахте за смях на детската градина!

И не били нападали никого в личностен план.

преди 4 минути, miro20 написа:

КАкво ценно каза освен да започнеш с 50%

Това каква връзка има с тебе ?

преди 3 минути, miro20 написа:

стъкмистика се казва на това твоето.

:)

Казва се математика! Точна наука. При това, НАЧАЛНА МАТЕМАТИКА! Нещо, което ти е безкрайно чуждо инженер- програмисте! Наглостта и тъпотата винаги вървят ръка за ръка! Отиди да научиш колко е 1+ 1 засега. До процентите имаш доооста време. Далеч си засега от секви проценти.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Това каква връзка има с тебе ?

Да вадя ли лъжата ти как съм бил "твърдял" за 50% излекувни ли кво беше ? :) 

Кого съм нападал в личностен план, както ме нападат тук ? Включително и ти дето им пригласяш. Но си сляп за техните коментари и "любезности".

За останалото която казваш , пак удобно пропускаш че това са едни от малкото редки случаикогато отговарям на подобни нападки. Как някой ме е бил блокирал /демек сам като щраус се е заровил в пясъка /

и т.н.

...

Момче! Аз те наблюдавам от години! И много добре знам, че ти започна първи с гнусотиите за педофилите и за вменяванията на мисли и позиции. Нещо повече - ти си единственият който го прави!

...

Я се огледай кой колко "излишни приказки" говори в темата, и пак заповядай.

...

Това е класическа форма на риторичния аргумент "Tu quoque". Този тип похват се нарича логическа заблуда и не говори никак добре за тези, които се опитват да оправдават думите или действията си с него!

...

Особенно на тези на които си заел страна и си сляп за тях. :) 

Аз не заемам страни, а споделям личните си наблюдения... Всички се увличат в споровете си по един или друг начин, но ти се оливаш! Ако не ми вярваш на мен, питай другите участници... Ако и на тях не вярваш, да почвам да вадя всички гнусотии, които си плещил, та да се видиш сам...

преди 6 минути, darkterminal написа:

да почвам да вадя всички гнусотии, които си плещил, та да се видиш сам...

Да не пропуснеш обаче това на което отговарям.

Интересна сентенция спрямо темата :

"Всички, които с носталгия искаха да се върне байТошовото време сега най-силно врещят, че са им нарушени правата "

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

И не били нападали никого в личностен план

Безработни, слабо или никак не образовани мишоци! Ма то па такива кой ше ги вземе на работа? Те ше му съсипят бизнеса!!!  Работят във форума да дразнят нормалните хора с тъпотата си.

Да вадя ли лъжата ти как съм бил "твърдял" за 50%

Лъжите, личностните обиди и офтопиците са твой специалитет. Е, и Учителя не ти се дава, ама още е като пеленаче спрямо твоето хладнокръвно оплюване на потребителите

преди 24 минути, _Belial_ написа:

Безработни, слабо или никак не образовани мишоци!

преди 22 минути, Реджеп Иведик написа:

Лъжите, личностните обиди и офтопиците са твой специалитет.

Докато им отговаряте на постовете, ще пишат. То това е храната за тия промити мозъци! Ако ги отсвирите и никой  не отговаря на постовете им, ще се гътнат. Ама явно и вас ви сърби езика да спорите с радиото! Или искате да ги превъзпитате, научите, що ли!?

преди 23 минути, miro20 написа:

Да не пропуснеш обаче това на което отговарям.

Това на което отговаряш не оправдава гнусотиите които бълваш!

Примерно:

на 28.03.2015 г. в 13:03, badr написа:

Остави другото, ами най-умния човек на света е руснак.Това сигурно кара Мирковци да се въртят насън.

на 28.03.2015 г. в 13:51, miro20 написа:

Направете си темичка в която да маструбирате пред ник-а ми , но тук защо да го правите, наистина не разбирам...

Къде е предположението, че Мирковци се въртят насън, къде е гнусното предложение, някой да се самозадоволява пред ника ти? Според теб има ли място за сравнение? И пак според теб, равностойни ли са? Според мен са неравностойни... Както и останалите от сорта...

П.П. Без да ти правя забележка, а само за да повиша квалификацията ти. Думата е мaстурбaция, а не маструбация...

П.П.П. Направо недоумявам, откъде толкова арогантност, да го напишеш не, ами дори само да си помислиш, че някой, като те блокира защото не иска да се занимава с теб и се самокaстрира... Защо се изживяваш, като някакъв толкова важен източник на информация, че без коментарите ти блокиралият те ще да е, като без скрoтум?

преди 5 минути, Hristo52 написа:

Докато им отговаряте на постовете, ще пишат. То това е храната за тия промити мозъци! Ако ги отсвирите и никой  не отговаря на постовете им, ще се гътнат. Ама явно и вас ви сърби езика да спорите с радиото! Или искате да ги превъзпитате, научите, що ли!?

Дигаме нивото на форума, малко от малко. Че като останат само мировци... е виж кво става с датата.

преди 1 минута, _Belial_ написа:

Дигаме нивото на форума, малко от малко.

Дигате нивото с какво? С простаци ли? За тоя му пост ако наистина има администрация, тоя трябва да замине на дълга почивка. Но няма! Явно го пазят за кадем. Толкова постове съм му докладвал и нищо! Вероятно и тук е шуробадженащина, както навсякъде! На друго място да са го махнали отдавна!

Няма  админи, няма модератори, трайкат си всички!

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Дигате нивото с какво? С простаци ли? За тоя му пост ако наистина има администрация, тоя трябва да замине на дълга почивка. Но няма! Явно го пазят за кадем. Толкова постове съм му докладвал и нищо! Вероятно и тук е шуробадженащина, както навсякъде! На друго място да са го махнали отдавна!

Затова, вместо да го докладваш, бой по канчето докато омекне!

Столичният кмет Йорданка Фандъкова е разполедила да се раздаде безплатна храна, но все още не е ясно каква ще е организацията. 

https://www.dnes.bg/sofia/2020/04/18/obstanovkata-v-stolichniia-kv-fakulteta-e-spokoina.446549

Фиданка фандъкова същия боклук като кмета на красна поляна - чакъров. От години 20% от бюджета на район красна поляна отива за "интеграция на малцинствата". Никой от входа ми не гласува за този боклук и накрая всеки път го преизбират за кмет на района... Целия този цирк с циганските квартали е за да може официално да им се раздаде храна и помощи, че да се подсигури техния глас. Електората трябва да осигури легитимността на военното положение  - смуглите ни сънародници спазват само избирателната дисциплина и на 4 години подкрепят системата за да могат като уважаващ себе си паразит да смучат охолно от бледоликите си приемници.

Столичният кмет Йорданка Фандъкова е разполедила да се раздаде безплатна храна, но все още не е ясно каква ще е организацията.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/sofia/2020/04/18/obstanovkata-v-stolichniia-kv-fakulteta-e-spokoina.446549

Прочети още на: https://www.dnes.bg/sofia/2020/04/18/obstanovkata-v-stolichniia-kv-fakulteta-e-spokoina.446549

преди 18 минути, _Belial_ написа:

бой по канчето докато омекне!

Де да можех...

преди 13 минути, mitosandov написа:

за да могат като уважаващ себе си паразит да смучат охолно от бледоликите си приемници.

Не са ни циганите врага в момента. От една и съща страна на барикадата сме. Вместо да се настройваме срещу циганите е редно да ги подкрепим, и ако трябва насила да изметем мазните мутри от телевизора и да се свършва вече с концлагерите и домашния арест.

Какво са виновни циганите ? Че се сърдят задето им блокират кварталите ли ?

Асан не е ли ора ?

Стария Моше бил на смъртен одър. Събрала се челядта там Сара, Яков, Аарон, Ицхак и чакат да чуят последната му дума. Малко преди да издъхне Моше казал:

– И пазете циганите ей !

– Що бре тате, що да ги пазим циганите ?

– Щото след тях иде вашия ред !!!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.