Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 час, _Belial_ написа:

Начиии... тука специалиста по 50 % е Миро 50. Ако искаш изчакай да се появи и го питай- сигурно ше знае.

Ти си имал лек инсулт. Ако беше тежък сега нямаше да можеш да пишеш.

Е .... мини през това ... и после ще говорим ... но с инфаркта внимавай ... не на всеки сърцето е като моето ... ;) 

Там има един човек де бе минал и през това, а ... има и друг с нов рожден ден, но за това питай "Пирогов" ...

Та, няма 50% там да знаеш ... по друг начин са нещата ... ;) 

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

Остана само да обясниш, къде са изчезнали щатите от тази картинка.

преди 1 час, XEPO-1 написа:

Колега,Швеция е в челната десятка...

А нашите ще ни докарат до две трети изкарали вируса по най-лесния и приложим в момента начин-тестове за анти тела.Аз лично съм убеден,че в България поради неспазване на никаква карантина броя на хората през които е преминал вируса е доста повече от две трети.

Screenshot_2020-04-17 Coronavirus Update (Live) 2,231,437 Cases and 150,836 Deaths from COVID-19 Virus Pandemic - Worldometer.png

преди 6 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Е .... мини през това ... и после ще говорим ... но с инфаркта внимавай ... не на всеки сърцето е като моето ... ;) 

Там има един човек де бе минал и през това, а ... има и друг с нов рожден ден, но за това питай "Пирогов" ...

Та, няма 50% там да знаеш ... по друг начин са нещата ... ;) 

Е кво да внимавам. То трябвало преди тва да внимавам. Сага остават пораженията, които са необратими. Както е и със инсултите, а и с мозъчните травми впрочем- пораженията са необратими! От тия неща не се оздравява, както си мисли Николов. Не се възстановяваш, а мърдаш доколкото е възможно, според степента на увреждане. И си имаш едно наум, че вече и лека настинка може да те прати на едно по- хубаво място.

преди 10 минути, halek написа:

Остана само да обясниш, къде са изчезнали щатите от тази картинка.

На драго сърце и то съвсем бавно обяснявам:

Снимката е скрийншот,като огромната ми грешка бе,че си въобразих,че някой може да разграничи 9 Европейски от всичко 12 държави на нея за да види,че Швеция е на 8място в Европа-това за което ставаше въпрос в коментара.

преди 7 минути, _Belial_ написа:

Е кво да внимавам. То трябвало преди тва да внимавам. Сага остават пораженията, които са необратими. Както е и със инсултите, а и с мозъчните травми впрочем- пораженията са необратими! От тия неща не се оздравява, както си мисли Николов. Не се възстановяваш, а мърдаш доколкото е възможно, според степента на увреждане. И си имаш едно наум, че вече и лека настинка може да те прати на едно по- хубаво място...

Но,както и да е,той вируса няма да е виновен.Просто си бил със слабо сърце.

Или по-точно казано и по-конкретно и актуално за момента-. И си имаш едно наум, че вече и някой вирусоносител дето си мисли,че има настинка може да те прати на едно по- хубаво място

преди 2 минути, XEPO-1 написа:

На драго сърце и то съвсем бавно обяснявам:

Снимката е скрийншот,като огромната ми грешка бе,че си въобразих,че някой може да разграничи 9 Европейски от всичко 12 държави на нея за да види,че Швеция е на 8място в Европа-това за което ставаше въпрос в коментара.

Ясно, разграничих ги. А къде са щатите, защо не се виждат на картинката?

преди 5 минути, XEPO-1 написа:

Или по-точно казано и по-конкретно и актуално за момента-. И си имаш едно наум, че вече и някой вирусоносител дето си мисли,че има настинка може да те прати на едно по- хубаво място

А. Нямах предвид себе си. Аз изкарах лек инфаркт, вирусоносителя трябва да се притеснява повече.

преди 1 минута, halek написа:

Ясно, разграничих ги. А къде са щатите, защо не се виждат на картинката?

Да ти кажа-става ми и на мене трудно вече...

СКРИЙНШОТ-Избирам какво да се снима от екрана и точно съм избрал първите ЕВРОПЕЙСКИ страни за да се ВИДИ,че Шведите са 8МИ,което значи в десятката.

преди 1 минута, _Belial_ написа:

А. Нямах предвид себе си. Аз изкарах лек инфаркт, вирусоносителя трябва да се притеснява повече.

преди 3 минути, XEPO-1 написа:

Ми много ясно. Ако си и с емфизем, нещата стават още по- простички.

А докато нас ни баламосват разни генерали, професори и пожарникари, вижте какви работи правят народните избранници. Тези дето ги е много грижа за живота ви.

Депутатът Касабов и неговия джип Хамър H2 за 88 900 лева с данък от 7 лева ?!

Цитат
Оказва се, че сега остарелия джип се продава на почти тройно по-висока цена от 88900 лв. Дали това не е най-елементарна схема за пране на пари? А дали парите не са придобити от прокарването на лобистки закони? Дали, че задавам такива въпроси ми отнеха журналистическата акредитация за достъп в Народното събрание?

Screenshot_2020-04-17 Депутатът Касабов и неговия джип Хамър H2 за 88 900 лева с данък от 7 лева .png

преди 12 минути, XEPO-1 написа:

Да ти кажа-става ми и на мене трудно вече...

СКРИЙНШОТ-Избирам какво да се снима от екрана и точно съм избрал първите ЕВРОПЕЙСКИ страни за да се ВИДИ,че Шведите са 8МИ,което значи в десятката.

Аха, разбирам. Значи подреждаш страните от цял свят по брой починали и правиш скрийншот.

После някак страната с най-много починали, изчезва от първото място?

преди 3 минути, halek написа:

Аха, разбирам. Значи подреждаш страните от цял свят по брой починали и правиш скрийншот.

После някак страната с най-много починали, изчезва от първото място?

Точно така.За да може в скрийншота да се съберат достатъчно европейски страни.

"Колко са жертвите на Ковид- 19?"

Ами има- няма 100%. Всички сме жертви.

Фокус- нали така му казваха, като с едната ръка правят едно нещо, за да не видиш какво правят с другата?

Не народ ами мърша

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2020/04/16/4055602_borisov_iska_spirane_na_pomoshti_za_lujcite_koito/?fbclid=IwAR2BnqduF3W67qYLh20D99IAYh81uXNED2yLxdW-b9JarpVAorTxT_J4fqA

Тарикатите те, да ги видим как ще се приберат хаха

Най-големия фокус в случая го правят щраусите-Заравят си главата в пясъка и си мислят,че всичко е конспирация.

Най-големия фокус в случая го правят щраусите-Заравят си главата в пясъка и си мислят,че всичко е конспирация.

Пък уфсите готови да ги доят и колят🤢

току-що, karadzha написа:

Пък уфсите готови да ги доят и колят🤢

Кой за каквото се изживява така да си го интерпретира.

преди 4 минути, XEPO-1 написа:

Кой за каквото се изживява така да си го интерпретира.

Де да беше така:D Уфците си стоите в кошарата и рупати тривъ кват има по ТВ и по вестниците:D Другите ви гледат сеиря:D

преди 2 часа, M.Николов написа:

Реално, повечето пациентите са именно с различно по-тежест  комоцио(мозъчно сътресение), а изпаднали в кома са много малък процент в най-тежките случаи на мозъчно сътресение.Има и други причини за изпадане в кома, но те не са свързани с получаване на травма.

Ей на това се казва мировски инат.Толкова ли е трудно да се опиташ да бъдеш поне малко обективен.Да избягваш такива отявлени тъпанарщини.

Лека мозъчно черепна травма.Схващаш ли леката ЧМТ е със изпадане в кома.до 25м.Средната е до 6ч, а тежката над 6ч.

При тежката е задължително вентилирането. Чети си ги сам https://www.puls.bg/aktualno-c-6/klasifikatsiia-i-uslozhneniia-na-cherepno-mozchnite-travmi-3-ch-n-33663

Редактирано от badr (преглед на промените)

преди 23 минути, haidukpikaso написа:

Не народ ами мърша

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2020/04/16/4055602_borisov_iska_spirane_na_pomoshti_za_lujcite_koito/?fbclid=IwAR2BnqduF3W67qYLh20D99IAYh81uXNED2yLxdW-b9JarpVAorTxT_J4fqA

Тарикатите те, да ги видим как ще се приберат хаха

Хехехехеех... Какви помощи е дал Бонго че да ги спре бе, алоооо???

А между другото, докато се чудите върху кого да си излеете злобата свити в мишите си дупки, хората смятат да се връщат към живота!!!

Цитат

Дания започна да отваря училищата, след като един месец те бяха затворени заради епидемията от новия коронавирус (COVID-19), като с това страната се превръща в първата страна в Европа, която го прави.

Детски ясли, детски градини и начални училища бяха отворени, съобщава кореспондент на "Франс прес", след като те бяха затворени на 12 март в опит да се ограничи разпространението на епидемията.

Часовете обаче се възобновяват само в около половината от датските общини и в около 35% от училищата в столицата Копенхаген, тъй като някои поискаха повече време за адаптиране към наложените здравни мерки.

Очаква се всички училища да отворят отново до 20 април.

Щом взехме да изучаваме медицина от сайтове сме на правилният път.

преди 1 минута, _Belial_ написа:

А между другото, докато се чудите върху кого да си излеете злобата свити в мишите си дупки, хората смятат да се връщат към живота!!!

Ако видиш в момента какви мерки се прилагат в детски ясли, детски градини и начални училища в Дания ще поискаш да си седиш вкъщи.

преди 9 минути, badr написа:

Ей на това се казва мировски инат.Толкова ли е трудно да се опиташ да бъдеш поне малко обективен.Да избягваш такива отявлени тъпанарщини.

Лека мозъчно черепна травма.Схващаш ли леката ЧМТ е със изпадане в кома.до 25м.Средната е до 6ч, а тежката над 6ч.

При тежката е задължително вентилирането. Чети си ги сам https://www.puls.bg/aktualno-c-6/klasifikatsiia-i-uslozhneniia-na-cherepno-mozchnite-travmi-3-ch-n-33663

А ако ти кажа, че съм я преживял достатъчно обективен ли ще бъда?

Дали не зная повече от теб за ЧМТ, а?

Ей, като се изсилите ей така, колкото да се направите на интересни.

преди 2 минути, M.Николов написа:

А ако ти кажа, че съм я преживял достатъчно обективен ли ще бъда?

Дали не зная повече от теб за ЧМТ, а?

Очевидно нищо не знаеш.Посочих ти международна класификация, а ти ми сочиш личните си преживявания.

Ако видиш в момента какви мерки се прилагат в детски ясли, детски градини и начални училища в Дания ще поискаш да си седиш вкъщи.

Ти не беше ли в Атина, или мислено се пренасяш в Копенхаген, да видиш кви мерки се прилагат в детските ясли.

преди 1 минута, badr написа:

Очевидно нищо не знаеш.Посочих ти международна класификация, а ти ми сочиш личните си преживявания.

Не усещаш ли колко си смешен.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Николов, позволявам да ме намираш за смешен колкото и както намериш за добре.Но личните ти премеждия, при мен, няма как да минат за критерий пред научна класификация.Ако успееш да представиш друга такава заповядай.

преди 7 минути, M.Николов написа:

Пич, не приемай всичко което не кореспондира с желанията ти като заяждане. Понеже някакси станах доста скептичен, към твърденията за лични преживявания в мрежата, обикновено искам доказателства. За моите собствени имам такива и мога да ги покажа при изразяване на съмнение. Надявам се че ме разбираш и ще направиш най- доброто, за да се разсеят съмненията.

п.п. Аз също предпочитам личния опит, пред някакви си теории. Не ме разочаровай.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.