Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Аха ще стане. То да не е сокчикар.

Че знам ли го! Един път офицер от МВР, после зам нач щаб на свързочни! Един път запасен офицер, и което е върха, никога не е бил член на БКП... То офицерите на времето точно така ги избираха. Не трябва да си партиец, и баща ти или в най добрия случай дядо ти, трябва да е бил стражар, или евентуално частник преди 9 септември! Така беше!

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 3 минути, Hristo52 написа:

Че знам ли го! Един път офицер от МВР, после зам нач щаб на свързочни! Един път запасен офицер, и което е върха, никога не е бил член на БКП... То офицерите на времето точно така ги избираха. Не трябва да си партиец, и баща ти или в най добрия случай дядо ти, трябва да е бил стражар, или евентуално частник преди 9 септември! Така беше!

Граждански профил при нас не беше тъй. 89 та завърших. Ако не искаш да ставаш комунист, не те закачат. Ако искаш, ти трябват там поръчители и някой да те предложи на партийно събрание. 

Военния профил всички завършиха комунисти

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Военния профил всички завършиха комунисти

За годините за които се представя няма как да е станал офицер след 89!  Така беше, и на времето. Ако не си партиец фазан не може да станеш, камо ли генерал щабна! Три препоръки от партийни членове с най - малко 6 години БКП, за да стана партиен член и да влеза в фазанарията. После пак драпане, проучвания, какво ли не е било. А преди да стана командир на поделение...майкооо, анкети, проучвания, майка ми и жена ми(бог да ги прости и двете)са ги препитвали по два пъти поне...

преди 32 минути, ncl написа:

ПИК ... не бях влизал в тази клоака ама след като последвах връзката почнаха да ме замерят с ИЗВЪНРЕДНО - САМО в ПИК  - ИЗРИГНА ....

Имаше едно време вестник Жълт ШОК тия са същите. 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 9 минути, nikssi написа:

след като последвах връзката почнаха да ме замерят с ИЗВЪНРЕДНО - САМО в ПИК  - ИЗРИГНА ....

Не ползваш ли uBlock Origin?! Иначе и ПИК и Блиц са жълти сайтове, но поне съобщават нещата първи. На официозите им трябва доста повече време...

преди 2 часа, Радул написа:

ГЕРБ отлита при СДС и НДСВ.

Тази реплика съм я чувал още 2013 г

https://novini.bg/bylgariya/politika/140917?comment=like&page=1

преди 2 часа, дръндю написа:

не го оправдавам за това, че не си подбира речника или начина на изразяване
но определено го почувствах като предупреждение

Не разбрахте ли че репликите са патент на д-р Смърт-Мангъров ? А  Мутафчийски го иронизира .

Странно ми е защо реджепа и др  не се възмутихте от далеч по радикалните мангърови теории , граничещи с шовинизъм и расизъм ?

Особенно за последните му "съчки " за възрастните и тоталната подигравка с болните хора ?

преди 2 часа, Радул написа:

Генералчето определено демонстрира високо ниво на психическа нестабилност. Гледах интервюто няколко пъти и не видях нито една груба провокация от страна на Бенатова! Щом при подобно миролюбиви интервю тоя си изпуска нервите

Първо че не е вярно -  да провокираш не означава винаги да крещиш. А тя просто не го слушаше. И пак задаваше едни и същи неща.

А забеляза ли колко пъти е монтирано видеото ? Забеляза ли прекъсването точно преди "скандалните "реплики на генерала ? 

Ако Бенатова пусне целия репортаж, тогава може да се помисли кой колко си е изтървал нервите и защо.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 7 минути, miro20 написа:

Тази реплика съм я чувал още 2013 г

https://novini.bg/bylgariya/politika/140917?comment=like&page=1

Я ми посочи, че не я виждам нещо! Ето цялата статия:

Цитат

Цветозар Томов: ГЕРБ има шанс само без Борисов и Цветанов

• 09.06.2013 | 13:04
  • 5172
  •  
  1. Цветозар Томов: ГЕРБ има шанс само без Борисов и Цветанов
    Цветозар Томов

ГЕРБ имаше две възможности. Едната е да играе сам срещу БСП и ДПС. Още януари-февруари се видя, че това е губещо. Втората беше да потърси политически партньори. Това обясни в предаването "На светло" на Нова телевизия социологът Цветозар Томов.

Според него, ГЕРБ умишлено са избрали да се конфронтират с потенциалните си съюзниците. Партията е избрала пътя на пълната изолация и тактиката „сам срещу всички“ и тя е била грешната.

„Според мен те просто не разчетоха правилно силите си или са разчитали на печатницата в Костинброд. Не знам“, каза социологът и посочи, че партията е имала нужда от поне 1,5 млн. гласа. Той смята, че след смяната на правителството: „Страната се изправи и започна да говори за действителните проблеми. Те не са сладникавата картина, за която Борисов говореше“.

„Главният ни проблем е, че прожекторите осветяват публиката, а не сцената“, анализира той политическата картина. И добави: „Всички са прави, когато обвиняват другия в българската политика“.

ГЕРБ има шанс само без Борисов и Цветанов. „ГЕРБ не е партията. Партия има тогава, когато мнението на нейните членове може да повлияе в политиката“, заяви социологът.

Писателят Александър Томов, пък смята така: „Целият ни преход е под знака на нашите олигарси. Ако новото правителство е на олигарси, кой ще спасява българския народ?“. Според него, ГЕРБ са подценили силата на олигарсите и затова изгубиха изборите. „Не е изключено сега олигарсите да подценят елита на ГЕРБ“, смята той.

преди 8 минути, Радул написа:

Я ми посочи, че не я виждам нещо! Ето цялата статия:

В коментарите бе умен.

преди 16 минути, miro20 написа:

В коментарите бе умен.

Оф, то и коментари имало...

Значи ти бясно не одобряваш окопаването на Путин във властта, но нямаш нищо против Боковото такова. И между другото ще се рдваш ако срещу протестиращите се използва повечко сила. Щото и сега има арестувани. Нещо, което набутваше в очите на всички, как в Русия арестували протестиращи.

преди 17 минути, Радул написа:

Оф, то и коментари имало...

Значи ти бясно не одобряваш окопаването на Путин във властта, но нямаш нищо против Боковото такова. И между другото ще се рдваш ако срещу протестиращите се използва повечко сила. Щото и сега има арестувани. Нещо, което набутваше в очите на всички, как в Русия арестували протестиращи.

Фана тулупа, сига да видимЕ как ш са измъкне, с коя опорка:D

една малка анкета от сайта зелка.орг

981244029_.JPG.5b5a765b3498aed6804637e1b7acab83.JPG

Ето вижте ги гадовете с какво се занимавали по време , когато всички ги плашеха да си стоят по къщите ! 

https://otupor.com/властта-разрешила-ударно-изграждане/

И на бочко щял да му свърши живота , ако излезел от политиката ...

Представяте ли си ? Диктаторът полудява , че няма да мое да изтезава и заповядва на 5 милиона българи !!!

https://otupor.com/борисов-аако-изляза-от-политиката-тов/

преди 10 часа, Реджеп Иведик написа:

Хи, ама фи

Стейхоумовците са тъй. Нямат нормални контакти

Като пристигнат "ваксините " лично аз искам да го ваксинирам , за да съм сигурна , че е "обезопасен" :shy11:

на 15.05.2020 г. в 17:25, nikssi написа:

Надявам се първи да го ваксинират ... в топките! 

после да минат и през калдата , да им посоча и следващите фенове :weather2:

преди 10 минути, дръндю написа:

Манипулативна анкета, която НЕ цели да покаже процента одобрение за ИП. Графата "против" е размита с цели 9 въпроса и изобщо я няма. Интересно, ако графата "напълно го подкрепям" беше разделена на толкова въпросчета, дали някой би погледнал анкетата въобще?

преди 8 часа, miro20 написа:

Сериозно ли ? За пръв път виждам това видео ! :)

Относно масовото тестване в Пловдив /то не е масово, а на 500  домакиснтва/  да уточним че все пак е доброволно .

защото има държави в които няма не искам :)

Добре, що не сравняваш със Словения или Беларус?

току-що, Inana.. написа:

Ето вижте ги гадовете с какво се занимавали по време , когато всички ги плашеха да си стоят по къщите ! 

https://otupor.com/властта-разрешила-ударно-изграждане/

И на бочко щял да му свърши живота , ако излезел от политиката ...

Представяте ли си ? Диктаторът полудява , че няма да мое да изтезава и заповядва на 5 милиона българи !!!

https://otupor.com/борисов-аако-изляза-от-политиката-тов/

И аз си помислих за същото защото и в Германия пуснаха 5G. Защото нали имаше упори и заплаха за здравето. Водеха се дебати, дали е вредно или не. Докато цял свят натрапчиво им заливаха с информация за коронавирус, те са тествали мрежата. 

преди 1 минута, Мальчик Бананан написа:

Добре, що не сравняваш със Словения или Беларус?

А де! Мирко реве денонощно против Путин, а когато подобни неща се правят у нас ги подкрепя и дори смята, че трябва малко по- грубичко, щото българина разбирал само от бой.

преди 3 минути, acnekt написа:

И аз си помислих за същото защото и в Германия пуснаха 5G. Защото нали имаше упор и заплаха за здравето. Водеха се дебати, дали е вредно или не. Докато цял свят натрапчиво им заливаха с информация за коронавирус, те са тествали мрежата. 

Абсолютно ! Тихомълком и Подмолно изграждат системата !

И после що имало революции ?! 

Не само революции ще има , ами и разстрели !

Така ! Още 1 шамар за бочковистите !!! :salad:

https://thebulgariantimes.com/АНКЕТА-На-кого-имате-по-голямо-доверие/

преди 41 минути, дръндю написа:

Ето го пак НЕВЕЖАТА  с поредните си измишльотини !!!

преди 27 минути, Inana.. написа:

Пхахаахахах, сега остава Боцко да каже, че ние сме държавата и с едни от най- малкото полицаи на глава от населението.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.