Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 11 минути, FusE написа:

Не допускаш ли, че второто по късно мнение е в резултат на повечето информация за Коронавирус в световен мащаб?

Не. Ясно е, че е взел солиден рушвет.

Първото мнение съвпада и с мнението на многоуважавания доцент Мангъров

По време на второт мнение на Мутафчийски, Мангъров, който е неподкупен човек, продължава да казва истината, докато Мутафчийски променя мнението си на 180 градуса и почва да твърди изведнъж, ни в клин ни в ръкав, че видите ли идва вирус толкова страшен, че под въпрос е физическото оцеляване на нацията. 

Какво кара коремния хирург Мутафчийски да си промени мнението на 180 градуса, след като специалистите вирусолози продължават да са на мнение, че ковид19 е лека настинка ?

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Не. Ясно е, че е взел солиден рушвет.

Първото мнение съвпада и с мнението на многоуважавания доцент Мангъров

По време на второт мнение на Мутафчийски, Мангъров, който е неподкупен човек, продължава да казва истината, докато Мутафчийски променя мнението си на 180 градуса и почва да твърди, че идва вирус толкова страшен, че под въпрос е физическото оцеляване на нацията. 

Какво кара коремния хирург Мутафчийски да си промени мнението на 180 градуса, след като специалистите вирусолози продължават да са на мнение, че ковид19 е лека настинка ?

Вирусолог и вирусолог не е едно и също Ага независимо че ти си го измислил. 

Чарлз Калишър – вирусолог, почетен професор в университета в Колорадо

https://www.monitor.bg/bg/a/view/virusolog-epidemijata-ot-koronavirus-moje-da-prodylji-s-godini-193232

Не съм от София и много-много не се мотам насам-натам . НО !

Лично аз , все още болен от Ковид-19 , а още по-малко умрял , не съм виждал на живо . Подчертавам - на живо .

Някой от вас , пишещите в темата , лично виждал ли е ? Питам от любопистство.....

.......................................

Както искате го разбирайте , но брат ми , а после и аз този вирус го борихме близо месец , август-септември 2019 година.....или поне така си мисля . Без лекарства и доктори , по "бабешки" , както грип се бори - една седмица с лекарства или 7 дена без лекарства . Този път го влачих 2 седмици....

преди 9 минути, by_chechi написа:

Лично аз , все още болен от Ковид-19 , а още по-малко умрял , не съм виждал на живо . Подчертавам - на живо .

Във всеки голям град има инфекциозно отделение в което се лекуват заразени с Ковид, щом имаш такова желание да видиш болен е там мястото, ако искаш може и да помогнеш като доброволец. 

преди 1 минута, FusE написа:

Във всеки голям град има инфекциозно отделение в което се лекуват заразени с Ковид, щом имаш такова желание да видиш болен е там мястото, ако искаш може и да помогнеш като доброволец. 

Във всяка болница можеш да видиш болни от какво ли не....това не е аргумент !

Болниците са болни и болните са за болници ! А не да изолират здравите......! :nono:

преди 26 минути, FusE написа:

Чарлз Калишър – вирусолог, почетен професор в университета в Колорадо

Този е солташак на Фаучи. 

Цитирай български вирусолог. Може и американски, ама да не е на къс повод на Фаучи.

преди 4 минути, FusE написа:

Във всеки голям град има инфекциозно отделение в което се лекуват заразени с Ковид

Ми те са празни. Нали имаме болница. Няма никой. Нула. Зеро. Нихц

току-що, by_chechi написа:

Във всяка болница можеш да видиш болни от какво ли не....това не е аргумент !

Искаш да видиш болен от Ковид 19, къде е по вероятно да го видиш, в дискотеката, в кръчмата, в библиотеката или инфекциозно отделение, въпрос за 5 точки ? 

Е, много я изтърпя Генерал-а тая наглата.

Целият разговор на Миролюба Бенатова с ген. Венцислав Мутафчийски, проведен на 13 май 2020г. във ВМА

Аз бих и бил шута много преди това.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Този е солташак на Фаучи. 

Цитирай български вирусолог. Може и американски, ама да не е на къс повод на Фаучи.

Намери си и си го цитирай, защо аз да го търся, няма да се затрудниш има и от САЩ и от нашата страна. 

преди 1 минута, FusE написа:

Намери си и си го цитирай, защо аз да го търся, няма да се затрудниш има и от САЩ и от нашата страна. 

Получавам усещането , че и ти си болен . Ама не за вирусулогията.....сещаш се ! :lol6:

преди 4 часа, FusE написа:

Човече , имаш нестихващо желание да ми се поднасяш на шамара на "критичната ми десница".

Хайде да прочетем заглавието на самата тема : Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Самият автор в началният си пост споделя и своята гледна точка и мнение :

The Last of the Mohicans

Администратор

3721

3684 мнения

Докладвай

публикувано 27 февруари

Само на мен ли ми се струва, че цялата тая какафония е тотална истерия и паника? 

Сега да те попитам защо Анализите ни и различните от "вашите " мнения постове се определят като :

цитирам 

преди 4 часа, Inana.. написа:

политическа, протестърска и личностна война. 

Значи всяко различно мнение и анализ , извън изкривената ви , Удобна картина за тази Чудовищна Манипулация се Подчертава и прокламира във  ПОЛИТИЧЕСКА , ПРОТЕСТЪРСКА И ЛИЧНОСТНА ВОЙНА ? 

Значи вие може да Консумирате чужди , анти-хуманни идеи и да ги превръщате във ваша Идеологична платформа , а всички останали , които 

Образовано , Логично и Аргументирано критикуват тази психологична , комбинативна "практика" , предназначена за стаден принцип и прилежащият й контингент трябва да бъдат цензурирани като 

преди 4 часа, FusE написа:

умишлено изкривявана в политическа, протестърска и личностна война. 

????

Предвид капацитета ти и предвид моето хуманитарно отношение към този биологичен контингент , на който сладострастно принадлежиш 

ти давам един хуманитарен съвет - В дясно има едно '"X"- че , с него се излиза Навън от всякакви "войни " политечески , протестърски , личностни и птеродектилски , както и от електората , който смяташ , че ги създава.

Този съвет ти го изпращам във връзка със твоят апел :

преди 3 часа, FusE написа:

Докато ги гледате тези "специалисти" нема се оправите:speak:

Каквото и да значи това "оправяне " , според ниско честотният ти Обем и капацитет.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Съжалявам аз ти махам мадамата! Ако те докладват или я види Калин ще те накаже! Нищо лично! :)

barbuncela.

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 9 минути, Inana.. написа:

Хайде да прочетем заглавието на самата тема : Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Покажи скритото съдържание

Защо не се чете това заглавие на темата? Придържайте се към него, не се вълнувам от политическите ви теразния, революционерските ви нагласи и прочие! Или четем в заглавието само частта - масова истерия и си истерясваме на воля? 

преди 2 минути, FusE написа:

Защо не се чете това заглавие на темата? Придържайте се към него, не се вълнувам от политическите ви теразния, революционните ви нагласи и прочие! Или четем в заглавието само частта - масова истерия и си истерясваме на воля? 

Защото нашето участие е Посочването на МАСОВАТА ИСТЕРИЯ  , както и МОТИВИТЕ  тя да се Случва !!!

Анализирано , Аргументирано и поднесено на Мислещи и Разумни Съзнания , които си задават преди всичко Въпроси и търсят Отговори !

Ти не принадлежиш към тях и с това изчерпвам Волята си да ти помагам да разбереш.

Макрон Свиньон искарал робокопи се едно0 англичаните са обсадилин Париж

страххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

На Александерплац яйце да фърлиш, няма къде да падне

Баба Меркел даде фира 

Истината е , че започва борба не срещу корона вируса тъкмо (това е само повод !) , а срещу нещо Голямо и Страшно в целия свят......

...................................

Бих префразирал така

Един Призрак броди по света - призракът на Кибер Глобализма - Матрицата ! :nono:

преди 15 минути, Реджеп Иведик написа:

Ава бюйля гидиерка, Санчес ще го обесят за топките

Чудя се как още траят това издевателство.Този още не пуска хората от домашния арест.Измисли някакви 4 фази,за освобождаване от мерките,които ще прилага през 2 седмици.Но половината Испания сме още в нулева(чакащи 1-ва).Сега съм с право на разходка,за един час,в определено време на деня.Спира ме полицай и ако съм на 1 километър от дома,ме праща да се прибирам,защото времето на вън ми било изтекло.Ако не,глоба 600 евро.Детските площадки са опасани с лента,като онези дето ограждат мястото на престъпление!Продължават да спират коли излизащи от градовете.Улиците продължават да са празни,с малки изключения.

Когато някой е решил да ви спасява, не е зле да знаете кой е той.

Слушам интервюто. Хм, яко са го орязали. Тая Мира не го доизслушва, върти, сучи, все едно и също. Но и той убягва отговори. Аз ако съм на негово място още на 20-та минута, ставам и си тръгвам. Репликата накрая няма как да я извиня.

преди 1 час, skalata_73 написа:

Е, много я изтърпя Генерал-а тая наглата.

Целият разговор на Миролюба Бенатова с ген. Венцислав Мутафчийски, проведен на 13 май 2020г. във ВМА

Аз бих и бил шута много преди това.

Мда. Трябваше да я застреля още докато слиза от таксито. Между другото, както самата тя споделя, е искала интервю със здравния министър или някой от здравно министерство. Искала е на него да зададе тези въпроси, но са я набутали при Мутафчийски, който не можа да отговори на нито един от въпросите, защото не са от неговата компетентност. В крайна сметка, се усети че отново някой си забърсва дупето с него и откачи. Но не от въпросите на Бенатова... от друго откачи. Не знам какво му е обещал боцко, но до момента го ползва за тоалетна хартия.  :)

преди 1 минута, Мальчик Бананан написа:

Повече тестове, повече положителни, не било сериозно? Айде, бе. Баш Мира заслужава, той очаквал някоя мисирка сигурно.

E те 2 месеца слушат въпроси за тамян от удобните мисирки и си помислиха, че истински журналист ще им играе по свирката също. И покрай идиотите с които се обграждат се взеха за големи умници, ама тоя път ебаси гредата!!!

98016854_3193459144027130_57647967077536

преди 6 минути, Радул написа:

E те 2 месеца слушат въпроси за тамян от удобните мисирки и си помислиха, че истински журналист ще им играе по свирката също. И покрай идиотите с които се обграждат се взеха за големи умници, ама тоя път ебаси гредата!!!

98016854_3193459144027130_57647967077536

Отрицателен подбор

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.