Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

97157226_1582059095308612_48123129216001

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 5 часа, Inana.. написа:

Когато няма какво да кажеш - По-добре Замълчи.

Не ми отговори. Защо цитираш клипове които заглавието няма нищо общо с това вътре. :) 

Ето ви и на теб и на реджепа и на радулчо и колко още станахте ... :

https://breaking.bg/analizi/антивирусно-в-помощ-на-интернет-троловете/?fbclid=IwAR3PQLVDEJPOA5CLPkQrHCl0SDB6XH6LYhC7VrkvfReZnQBOiFoKdP1EdWM

Да смените спуканите опорки с нови :)  То не останаха много .. но ...

преди 2 минути, miro20 написа:

Не ми отговори. Защо цитираш клипове които заглавието няма нищо общо с това вътре. :) 

Ето ви и на теб и на реджепа и на радулчо и колко още станахте ... :

https://breaking.bg/analizi/антивирусно-в-помощ-на-интернет-троловете/?fbclid=IwAR3PQLVDEJPOA5CLPkQrHCl0SDB6XH6LYhC7VrkvfReZnQBOiFoKdP1EdWM

Да смените спуканите опорки с нови :)  То не останаха много .. но ...

И кво да чета? Лъжите на някакви льольовци?  Мангъров има всичко на всичко 4 интервюта за 2 месеца, за разлика от "Яко ша Измрат" дето пиара му беше ежедневен. Грантаджийски минуети...

Цитат

Стадният имунитет” и неговият гуру доц. Мангъров също паднаха. Така преминава световната слава. Мангъров вече не го канят никъде, докато в разгара на кризата чупеше рекорди-участие в пет телевизии и няколко радиа на ден, плюс интервюта по телефона.

преди 3 минути, skalata_73 написа:

Дъра бъра, сто чадъра...

Вие докъде стигнахте с революцията? Утепахте ли леката настинка, генералите, менералите...

Още търсят лъва дет скъса синджира оня ден, без лъв не се прави революция 

преди 18 минути, skalata_73 написа:

Опнал се е на сянка и ги поздравява.

opt1589732877o.jpg

Ти се подготви, че скоро ше имаш интервю с Бенатова.

Изслушах го цялото. Еми и изрязания вариант, и неизрязания, все тая. Всъщност, имаше реплики, които по-добре да ги имаше в изразяния вариант. Като: "Аз знам, че ще го изрежете. Ще стане една супер гнус". И въобще, ако тоя е представител на армията ни и лекарското съсловие, мани-мани. Отбягва въпроси, лъже и шикалкави, обижда, няма такова говедо, като този. А за Мира, аз след Катуница, каквото и да кажа за нея...

Въобще не коментирам как се държи с един журналист и с една жена.

Лекар изкарал Ковид 19, няма 100% предпазване от този вирус 

Цитат

Всичко приключи и вече съм добре. Не мога да кажа кога съм се заразил, защото всичко се случи в самото начало, а и тогава все още не разполагахме с нужните количества предпазни средства. Предполагам, че съм се заразил покрай някой от пациентите. Това сопдели пред bTV д-р Емил Георгиев, който бе един от първите медици у нас, заразени с коронавирус.

,,Всичко започна невинно - едно общо неразположение, температура, треска, болки в гърлото и впоследствие дойде задухът, но нещата се хванаха навреме. Не се уплаших, просто защото нямаше време за уплаха'', посочи той и добави, че на практика няма 100-процентово предпазване от вируса.

,,Хубавото е, че вече имаме достатъчно информация за естеството на вируса покрай световния опит и моя личен такъв. Стига да се спазват правилата, няма да има проблеми. Правила и дисциплина. Смятам, че вече посвикнахме с новата реалност, така че вярвам, че ще го преживеем и това'', завърши д-р Георгиев.

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/lekar-izkaral-covid-19-nyama-100-predpazvane-ot-tozi-virus

преди 44 минути, Мойра написа:

Разбира се .  И това го писах назад в темата . Ето на кого трябва да сме благодарни за КАЧЕСТВЕНАТА ваксина.

https://www.bnr.bg/post/101263217

Нека да попитам "коронафеновете " как така 'Конспирациите " се обсъждат Официално и в парламента на Италия ? 

Или и това видео е фейк ? 

Искам да попитам и кой смелчак от българският парламент ще Зададе тези въпроси и ще отправи тези Обвинения !

Туй българина е вечно недоволен, вечно трябва да е в опозиция.

Ако го пазят-що го пазят, че не мое да отиде да са напие у парка.

Ако не но пазят и го фане ''настинка''- ма що не ме пазиха, де спаха.

Ма що аз нямам, а оня има. Ама той щото крал....

Ми ''крадете'' и вие бре. Ама как да стане. То и за туй акъл трябва, па и свободно време. С денонощно стоене у форума и с късане на синджири не става.

В Китайско пак ги удря нещо леката ви настинка. Поне им пратете малко лъвове. Може да искарате по някой лев. Тук Карабойчев не плаща за писаници.

преди 6 часа, acnekt написа:

Учените от UKE  са стигнали до извода, че коронавирус не засяга само белите дробове, но и други органи. На второ място са бъбреците. Колкото повече са болестите, от които страда човека, толкова и по-голям е шансът да бъдaт поразени органите от вируса. 

На подобни твърдения се доверявам , след като видя заключенията от аутопсиите на патоанатомите. Излизат пред медицинската общественост и започват с фактите.Иначе можем да твърдим много работи, за да се всява страх и паника у населението.

преди 8 минути, Inana.. написа:

Нека да попитам "коронафеновете " как така 'Конспирациите " се обсъждат Официално и в парламента на Италия ? 

Искам да попитам и кой смелчак от българският парламент ще Зададе тези въпроси и ще отправи тези Обвинения !

В българския парламент има само крадци. А крадците не се славят с голяма смелост. Понякога демонстрират голяма дързост, но никога смелост!

преди 11 минути, Радул написа:

В българския парламент има само крадци. А крадците не се славят с голяма смелост. Понякога демонстрират голяма дързост, но никога смелост!

Иначе "конспирация " било , онова , което ние съобщаваме вече в 400 стр. ?!

Ето малко и за Цензурата във най-популярната информационна платформа :

преди 28 минути, Inana.. написа:

Респект !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.