Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 минута, miro20 написа:

В случая пак напомням - това че имало препоръки да не се правят атопсии е ФЕЙК.  Има препоръки какви ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРЕДПАЗНИ мерки да се вземат от медицинските лица ПРИ ИЗВЪРШВАНЕ на такива.

Добре , къде е поне ЕДНА ИЗВЪРШЕНА - ОФИЦИАЛНО !    

преди 3 минути, miro20 написа:

Хората са правили и са намерили вирус и знаят пораженията и т.н. . Видели са и какво причинява . то всъщност не е и нужно да правиш аутопсия за да установиш че е заразен и починал от коронавирус.

Виж каква ВСЕЛЕНСКА глупост написа .   Нагледно   Намират труп в реката . За да се установи  жертвата дали е убита или удавена се прави аутопсия , с която патоанатома удостоверята това нещо . ИМА или НЯМА вода в белите дробове . Нататък по веригата въпроси - отговори . Разбираш ли ролята на АУТОПСИЯТА  ? 

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 минута, FusE написа:

да си останем такива късметлии за напред предлагам

Аз мисля че можем и да го понатиснем малко късмета и следващата карантина да е за парламента! И ако самолет с терористи се взриви в него, обещавам и малко да поплача.

преди 19 минути, Реджеп Иведик написа:

Защото като правят се оказва, че няма нито един починал от ковид19

В България са направени 3 аутопсии, на предварително обявени за умрели от ковид! И се оказало че причината за смъртта е друга. И спрели аутопсиите...

преди 3 минути, Радул написа:

обещавам и малко да поплача.

..за пред журналисти на 24 и 168 часа ... да може да впечатлиш приятно Николов !

преди 2 минути, Радул написа:

Аз мисля че можем и да го понатиснем малко късмета и следващата карантина да е за парламента! И ако самолет с терористи се взриви в него, обещавам и малко да поплача.

Това е атенатат и няма да се различават извършителите които ги обявяваме за терорости, както и да е нека не политизираме, вируса няма политическа принадлежност нито пристрастия, не избира също. Късмета и да го натискаме няма да ни е в наша полза ако сами ние не се потрудим малко, а това става като всеки е отговорен спрямо своите съграждани и близки хора. 

преди 4 минути, FusE написа:

Добре де, защо не направите едно търсене в гугъл?

https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/dw-kakvo-razkrivat-autopsiite-na-pochinali-s-covid-19-6108666

Ти прочете ли тая статия?

преди 8 минути, FusE написа:

Добре де, защо не направите едно търсене в гугъл?

https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/dw-kakvo-razkrivat-autopsiite-na-pochinali-s-covid-19-6108666

Аз прочетох всички симптоми на съпътстващите заболявания и НИЩО конкретно увредено от ковид .  Неграмотно написана статия без външен източник . 

преди 2 минути, FusE написа:

Това е атенатат и няма да се различават извършителите които ги обявяваме за терорости, както и да е нека не политизираме, вируса няма политическа принадлежност нито пристрастия, не избира също. Късмета и да го натискаме няма да ни е в наша полза ако сами ние не се потрудим малко, а това става като всеки е отговорен спрямо своите съграждани и близки хора. 

Прав си. Ще осигурим катапулти за ... тия дето няма да ги обявяваме за терористи, да не политизираме темата. Просто инцидент бе. Ти няма ли да плачеш?

преди 11 минути, Inana.. написа:

В моят град е например само 1 !  Самата аутопсия е трудоемка работа и тя е резон предимно на съдебната медицина.

валенсия е малък град затова имат само един такъв

иначе е лесна работа

гледал съм по филмите

режат органите  и ги слагат  на един кантар и пишат кое колко тежи

ако си по хитър си записваш някъде

примерно мозък- 1 кило ако ти се струва по -голям от на другите хора го пишеш1 кило и 200 и си улесняваш работата .

преди 5 минути, Радул написа:

Ти прочете ли тая статия?

Да, и именно отговора се таи в този цитат

Цитат

При повечето се вижда тежко увреждане на микроциркулацията в дробовете." А това означава, че обмяната на кислород вече не функционира и това обяснява трудностите с обдишването на пациентите в интензивните отделения, уточнява професорът. 

"При тези пациенти кислородът просто не бива транспортиран както трябва. Колкото и кислород да им се пуска - това не помага". Все още не е ясно дали тези нови знания вече се прилагат в лечението на болните от COVID-19.

преди 1 минута, Мурка А написа:

иначе е лесна работа

гледал съм по филмите

примерно мозък- 1 кило ако ти се струва по -голям от на другите хора го пишеш1 кило и 200 и си улесняваш работата .

за месарница ли говориш, да не обърка? 

преди 3 минути, FusE написа:

за месарница ли говориш, да не обърка? 

за аутопсията

правят един разрез  в средата отгоре до долу 

източват кръвта  пишат еди колко си литра

изваждат органите 

мерят ги колко тежат

после  ги връщат зашиват

и  трупа го водят при обувача  на дрехи да го готвят за погребение 

в перник е така 

преди 6 минути, Мурка А написа:

иначе е лесна работа

гледал съм по филмите

Мурка , намерила съм ти гадже ..природните й дадености отпред тежат по 1.280 кг - Всяка ! :shy11:

преди 5 часа, skalata_73 написа:

Е, много я изтърпя Генерал-а тая наглата.

Целият разговор на Миролюба Бенатова с ген. Венцислав Мутафчийски, проведен на 13 май 2020г. във ВМА

Аз бих и бил шута много преди това.

Бенатова, връщай се в таксито!

Не ставаш!

преди 5 минути, FusE написа:

Да, и именно отговора се таи в този цитат

Това са невероятни глупости. Допълнени с твърдението, че дробовете са слабо възпалени, направо разрушиха теорията за двустранната пневмония! Статията е писана от лаик, който дори не си е направил труда да направи верен превод.

преди 2 минути, Inana.. написа:

Мурка , намерила съм ти гадже ..природните й дадености отпред тежат по 1.280 кг - Всяка ! :shy11:

по ми е важна душата

но най- вече да е моногамна

преди 12 минути, палав_ник написа:

Аз прочетох всички симптоми на съпътстващите заболявания и НИЩО конкретно увредено от ковид .  Неграмотно написана статия без външен източник . 

Прочети отново

преди 12 минути, Радул написа:

Прав си. Ще осигурим катапулти за ... тия дето няма да ги обявяваме за терористи, да не политизираме темата. Просто инцидент бе. Ти няма ли да плачеш?

Ако трябва серозно да отговоря на несериозен въпрос, мислиш ли че това хипотетично ще реши проблем, който и да е проблем? Какво очакваш че следващите които ще бъдат на власт ще раздадат БВП на калпак, а ние ще харчим на воля из мола докато похарчим всичко? Какво очакваш ми бе въпроса, за да поискаш оставка преди това трябва да имаш ясна представа какво очакваш след това, което не си успял да реализираш до този момент, оставка на всяка цена е безрасъдно, а да не говорим по време на криза оставка, но това е друга тема . Пандемията не е само у нас, кризата не е само у нас, тук в случая няма значение вируса има ли го, няма ли го, от извънземните ли е дошъл, от лаборатория ли, или от прилепи, има значение че кризата е за всички в света. Ако тук нямаше никакви мерки хипотетично, не че мерките бяха големи, но ако нямаше никакви какъв позитив ни носи на нас след като европа е затворена, икономиката на европа също не работи? 

преди 2 минути, M.Николов написа:

Бенатова, връщай се в таксито!

Не ставаш!

Тоя патологичен лъжец, по ли го бива?

преди 1 минута, Радул написа:

Това са невероятни глупости. Допълнени с твърдението, че дробовете са слабо възпалени, направо разрушиха теорията за двустранната пневмония! Статията е писана от лаик, който дори не си е направил труда да направи верен превод.

То излиза ,че сезонния грип е по-опасен . Теориите им с аутопсиите издишат с пълна сила .

преди 3 минути, FusE написа:

Прочети отново

преди 1 минута, палав_ник написа:

То излиза ,че сезонния грип е по-опасен . Теориите им с аутопсиите издишат с пълна сила .

преди 30 минути, палав_ник написа:

Добре , къде е поне ЕДНА ИЗВЪРШЕНА - ОФИЦИАЛНО !    

Виж каква ВСЕЛЕНСКА глупост написа .   Нагледно   Намират труп в реката . За да се установи  жертвата дали е убита или удавена се прави аутопсия , с която патоанатома удостоверята това нещо . ИМА или НЯМА вода в белите дробове . Нататък по веригата въпроси - отговори . Разбираш ли ролята на АУТОПСИЯТА  ? 

По горе ХЕРО даде една мн хубава мисъл за свинете... Затова няма да ви правя удоволствието... Каквото има казах и цитирах СЗО с препоръките за повишени мерки при аутопсия  :) 

преди 2 минути, FusE написа:

Прочети отново

Ако трябва серозно да отговоря на несериозен въпрос, мислиш ли че това хипотетично ще реши проблем, който и да е проблем? Какво очакваш че следващите които ще бъдат на власт ще раздадат БВП на калпак, а ние ще харчим на воля из мола докато похарчим всичко? Какво очакваш ми бе въпроса, за да поискаш оставка преди това трябва да имаш ясна представа какво очакваш след това, което не си успял да реализираш до този момент, оставка на всяка цена е безрасъдно, а да не говорим по време на криза оставка, но това е друга тема . Пандемията не е само у нас, кризата не е само у нас, тук в случая няма значение вируса има ли го, няма ли го, от извънземните ли е дошъл, от лаборатория ли, или от прилепи, има значение че кризата е за всички в света. Ако тук нямаше никакви мерки хипотетично, не че мерките бяха големи, но ако нямаше никакви какъв позитив ни носи на нас след като европа е затворена, икономиката на европа също не работи? 

Дребните, това че Европа не работи много не ги бърка. Ще почне да ги бърка ако не работи половин година примерно. А в дребния бизнес у нас са ангажирани и си вадят прехраната много хора. А е мерките у нас бяха бутафория, няма две мнения.

Относно НС- да, ще реши доста голяма част от въпроса. Предвид факта че всички политически партии представени в парламента са просто различни фракции на някогашната партия- държава.

преди 8 минути, Мурка А написа:

по ми е важна душата

Ти остави , но ще е майтап ако се установи ,че ковид и по душата ходи и прави поражения.

преди 10 минути, Мурка А написа:

по ми е важна душата

но най- вече да е моногамна

земи пък като и свърши гаранцията ше си вземеш нова

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.