Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

те неискат нашите да лекуват - страх

дъртите си натискат парцалите, а младите в бюро по труда

https://dariknews.bg/regioni/burgas/dve-bolnici-v-burgas-otkazaha-da-priemat-zhena-s-covid-19-video-2245146

Дъртите? Моля? 

ryan howard what GIF

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 32 минути, Aumi написа:

Мама,която сложи в рамка кардиограмата на спасения от нея 30-годишен човек,причинил си сам случилото се.

4b5228f476a13f023e30147a1eb70f4a.png

преди 32 минути, Aumi написа:
Много пъти отлагах да "споделя" това,което никой не иска да чуе. Нито "безстрашните",които мислят,че държавата и медиите ни лъжат,нито "страхливите",които месеци наред пазят своите притеснения зад маските. Това е мама за мен,а за вас е доктор Чернева. Мама в предпазния си костюм. Мама,която ви спасява. Мама,която сложи в рамка кардиограмата на спасения от нея 30-годишен човек,причинил си сам случилото се. Мама,която не спестява и най-тежката истина. Не доктор Чернева,мама ми каза: "Ако умра от коронавирус да не страдате за мен". Да,думите и ме плашат,но повече ме плаши човешката безотговорност и наглост. Ще ме извините,но ще ви помоля да позволите на мама да ви пази и да позволите на семейстмото ми да я обича. Ако на вас ви е трудно да стоите в уютните си домове,когато сте под карантина или да носите маска за един час и половина на ден,то на мен ми е хиляди пъти по-трудно да чувам такива думи. Доктор Чернева,благодаря за предпазните средства,които купувахте сама,за всекидневната любов към пациентите и за силата да даваш себе си безрезервно и безвъзвратно. За разбралите-Благодаря! За замислилите се по темата-двойно по-голяма благодарност.❤

Слагай кавички. Помислих, че този пубер е мaйка ти.

преди 10 минути, miro20 написа:

:lol6:

Преди Борисов е било рай а ? :) 

Щом Аспаруховия мост си стои все още, а сега при Борисов пада, магистралите построени от БСП и от Живков не са мръднали, а сега всеки ден ремонт, всеки работник е имал храна на трапезата си, а сега е пиршество, ако има хляб на масата си, безплатно образование и безплатно здравеопазване, а сега е всичко частно и скъпо. Всичко се плаща. Болниците са закрити и няма лекари. Даже болниците пропадат от липсва на подръжка. Прокудени в чужбина от Борисов са не само медицинския персонал, а и още 2 млн българи. Какво да бъде? Повече са плюсовете.

Сега при Борисов минусовите са повече.

преди 46 минути, Aumi написа:

Мама,която сложи в рамка кардиограмата на спасения от нея 30-годишен човек,причинил си сам случилото се.

4b5228f476a13f023e30147a1eb70f4a.png

Котка спасява риба от удавяне, което сама си е причинила:

original.gif

преди 29 минути, miro20 написа:

Починалите лекари в България от ковид са 15-16  .

15,5

Щом го казва Миро Математика, значи е истина.

преди 17 минути, acnekt написа:

Дъртите? Моля? 

ryan howard what GIF

ходел ли си скоро в отделение на болница, по тв-то казаха че средната възраст в Шумен на сестрите е 68

преди 22 минути, acnekt написа:

Малоумие е стореното от Борисов, след като изгони в чужбина нашите лекари и сега няма кой да лекува в България.

Само качествения персонал замина в чужбина. Затова и не смея да отида на лекар. Патил съм си достатъчно.

преди 22 минути, Без умствен капацитет написа:

ми имаш ли медицина, завършена

Имам познати чистили коридорите. А ти какво си мислише, че набират доброволци да правят хирургически операции ли?

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

ходел ли си скоро в отделение на болница, по тв-то казаха че средната възраст в Шумен на сестрите е 68

Е и? Ти като във филмите за възрастни искаш да са на 20?

преди 35 минути, acnekt написа:

Щом Аспаруховия мост си стои все още, а сега при Борисов пада, магистралите построени от БСП и от Живков не са мръднали, а сега всеки ден ремонт, всеки работник е имал храна на трапезата си, а сега е пиршество, ако има хляб на масата си, безплатно образование и безплатно здравеопазване, а сега е всичко частно и скъпо. Всичко се плаща. Болниците са закрити и няма лекари. Даже болниците пропадат от липсва на подръжка. Прокудени в чужбина от Борисов са не само медицинския персонал, а и още 2 млн българи. Какво да бъде? Повече са плюсовете.

Сега при Борисов минусовите са повече.

Ако плюсовете бяха повече, соца нямаше да фалира. А той фалира, и не само в България.

Толкова за "икономическите" аргументи.

За магистралите отново си в голяма заблуда. Навсякъде посвета магистралите се нуждаят от ежегодна поддръжка.

И не само магистралите.  Така че всичко това са спекулации. НЯма път, построен  от времената на БКП който да не е претърпял няколко ремонта.

И това е нормално .

Така че всичките твои глупости са просто спекулации.

В момента се строят нови инфраструктурни проекти, и това е похвално .

Колко качествено и т.н. е въпрос на дискусия, но не и въпрос на плюене. Защото това остава и след ББ .

Фирмите също са едни и същи с малки изключения. Утре те ще играят с ново правителство и пак ще са те.

По е дорбе да има магистрала и да се поддържа и ремонтира, отколкото въобще да няма !

За радост, имаме и контрол от ЕС . Така че тези които плюят ЕС, плюете срещу контрола.

Това най кратко казано.

Безплатното образование и медицина се оказаха утопия.  Лека полека и това си влиза в някакви релси

преди 8 минути, miro20 написа:

Безплатното образование и медицина се оказаха утопия.  Лека полека и това си влиза в някакви релси

Какви релси. Здравеопазването в България е дерайлирало и се издържа от пациенти, които се обслужват като касички нуждаещи се от изтръскване.

преди 55 минути, miro20 написа:

То и ти си се родил, отгледал и след това и изучил чрез тая утопия.:hush:

Ама сега плюеш там от където си ял.

преди 7 минути, M.Николов написа:

То и ти си се родил, отгледал и след това и изучил чрез тая утопия.:hush:

Не , не плюя , а знам сметката. Това са различни неща.

Ама де толкова акъл да го осмислиш....

Я ми кажи , защо престижно и качествено образование сега струва много пари ? И защо най върлите комунисти пращат децата си в "злия Запад" ??

Де толкова акъл обаче .... на вас ви дай патосни лозунги и сълзливи речи за "светлото комунистическо бъдеще" и да седите с физиоономия като този дето ми е в подписа.... :) 

преди 5 минути, miro20 написа:

Я ми кажи , защо престижно и качествено образование сега струва много пари ? И защо най върлите комунисти пращат децата си в "злия Запад" ??

Де толкова акъл обаче .... на вас ви дай патосни лозунги и сълзливи речи за "светлото комунистическо бъдеще" и да седите с физиоономия като този дето ми е в подписа.... :) 

Я ми кажи, кой от заминалите на Запад и започнали там работа върнаха заради лошо образование?

Познаваш ли такъв?

Май има някой, който си служи само с лозунги.:hush:

Образованието по времето на соца беше на космическа разлика от сегашното в капиталистическа България.

И това не го казвам аз, казват го много международни класации.

преди 17 минути, M.Николов написа:

Я ми кажи, кой от заминалите на Запад и започнали там работа върнаха заради лошо образование?

Познаваш ли такъв?

Май има някой, който си служи само с лозунги.:hush:

Образованието по времето на соца беше на космическа разлика от сегашното в капиталистическа България.

И това не го казвам аз, казват го много международни класации.

И измислихме калкулатора. Това инженер няма, как да не знае. Калкулаторът или електронният калкулатор, или съкратения вариант елката е българско откритие. Сега? Какво откритие имаме?

Къде съм казал добро или лошо ? Казах - знам сметката :hush:

Соца фалира във всички направления . От които най голямо бе икономиката с нерентабилните отрасли, нерентабилно селско стопанство, съсипия и безотговорност на всички нива.

Именно заради икономическия срив хорат атърсят по добра реализация.

И я намират именно в ЕС и  "злия Запад" който такива като теб плюят.

Колко е интелекта на хора които плюят и "режат клона на който им е изгоден" , се питам гледайки теб ? :) 

Као опонираш в момента какво очакваш ? Да върнем с магическа пръчка нивото на фалиралото образование ли ? Как да стане ?

Просто ей така - връщаме соца от утре ?

Точно тук  куца  целия ви "базис" . Ние нямахме алтернатива. Не можехме да избираме дали да се срине соца или не. Той се срина като лавина.

Не стои въобще въпроса "А ТРЯБВАШЕ ЛИ " да го сменяме .:hush:

Докато ви куца този базис , оправия няма да има. Другите държави като нас, отдавна загърбиха тези ваши утопии  , да утопии и лъжи, и вървят напред.

Само тук има такива като вас които си мечтаят с умиление за "добрия соц" .

преди 5 минути, miro20 написа:

Къде съм казал добро или лошо ?

Миро Шикалката пак шикалкави. Пълни темата с глупостите си, за да забравите, че в нея има всички доказателства за некомпетентно управление.

току-що, Myanmar написа:

Миро Шикалката пак шикалкави. Пълни темата с глупостите си, за да забравите, че в нея има всички доказателства за некомпетентно управление.

Състоянието на образованието , както и на здравеопазването, има малко общо с това кой управлява.  С малки вариации на тези които се опитват да направят нещо, но винаги е много малко.

Всичко е следствие на фалиралата държава '89-та.

бойко е велик.

сега хората сами искат ДО и Локдаун.

велик е. или народа твърде тъп. или и двете едновременно.

чака ни уникален фалит и невиждана инфлация.

но боко ще се нагуши повече и от шейх.

хубаво е да си хем шеф на ОПГ хем шеф на държава. много хубаво.

преди 19 минути, M.Николов написа:

И не само.

Аз не съм привърженик на комунизъма или така наречения български социализъм, но не мога да отрека някой работи.

Българските филми, откритията, образованието, здравеопазването, спорта, културата бяха на ниво. Сега гледам пак сме паднали по футбол от Суоми. 2 на 0.

преди 2 часа, M.Николов написа:

То и ти си се родил, отгледал и Таслед това и изучил чрез тая утопия.:hush:

Там е работата, че се е изучил само на 50%:D Той затуй е и недоволен. Ама днес не може да се научи и на 20%, щото Боко плаща слабо на троловете:D

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.