Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 10 часа, дpъндю написа:

обикновен вирус с намесата на генни инженери, вече не е обикновен...генно модифицираният вирус е оръжие

Аз ям оръжие всеки ден и не се оплаквам.

преди 9 часа, дpъндю написа:

не ти ли се струва странно, че от общият брой болни, само един процент са огнедишащи

Кои наричаш "огнедишащи"?

преди 10 часа, Мойра написа:

Бразилия се превърна в една от най-гадните клоаки на планетата ни, задминала и черния континент в негативните класации за здравеопазване, доходи, улична престъпност и глад. Предложилите се за ваксини са го направили за едната храна. Здравословното им състояние е силно компрометирано. Изводи от това не могат да се вадят.

преди 9 часа, дpъндю написа:

маската не служи за предазване от вируса, аз за ограничаване разпространението на това което излиза от устата ти

Миро Фейка си лансира лъжите, поднасяйки ги като човечност. Той казва, че всеки е потенциално болен, защото тая мижава настинка се кара даже без симптоми, заради което всеки е потенциален преносител и потенциален заразител и потенциално може да влоши здравето на някой и потенциално... И ако не си с намордник, значи си долен фашист, безотговорен гражданин и терорист носещ в себе си вирОс с невиждана ярост!!!!!!

преди 8 часа, killchain написа:

M5i5hbG.jpg

Бил е с маска, някой друг го е заразил. Другият дали е бил с маска?

Тука минаваме в режим АутоКаско. По едно време като имаш застраховка и те блъсне някой без застраховка и нищо не ти дават. Какво измислиха? Задължително плащат всички. За управниците няма нищо по-хубаво от това данъците да са колкото се може повече. Така по-лесно се губят милиарди в собствените им джобове. Наскоро цитирах, че над 60% от спечеленото отива като данъци. Вие имате ли си представа, че шепа хора харчат повече от половината богатство заработено с честен труд на всички българи в България?

Сега да ти кажа за този неприятен момент с напикаването. Всъщност няма, защото ти не за първи път имаш неадекватни включвания. Ще ти дам контрапример:

1. Аз имам тоалетна, но не си я давам. Гостите ми се напикават.
  2. Като отида на гости те не ми дават. Там аз се напикавам.
  3. Всички си даваме тоалетните. Никой вече не се напикава. Трябва да чистим и след чуждата nикня, даже и да си изцапаме тоалетната четка с ако, но няма вече напикани и на@кани хора.
  • Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 8 часа, acnekt написа:

Цитираш новината за противогрипната ваксина, коментарът ти е за ваксина срещу туберколоза?

Всичките му постове са такива. Лъже, че 6-10% от болните развиват имунитет. Казваш му, че са 98%. Той ти казва за здравите, пък краткотрайния имунитет, пък Путин...

преди 14 минути, miro20 написа:

Цитираш избирателно, а аз ти дадох пояснение и нов линк от същата медия.

Въпроса е че се касае за уточнение, а не за лъжа ! И се уточни точно това което твърдях преди и което и сега - имнуитет рзвиват много малък процент хора, а повторно заразени  ВЕЧЕ доказано ИМА.

Стигна до там, че да търсиш опровержение на собствените си линкове. Това ако не е гърч, не знам кое е. Бил дал линк от същата медия. Е,и? Това е мнение на същият специалист ли е? Той се е отказал от думите си ли? И какво имаше в това пояснение? Един случай, който според теб е доказателство? Опровергай, че за този случай не важи това:

Някои експерти обясняват тези съобщения с много продължително боледуване или неточни тестове

Нека гърчат продължи! Танцувай, Шаро, гърчи се!

преди 7 часа, mitosandov написа:

Сега как точно хората от кризистния щаб ще обяснят защо при 30-50-80 заразени на ден бяхме затворени с милиционерски блокади, а при 1500 казват че обсъждането на блокада дори не стои на дневен ред?

Защото вече си взеха нужното.

току-що, ivottoshev написа:

Стигна до там, че да търсиш опровержение на собствените си линкове. Това ако не е гърч, не знам кое е. Бил дал линк от същата медия. Е,и? Това е мнение на същият специалист ли е? Той се е отказал от думите си ли? И какво имаше в това пояснение? Един случай, който според теб е доказателство? Опровергай, че за този случай не важи това:

Някои експерти обясняват тези съобщения с много продължително боледуване или неточни тестове

Нека гърчат продължи! Танцувай, Шаро, гърчи се!

Не, не е опровержение. А пояснение. С НОВИ случаи ДОКАЗВАЩИ че повторно заразени има .

гърчи сееее :)  

преди 1 час, Aumi написа:

Ако ви ги дават безплатно, дали ще ги носите? 

Аз не. Тялото ми леко не е виждало в този живот и болестите ги карам на крак. Чакам момента, в който ще хвана рак. Там е истинското предизвикателство да го победя. Тука за настинки пишем...

преди 43 минути, ivottoshev написа:

Аз давам цитати от ТВОЯТ ЛИНК, а ти затапваш мен?!?

Е, не му ли свикнахте! Като го затапиш, унижиш и завреш в кучи г@@, той в отговор пише, че те е затапил.

преди 5 минути, Myanmar написа:

Аз не. Тялото ми леко не е виждало в този живот и болестите ги карам на крак. Чакам момента, в който ще хвана рак. Там е истинското предизвикателство да го победя. Тука за настинки пишем...

Не предизвиквай съдбата!

преди 1 час, Aumi написа:

Ако ви ги дават безплатно, дали ще ги носите? 

Да. В джоба, да не се изцапат!

преди 12 минути, miro20 написа:

Някои могат да се припознаят тук :  :)

122395782_3334940136626407_5629467146370

Eбати малоумното.

преди 2 минути, Myanmar написа:

Е, не му ли свикнахте! Като го затапиш, унижиш и завреш в кучи г@@, той в отговор пише, че те е затапил.

То т'ва е ясно, ма ме кефи как се гърчи в опит да излезе чист от ла*ната, които сам е забъркал. Можеш с месеци да не попаднеш статия, която изцяло да оборва абсолютно всичките му твърдения относно имунитета и когато сам ти я предостави - това е безценно. Сигурен съм, че сега му идва да си отхапе ръката, с която я е постнал.

преди 7 часа, mitosandov написа:

https://www.dnes.bg/politika/2020/10/22/fandykova-zatvarianeto-na-sofiia-ne-stoi-na-dneven-red.466865

Сега как точно хората от кризистния щаб ще обяснят защо при 30-50-80 заразени на ден бяхме затворени с милиционерски блокади, а при 1500 казват че обсъждането на блокада дори не стои на дневен ред?

Ти да не би да си мислиш, че някой наистина се е загрижил за теб?

преди 19 минути, miro20 написа:

Не, не е опровержение. А пояснение. С НОВИ случаи ДОКАЗВАЩИ че повторно заразени има .

гърчи сееее :)  

Според линка който ТИ СИ ДАЛ, тези "повторнозаразени" са плод или на продължително боледуване, или на неточни тестове.

Гърч миличък, продължавай да ни забавляваш!

преди 8 часа, mitosandov написа:

https://www.dnes.bg/politika/2020/10/22/fandykova-zatvarianeto-na-sofiia-ne-stoi-na-dneven-red.466865

При затварянето секват приходите от данъци, такси и акцизи  в държавния и общинския бюджет. Това го видяха напролет и няма пак да си го причинят.

преди 8 часа, mitosandov написа:

Истината е, че СЗО даде на заден, а Тиквоний няма на собствена глава да вземе такова неблагоприятно за него решение.

СЗО: Не препоръчваме отново блокади заради COVID-19

преди 52 минути, halek написа:

Няма "съдба". Всичко е низ от случайности, вследствие на нашето действие или бездействие.

Болестите също ли са случайности?

Ако нещо е в следствие на някое действие, значи не е случайност.

Но тези размисли нямат връзка с тази тема.

преди 1 час, miro20 написа:

Ето ти малко по въпроса който намекнах с благоприятното влияние на задължителните ваксини от соца :

https://www.dw.com/bg/ваксината-бцж-ли-спаси-българия/a-53658089

https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/203287-dokazano-balgarskata-btszh-vaksina-funktsionira-sreshtu-kovid-19

Затапен и унижен както винаги с ламерщината си и абсолютните офтопици

Само, че в случая ставаше на въпрос за противогрипни ваксини, а не за БЦЖ ваксини.

Всъщност, като се замисля, то за теб може и да е едно и също.:)

Може би не трябваше да ти правя забележка.:D

преди 50 минути, Мойра написа:

Толкова е прав Мангъров за всичко...Държава съставена от мафиоти и некадърници и некомпетентни, особено НОЩ! Болници не ще блокират, някой вече са блокирали. Нямало персонал...ами няма да има, да казвам ли защо? Днес гледахте ли отговорите на здравния министър в народното събрание? Тоя човек сричаше, като неподготвен ученик на изпит. На два пъти си загуби редът където четеше и блокира, не може да си продължи мисълта без да намери писаното! Това е човек който разбира на 100% материята за която говори? Господ да пази България...Продължи ли се така, ще стане страшно!

преди 46 минути, M.Николов написа:

Само, че в случая ставаше на въпрос за противогрипни ваксини, а не за БЦЖ ваксини.

Не, не може да е същото. Защото никъде не съм казвал че са противогрипни ваксини , а че БЛАГОДАРЕНИЕ на БЦЖ ДОРИ ТОЗИ ВИРУС не се разпространява  толкова бързо

преди 11 часа, miro20 написа:

Айде бе ? Нали това бяха хвалили България и страните от източна Европа че благодарение на ваксините дето през соца бяха задължителни като малки, сега дори този вирус не се разпространява толквоа бързо :) 

И ти наврях това което ме цитираш, но и което очевидно не си чел :

https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/203287-dokazano-balgarskata-btszh-vaksina-funktsionira-sreshtu-kovid-19

Гърчи се трол :) СМешник

преди 4 минути, Hristo52 написа:

Толкова е прав Мангъров за всичко...Държава съставена от мафиоти и некадърници и некомпетентни, особено НОЩ! Болници не ще блокират, някой вече са блокирали. Нямало персонал...ами няма да има, да казвам ли защо? Днес гледахте ли отговорите на здравния министър в народното събрание? Тоя човек сричаше, като неподготвен ученик на изпит. На два пъти си загуби редът където четеше и блокира, не може да си продължи мисълта без да намери писаното! Това е човек който разбира на 100% материята за която говори? Господ да пази България...Продължи ли се така, ще стане страшно!

Че те болниците отдавна са си блокирали. Един специалист работи едновременно в 2- 3 болници, та понякога и в 2- 3 населени места! Щото няма! Единствените които са на далавера от болниците са шефовете им, дето се интересуват само от печалбата. И ако е слаба почват санкции за персонала и закриване на губещите отделения. Откакто медицината официално стана бизнес и там се напълни с алчни некадърници...

преди 3 минути, miro20 написа:

Не, не може да е същото. Защото никъде не съм казвал че са противогрипни ваксини , а че БЛАГОДАРЕНИЕ на БЦЖ ДОРИ ТОЗИ ВИРУС не се разпространява  толкова бързо

И ти наврях това което ме цитираш, но и което очевидно не си чел :

Гърчи се трол :) СМешник

Ма тва че някакви малоумни журналисти са написали вселенска простотия нищо не значи бе троле! Как ваксина срещу бактерия ще окаже влияние на вирус бе! И едното има ДНК, а другото само РНК. Двете причиняват различни болести. Мукобактерии и корона вируси, нямат нищо... ама нищо общо. И какво като ваксина срещу мукобактерии излъже организма да произведе антитела срещу същите? Срещу който и да е вирус тях все едно ги няма! Нямаш базисна представа как работят ваксините, нямаш базисна идея как работи имунната система и постваш малоумие след малоумие! Една камара малоумници се цитират един друг и с това доказват правотата си! Илитерати, прости като гъби!

преди 1 час, M.Николов написа:

Сефте. Миро Некролога не помни какво е писал и все моли да му се припомни. От математика не разбира. От политика не разбира. От медицина не разбира. Инженер бил, ти да видиш.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.