Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 29 минути, Aumi написа:

С вирус или без вирус, хората ще продължават да умират.

Точно така. Ако е слаб вирус, ще стимулира имунната система. Като ужилването от пчела или инжектирането на малко количество от отрова на змия, което да те предпази, ако те ухапе и инжектира смъртоносна доза.

Ако е наистина смъртоносен вирус, като ебола (70% смъртност, достига до 90% смъртност), енцефалит (98% смъртност), нипа (75% смъртност), птичи грип (60% смъртност) и т.н., там трябват и сериозни мерки. Не смешки като парцал пред устата, а сериозни мерки:

119046254_3299919260092231_6030656798056

Кажи, ти чувала ли си за смъртоносна болест, която още идва с невиждана ярост, която 80% от заразените не са разбрали, че са я изкарали, защото е нямало никакви симптоми? Нямало е запушен нос, сополи, зачервени очи, умора в мускулите, нищо, йок.

Отговори ми на този въпрос и отивай другаде да обясняваш, че си имаме много опасен вирус.

преди 29 минути, Aumi написа:

Значи, винаги някой друг трябва да ви е виновен, някой друг трябва да поеме отговорност?!

Не, никой не е виновен за това дередже. Това е съвпадение, че всички държави плащат данъци за здравеопазване, но в България здравеопазването гони ниво на банановите републики с недостига на одеала и спирт, заради които лекари молят по вестниците да се правят дарителски благодеяния.

89822681_858497251335748_294541721501014

В топ 19 на държавите от 188 по света по брой лекари сме. Резил.

УНИЦЕФ, къде си??

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

Гиганти като Амазон, Майкрософт, Фейсбук 

въпреки кризата, бизнеса им се е увеличил. Процъфтяват.

Кризата въобще не им се отразила, даже напротив благодарение на нея, процъфтяват.

https://m.facebook.com/ZDFheute/photos/a.275406990679/10159060671470680/?type=3

преди 8 минути, acnekt написа:

Гиганти като Амазон, Майкрософт, Фейсбук 

въпреки кризата, бизнеса им се е увеличил. Процъфтяват.

Кризата въобще не им се отразила, даже напротив благодарение на нея, процъфтяват.

https://m.facebook.com/ZDFheute/photos/a.275406990679/10159060671470680/?type=3

Търсех една картинка назад в темата. Всички видеа критикуващи антимедицинските мерки са изтрити от техните сайтове.

Случаенос? Не мисла.

Учител от Рудозем и двама лекари от Петрич загубиха битката с COVID-19

Цитат

59-годишен учител от Рудозем, който е бил заразен с коронавирус почина в МБАЛ-Мадан, съобщи бТВ. 

17 са обявените нови случаи в област Смолян. Сред тях и медицинска сестра от Спешната помощ.

В Петрич са починали двама общопрактикуващи лекари, които са се лекували от коронавирус в болница.

Единият е над 70-годишен, а другият - около 90-годишен, с придружаващи заболявания.

преди 1 час, Belhor написа:

Отговорността вече е посочена!!! Тя е приета от тези, на които плащаме за да ни лекуват и те дори са дали клетва да го правят. Защо сега искат да я прехвърлят на друг? Защо вместо да лекуват, те искат да издават заповеди за домашен арест? Не им достигал персонала? И защо това да е моя отговорност? Аз си плащам каквото ми се иска, ЗА ДА ИМА ПЕРСОНАЛ! Защо тогава няма? Защо болниците са пред фалит, не могат да плащат на лекари и сестри, а в същото време шефовете им са милионери??? С палати по- големи от болницата! Гледай къде били парите и защо нямало за персонала! И за това ли трябва аз да нося отговорност?

Значи искаш да кажеш: "Ще си правя каквото искам. Няма да спазвам мерки, защото така ми харесва. Но вие сте длъжни да ме лекувате и спасявате, защото съм си платил здравните осигуровки" ?

току-що, Aumi написа:

И за това ли трябва аз да нося отговорност?

Не, ти трябва да носиш отговорност за собственото си здраве.

Не чакай друг да те лекува, и не създавай условия, предпоставки за лекуване. Не разчитай на лекарите и болниците - 
разчитай на себе си!

току-що, Aumi написа:

Значи искаш да кажеш: "Ще си правя каквото искам. Няма да спазвам мерки, защото така ми харесва. Но вие сте длъжни да ме лекувате и спасявате, защото съм си платил здравните осигуровки" ?

Нали ти казах, че нямаш мозък за манипулатор Ауми?! Ако исках да кажа това, щях да съм го написал. Казах, че е престъпление да се прехвърлят и вменяват отговорности на хора, които никога не са поемали подобна отговорност, нито доброволно, нито срещу заплащане!

преди 1 минута, Belhor написа:

Нали ти казах, че нямаш мозък за манипулатор Ауми?! Ако исках да кажа това, щях да съм го написал. Казах, че е престъпление да се прехвърлят и вменяват отговорности на хора, които никога не са поемали подобна отговорност, нито доброволно, нито срещу заплащане!

А ти осъзнаваш ли аз какво ти казвам за твоята лична отговорност, за твоето лично здраве?

преди 1 минута, Aumi написа:

А ти осъзнаваш ли аз какво ти казвам за твоята лична отговорност, за твоето лично здраве?

Моето лично здраве, не засяга нито теб, нито някой друг. Само мен. Здравето на не знам си колко хиляди там обаче, не е моя отговорност и не аз съм причината те да са болни. И то само защото не съм съгласен с келявите, административни мерки, които нямат никакво медицинско основание. Вижда се съвсем ясно, беше обявено и от СЗО, че 70 % от заразените са били С МАСКИ! И пак чиновниците говорят единствено за маски, маски и пак маски. Имаха 7 месеца за да приведат здравната система в готовност да посрещне есенно- зимния сезон, но като започна сезона тя е по- неподготвена и от преди 7 месеца! Защото за това време успяха единствено да наплашат и лекарите, и сестрите, и те да отказват да лекуват хора с ковид! Вместо да ги подготвят за лекуване на такива. Нали вече било ясно как се лекуват, били сме познавали врага по- добре? Дрън, дрън... и виновни са тези дето не са носили маски. маски, маски, маски! Нищо че по- голямата част заразени са носили маски.

Да ти писне от некомпетентност, лицемерие и бягство от отговорност!!!

преди 2 часа, Myanmar написа:

Ауми, ти нямаш нужните елементарни познания в медицината,

Грешиш.Ауми в нищо, в нито една област няма що годе приемливи познания.В нито една област.Нейните възможностите, не и позволявят  да борави  с факти и аргументи. 

Редактирано от badr (преглед на промените)

преди 1 час, Мойра написа:

90-годишен с придружаващи болести (нещо безобидно, като отрязана глава, последен стадий на рак и бъбречна недостатъчност) умрял.

ouch bike crash GIF

Ако не бяха измислили тоя коронавирус, в България щяхме да изобретим безсмъртието.

И във Великото Кралство Британияброят като в САЩ.
Знам, че е Австралия.😀

Сиреч, този който е имал следните симптоми: Кашлица, Треска и задруднение да диша по време на пандемията от COVID-19, но не е бил тестван за Корона или вече диагноцистиран с корона, при смъртен случай да се впише, че е починал от Корона.

Статистики.

image.thumb.png.806211cda8f9f6a35e27fda1844a4037.png

преди 5 минути, acnekt написа:

image.thumb.png.806211cda8f9f6a35e27fda1844a4037.png

ПРЕВЕЖДАМ:

Хора, които не са болни от коронавирус и нямат тест за коронавирус, ако кихнат преди да умрат се вписват като умрели от коронавирус.

А разни тъпани цитират същата тази статистика за да докажат, че коронавируса е смъртоносна болест и трябва много да се пазим от него с парцали в устата.

51tx 5QiU0L._AC_SL1001_.jpg

преди 5 минути, Myanmar написа:

повтарящ пост

ПРЕВЕЖДАМ:

Хора, които не са болни от коронавирус и нямат тест за коронавирус, ако кихнат преди да умрат се вписват като умрели от коронавирус.

А разни тъпани цитират същата тази статистика за да докажат, че коронавируса е смъртоносна болест и трябва много да се пазим от него с парцали в устата.

Аз вече го преведох, но все пак 10Q(Many 10X). Благодаря.

преди 1 час, Aumi написа:

Не чакай друг да те лекува, и не създавай условия, предпоставки за лекуване. Не разчитай на лекарите и болниците - 
разчитай на себе си!

Оппаааа, тва е дописвано и не съм го видял. Няма да чакам някой да ме лекува, ако той не ми взимаше предварително пари за това. И аз дори, по закон нямам право да откажа. Значи какво, държавата ме задължава да си плащам за евентуално лечение (предварително), обаче да не разчитам на лекарите и болниците. Какво е това? Кражба, изнудване???

преди 3 минути, skalata_73 написа:

Взех кредит от 1 000 000 лева! Сега от банката ми звънят през половин час, за да ми напомнят да си мия ръцете и да нося маска!

:angry:

- Защо си без маска, не се ли страхуваш от коронавируса?

- Взех голям кредит, ще ме спасят...

Ето и линк, да не е от Фейсбуук. Днешна дата или както пише в сайта 

Last updated: 9-Oct-2020

https://www.coronerscourt.wa.gov.au/_files/COVID_Medical_Certificate_Cause_Death_Guide.pdf

Източник

https://www.coronerscourt.wa.gov.au/P/public_notices.aspx

преди 46 минути, Belhor написа:

... държавата ме задължава да си плащам за евентуално лечение (предварително), обаче да не разчитам на лекарите и болниците. Какво е това? Кражба, изнудване???

С 30 млрд. отгоре пара. И пак не стигат. Значи голямо лапане пада по върховете, докато простите хора се окопават и изкупуват тоалетната хартия по супермаркетите.

Важното е да са заети с нещо, занимавка да имат, да не обръщат внимание на новите скандали за изчезнали милиарди лв.

преди 6 минути, Myanmar написа:

С 30 млрд. отгоре пара. И пак не стигат. Значи голямо лапане пада по върховете, докато простите хора се окопават и изкупуват тоалетната хартия по супермаркетите.

Важното е да са заети с нещо, занимавка да имат, да не обръщат внимание на новите скандали за изчезнали милиарди лв.

Обяват, че им пандемия и колко да си прост, че да се наредиш плътно до други хора на опашка  и да чакаш в затворено помещения, пак повтарям с други хора, даже и да се сбиеш за тоалетна хартия. От кое повече ги е страх? Че ще останат гладни или ще се заразят. Защото, ако е второто няма логическо обеснение на второто. 

Първото, което е, за да напазарауваш стока от първа необходимост не ти трябва хартия или макарони, спагети...

преди 5 минути, acnekt написа:

Първото, което е, за да напазарауваш стока от първа необходимост не ти трябва хартия или макарони, спагети...

Това са трайни храни. Това е подготовка за война, която ще мине година и няма да те заварят жив плодове и зеленчуци.

Ма какво ще рече обявяват пандемия бе? Ми то така всеки ще почне да си обявява каквото си иска!!! Заразените до момента от "гигантската пандемия" са около 0,5% от населението. Заразени, не умрели! Каква е тая пандемия, когато за близо година заразените са по- малко от процент?

преди 1 минута, Belhor написа:

Ма какво ще рече обявяват пандемия бе? Ми то така всеки ще почне да си обявява каквото си иска!!! Заразените до момента от "гигантската пандемия" са около 0,5% от населението. Заразени, не умрели! Каква е тая пандемия, когато за близо година заразените са по- малко от процент?

А по същото време върлуват други болести, причинени от вируси, например грип. Заразяват повече хора и причиняват повече проблеми. За тях не се полага военно положение, КПП-та, глоби от 5000 лв. за разходки в парка...

току-що, Myanmar написа:

А по същото време върлуват други болести, причинени от вируси, например грип. Заразяват повече хора и причиняват повече проблеми. За тях не се полага военно положение, КПП-та, глоби от 5000 лв. за разходки в парка...

Обаче ти си безотговорен, защото не щеш да носиш некъв си парцал на устата. Ходи им обяснявай, че ако искат да са защитени им трябва скафандър, а не мрежа за комари.

преди 12 минути, Belhor написа:

https://www.who.int/csr/disease/swineflu/frequently_asked_questions/pandemic/en/

Споре СЗО пандемия е някаква зараза, която върлува в целия свят.

преди 1 минута, acnekt написа:

https://www.who.int/csr/disease/swineflu/frequently_asked_questions/pandemic/en/

Споре СЗО пандемия е някаква зараза, която върлува в целия свят.

Хубаво, но в случая думата върлува е меко казано неподходяща.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.