Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Израел, ционизма и конфликтите в Близкия Изток

Одобрявате ли поведението на Израел 183 гласували потребители

1. 1. Одобрявате ли поведението на Израел?

• по-скоро ДА
      31%
      57
    • по-скоро НЕ
      63%
      113
    • да правят какво си искат
      5%
      9
  2. 2. Одобрявате ли поведението на арабските държави?

• по-скоро ДА
      30%
      54
    • по-скоро НЕ
      65%
      117
    • да правят какво си искат
      4%
      8
  3. 3. Смятате ли, че конфликтът е на религиозна основа?

• да
      56%
      102
    • не
      43%
      77

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Да бе ама само при Мигнюз.CNN и другите телевизии не казват такова нещо засега,Ройтерс също.

http://today.reuters.com/news/newsArticle....C1-ArticlePage1

Да, и аз не успях да намеря нещо подобно в нета. Това само показва, че на пресата не трябва да се разчита.

Извинявам се за прибързания пост.

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 250,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо патетично не съм казал, Джийнчо.Ти Палестина не си я виждал и през крив макарон, което не ти пречи да си пишеш каквото си изсмучеш от пръстите.Ако беше така както твърдиш, евреите изобщо нямаше д

• Мисля че си в дълбока грешка за мотивите за преселването в Израел, религиозните са значително по-малко от икономическите.За 40 години там направиха от пустинята градина, а инструментите и рецептите за

• Не, това никога няма да стане. Вало го е казал много ясно, няма смисъл да му изопачаваш думите.

Публикувани изображения

Колкото за поста ти по отношение на въпроса на Драгозов към теб. Не бъди нагъл. Едно мога със 200% сигурност да ти кажа - за нас, българите турците и мюсюлманите ще си останете винаги окупатори и поробители. Не можете да очаквате друго отношение след това, което сте се мъчили да правите в продължение на 500 години. Както и това, което сега се опитвате да направите в Родопите със спонсорството на радикални ислямистки организации. Та от тук ми е въпроса към теб. Как така казваш, че земята е на дедите ти от 800 години? Нали се сещаш за следващия ми въпрос след отговора ти тук на този.

И още нещо - по твоята логика сега аз и други потомци на българите от Беломорска Тракия би трябвало да съсипем от атентати Турция защото ни е прогонила от родните места. Ще ми върне ли Турция земите и заграбеното от нея? Едва ли.

Мнението ти е без значение за мен,не ме интересуват личните ти настроения,а колкото до въпроса ако Османска турция е имала за цел да унищожи някой етнос нима мислиш че за 500 години е щяло да остане жив българин?? -смешно и невярно твърдение от твоя страна,но те разбирам,гледал си много пъти навярно "Време разделно". Какво се прави в родопите питай отец Саръев,и ще си отговориш сам защо това или онова,всяко действие има противодействие,недей забравя,важи и за хората и обществата.А и там нещата са много сложни още от десетки години,и благодари на някои управници за това положение,и то бг управници.

За Беломорска Тракия можем да поспорим,само за контрапункт ще отбележа ами изселниците принудени да напуснат БГ??Не мислиш ли че май са повече от потомците на Беломорска Тракия.Ами Родопите,а североизточна България,където до освобождението е нямало почти българи в четириъгълника Русе ,Шумен,Варна ,Добрич?? Но и това е друга тема вече.

Спаменето е за твоя сметка,само ме караш да го правя и аз.

Израел ще напада със сухопътни части,трупа сили и средства.Докъде ще стигне ще видим.Засега Хамас и палестинците няма да спират огъня,всичко по този въпрос е само интрига и провокация.Ливанската армия ще брани заедно с Хизбула страната си.Евреите най нагло вече строят някакви военнопленнически лагери за бъдещите си пленници и сегашните които имат.Предполагам ще натикат в тях главно цивилни ливанци и палестинци,практика известна и заета от техния голям брат и приятел САЩ( затвора Гуантанамо)

Диващина викаш,Израел е модерна да,тя убива жени и деца със самолети,танкове и артилерия,тя е цивилизована в убиването.Но палестинците нямат такива оръжия и се самоубиват за да убият някой враг.Май си забравил че евреите са също на принципа око за око,зъб за зъб,това е в религията им.А палестинците какво да си седят безучастни когато ги мачкат ли.Високопарния си хуманизъм го запази за себе си,нагледал съм се на такова лицемерие вече.Дори тука в БГ.Радикализма се появява поради някаква причина,тя не изниква от самосебе си.Трябва да има условия за да възникне,и тези условия съществуват вече от доста десетилетия в Близкия Изток,тези причини са Изрел.А сега и други като САЩ.Несправедливоста им поражда този радикализъм.Защо на балканите го нямаше докато Сърбия не започна своите войни с жестоко избиване на цивилни мюсюлмани босненци и хървати?Защо се появи после.В моменти като такива,когато вече си отчаян,и не виждаш изход,остава само да се отчаяш или да се биеш.Е те избират да се бият,умират но се борят.И няма да се предадат.Запомни го,важи за всички мюсюлмани.Исляма ни учи да се борим с несправедливоста,с подлеците,подтисниците.Дори с оръжие ако се налага.Не искаме повече отколкото ни се полага по право.Искаме да живеем в мир,да ни зачитата,да имаме равнопоставеност,да можем да се развиваме.Но когато това отсъства както в Израел и палестинските и територии остава само борбата.

И на последно пак искам да повторя ако не си разбрал.Те не убиват в името на религията,те убиват в името на защитата,своята,на своите семейства,на своите права,своята идея за държавата Палестина,която Израел всячески се стреми да не съществува.Това е,нито по малко,нито повече. Фанатизма не е откритие на исляма,той е откритие на християнството и юдаизма.Провери ако не вярваш.Исляма е една от най миролюбивите религии.Но когато я настъпят се защитава.

П.С А за последно само да изкоментирам,вижда се че някои атавистични и останали в миналото комплекси на някои все още живеят.Аз нямам проблеми че съм в Бг и че съм Български гражданин,но други виждат в мен проблем.Това мислене ще доведе до истинския проблем,не това че аз съм тука.Колкото повече хора го осъзнаят толкова по-добре ще е за България.Мисли от рода на реваншизъм и тем подобни исторически асоциации особено на балканите не е препоръчително.Вместо да се мисли как да се унищожи или премахне някакъв етнос защо не се замислите как да увеличите своя по-добре! Защо винаги трябва да разрушаваме а не да градим нещо? Добре че досега разума винаги е надеелявал в Бг,не без активното съдействие на малцинствата. Денят когато това бъде нарушено ще е най жалкия в цялата история на България.Аз не го искам,искам България да е силан,но не и с такова мислене Максстеп,не и с такова като твоето.

Бъди жив и здрав,нямам лоши мисли,но тъгата изпълва сърцето ми когато видя такива думи и мислене,защото те няма да доведат до нищо доброПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от Morfey_A (преглед на промените)

Морфей,

Палестинците няма да получат подкрепата, която очакват докато не изоставят радикалния ислямизъм. Та той не се приема с добро око дори от ислямския свят с изключение на Иран и Сирия.

Никой в модерния свят не гледа с добро око на радикалния ислямизъм. Едно, че изповядва идеология която няма място в наши дни, а второ че методите му са отвратителни. Да убиваш мирни хора в името на вяра и религия е диващина. Освен това самия радикален ислямизъм няма интерес да има палестинска държава. За него е по-удобно да се пречи на създаването и и да се обвиняват други за проблема.

Колкото за поста ти по отношение на въпроса на Драгозов към теб. Не бъди нагъл. Едно мога със 200% сигурност да ти кажа - за нас, българите турците и мюсюлманите ще си останете винаги окупатори и поробители. Не можете да очаквате друго отношение след това, което сте се мъчили да правите в продължение на 500 години. Както и това, което сега се опитвате да направите в Родопите със спонсорството на радикални ислямистки организации. Та от тук ми е въпроса към теб. Как така казваш, че земята е на дедите ти от 800 години? Нали се сещаш за следващия ми въпрос след отговора ти тук на този.

И още нещо - по твоята логика сега аз и други потомци на българите от Беломорска Тракия би трябвало да съсипем от атентати Турция защото ни е прогонила от родните места. Ще ми върне ли Турция земите и заграбеното от нея? Едва ли.

Благодарая

Мнението ти е без значение за мен,не ме интересуват личните ти настроения,а колкото до въпроса ако Османска турция е имала за цел да унищожи някой етнос нима мислиш че за 500 години е щяло да остане жив българин?? -смешно и невярно твърдение от твоя страна,но те разбирам,гледал си много пъти навярно "Време разделно". Какво се прави в родопите питай отец Саръев,и ще си отговориш сам защо това или онова,всяко действие има противодействие,недей забравя,важи и за хората и обществата.А и там нещата са много сложни още от десетки години,и благодари на някои управници за това положение,и то бг управници.

За Беломорска Тракия можем да поспорим,само за контрапункт ще отбележа ами изселниците принудени да напуснат БГ??Не мислиш ли че май са повече от потомците на Беломорска Тракия.Ами Родопите,а североизточна България,където до освобождението е нямало почти българи в четириъгълника Русе ,Шумен,Варна ,Добрич?? Но и това е друга тема вече.

Спаменето е за твоя сметка,само ме караш да го правя и аз.

Израел ще напада със сухопътни части,трупа сили и средства.Докъде ще стигне ще видим.Засега Хамас и палестинците няма да спират огъня,всичко по този въпрос е само интрига и провокация.Ливанската армия ще брани заедно с Хизбула страната си.Евреите най нагло вече строят някакви военнопленнически лагери за бъдещите си пленници и сегашните които имат.Предполагам ще натикат в тях главно цивилни ливанци и палестинци,практика известна и заета от техния голям брат и приятел САЩ( затвора Гуантанамо)

Диващина викаш,Израел е модерна да,тя убива жени и деца със самолети,танкове и артилерия,тя е цивилизована в убиването.Но палестинците нямат такива оръжия и се самоубиват за да убият някой враг.Май си забравил че евреите са също на принципа око за око,зъб за зъб,това е в религията им.А палестинците какво да си седят безучастни когато ги мачкат ли.Високопарния си хуманизъм го запази за себе си,нагледал съм се на такова лицемерие вече.Дори тука в БГ.Радикализма се появява поради някаква причина,тя не изниква от самосебе си.Трябва да има условия за да възникне,и тези условия съществуват вече от доста десетилетия в Близкия Изток,тези причини са Изрел.А сега и други като САЩ.Несправедливоста им поражда този радикализъм.Защо на балканите го нямаше докато Сърбия не започна своите войни с жестоко избиване на цивилни мюсюлмани босненци и хървати?Защо се появи после.В моменти като такива,когато вече си отчаян,и не виждаш изход,остава само да се отчаяш или да се биеш.Е те избират да се бият,умират но се борят.И няма да се предадат.Запомни го,важи за всички мюсюлмани.Исляма ни учи да се борим с несправедливоста,с подлеците,подтисниците.Дори с оръжие ако се налага.Не искаме повече отколкото ни се полага по право.Искаме да живеем в мир,да ни зачитата,да имаме равнопоставеност,да можем да се развиваме.Но когато това отсъства както в Израел и палестинските и територии остава само борбата.

И на последно пак искам да повторя ако не си разбрал.Те не убиват в името на религията,те убиват в името на защитата,своята,на своите семейства,на своите права,своята идея за държавата Палестина,която Израел всячески се стреми да не съществува.Това е,нито по малко,нито повече. Фанатизма не е откритие на исляма,той е откритие на християнството и юдаизма.Провери ако не вярваш.Исляма е една от най миролюбивите религии.Но когато я настъпят се защитава.

П.С А за последно само да изкоментирам,вижда се че някои атавистични и останали в миналото комплекси на някои все още живеят.Аз нямам проблеми че съм в Бг и че съм Български гражданин,но други виждат в мен проблем.Това мислене ще доведе до истинския проблем,не това че аз съм тука.Колкото повече хора го осъзнаят толкова по-добре ще е за България.Мисли от рода на реваншизъм и тем подобни исторически асоциации особено на балканите не е препоръчително.Вместо да се мисли как да се унищожи или премахне някакъв етнос защо не се замислите как да увеличите своя по-добре! Защо винаги трябва да разрушаваме а не да градим нещо? Добре че досега разума винаги е надеелявал в Бг,не без активното съдействие на малцинствата. Денят когато това бъде нарушено ще е най жалкия в цялата история на България.Аз не го искам,искам България да е силан,но не и с такова мислене Максстеп,не и с такова като твоето.

Бъди жив и здрав,нямам лоши мисли,но тъгата изпълва сърцето ми когато видя такива думи и мислене,защото те няма да доведат до нищо доброПубликувано изображениеПубликувано изображение

Морфей, за пореден път показваш невероятно пристрастие.Значи ние, Българите можем да бъдем поробвани, от нашите деца да се пави най-фанатичната за времето си воска, не признаваща никакъв морал, и изклала толкова народ, че майка плаче.Но не това е най-миролюбивият начин за живеене, и най миролюбиавата религия.Кое и е миролюбивото?Това ,че през всички тези години Турската империя е газила наред, и е искала да завладее Света?

По твоята логика би трябвало да има отпор от поробените, нали? Е припони си историята и ми кажи, колко хуманна е била тя (Турската империя) след всяко едно възстание? Или не е имало маказателни акций където, са били избивани главно жени и деца?

Та сега , когато Израел се заселва(и то с указ на ОН) изведнъж става окупато а илямскитят фундаментализъм, начин за оцеляване? :hush: Недей да теглиш локуми, има си начини един спор да бъде разрешен мирно.Ползването на оръжие, никога не е водило до добро.И пак, ако се върна към по-горе написаното, означава , че според Израел всеки един самоубийствен атентат, трябва да се тълкува, като опит за възстание, а както по-горе споменах, в Българи , когато е била под турко робство това е било наказвано със зверски кланета. Недей така.

Как да ням мято за сравнение?, Та ти сам сравняваш как е било преди и как е сега? За каква борба става дума?Ето , виж това netinfo.bg.

Всички бунтове, са завършвали с кланета, не ми обяснявай , че съм в грешка понеже не е вярно.

Каквото повикало,това и отговорило е моя отговор на тази статия.То е ясно,аз не съм го отричал.Щом Израел има такава подкрепа,защо Хизбула да няма??Мислиш че е несправедливо ли?И Израел сам си е виновен,както казвам и ще казвам и доказвам винаги.Мислят си че са велики със САЩ зад гърба си.ще дойде време и няма да са толкова велики.Това време може да е дошло,а може и да не е дошло още. За кланетата ами сам виж и виж дали са били оправдани или не.Практиката тогава е била такава в цяла свят,други времена,други нрави. Бунтовниците са били избивани,жените оставяни и взимани за прислужнички и робини в именията.Дори те самите са се самоубивали.Пример:църквата в Перущица,сами се самоубиват ,тоест биват избивани дори от своите,за да не попаднат в ръцете на башибозуците.Нещо да кажеш още??

• Автор

Престанете да спамите темата бре господа.Ако нямате какво да кажете не го правете.Доста се отклонихте от темата.

Каквото повикало,това и отговорило е моя отговор на тази статия.То е ясно,аз не съм го отричал.Щом Израел има такава подкрепа,защо Хизбула да няма??Мислиш че е несправедливо ли?И Израел сам си е виновен,както казвам и ще казвам и доказвам винаги.Мислят си че са велики със САЩ зад гърба си.ще дойде време и няма да са толкова велики.Това време може да е дошло,а може и да не е дошло още.

За кланетата ами сам виж и виж дали са били оправдани или не.Практиката тогава е била такава в цяла свят,други времена,други нрави. Бунтовниците са били избивани,жените оставяни и взимани за прислужнички и робини в именията.Дори те самите са се самоубивали.Пример:църквата в Перущица,сами се самоубиват ,тоест биват избивани дори от своите,за да не попаднат в ръцете на башибозуците.Нещо да кажеш още??

А , защо мислиш че сега нещо се е променило? Дейдтва се на същит принцип, така че няма от какво да се оплакваш.Израел възприема , атентатите , като бунтове, съответно ги потушава, както всички империй са правили едно време.

...........сегашна Турция....Е страна в която /в новата и история/ светското и новото е налагано от военните с ПРЕВРАТИ/ако някой не е разбрал със СИЛА/.Същото така до скоро,най-верния съюзник на САЩ в региона,със съответните бонуси за това,същата САЩ,която подкрепя и Израел.Да не говорим за кюрдите,който са 10 пъти повече от палестинците. Смятам,че всички коментари са излишни,след като една от най-консервативните прослойки на едно общество е носителя на светското. П.П.Осилено се говори,че май пак ще има........

Съгласен че Израел го прави,тогава няма право да се оплаква че ги взривяват,и нямат право да ги наричат терористи :hush: Е дойдохме си на думата най-накрая,хахаха.Признахте че съм прав нали :P Мерси Шак;) Драгозов,спама почна от Максстеп,да беше го редактирал за да няма спам! Извинявай,но защо винаги се налага да докладвам за да се трие спам,нали си тука и виждаш???

Съгласен че Израел го прави,тогава няма право да се оплаква че ги взривяват,и нямат право да ги наричат терористи :hush: Е дойдохме си на думата най-накрая,хахаха.Признахте че съм прав нали :P

Мерси Шак;)

Драгозов,спама почна от Максстеп,да беше го редактирал за да няма спам! Извинявай,но защо винаги се налага да докладвам за да се трие спам,нали си тука и виждаш???

Не, думата ни е за друго, когато те нападнат, отговаряш, котао нямаш повод стоиш и мируваш. В даденият случай, Израел пръв беше нападнат, и отговори. От там нататък , всек един бунт се наказва по старите закони. Има си и поговорка за това - "Да би мирно седяло, не би чудо видяло" Публикувано изображение

Редактирано от Shak (преглед на промените)

Само че тази поговорка важи за израел :P в по-голяма сила,отколкото за палестинците.Нали знаеш,кого бият в едно семейство и държат отговорен за пакостите на детето,ами или по-големия батко,който е трябвало да го научи на поведение,като види и намери начин то да кротува,или родителите които не са го възпитали или осигурили пълноценно за да стне послушно ;)

Все едно наркоманията да я унищожаваме защото тя сама е виновна за себе си,повечето са посегнали към тях поради проблеми-лични,семейни,породени от обществото.Е прав ли съм,или не Шак ;)

Ами не си прав, каво търсят Сирия и Иран в конфликта, ето че по големият брат(Иран) не е научил детето , как да се държи, за да може после да го ползва свои си цели :hush:
  • Автор

Съгласен че Израел го прави,тогава няма право да се оплаква че ги взривяват,и нямат право да ги наричат терористи :hush: Е дойдохме си на думата най-накрая,хахаха.Признахте че съм прав нали :P

Мерси Шак;)

Драгозов,спама почна от Максстеп,да беше го редактирал за да няма спам! Извинявай,но защо винаги се налага да докладвам за да се трие спам,нали си тука и виждаш???

Да,налага се да докладваш защото не спя в темата.Разчистих.....пак.

Последни новини,Израел е съгласен на поставяне на умиротворителни сили на границата с Ливан :P

--> http://www.mignews.com/news/politic/world/...1825_43157.html

Това не би трябвало да бъде нещо ново за добре осведомен като тебе. Исканията на Израел от ден номер 1 на тази война са:

1. Връщане на ОТВЛЕЧЕНИТЕ израелски воиници (интересно защо Хизбалла ги водят за отвлечени, а не за военно пленници)

2. Спиране на Катюшите.

3. Прослувутата Ливанска армия да си застане на мястото, т.е. на границата и да си пазят страната от когото си искат. Щото тук никои не им я иска.

Максстеп,ти си наглия като се опитваш да ме провокираш с врели некипели,престани,просиш си минуса!!!!!

И престани да плашиш хората с "минуси" - има по-нормални начини за водене на спор, колкото и безсмислен да е той :hush:

Редактирано от bigalex (преглед на промените)

Максстеп,нямам ни най малко проблеми с никоя религия,най добрите ми приятели са българи,аз не съм българомохамеданин,това беше прикритата ти обида ,ясно като бял ден.

ГолемиАлекс,когато някой обижда на подобна основа ще бъде наказан винаги от мен.За пример,да съм си позволил да нарека някого гяурин или евреите чифути или тем подбни.Ако ще говорим за наглост то някои хора си мислят че тука могат да се гаврят както си искат,понеже мнозинството имат подобно на тяхното мнение.Аз казвам НЕ,Няма да стане това докато съм в този форум,особено с исляма и турците в БГ!!!!

Казах вече и няма да се повтарям.Само ме карате да спамя и аз!! :)

Благодаря Драгозов!

Сирия ще се присъедини към войната ако Израел наближи или наруши границите и: --> http://www.mignews.com/news/politic/world/...5910_40878.html

Максстеп,нямам ни най малко проблеми с никоя религия,най добрите ми приятели са българи,аз не съм българомохамеданин,това беше прикритата ти обида ,ясно като бял ден.

ГолемиАлекс,когато някой обижда на подобна основа ще бъде наказан винаги от мен.За пример,да съм си позволил да нарека някого гяурин или евреите чифути или тем подбни.Ако ще говорим за наглост то някои хора си мислят че тука могат да се гаврят както си искат,понеже мнозинството имат подобно на тяхното мнение.Аз казвам НЕ,Няма да стане това докато съм в този форум,особено с исляма и турците в БГ!!!!

Казах вече и няма да се повтарям.Само ме карате да спамя и аз!! :)

Благодаря Драгозов!

Сирия ще се присъедини към войната ако Израел наближи или наруши границите и: --> http://www.mignews.com/news/politic/world/...5910_40878.html

Е , аз отново задавам въпроса, какво прави тя там? С каква цел?Израел нещо да й е направил?

Така че това говори за един лошо скроен заговор срещу Израел

Шак,вече няма смисъл от темата,то се видя докъде я докарахме.Но все пак ще отговоря. Сирия ,тя ще се защитава,това е нейно право.Това е и тяхното изявление.По скоро мен ме учуди защо Израел толкова бързо се съгласиха да бъдат разположени мироопазвщи войски на границата с Ливан.Уж готвеха настъпление сухопътно,бяха с твърда риторика,а изведнъж клякат??? Какво стана??да не би САЩ да са им казали че ще спрат да ги подкрепят??Или пък международната общност най после усля да ги убеди ?? Много чудно наистина,много чудно.Може и да е просто за измиване на очите този ход,за замаскиране на други планове! Ще видим занапред,ще следя с още по-голям интерес ъсбитията там. Със здраве Шак :)

Шак,вече няма смисъл от темата,то се видя докъде я докарахме.Но все пак ще отговоря.

Сирия ,тя ще се защитава,това е нейно право.Това е и тяхното изявление.По скоро мен ме учуди защо Израел толкова бързо се съгласиха да бъдат разположени мироопазвщи войски на границата с Ливан.Уж готвеха настъпление сухопътно,бяха с твърда риторика,а изведнъж клякат??? Какво стана??да не би САЩ да са им казали че ще спрат да ги подкрепят??Или пък международната общност най после усля да ги убеди ?? Много чудно наистина,много чудно.Може и да е просто за измиване на очите този ход,за замаскиране на други планове!

Ще видим занапред,ще следя с още по-голям интерес ъсбитията там.

Със здраве Шак :)

Не знам,може би заради това :news.bg

Иначе и аз съм изненадан, но причини могат да се намерят, трябва само фантазия Публикувано изображение

Предлагам темата да бъде закрита, понеже стигнахме до грубости в отношенията :)

Аз казвам НЕ,Няма да стане това докато съм в този форум,особено с исляма и турците в БГ!!!!

Казах вече и няма да се повтарям.

Нямаш проблеми, само имай пред вид, че това не е ислямски или турски форум.

Но всички тези теми потвържадават това, което е истината - докато има религии на този свят ще има проблеми.

Съгласен.Драгозов,и аз моля темата да бъде закрита.Ако има нови събития,ще направим нова тема. Със здраве!

Съгласен.Драгозов,и аз моля темата да бъде закрита.Ако има нови събития,ще направим нова тема.

Със здраве!

Поздравления, отново съгласие - Мир. "Give Peace a chance" - John Lennon

• Автор

Благодаря ви за разбирането,темата ней-ласно ще бъде затворена ама мисля че това в последните дни са най-актуални събития и ще е само минус ако е затворена.Просто ви моля,не спамете и не се обиждайте.Получавам по 20 оплаквания на ден от тая тема,кой на кого бил казал че ще иде в газовата камера и кой бил ислямски терорист.Давайте го по-спокойно и разумно за да докажете че сте по-умни от опонента си.факт е че има невинни жертви и от двете страни и че двете страни са прави всеки за себе си.Всеки си има негова истина за нещата.

Наистина-следя темата от самото и начало,но не се обаждам много-много.... Публикувано изображение

Ето и една новина от там:

Агенция “Фокус”

Един милион души достига броят на бежанците в Ливан, съобщава Би Би Си. Заплашени от огъня на израелските ВВС и артилерия, ливанските граждани бягат от южните и източните райони на Ливан и се отправят към северната част на страната.

Би Би Си цитира и текста на листовките, разпръсквани от израелските самолети над южните райони на Ливан. Листовките съдържат призив към населението незабавно да напусне зоната южно от река Литани. “В случай, че останете в района, ще бъдете третирани като терористи от “Хизбулла”, гласят листовките.

Е,какво ще кажете за тези листовки-почтенно ли е или просто популизъм?

Благодаря ви за разбирането,темата ней-ласно ще бъде затворена ама мисля че това в последните дни са най-актуални събития и ще е само минус ако е затворена.Просто ви моля,не спамете и не се обиждайте.Получавам по 20 оплаквания на ден от тая тема,кой на кого бил казал че ще иде в газовата камера и кой бил ислямски терорист.Давайте го по-спокойно и разумно за да докажете че сте по-умни от опонента си.факт е че има невинни жертви и от двете страни и че двете страни са прави всеки за себе си.Всеки си има негова истина за нещата.

На място казано, но когато стигнем до червената точка (на прегряване) а никой не отстъпва, се започва, този това, онзи онова...Единственото ,което може да се направи в такъв момвнт е, да излезнеш малко на чист въздух да подишаш дълбоко и после да се върнеш, хем нещата ще са се поуталожили.Това е моят съвет към останалите.Вече го практикувам. Публикувано изображение Върши работа.

Едит: Trichocephalus , това е вече друга тема (поне според мен)

За мен си е чист популизъм Trichocephalus. Горките бежанци,сега домовете им са разрушени,пътищата също.И кой ще плаща за това? Пак ЕС ще трябва да отпусне пари,Израел едва ли ще си признае и ще плати щетите. Но все още не е сигурно,едва когато се настанят миротворци,тогава ще можем да си отдъхнем спокойни че се е свършило.

А ето един линк с изявление на Олмерт в последния час. --> http://www.mignews.com/news/disasters/worl...0559_57498.html

Драгозов,наистина темата е много актуална и наболяла,ще трябва много да се въздържаме от нападки.Но чистия въздух и гледката навън успокояват много добре :)

П.С Хизбула се съгласява на преговори --> http://www.mignews.com/news/politic/world/...3334_72728.html

За мен си е чист популизъм Trichocephalus. Горките бежанци,сега домовете им са разрушени,пътищата също.И кой ще плаща за това? Пак ЕС ще трябва да отпусне пари,Израел едва ли ще си признае и ще плати щетите. Но все още не е сигурно,едва когато се настанят миротворци,тогава ще можем да си отдъхнем спокойни че се е свършило.

А ето един линк с изявление на Олмерт в последния час. --> http://www.mignews.com/news/disasters/worl...0559_57498.html

Драгозов,наистина темата е много актуална и наболяла,ще трябва много да се въздържаме от нападки.Но чистия въздух и гледката навън успокояват много добре :)

Не го намирам за популизъм, човека си казва, воюваме, срещу "Хизбула" не с/у Ливан, след конфликта се предполага , че ако Ливан не подкрепя Хизбула ще се възобнови унищоженото, от опецийте свързани с Хизбула. Защо да е популизъм?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.