Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Израел, ционизма и конфликтите в Близкия Изток

Одобрявате ли поведението на Израел 183 гласували потребители

1. 1. Одобрявате ли поведението на Израел?

• по-скоро ДА
      31%
      57
    • по-скоро НЕ
      63%
      113
    • да правят какво си искат
      5%
      9
  2. 2. Одобрявате ли поведението на арабските държави?

• по-скоро ДА
      30%
      54
    • по-скоро НЕ
      65%
      117
    • да правят какво си искат
      4%
      8
  3. 3. Смятате ли, че конфликтът е на религиозна основа?

• да
      56%
      102
    • не
      43%
      77

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Чух новината днес по обяд по ТВ, но ми направи впечатление категоричното становище и на двете страни, че до 8 часа утре сутринта (понеделник) има предостатъчно време за нови и нови удари и контраудари. И на мен не ми се вярва, че ей така ще приемат и ще се подчинят на постигнатото чрез ООН примирие, т.е. поредно примирие.

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 250,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо патетично не съм казал, Джийнчо.Ти Палестина не си я виждал и през крив макарон, което не ти пречи да си пишеш каквото си изсмучеш от пръстите.Ако беше така както твърдиш, евреите изобщо нямаше д

• Мисля че си в дълбока грешка за мотивите за преселването в Израел, религиозните са значително по-малко от икономическите.За 40 години там направиха от пустинята градина, а инструментите и рецептите за

• Не, това никога няма да стане. Вало го е казал много ясно, няма смисъл да му изопачаваш думите.

Публикувани изображения

Здравеите, много хора ще ме опрекнат в каво ли не но както и да е. Истината за Ливан ами не я ли заете? Това е една страна която подкрепя тероризма и след това се оплаква колко жестоки били другите към нея. Лично аз подкрепям напълно деиствията на Изрел, трябва да се вземат всички мерки за изкореняването на тероизма. Ако Ливан искаше да не бъде нападната защо не взе мерки и не сложи в ред вътрешните си работи и сама не изгони терористите изглежда не иска. А до колкото разбирам там си имат дори партия която изцяло поркрепя тероризма. Според мен трябва да спрат всички хуманитарни помоще за Ливан да бъде наложено пълно енбарго на тази страна да влезнат Изрелски и американски войски и да прочистят страната от терористите и едва тогава да се помага с помощи и кавото и да е друго. Просто една държава която трябва да бъде наказана за това, че подкрепя терористи.

Като гледам хода на военните действия,Израел ина вече доста загуби,толкова колкото в никоя досегашна война с арабските страни.

Жалко, че точно ти се излагаш по такъв начин. Прегледай пак цифрите за всяка една от войните

http://www.newsru.co.il/israel/13aug2006/shem.html

http://www.mfa.gov.il/MFA/Terrorism-+Obsta...ly-Aug+2006.htm

Онзи ден бяха унищожени 21 техни танка при засада в едно дефиле.

Не знам каква дрога взимаш ама и аз искам от нея :lol6::):laughing5:

По мои сметки всеки ден Израел губи по около 50 единици от личния си състав.

:baby: Не се излагай. Това е максимума засега.

Редактирано от bigalex (преглед на промените)

Май това споразумение е за замазване на очите.... :) Няма така лесно да приключи тази война с едно щракане на пръсти.... :baby:

5000 франсета сини каски ще бъдат разположени в южен Ливан, за да съблюдават примирието.Ще видим колко им стиска.Иначе "Меркава" (Колесница) смятан за най-защитения танк в света (разбирай с ултра електроника) се оказал самоходна консерва пред новите руски противотанкови установки, които не знайно как Хизбула ги има на въоръжение.

С една дума Във клуба

bigalex,не искам да те разочаровам,но твоите линкове са израелски официални сайтове ;) Ако им вярваш на 100 % само мога да те съжаля. За танковете трябваше да ти постна линка към онзиденшната сводка в мигнюс.ру. Не че тя е напълно достоверна,но като цяло цитира всякакви източници,не само израелски. А ако си следил сайта добре,обикновенно се оказва че в него се изнася информация ,която чак след това се признава от официален Израел,а понякога не се признава напълно. Нормално е в една война да има цензура,но ти едва ли го знаеш.

Та вземай каквато искаш дрога,но всекидневно Израел има загуби,и това са не само убити,но и ранени,които все пак излизат извън строя и бойното поле ;)

А за техниката, дори скриват пораженията,все пак не искат да изглеждат слаби нали са едни от най-великите армии в света ;)

Както отбеляза и Profruit, прословутите танкове Меркава,се оказаха тенекиени кутии ;) Просто руските противотанкови системи на Хизбула ги разбиват все едно са консерви с боб или каквото там предпочиташ да ядеш :whist:

Със здраве,чети всякакви сайтове ,не само израелски. Лично аз предпочитам руските,а и на Франспрес сайта,защото се оказа че са най-достоверни откъм информация !! Публикувано изображение

Редактирано от Morfey_A (преглед на промените)

....Иначе "Меркава" (Колесница) смятан за най-защитения танк в света (разбирай с ултра електроника) се оказал самоходна консерва пред новите руски противотанкови установки, които не знайно как Хизбула ги има на въоръжение.

Противотанковите управляеми ракети използвани от Хизбула са руски - Малютка, Фагот, американски Tow (доставени от Иран), копие на американските произвеждани от Иран, израелски ( изоставени при отстъплението на израелската армия от Южен Ливан) и дори сръбски аналог на руските Малютка. Всички тези системи са разработени през 60-те и 70-те години. Използват се и гранатомети РПГ 7. Твърди се също че са използвани относително съвременните гранатомети РПГ 29 "Вампир".

ракети Tow:

Публикувано изображение

Засега има няколко танка напълно унищожени, до 10 броя. Останалите поразени машини подлежат на ремонт. Когато танка е взривен със самоделен фугас с мощност по-голяма от ~50 кг или когато е изгорял възстановяването му е безсмислено.

Като стана въпрос за оръжия, какви са тези ракети "Катюша" с които стрелят ливанците? За мен "Катюша" е установката БМ13/БМ13Н от втората световна война. Ако има нещо различно, моля някой да даде линкче към (по възможност руски) сайт да прочета подробности.

"Катюша" е популярното наименование на всички неуправляеми ракети с ракетен двигател с твърдо гориво с радиус на действие до ~100 км.

Рускоезичен израелски сайт където се коментира ракетното въоръжение на Хизбула.

А тук заловеното оръжие на Хизбула.

Имената на загиналите израелци, 116 военни и 43 цивилни, във войната.

Редактирано от m75 (преглед на промените)

Израел ще продължи блокадата на Ливан

Наложеното от Съвета за сигурност на ООН прекратяване на огъня между Израел и Хизбула влезе в сила тази сутрин в 8 часа, предадоха световните агенции. Пет седмици боеве, бомбардировки и ракетен обстрел отнеха живота на над 900 души, разрушиха голяма част от инфраструктурата на Ливан и принуждаваха стотици хиляди жители на Северен Израел да се крият в бомбоубежища, посочва АП. Според Ройтерс вследствие на насилието между Израел и ливанската групировка Хизбула са загинали 1100 души в Ливан и 154 в Израел. Прекратяването на огъня е първата стъпка в мирния процес,който предвижда и разполагане на 15-хиляден контингент на ООН на ливанска територия. Израелски самолети атакуваха ливанско село и палестински бежански лагер в Източен Ливан и убиха и раниха десетки хора, предаде Асошиейтед прес, позовавайки се на ливанските сили за сигурност. Нападенията по Източен Ливан бяха извършени 35 минути преди да влезе в сила прекратяването на огъня между Израел и Хизбула. Въоръжените сили на Израел ще продължат въздушната и морската блокада на Ливан, въпреки че влезе в сила прекратяване на огъня с ливанската групировка Хизбула,заяви израелски военен източник, цитиран от Ройтерс. По думите му режимът на блокадата по въздух и море ще продължи, докато не бъде създаден механизъм, който да спре трафика на оръжия за партизаните от Хизбула.

Поздравявам Изрел, че ще продалжи окопацията на тази. Страна това се полага на страните които подкрепят радикалния ислям и тероризма Публикувано изображение:angry22::idea::rolleyes:

Поздравявам Изрел, че ще продалжи окопацията на тази. Страна това се полага на страните които подкрепят радикалния ислям и тероризма Публикувано изображение:eek::idea::rolleyes:

Мдам, вари печи,някои си остават много наперени.Надявам се някой ден да не се налага аз да те питам как се чустваш сега,кефи ли те да те бомбардират тебе.Или пък те тормозят както Израел тормози Ливан.

А Хизбула ако за тебе са терористи,за голяма част от света са партизани и дори освободители на Ливан през 2000 година. А ти запази радикалния си патос за себе си,тука не му е мястото,само дразниш по този начин.

bigalex,не искам да те разочаровам,но твоите линкове са израелски официални сайтове :clap: Ако им вярваш на 100 % само мога да те съжаля. За танковете трябваше да ти постна линка към онзиденшната сводка в мигнюс.ру. Не че тя е напълно достоверна,но като цяло цитира всякакви източници,не само израелски. А ако си следил сайта добре,обикновенно се оказва че в него се изнася информация ,която чак след това се признава от официален Израел,а понякога не се признава напълно.

Следя доста сайтове, но на никой от тях няма информацията за която говориш. Ще се радвам да постнеш линка.

MIGnews са толкова руски, колкото и български (Media International Group MIGnews.com / ru / co.il). За всеки случаи поствам линковете за последните 4 дни - пак ги прегледах, но няма такава новина.

10/08/2006

11/08/2006

12/08/2006

13/08/2006

Както повечето излизащи на руски Израелски интернет вестници те побликуват бързо, почти веднага, но понякога и неверна информация (за което после публикуват опровержения). Не бих разчитал на тях, както не разчитам на израелските (които предават на живо) или на световните - особено след случая с Ройтерс. Най-вече разчитам на информацията от първа ръка - приятели и колеги, които СА ТАМ, на бойната линя (дано се върнат живи и здрави).

Нормално е в една война да има цензура,но ти едва ли го знаеш.

Пак се изхвърляш излишно. Тук я има и без война (къде я няма), та какво да ти разправям за през.... Но ти нали ги разбираш повече тези неща....

Та вземай каквато искаш дрога,но всекидневно Израел има загуби,и това са не само убити,но и ранени,които все пак излизат извън строя и бойното поле :yanim:

А за техниката, дори скриват пораженията,все пак не искат да изглеждат слаби нали са едни от най-великите армии в света ;)

Никой не отрича загубите. Или поне не от израелска страна.....

Както отбеляза и Profruit, прословутите танкове Меркава,се оказаха тенекиени кутии ;) Просто руските противотанкови системи на Хизбула ги разбиват все едно са консерви с боб или каквото там предпочиташ да ядеш :)

Противотанковите системи затова са ПРОТИВО-ТАНКОВИ. Ако имаха ПВО сигурно щяха да свалят и самолети.

Със здраве,чети всякакви сайтове ,не само израелски. Лично аз предпочитам руските,а и на Франспрес сайта,защото се оказа че са най-достоверни откъм информация !! Публикувано изображение

Марк Твен: "Ако Вие не сте чели вестника, Вие сте неинформирани; ако Вие сте чели вестника, Вие сте подведени." Публикувано изображение

До тук със ОФФ-ТОПИКА.

Не смятам че примирието ще трае дълго - няма ги необходимите ръководители. Садат, Харири и Рабин ги убиха.

Сеньора е без гръбнак, Олмерт е въздух под налягане, Мубарак няма май да го бъде дълго (а и не се знае кой ще дойде след него), Асад се опитва хем да се хареса на Щатите, хем да не ядосва Иран.....

Дано не съм прав....

http://www.mignews.com/news/disasters/worl...0315_72315.html

http://mignews.com/news/disasters/world/10...2819_62943.html

Намерих това,все още търся за онези 20-ина танка.

http://www.mignews.com/news/disasters/worl...0315_72315.html

http://mignews.com/news/disasters/world/10...2819_62943.html

Намерих това,все още търся за онези 20-ина танка.

bigalex,не искам да те разочаровам,но твоите линкове са израелски официални сайтове :clap: Ако им вярваш на 100 % само мога да те съжаля.

Morfey_A,не искам да те разочаровам,но твоите линкове се позовават на Ал-Манар и Ройтерс

:down: Ако им вярваш на 100 %......

А за твое сведение нищо че са на Ал Манар,са доста в доста по голяма степен надеждни както показва практиката.Недей забравя и Ал Джазира едно време я оплюваха но тя бе най точната за войната в Ирак :clap:

А за твое сведение нищо че са на Ал Манар,са доста в доста по голяма степен надеждни както показва практиката.Недей забравя и Ал Джазира едно време я оплюваха но тя бе най точната за войната в Ирак ;)

Морфей, незнам защо приемаш всяко мнение различно от твоето като лична нападка срещу теб. Аз лично нямах и нямам такова намерение. :no-no:

Ако съм те засегнал - извинявай. :)

Не си ме засегнал спокойно ,хахах Публикувано изображение:no-no: Но хайде да спрем със спама ,че ни чака дърпане на ушите после хихих ;)

Вече само по същество и по темата. Значи днес по турската телевизия даваха че първия контингент турски войници-миротворци са вече готови за път,така че се надявам да почнат скоро да се изтегли армията на Израел,и ливанците да започнат да поправят разрушенията.Само едно не разбрах,след всичките тези безмислени бомбандировки от страна на една силна военна машина като израелската армия,кой ще плаща щетите на Ливан а?? Все пак заради 2-ма войника,заслужаваше ли си да умрат стотици и хиляди ,да има щети за милиарди,да има и загуби във техника,да има бежанци които са над милион сигурно??

Мисля че ще е справедливо съвета за сигурност към ООН да наложи изплащане на репарации на ощетените цивилни ливанци, а и на държавата понеже тя пострада от това в доста голяма степен.Понеже ливанските загуби са по-големи,а и агресора беше Израел,мисля че това ще е справедливо решение на проблема.

:)

Радвам се ако е така. Ситуцията е доста сериозна според мен. И не само за Близкия Изток. Точно гледам по ТВ-то речите на местните политици - то е дрънкане на оръжие и големи приказки.... Сигурно по същия начин ще говорят и от другата страна.... Тази война от втория ден влезна в стадии "Кой го вади по-голям" и това е.... Както винаги - бедните ще го духат.

Редактирано от bigalex (преглед на промените)

Според това интервю, ливанците са поразили 125 израелски танка. На колко от поразените танкове бронята е пробита и колко от тях не може да се възстановят не се знае.

А това е един от поразените танкове до Марджаюн. Селището е населено с християни и се контролира от Ливанската комунистическа партия, България им беше спонсор едно време...

Публикувано изображение

Редактирано от m75 (преглед на промените)

Не си ме засегнал спокойно ,хахах Публикувано изображение:no-no: Но хайде да спрем със спама ,че ни чака дърпане на ушите после хихих ;)

Вече само по същество и по темата. Значи днес по турската телевизия даваха че първия контингент турски войници-миротворци са вече готови за път,така че се надявам да почнат скоро да се изтегли армията на Израел,и ливанците да започнат да поправят разрушенията.Само едно не разбрах,след всичките тези безмислени бомбандировки от страна на една силна военна машина като израелската армия,кой ще плаща щетите на Ливан а?? Все пак заради 2-ма войника,заслужаваше ли си да умрат стотици и хиляди ,да има щети за милиарди,да има и загуби във техника,да има бежанци които са над милион сигурно??

Мисля че ще е справедливо съвета за сигурност към ООН да наложи изплащане на репарации на ощетените цивилни ливанци, а и на държавата понеже тя пострада от това в доста голяма степен.Понеже ливанските загуби са по-големи,а и агресора беше Израел,мисля че това ще е справедливо решение на проблема.

:)

Въпроса не е за двата войника - тях така и не ги върнаха.

Относно щетите на Ливан - щеше да е по-умно от тяхна страна да мислят преди, а не след. Нека не забравяме как всичко започна - обстрел с Катюши за отвличане на вниманието, нарушаване на териториалните граници на суверенна държава, отвличане и ликвидиране на войници. Тъй като Ливанското правителство не се разграничи от Хизбалла и не направи нищо за да ги узапти (те май и не могат) въпроса за обещетенията трябва да е към тях (Хизбалла).

От тук поне ще завездат дела срещу Ливанското правителство за нанесени материални и морални щети.

Въпроса не е за двата войника - тях така и не ги върнаха.

Относно щетите на Ливан - щеше да е по-умно от тяхна страна да мислят преди, а не след. Нека не забравяме как всичко започна - обстрел с Катюши за отвличане на вниманието, нарушаване на териториалните граници на суверенна държава, отвличане и ликвидиране на войници. Тъй като Ливанското правителство не се разграничи от Хизбалла и не направи нищо за да ги узапти (те май и не могат) въпроса за обещетенията трябва да е към тях (Хизбалла).

От тук поне ще завездат дела срещу Ливанското правителство за нанесени материални и морални щети.

Виж,нека не спориме,но всичко започна с настъпление на Израелската армия на територията на суверенна държава-Ливан.След това последиците започнаха както си е нормално за всяка уважаваща себе си държава,със самозащита. Отвлякоха войници-да,но Израел започна първа войната.И недей прехвърля отговорноста,все пак Хизбула е част от Ливан,политически,социално и дори като въоръжени сили.Това че не си свикнал в една държава да има 2 армии официални,не значи че това не е възможно,както се вижда в Ливан е възможно :wors: И вина за това носи също Израел,с тяхната икупация цели 20 години на част от Ливан. Така че каквото и да говорим,Хизбу;ла са причинноследствена връзка на тази окупация.както талибаните бяха рожба на самите САЩ ;)

И само последно да добавя нещо,нали знаеш за приказката: " Който сее бури,ще жъне урагани" ?? Е това е поуката и би трябвало Израел да го осъзнае най накрая ако иска да оцелее като държава изобщо.А да не говоря за техните най големи приятели и хранители САЩ.

Знам че ти си за евреите като държава и нация,но те са виновните за всичко почти в този регион.

"Катюша" е популярното наименование на всички неуправляеми ракети с ракетен двигател с твърдо гориво с радиус на действие до ~100 км.

То ест това е поредната глупост на журналистите, които лъжат хората, като се почне с тези в Израел и се свърши с нас.

Ксения е известна арабистка и нейните прогнози се сбъдват.Ясер Арафат е забравен и новия герой за Газа е Насралла.Ясер Арафат не можа да стане светец, защото парите са си пари.Неговата вдовица сега разпуска яко с авоари от 4 милиарда долара в западноевропейска демократична държава Франция.Брях, защо не избра Афганистан или Иран.Нито една война на арабите срещу Израел не е траела повече от 6 дни и е завършвала с тяхно поражение.Насралла удържа месец.Той е непоколебим фанатик и е готов да стане светец, но не бърза да умира.Наградата за информация за местонахождението му ще направи някой милионер от своите и за него това е ясно.Той не се поколеба да изстреля срещу Тел Авив-Яфо балистична ракета, но израелското ПВО я прихвана и тя бе унищожена във въздуха над Хайфа.Преди дни израелското конраразузнаване надуши подобна ракета и подложи на тежки бомбардировки град на север от Бейрут.Супер тежки рарушителни бомби бяха пуснати.Някои три тонни.По тази логика Ксения е на мнение, че Насралла няма да се откаже от идеята си да стане светец.След две седмици ще бъдат настанени сини каски и освен от Франция ще има смес от Норвегия, Дания, Украйна , Филипините.Те ще заместат израелската армия на ливанска територия.Защо се проточи месец.Причината е в самия Израел.За "булдозера" днес съобщиха, че от комата е получил възпаление на белите дробове и умира.Ако той бе жив, тази война щеше да трае не шест, а 5 дни.Слабото място на Израел и Ливан е водата.Загради им водата и бялото знаме е вдигнато на мига.Без вода в тази жега всичко е мъртво до дни.В предишната война Израел загради стратегическа река и Ливан се надупи.За първа година министър-председателя на Израел и министъра на отбраната са цивилни.Те нищо не разбират от война.Главнокомандващ армията е авиатор.Грешка.Война се печели от пехотинец или танкист, останалите родове войски са помощни.Въоръжението на Израел включва 30 хеликоптера "Апачи".Два се сблъскаха при излитане, един дефектира.С 27 машини Израел водеше война срещу Хизбулла.Вчера бе подбит транспортен вертолет и то с противотанков гранатомет.Катюшите, с който бе обстрелван Израел са реактивни снаряди и често те бяха монтирани на импровизрани установки на мотоциклет или на магаре от една до две глави.Така те бяха мобилни. Целта бе да се разчистат тези боевици обстрелващи Израел.Срещу израелската армия не се вдигна нито един самолет или хеликоптер.Рубеж от редовна армия нямаше.Един вид арабска-иранска партизанщина, цената на която е, че Ливан се нареди гордо до Афганистан и Ирак.Години и милиярди долари ще е цената да се възстанови инфраструктурата на Ливан крепяла се на туризъм и продажба на наркотици. Каквото и да си говорим война не е имало, но това не значи, че няма да я има.Насралла е жив и той се закани да унищожи Израел на 22 август.Днес две минути преди да настъпи примирието в 5 часа по Гринуич, Насралла заповяда да се изстрелят катюши по Израел.Причина, която кара Израел да не вярва на терорист и да не вдига блокадата.

Profruit поучително,но все пак я кажи времето за кого работи?? какво бъдеще виждаш ти за Израел например,за палестинците. За оостаналите арабски страни е ясно.Те само могат да спечелят от още време за технологичен напредък,и оръжеен. Какво казва Ксения по този въпрос? Като каза за 30 Апачи,колко Меркава бяха до войната и колко останаха сега. И какво е настроението сред гражданите на израел след войната? Аз виждам как ливанците се радват,как целия арабски свят се радва на това което стана.Вярно Ливан е разрушен.Но и преди е бил разрушаван и се е въздигал. А какво е настроението сред израелската армия,имаш ли представа? А Израел е сам,заобиколен от минимум 4-5 държави които са и врагове по стечение на историческите обстоятелства.Кой има по-голяма полза според теб и израелтяните ? И за пояснение за да няма обидени питам наистина от любопитство,имам свои предположения,четох някои неща,но искам да чуя и информация от първа ръка,ако може .

Задачите на Израел бяха: 1. Да освободи 2 пленени войника 2.Да ликвидира Хезбола като военна сила 3. Да очисти района на ют от река Ел Литани от Хезбола и оръжието му Нито една от тези задачи не бе изпълнена Войната показа, че Израелската армия не е готова за тази кампания.Тя напълно загуби наземната операция.За последните 3 дни от тази операция изралците загубиха 63 войника. 125 израелски танка бяха унищожени. Израел загуби също и разузнавателната война. Израелското разузнаване не успя да установи, а авиацията да унищожи нито една ракетна установка на Хезбола, което позволи през последния ден на войната да бъдат изстреляни 250 ракети по израелска територия. Израел не успя да залови или убие нито един лидер на Хезбола, нито да прекъсне вързката на ръководството с фронта.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.