Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Израел, ционизма и конфликтите в Близкия Изток

Одобрявате ли поведението на Израел 183 гласували потребители

1. 1. Одобрявате ли поведението на Израел?

• по-скоро ДА
      31%
      57
    • по-скоро НЕ
      63%
      113
    • да правят какво си искат
      5%
      9
  2. 2. Одобрявате ли поведението на арабските държави?

• по-скоро ДА
      30%
      54
    • по-скоро НЕ
      65%
      117
    • да правят какво си искат
      4%
      8
  3. 3. Смятате ли, че конфликтът е на религиозна основа?

• да
      56%
      102
    • не
      43%
      77

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Автор

Не е така защото при избори имаш право на един глас само докато тук пишеш колкото ти се пише.Там неможеш да гласуваш колкото ти се гласува,или гласуваш или не.По-добре победата да бъде спечелена в съда(това показва че съда работи) отколкото с кебапчета или недай си боже тояга.Това е разликата.

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 250,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо патетично не съм казал, Джийнчо.Ти Палестина не си я виждал и през крив макарон, което не ти пречи да си пишеш каквото си изсмучеш от пръстите.Ако беше така както твърдиш, евреите изобщо нямаше д

• Мисля че си в дълбока грешка за мотивите за преселването в Израел, религиозните са значително по-малко от икономическите.За 40 години там направиха от пустинята градина, а инструментите и рецептите за

• Не, това никога няма да стане. Вало го е казал много ясно, няма смисъл да му изопачаваш думите.

Публикувани изображения

И да добавя само,дори и да са били там,палестинците са се били за тази земя,те са я работил , живели и умирали там,докато евреите са си търсели щастието някаде из света.Палестинците са били много повече векове господари и работници по онези земи,отколкото евреите,в тези земи има повече палестинска кръв която я е защитавала отколкото еврейска,повече проляна пот и сълзи палестински отколкото еврейски.И изведнъж евреите цъфват от някаде си и тя вече е тяхна.Да ама не ,както казва един мой познат,има да вземат!

А и етническите евреи(семити) са толкова малко че дори за един град няма да се съберат най вероятно.Затова и Израел прилага имиграционна политика на верска основа,не на етническа.Приемат се за граждани на Израел всякакви етноси стига да са евреи,какъвто е случая и с етиопските евреи.

Дори и преди това там да са живели палестинци, тази земя се облагородява след тях...

За сегашното положение, пак те връщам малко назад във времето, тези палестинци имали ли са държава там или просто са живели като отделен народ в рамките на тази земяЮ? защото от доста време тази територия се прехвърля от този на онзи-пъвоначално е била в рамките на турската империя, после е била английски протекторат...Та мисълта ми е че там не е имало държава Палестина, която сега да претендира за тези земи.

"Който им дава" е ключовата дума тука,те и нашите цигани са научени някой да им "дава".Незнам дали знаеш ама преди да се заселят евреите на това място не е имало нищо,те са го облагородили."Палестинците са заробени",не е вярно.Така им е изгодно да казват за да получат някой долар я от братята от Саудитска арабия,я от някой друг богат "приятел".Как ще са заробени като никой не ги закачаше преди да отвлекат войника...заробени.То те си го правят.Израел да им мълчи ли на тия теротисти?И да чака да избиват народа му?Ако питаш мен Израел са заробените с тия комшии,само Египет се осъзна навреме че трябва да има мир с Израел и че каузата на палестинците е загубена кауза.

Палестинците не са били прокудени от тези територий , както твърдиш, те сами са забегнали (към Морфей) Има достатъчно мегдан за сътрудничество, има и богати араби. Никой там не ги държи в гета.

Комунизма е само оправдание.В Словения и Източна Германия също имаше комунизъм,във Франция има социалистическа партия.

@yvsot ,именно в малката разлика на на изборите се крие истинското състезание за власт и демокрация.Общества където има 90% гласували за един кандидат не са демократични.

Да , това не е оправдание, има много начини да успееш, важното е да имаш нюх и дипломация...

Редактирано от Shak (преглед на промените)

Снощи се прибрах в къщи рано (като никога) и пуснах телевизора. По BTV даваха новините от света и пускаха интервюта по проблема. Всички коментари (без изключение) бяха изпълнени с критика към действията на Израел. Неможеш да махаш правителства защото това смяташ за правилно решение. Като само между другото избиваш невинни хора. Неудобни за Израел са и ще бъдат всички правителства на съседните им държави.

Правителството на Ливан Е УДОБНО за Израел. То е и удобно за USA (избрано е с тяхна намеса). Израел не се опитва да свали правителстсвото. Това , което искат е това правителство да показе че има влияние в страната и може да я контролира. Ливанското правителство 6 години не направи нищо за да усмири Хизбалла и да ги разкара от границата. Повече от 6 години Катюшите са част от ежедневието на граничните Израелски райони. 6 години Израел не отвръщаше на тези нападки, което някои хора го приеха за слабост.

Казах го преди, ще го кажа пак:

Ако дърпаш лъва за опашката, не се учудвай ако бъдеш изяден.

Редактирано от bigalex (преглед на промените)

ГолемиАлекс,това правителство НЕ Е УДОБНО за Израел защото в него участие има и партията Хизбула :).Как искаш да бъдат разформировани бойните групи и отряди на Хизула,които са част от държавата им,като част от армията им,която всъщност е никаква почти.Ако не бяха Хизбула Израел нямаше да се оттегли от Ливан може би никога.те са защитата на Ливан един вид,на гражданите и. А Израел не е лъв,Израел е по скоро като злобна хиена,нападаща по-слабите от нея с цялата сила на глутницата си.На равен на нея по сила тя не смее да се опълчи :P

Редактирано от Morfey_A (преглед на промените)

Неразбрах половината от отговора ти, но ще ти задам един ясен въпрос и очаквам еднозначен отговор. Има ли значение дали едно гласуване е спечелено с 1% или с 10%, ако е станало с подкуп, измама, тояга или друг нечестен приом? Ако няма, както мисля аз, то не пиши за демокрация при избори. Разликата за мен е, че с 10% се прекарваш защото е можело да не подкупваш останалите 9%. А малката разлика обикновенно означава, че много кучета искат да се докопат до кокала и го дърпат в различни посоки. О.К. да кажем, че в държавите които наричаш недемократични се проведе референдум с въпроса: Искате ли Израел да ви е съсед? Дали няма да видим 90% вот!

• Автор

ГолемиАлекс,това правителство НЕ Е УДОБНО за Израел защото в него участие има и партията Хизбула :).Как искаш да бъдат разформировани бойните групи и отряди на Хизула,които са част от държавата им,като част от армията им,която всъщност е никаква почти.Ако не бяха Хизбула Израел нямаше да се оттегли от Ливан може би никога.те са защитата на Ливан един вид,на гражданите и.

В дълбока заблуда си ако си мислиш че именно Хизбулла е накарала Израел да се изтегли от Ливан.

@yvsot ,нали се сещаш че гласуване от типа "искам ли този да ми е съсед" неможе да има.Ти неможеш да решиш дали комшията да живее там защото той просто живее там.

Неразбрах половината от отговора ти, но ще ти задам един ясен въпрос и очаквам еднозначен отговор. Има ли значение дали едно гласуване е спечелено с 1% или с 10%, ако е станало с подкуп, измама, тояга или друг нечестен приом? Ако няма, както мисля аз, то не пиши за демокрация при избори. Разликата за мен е, че с 10% се прекарваш защото е можело да не подкупваш останалите 9%. А малката разлика обикновенно означава, че много кучета искат да се докопат до кокала и го дърпат в различни посоки. О.К. да кажем, че в държавите които наричаш недемократични се проведе референдум с въпроса: Искате ли Израел да ви е съсед? Дали няма да видим 90% вот!

Защо тогава САЩ нападна Ирак, обвинявайки го в фалшифициране на изборите. И как така един избран от народа държавник се оказа на големият терорист на света, с "ядрено оръжие" и др после какво, ама разузнаването било криво, видели ракетите ама не ги намерили...Въпреки всичко вече Ирак е само спомен

@yvsot ,нали се сещаш че гласуване от типа "искам ли този да ми е съсед" неможе да има.Ти неможеш да решиш дали комшията да живее там защото той просто живее там.

Така и не ми отговори на въпроса (с да и не), но ти благодаря за думите. Те са проява на още една твоя защита на палестинската кауза от натрапниците.
:) Така е yvsot,тях никой не ги е питал дали искат да им вземат земята и да я дадат на евреите,камо ли дали да има там Израел като държава. Драгозов,прав съм,заради Хизбула главно Израел се оттегля от Ливан,ако не бяха те с непримиримата си борба за освобождение на Ливан,и сега щяхме да гледаме част от Ливан окупиран от Израел,както са окупширани ивицата Газа и Голанските възвишения от вече колко много десетилетия :P А това че се борят все още,това е за да подкрепят своите братя палестинци,за да им помогнат и на тях да се освободят и създадат своя държава,пълноценна и функционираща,а не само някакви марионетки на Израел,техни васали едва ли не :)

:)yvost връщам те към еднаа не толкова стара новина:

Според yahoo! Македония е родното място на кирилицата

На един от сайтовете на yahoo http://adventures.yahoo.com/ посветен на пътуване из Македония вляво в жълто каре "Macedonia Facts" пише "Birthplace of Cyrillic alphabet".Тъпия келеш Ричард Бангс спонсориран от travelocity сигурно не знае,че преди хиляда години не е имало държава Македония.И кирилицата според някои е измислена в Преслав,според други по-общо в Североизточна България.Македония по онова време се е падала Югозападна България.Ричард Бангс пита "Is this the new adventure travel capital of Europe?".Те тука ме утепа на место този.На сайта не видях линк за обратна връзка.Официалния сайт на Р.Бангс http://www.richardbangs.com/.В един от коментарите пишеше че Кирил и Методий са гръцки монаси.

Трябва ли ние сега да влезнем в македония и да си искаме земите които практически не са техни, а на всичко отгоре и присвоиха и азбуката ни. Намираш ли за нормално да мълчим?Аз не това за мен е груба обида , и ако имах възможност щеше да стане като в обсъжданият конфликт.

:P

Защо тогава САЩ нападна Ирак, обвинявайки го в фалшифициране на изборите. И как така един избран от народа държавник се оказа на големият терорист на света, с "ядрено оръжие" и др после какво, ама разузнаването било криво, видели ракетите ама не ги намерили...Въпреки всичко вече Ирак е само спомен

И аз това казвам. 90% (недемократични) за които се заяжда dragozow са всъщност оправдание.

yvost връщам те към еднаа не толкова стара новина...

Ами проблема си е само наш защото се примиряваме, а не сме като други народи. Когато ни спуснат решение от горе ние си мълчим и изпълняваме.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

ГолемиАлекс,това правителство НЕ Е УДОБНО за Израел защото в него участие има и партията Хизбула :).

Те са малцинство във правителството. Мнозинството е проUSA. Затова и Израел няма желание да влиза за дълго в Ливан - за да не направи обратното, вместо да засили правителството, да засили Хизбулла.

Как искаш да бъдат разформировани бойните групи и отряди на Хизула,които са част от държавата им,като част от армията им,която всъщност е никаква почти.

Изпълнявайки резолюция 1559 на ООН, която е и причината за излизане през 2000 на Израел от Ливан

Ако не бяха Хизбула Израел нямаше да се оттегли от Ливан може би никога.те са защитата на Ливан един вид,на гражданите и.

Ако не беше Хизбалла Израел никога нямаше да нападне Ливан.Съветвам те да се върнеш 10 дни назад и да поровиш по вестниците. А ако разбираш английски можеш да влезеш и по ливански блогове - бая ще се изненадаш: доста от изказванията там са срещу Хизбалла (не задалжително за Израел)

А Израел не е лъв,Израел е по скоро като злобна хиена,нападаща по-слабите от нея с цялата сила на глутницата си.На равен на нея по сила тя не смее да се опълчи :P

Израел се справи с доста по-силни и многочислени от нея държави. Можеби си забравил
  • Автор

Изтрих последната страница на темата защото беше чист спам и коментари за Гърция и Македония.Моля ако няма какво да кажете по темата не се отклонявайте и по-добре си замълчете.Поздрави към участниците!

Публикувано изображение Изтрил си и някои постове в които имаше нещо по въпроса Драгозов!! Протестирам :)

Да , но къде видя несправедливо нанасяне на Израел в този регион, той ли го окупира или беше дадена възможност за създаване на две държави Израел и Палестина.Ако го нямаше този указ на ОН тази земя да е английски протекторат, и англичаните да казват ти ще правиш това , а ти това. Как ви се струва не е ли по-добре и за Палестина и за Израел, да се създадат и съжителстват отколкото, да спорят за неща кото са минало

@Shak

Доказах повече от категорично,че Израел е възпрепятствал създаването на независима Палестинска държава.Доказах,че това е официалната позиция на Израел.

Доказах го с думите на президента на Израел.

И да струва ни се добре да съжителстват мирно.

Хайде да ви задам обаче един директен въпрос.

Защо всички подадохте заявления за връщане на земята.

Защо не казахте минала работа?

Защо да не я вземе някой който,няма нищо общо с тази земя.

Веднага се повдига въпроса.Как така? Тя е от баща ми,дядо ми.Откъде накъде ще я давам?

С какво право този ще се намърда там?

Тъй както всеки държи на правото си,нека се уважава и правото на другия.Останалото е лицемерие.

Евреите почнали да се преселват в Израел от 1917г до днес.

Ха сега да попитам.Когато са започнали да се преселват какво са направили със своята собственост?

Отговора е прост и ясен.

В голямата си част те са продали собствеността си.А където не са я продали си остава тяхна и до днес.

И какво се получава в крайна сметка.

Продават собствеността си и отиват на другия край на света и там заграбват чуждата собственост.

А собствениците на заграбената собственост ги трепят.

Не разбирам учудването ви,че хората живяли там,децата им,внуците им си искат своето.

И когато,вместо да бъдат удовлетворени справедливите им искания,отново ги избиват?

Много ли ви се вижда чудно ,е борбата на тези хора взима такива размери.

Всеки който застъпва подобна хипотеза,няма моралното право да иска към него да се постъпва справедливо.

Тъй както всеки иска справедливост за себе си,нека я иска и за другите.В противен случай какво човешко има в такъв човек.

Дори и преди това там да са живели палестинци, тази земя се облагородява след тях...

За сегашното положение, пак те връщам малко назад във времето, тези палестинци имали ли са държава там или просто са живели като отделен народ в рамките на тази земяЮ? защото от доста време тази територия се прехвърля от този на онзи-пъвоначално е била в рамките на турската империя, после е била английски протекторат...Та мисълта ми е че там не е имало държава Палестина, която сега да претендира за тези земи.

Палестинците не са били прокудени от тези територий , както твърдиш, те сами са забегнали (към Морфей) Има достатъчно мегдан за сътрудничество, има и богати араби. Никой там не ги държи в гета.

Да , това не е оправдание, има много начини да успееш, важното е да имаш нюх и дипломация...

Това е от мен прочети го

@Shak

Доказах повече от категорично,че Израел е възпрепятствал създаването на независима Палестинска държава.Доказах,че това е официалната позиция на Израел.

И да струва ни се добре да съжителстват мирно.

Хайде да ви задам обаче един директен въпрос.

Защо всички подадохте заявления за връщане на земята.

Защо не казахте минала работа?

Защо да не я вземе някой който,няма нищо общо с тази земя.

Веднага се повдига въпроса.Как така? Тя е от баща ми,дядо ми.Откъде накъде ще я давам?

С какво право този ще се намърда там?

Тъй както всеки държи на правото си,нека се уважава и правото на другия.Останалото е лицемерие.

Евреите почнали да се преселват в Израел от 1917г до днес.

Ха сега да попитам.Когато са започнали да се преселват какво са направили със своята собственост?

Отговора е прост и ясен.

В голямата си част те са продали собствеността си.А където не са я продали си остава тяхна и до днес.

И какво се получава в крайна сметка.

Продават собствеността си и отиват на другия край на света и там заграбват чуждата собственост.

А собствениците на заграбената собственост ги трепят.

Не разбирам учудването ви,че хората живяли там,децата им,внуците им си искат своето.

И когато,вместо да бъдат удовлетворени справедливите им искания,отново ги избиват?

Много ли ви се вижда чудно ,е борбата на тези хора взима такива размери.

Всеки който застъпва подобна хипотеза,няма моралното право да иска към него да се постъпва справедливо.

Тъй както всеки иска справедливост за себе си,нека я иска и за другите.В противен случай какво човешко има в такъв човек.

Някъде бях дал линк какво е населението на Израел, пак ще го дам само търпение.

И пак ще кажа на тази земя е имало много история и всеки може да претендира за нея.А и пак ще попитам щеше ли Да има такава държава Палестина при пложение че беше останала (земята) английски протекторат? Сега се дава възможност да бъде направена.

За държавата Израел населението и др. : bg.wikipedia.org

Щеше да има Шак,както и Египет бе протекторат на Англия,но сега е свободна държава,и не е само тя.Така и Палестина щеше да има ако не бяха евреите в Израел :nono: В Израел има палестинска автономия на територията на Западния бряг на река Йордан и ивицата Газа, която е на път да се превърне в отделна държава -това е от Уикипедията. Нали уж са им дали на палестинците собствена държава а?? Ето че сам доказваш че не са я дали,затова се бунтуват и се борят палестинците Шак :)

Те са малцинство във правителството. Мнозинството е проUSA. Затова и Израел няма желание да влиза за дълго в Ливан - за да не направи обратното, вместо да засили правителството, да засили Хизбулла.

...

Ако не беше Хизбалла Израел никога нямаше да нападне Ливан.Съветвам те да се върнеш 10 дни назад и да поровиш по вестниците. А ако разбираш английски можеш да влезеш и по ливански блогове - бая ще се изненадаш: доста от изказванията там са срещу Хизбалла (не задалжително за Израел)

Израел се справи с доста по-силни и многочислени от нея държави. Можеби си забравил

Хизбула не са мнозинство, но са важни са стабилноста на Ливан. Ливанците изпитаха ужаса на гражданската война и нямат никакво желание да го повторят. Мнозина не харесват Хизбула и не биха имали нищо против Израел да свърши мръсната работа по унищожаването на тази организация. Но в никакъв случай няма да му помагат.

Изпълнявайки резолюция 1559 на ООН, която е и причината за излизане през 2000 на Израел от Ливан

Израел много много не се интересува от резолюцийте на ООН. Изтегли се от Ливан защото не издържа на постоянните жертви, нещо подобно на "виетнамския синдром" в Щатите.

оказах повече от категорично,че Израел е възпрепятствал създаването на независима Палестинска държава.Доказах,че това е официалната позиция на Израел.

Израел не е единствената причина да няма държава Палестина.

Щеше да има Шак,както и Египет бе протекторат на Англия,но сега е свободна държава,и не е само тя.Така и Палестина щеше да има ако не бяха евреите в Израел :nono:

В Израел има палестинска автономия на територията на Западния бряг на река Йордан и ивицата Газа, която е на път да се превърне в отделна държава -това е от Уикипедията.

Нали уж са им дали на палестинците собствена държава а?? Ето че сам доказваш че не са я дали,затова се бунтуват и се борят палестинците Шак :)

Признавам когато почнеш да разтегляш нещата нямаш равен.

Да за сега е само автономия, докато не покажат, че са узрели за държава, докато не се види че може да се разчита на тях като на съсед.Мерки за сигурност Публикувано изображение Както виждаш не са били напразни...

мерки за сигурност ама друг път,просто никога не са го искали и само увъртаха .И сега ще си носят последиците,и нека не се оплакват,ще има да си патят и занапред Израел,каквото и да направят. Палестина има право да съществува,и ще се създаде рано или късно.А Израел,тя или ще се смири и признае това право на палестинците,или ще се бори да оцелее :nono: П.С А и не разтеглям локуми,бия те със собствените ти доводи по главата ,хахахах :)

мерки за сигурност ама друг път,просто никога не са го искали и само увъртаха .И сега ще си носят последиците,и нека не се оплакват,ще има да си патят и занапред Израел,каквото и да направят.

Палестина има право да съществува,и ще се създаде рано или късно.А Израел,тя или ще се смири и признае това право на палестинците,или ще се бори да оцелее :nono:

Кое е увъртано, защо да не са мерки за сигурност

Ама аз съм за създаването на тази държава, но да няма такива кървави последици.Нека колкото е по разноцветен света толкова по добре.Нека оставим нещата да се развият от самосебе си и ще видим какво ще е положението на региона.

Много ми е неприятно добра дискусийка си заформихме, ама трябва да ви оставя.

С уважение Shak

Ами кажи го на Израел тогава Шак,те не мислят така,те не искат да има палестинска дтржава,защото тогава няма да си развяват коня както си искат в региона там,ще имат по-малко ресурси,по-малко средства и по-малко територия.Да не говоря че ще трябва да отстъпят и от западния бряг на река Йордан,тоест да се наложи и водата да им е кът за поливане :nono: Как мислиш дали оня ми ти свикнал на бол вода и всичко друго евреин ще се съгласи а?? Затова са такива ,затова не дават право на палестинците.Защото ще обеднеят после.Освен всичко друго де :)

Ами кажи го на Израел тогава Шак,те не мислят така,те не искат да има палестинска дтржава,защото тогава няма да си развяват коня както си искат в региона там,ще имат по-малко ресурси,по-малко средства и по-малко територия.Да не говоря че ще трябва да отстъпят и от западния бряг на река Йордан,тоест да се наложи и водата да им е кът за поливане :nono:

Как мислиш дали оня ми ти свикнал на бол вода и всичко друго евреин ще се съгласи а?? Затова са такива ,затова не дават право на палестинците.Защото ще обеднеят после.

Хайде аз пък да те питам, какво търсеше по нашите земи Турция и цели 500 години в робство ни е държала, или ще кажеш, че е нещо нормално?

И ние сме се борили за свободата си и са ни клали като кучета?Нормално ли е?

изв.за offtopica

В ония времена-дам,нормално е било. :nono: Но от поне столетие и повече претендираме да сме цивилизовани нали :) По-силния е печелел.Но в сегашни времена уж сме разбрали че такава политика не е полезна,че има и по-важни неща.Но нали Израел и евреите са си закостенели,ще си търпят последиците :)

• Автор

мерки за сигурност ама друг път,просто никога не са го искали и само увъртаха .И сега ще си носят последиците,и нека не се оплакват,ще има да си патят и занапред Израел,каквото и да направят.

Палестина има право да съществува,и ще се създаде рано или късно.А Израел,тя или ще се смири и признае това право на палестинците,или ще се бори да оцелее :nono:

П.С А и не разтеглям локуми,бия те със собствените ти доводи по главата ,хахахах :)

Че тя си съществува......благодарение на международните помощи и благодарение на Израел.Никой не им пречи да съществуват,поне ако съществуват мирно де.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.