Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Израел, ционизма и конфликтите в Близкия Изток

Одобрявате ли поведението на Израел 185 гласували потребители

1. 1. Одобрявате ли поведението на Израел?

• по-скоро ДА
      31%
      57
    • по-скоро НЕ
      63%
      115
    • да правят какво си искат
      4%
      9
  2. 2. Одобрявате ли поведението на арабските държави?

• по-скоро ДА
      30%
      56
    • по-скоро НЕ
      64%
      117
    • да правят какво си искат
      4%
      8
  3. 3. Смятате ли, че конфликтът е на религиозна основа?

• да
      57%
      104
    • не
      42%
      77

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Нямам афинитет към Израел който извършва зверства,отвращавам се от тях. Останалото ти изложение не съвпада с историята на Израел и Палестина,прочети поне линковете които бяха дадени тука преди доста време вече,има и много повече в нета,потърси и виж.Антисемитска групировка няма,има антиизраелска,каквато е хамас,семити са и самите араби :PИзраел обявява нещо като изтегляне само а реално пак не отсътпа почти никак.Моля те,обиждаш аудиторията тука с твоите твърдения,прочети поне малко за конфликта по задълбочено,не съм малък за да ми излизаш с неуместни доводи,обиждаш ме направо ! Със здраве Shak

Редактирано от Morfey_A (преглед на промените)

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 263,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо патетично не съм казал, Джийнчо.Ти Палестина не си я виждал и през крив макарон, което не ти пречи да си пишеш каквото си изсмучеш от пръстите.Ако беше така както твърдиш, евреите изобщо нямаше д

• Мисля че си в дълбока грешка за мотивите за преселването в Израел, религиозните са значително по-малко от икономическите.За 40 години там направиха от пустинята градина, а инструментите и рецептите за

• Не, това никога няма да стане. Вало го е казал много ясно, няма смисъл да му изопачаваш думите.

Публикувани изображения

Като се замисля - бях първият с по смело изказване по темата. Почвам да си променям малко мнението. Първо - не съм наясно дали Израел отегли заселниците си от Палестина. За Газа - от там ок, но от останалата част? Второ - някой почна ли пак да дава пари за заплати на Палестина? Те от безпаричие почнаха пак да правят глупости. Трето - КПП-тата само на границата ли са или и между палестинските градове? Аз доколкото знам в Палестина има КПП-та м-у градовете, пък и в самите градове. Когато от Израелските поселища излезне заселник пътя се затваря. Палестинците си чакат с часове да мине 1 заселник. Пращат им ток и вода - ми не им дават да си строят собствени инфраструктурно обекти. А ток и вода има когато Израел реши. Палестинците са считани за наи-долното арабско племе. Тези извън Палестина взеха та станаха наи-учените араби(бая избягаха в СССР да учат). Някой след уни-то да се е върнал там? Отиват в доста по-богатия Ливан(брей как я расипаха тая държава) или Сирия. Хич не им се прибира в кочината - Израел праща ракети , комшията терорист, няма ток, няма вода. Вземе та се прибере у дома ( рядко ама става). Няма много работа. Подтискан и изтерзан. Идва един идиот и почва да му налива в главата простотии в които и тои не вярва(ония за рая с 99 булки). То идиота друг начин не знае. То не знае дали и тоя помага (-Не!), ама пробва. Израел пък му дреме - гепил вече водата и земята (нали е селскостопанска държава), гледа да не го тормозят много(направил армиика) и лапа евтини портокали. Мен ме е яд з друго - как Израел в една пустиня е направил държава, дето ние тука нема да видим никога, или ако сме видели - расипали сме я.

Илиев,и на нас да ни дават годишно по 3 милиарда дотации от около 50 години поне насам,ние щяхме да направин не оазис,ами рая на земята :)Парата прави нещата,и народа също :P За останалото изложение браво,наистина е така,Израел живее за сметка на заграбеното от палестинците и другите арабски държави около нея(земя имам предвид)

Морфей А , не знам кое му е неуместното, линковете,които са дадени са направо тенденциозни, ако се разровя,сигурно ще намеря още толкова, които да говорят за обратното.После кажи как едио племе , като палестинското може да има претенции към тези земи, които до преди това са били английска колония?

След решението на ОН те получават право да направят държава но не я правят,защо еврйте,които получиха също толкова от тази колония си направиха държава?Успяха от една пустиня да направят оазис, и сега идва някой си и казва , а не това си е мое, махай се иначе тероризъм, за мен друга дума няма(за това което правят лидерите на Хамас).Между другото тези земи, дадени на Израел не случайно са дадени точно там и по това време.Идеята е била да може Израел да бъде пометен от арабите, но плна не успява.Относно изтеглянето - то става толкова късно по много причини, една от тях е че Палестинците искат повече отколкото е говорено,друга вътрешната съпротива в Израел, не е толкова просто, колкото го виждаш.Искам само да ми кажеш какво зверско си видял в опитите на Израел да си запази територийте и жителите, и ако има такова което аз не съм видял или не зная за него дай един линк ако има такъв.Защото всеки може да напише каквото си пожелае и ти да го вземеш за чиста монета.

По въпроса за симитизма, ползвах термина като разпространен, иначе не споря с теб по въпроса.

Но не мо можеш да ме убедиш че Палестина не ползва терористични методи срещу Израел, то е все едно да ми кажеш че Бен Ладен не е такъв гад, и прави всичко от любов към човечеството Публикувано изображение нали ме разбираш

Въобще не съм искал да те обиждам , това е моето виждане.

Със Здраве, Морфей А

Редактирано от Shak (преглед на промените)

Май пак не си чел добре.Значи земята преди това била английска колония,а преди това направо не е съществувала навярно според тебе,и никой не е живял там :nono: Виж,не искам да повтарям всичко казано дотук,проблема е голям и сериозен. За да го разбереш,първо трябва да знаеш историята на тези земи,второ да знаеш и научиш нещо за самите евреи и палестинци,тяхната история.И не на последно място да знаеш за религията,морала ,етиката,световната политика,международните отношения от поне едно 300 години насам,ако не и повече.Абе трябва да знаеш много за да можеш да даваш разумни доводи,преценки и решения.Да не говоря мнения които да са сериозни. Със здраве и успех ,вземи прочети повече,пък ти опитай да намериш линкове за противното щом наричаш нашите тенденциозни.А прочете ли линка който е към една статия на един професор,самия той евреин??И той ли е теденциозен.Както казах,моля те повече доводи,а не само празни думи.Засега нищо не казваш,само нещо което мислиш че е така.С това което казваш не става. Не се сърди,но поста ти е леко казано наивен.Със здраве ;) П.С Прочети добре цялата тема от началото до тука също.

1200 години преди Христа еврейте се установяват на тези земи.1000 години преди Христа те издигат своя храм в Йерусалим.След като два пъти е бил разрушаван от храма е останала оградната стена.В границите на древният еврейски храм е построена мюсюлманска джамия.Не е изненадващо че 2000 години по късно ОН взема решение да възстанови земите на този древен народ.Историята на държавите се изразява в това доколко те са приети от международната общност и най-вече от великите сили и най-малко в това до колко си приет от своя съсед.Между впрочем как би оценил поведението Сърбия провокираща Сръбско-Българската война, недоволна от обединението на България?

Хахахаха,извинявай но направо ме караш да се смея.Май има нещо гнило в цялата работа,отказваш дори да прочетеш темата,излизаш със смешни доводи,не даваш никакви факти.Чудно ми е защо изобщо пишеш тука,не си запознат ни най малко с проблема,е добре,ако щеш приемай че ереите са най невинните открай време по света,това е твое право,но моля те ако мислиш да ме провокираш на дебат,измисли нещо по умно и смислено.Останалото са глупости и наивитет.Съжалявам но на такива доводи мога само да се смея от сърце,без ни най малко злоба :nono: Със здраве. П.С А тука бяхме стигнали толкова дълбоко в дебата,а ти я изкара на плиткото.

Конфликта няма да се реши в близките години да кажем 50 което е малко

За близките 5 години със сигурност, макар по инерция да казват-никога.

но в един монет ще спрат репарациите от Германия, което нее малко според някой източници около 40% от бюджета на Израел

Официално Германия е обявила спиране на репарации за геноцида.През 2005 година тя подари на Израел подводна лодка на прилична сума.Като цяло военноморския флот на Израел има няколко ядрени подводници.

помоща която идва от САЩ несамо военна вероятно ще се запази на същото ниво.

Помощта е на стойност 1,5млрд долара годишно изразена в военна техника.Същите "играчки" получава и Египет.В името на добросъседството.Израел изплаща репарации за върнатия Синайски полуостров и до днес.

Това което ще притесни сериозно Израел е колкото и странно да прозвучи е бейби бомбата, сред палестинците раждаемоста е много по голяма,

И да, и не.При палестинците има израждане.Нормално е братовчеди да се женят помежду си, подобно на едни други братовчеди населяващи крайните квартали на Пазарджик.Многоженство не се наблюдава, но деца се намират.При религиозните евреи е подобна тенденцията.Религиозната евреика е машина за деца.Тя ражда до 6-7 през своя живот.Нормалното еврейско семейство е с 2 до 3.В Израел живеят 3.5млн евреи, предполага се 2.5млн палестинци.Между другото днес ми обясниха, че на древен език от преди 3-4 хиляди години "палестинец" се превежда на български чергар.Самите араби от Йордания, Египет и Ливан имат нетърпимост към тях и не ги приемат за свои.

тази заплаха се усеща и затова се стремят да приберат всички евреи по света там, но като число бройката която може да дойде от бившия СССР е крайна, несъм забелязал голям ентусиазъм от живеещите в САЩ или Западна Европа да се изселват там, може да има но като процент и число нее толкова голям.

И тук на поправителен.Само в САЩ живеят 10млн евреи.Те мразят държавата Израел, както го правят ортодоксалните живеещи в нея.Сега в Украйна има на лице над 2млн евреи.Да не говорим, че в Германия идишите също са прилично число.Всичко е манджа с грозде.От САЩ, Франция, Германия, Канада се изселват само ортодоксални.Те получават заплати за: да се молят и да правят деца.Допълвам.Има религиозна армия за тях.Ако ортодоксален пожелае да служи, той служи.Като цяло ортодоксалните са търтеи и нагаждачи.Едва 15% от тях вярват в Бог, всичко е цирк за пари.Като затворени общности между тях се шири широко хомосексуализма.Те са най-редовните клиенти на пеперудите.

нека Profruit да каже, но раждаемостта в еврейските семейства нее като в палестинските

За нормалното семейство (не само евреи) имането на деца е доста скъпо."Да бъдеш бремена не е болест, на работа".Бремените работят почти до раждане.Виждат се доста често по улиците.Наистина прираста на Израел е от емиграция.Достатъчно е да ми каже две изречения и по говора ще позная дали е родена тук или е емигрант.Майчинството е едва три месеца платено.После баба помага (ако има) или платена метапелет (помощница).Помощниците са предимно филипинки, тайландки (наскоро им дадоха статут на израелски граждани и децата родени от тях).Има и доста медицински сестри от България работещи тук.Получават приличен доход и той се движи между 800$~1200$ месечно.Това са чисти пари.Бременната религиозна еврейка си стои в къщи и си гледа децата.Неините детски и заплата за това са гарантирани.

за сегашния конфликт кой е прав, ще си покаже времето

но като свършат парите и идва края на искуствените държави /справка ГДР, СССР, Югославия/

Moже би.Всъщност казах ли ви, че БВП на Израел възлиза на 300млрд шекела годишно.За по-нагледно го преобразувам в долари. $10 млрд. моментално потъват за военните.Срещу подобна сума плюс американската военна помощ, ако някой си прави илюзия, че Израел може да бъде изтрит от лицето на земята, аз се наемам да му изфабрикувам жълта книжка с номер 1.Запоменете, тази държава джудже е най-ревностно пазеното парче земя на тази планета.Колкото и парадоксално да звучи, тук вероятността човек да умре от смърт различна от естествена е сведена до минимум.

Бях приканен да не бъда увлекателен, затова го поднасям толкова сухо на вас бате Ици.

Моят наркотик е музиката.Саундракът към филма "River King" e божествен.Най-малкото с "момче" позволявам да се обръщат към мен само двама любими хора.Майка ми и жената до мен.Отговор към момчето дето стой под чадъра и пълзи по постовете ми.Създаващ впечатление, че имаш взимане даване с понятието Израел.Това, че не си виждал подобно пушкало не е мой проблем.

Шальом, шальом.

А аз мислех че беше казал че еввреите в Израел са 10 милиона,или греша ;) Бъдещето ще покаже,обаче дори най пазеното съкровище или земя изчезва,от външни или вътрешни врагове,проблеми и така нататък. Съседните държави неискат палестинците поради политически причини,както Турция затвори границата през 1989-а година след 3 месеца,за да не се махнат всички турци от тука,а да останат в земите където живеят,с цел дългосрочни политически дивиденти ;) Израждането е малко глупаво,исляма забранява това,ако то става е в малки размери.А и самите ортодоксални не се ли женят помежду си ? ;)Май е така,значи и самите евреи се израждат. Приобщаването на чужденци и даването им на статут на граждани няма да реши еврейсния проблем,нима искат в бъдеще Израел да е държава от чужда етническа група?? Май и тука си противоречиш.Ако кажа на едно магаре че е кон,то това не значи че ще стане кон,най много след поколения да се появят повече смесени катъри и мулета,което не е същото нито качествено нито количествено.Имам предвид нито като евреи граждани на Израел. И последно,може да два колкото си иска пари за оръжие.Но има една приказка,по точно факт,не оръжието печели войната само по себе си,печели я войникът зад него.Дори с по-слабо оръжие може да се спечели война,ако войникът е по-добър и мотивиран ;), упорит и жертвоготвен. А Бъдещето ще покаже,технологиите стават достояние,арабите и те ще наваксат,бавно но лека полека.Както Иран скотро ще има ядрено оръжие,както пакистан вече има,както северна корея вече имат,въпреки пречките създавани им от една или друга група от Великите сили ;) Със здраве Профруит, Алейкум селям ;)

• Автор

Арабите никога няма да наваксат с технологиите,не се лъжи.На тях всичко им се дава или продава в тая област.

Не защото нямат желание Драгозов,а защото има ембарго срещу износ на такива технологии за арабските страни,дори най доверените от тях на САЩ имат ограничения ;) Например,забрана на износ на суперкомпютри или технологии които биха им позволили да си направят такъв сами ;)А Иран въпреки тези забрани все пак успя да открие доста неща нали,ако не дава единия,другия дава,ако и той,ами ти си го крадеш,шпионажа е велика професия ;)Казват по-стара и от проституцията.

Та не се страхувам изобщо,те ще стигнат сами,все пак реалноста показва че в САЩ дори най добрите научни работници са вече внос от чужбина,имигранти от Близкия изток,бившата СССР,Балканите,Азия ;)

А от тях поне малко работят и за своята родина ;) която въпреки гражданството не е САЩ.

Та такива неща Драгозов,такива ми ти едни които все дават шанс за изравняване на технологичния дисбаланс,а той оправи ли се,за Ираел ще настъпи началото на края.Вярвай ми,няма да им простят никога за тези повече от 65 години съществуване,и терор.

И аз ще съм последния който ще ги съди арабите и палестинците за нещо когато стане това с Израел.В бъдещето е,но ще стане,ако не супеят да се сдобрят и евреите да се смирят и научат че не са най най на онази нещастна земяПубликувано изображение

Селям алейкум Морфей Публикувано изображение

Типичен мюсулманин, който има непоносимост към евреи.Вече ще ти кажа браво, честно.При мюсулманите има толкова израждане, колкото никъде по света, и забранено или не-все още се практикува.Особено в модерна Турция. ;) /кандаваса и кръвосмешението им е приоритет/

Саудитска Арабия Морфей-приобщава всякакви филипинки и прочие,/чужденци/ дава им поданство и висок стандарт на живот, но саудитците не се смесват с тях.Мюсулманите рядко се мешат, евреите изобщо не се мешат.Та до тук с "катърите" и "мулетата".Хем казваш, че войника печели, макар и със слабо оръжие, ако е жертвоготов, хем-технологийте стават достояние, палестинци като корейци ще бъдат снабдени и т.н. Публикувано изображение

Та така...ако искаш-на турски ще пиша, та да се разбираме.

• Автор
@Morfey_A ,замисли се какво биха направили ако нямаха ембарго?Аз лично не искам Сирия или Иран да имат опасно оръжие.

Със здраве Профруит, Алейкум селям ;)

Идея си нямаш, както си нямаше с етиопските евреи, но разговорите между евреи завършват с уличната дума "йяльля".Това е най-често срещаната дума тук.Не се и учудвам, не си живял нито ден тук, което е моето предимство.

Йяльла

??? Инфинити,сега вече ти ме обиждаш,много неща казваш дори без да ме познаваш,нима това че вече си специална ти дава право на това че да казваш "типичен мюсюлманин с непонносимост към евреите" Жал мие за тебе,май зад русите коси си само как да кажа ,леко неориентирана.И кога успя да прецениш нас "мюсюлманите "??Май живееш в доста измислен свят,да не са ти повлияли събитията във Франция за това?? Или си с предразсъдъци и ти??А на турски ме съмнява да успееш да пишеш,но опитай на ЛС за да не дразним другите посетители ,не всички разбират турския . За модерна Турция,няма да коментирам,пак си си втълпила нещо,направо ти се чудя,все едно тука няма по селата кръвосмешения??Има го по цял свят,не знаеше ли?? И все пак освен нападките към мен,какво каза по темата така и не разбрах?? Или целта ти беше точно нападки и обиди.:) Смешно ми е,май пак се показваш слаба по психология,няма да ме обидиш така нито някак другояче :)Обиждаш само себе си с това което писа сега. П.С Профруит,това малко прилича на турското " Ий Алах", много срещано при поздрави ;)идва от арабски,което обяснява приликата с твоя израз ;) Знам какво означава въпреки че аз не съм живял там :)

??? Инфинити,сега вече ти ме обиждаш,много неща казваш дори без да ме познаваш,нима това че вече си специална ти дава право на това че да казваш "типичен мюсюлманин с непонносимост към евреите"

Жал мие за тебе,май зад русите коси си само как да кажа ,леко неориентирана.И кога успя да прецениш нас "мюсюлманите "??Май живееш в доста измислен свят,да не са ти повлияли събитията във Франция за това?? Или си с предразсъдъци и ти??А на турски ме съмнява да успееш да пишеш,но опитай на ЛС за да не дразним другите посетители ,не всички разбират турския .

За модерна Турция,няма да коментирам,пак си си втълпила нещо,направо ти се чудя,все едно тука няма по селата кръвосмешения??Има го по цял свят,не знаеше ли??

И все пак освен нападките към мен,какво каза по темата така и не разбрах??

Или целта ти беше точно нападки и обиди.:) Смешно ми е,май пак се показваш слаба по психология,няма да ме обидиш така нито някак другояче :)Обиждаш само себе си с това което писа сега.

Ихождам от някои твои ЛС до мен, та пиша така.Няма общо с лилавия ми ник.

Ново двайсет Инфинити,моля те постни моето ЛС до теб тука,нали от него изхождаш( не от тях,защото е само едно)да видим и да преценим на всеослушание за какво става дума.Позволявам ти да го направиш. Драгозов,ами след като Израел има,защо те да нямат??Нещо по различни ли са,нямат ли право на самозащита срещу такива държави като Израел??

Ново двайсет Инфинити,моля те постни моето ЛС до теб тука,нали от него изхождаш( не от тях,защото е само едно)да видим и да преценим на всеослушание за какво става дума.Позволявам ти да го направиш.

Драгозов,ами след като Израел има,защо те да нямат??Нещо по различни ли са,нямат ли право на самозащита срещу такива държави като Израел??

Ми имаш онова лс на турски Публикувано изображение -дано ме разбереш.

Аз съм до тук със спама в темата, и се извинявам на dragozow...

Каквото и да си приказваме,истината е следната - най-големият враг на човека е незнанието и глупоста. Когато един човек е духовно ограничен,той не може да мисли за по-висши ценности и идеали,той може да мисли единствено на ниво физическо оцеляване - за храна,вода,секс,жилище.

На това ниво той е много податлив на внушения - понеже не знае какво да прави с живота си,и се хваща за религията като удавник за сламка,но това е криворазбрана религия,която му се втълпява от маниаци и убийци - джихад,смърт на неверниците,да умреш за Аллах и т.н.Такъв човек няма своя собствена преценка за добро и зло и заради това може да извърши зверски жестокости,без да му мигне окото.Примир са зверските обезглавявания,извършвани в Ирак. Конците на тези "кукли" се дърпат от лидери,които са в сянка - най-често умни,но зли хора,имащи интерес от хаоса и насилието,тъй като члез него поддържат властта си. Какъв е изхода - само един. Повишаване на общата култура,на цялостното нива(о на живот в тези региони на света.Това става много бавно и трудно,но друг начин няма.Изхода е в глобализацията.Тя не е нещо лошо,напротив.Тя е прекрасно нещо. И не означава всички хора да станат еднакви,а означава изравняване на жизнения стандарт и създаването на общи правила,за да има ред и разбирателство. А вижте само разликата между западната и арабската цивилизация - тя е фрапираща. Такава разлика води до омраза. Аз казах! Хау! Публикувано изображение

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

Прочетох и отговорих,само дето за съжаление нямам такава клавиатурна подредба Публикувано изображение Но за да бъда ясен се постарах да ти отговоря буквално на казаното от теб :)Браво :)

А за извинението в спам,май май толерантноста към теб е пословична навсякаде в калдата :)

• Автор

Призовавам последно за спокойствие.Ако продължите да се обиждате ще стане както темата за Басаев снощи.Искрено ви моля защото не искам да затварям тази тема заради обиди.

:) Добре,ясно Драгозов,ясно ! А Инфинити,чакам си ЛС-то до теб,да го видим и преценим защо мислиш така за "мюсюлманския афинитет към евреите" Тоест казваш че аз съм такъв.Но ще те помоля да изясниш за кой твой пост ти го пратих и какво беше писала ти ,понеже ме мързи аз да търся твоята творба:) П.С Пиле извинявай,малко те игнорнах,предвид размяната на любезности с Инфинити на ЛС :) "Такъв човек няма своя собствена преценка за добро и зло и заради това може да извърши зверски жестокости,без да му мигне окото.Примир са зверските обезглавявания,извършвани в Ирак. Конците на тези "кукли" се дърпат от лидери,които са в сянка - най-често умни,но зли хора,имащи интерес от хаоса и насилието,тъй като члез него поддържат властта си " ----Значи обезглавяването е жестокост,ами мъченията ,терора те не са ли жестоки,нима убийството на един чрез обезглавяване се равнява на жесоткоста на бомбандировка на село или град?? "А вижте само разликата между западната и арабската цивилизация - тя е фрапираща. Такава разлика води до омраза" А чия омраза?? И кой е виновен за тази фрапираща разлика?/Питал ли си се,религията ли само ,неее ,не е тя Пиле ,колониализма нещо да ти говори,политиката на колониализма??

• Автор

Не поствайте ЛС-тата си тук,продължавайте да си пишете и не занимавайте аудиторията с тях.Прочетете заглавието на темата и се върнете малко.

Редактирано защото имаше обида.Dragozow

щом той ми вика "Пиле" , защо аз да не му викам "кьорчо" ??? И двете се основават на характерни особености на аватарите ни. Ако това ви звучи грубо, предлагам "едноочко"

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

Аз не ставам параноичен,аз просто съм знаещ за ралика от теб.Пак ли лекции по история ще изнасям,и докога ,дали на теб ,дали на друг Пиле,вие сте безнадеждни ,имате нет,има книги,има много неща писани,и то от автори за които няма да кажете че са тенденциозни.Но няма кой да прочете,няма кой да вникне за какво става дума.Има само ти си такъв,те са такива!! Ей стига вече,кога ще се научите да разбирате нещата,а не само да говорите без да сте разбрали.Ти например,какво знаеш за колониалната политика на Британците от 18 до началото на 20 век ?? Чувал си някои неща по история в училище само,и то факти и статистика,а не си вникнал в тях никак. Край на уроците от мен,знайте каквото си искате,мислете каквото си искате,аз само ще чета бисери и умотворения :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.