Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Израел, ционизма и конфликтите в Близкия Изток

Одобрявате ли поведението на Израел 185 гласували потребители

1. 1. Одобрявате ли поведението на Израел?

• по-скоро ДА
      31%
      57
    • по-скоро НЕ
      63%
      115
    • да правят какво си искат
      4%
      9
  2. 2. Одобрявате ли поведението на арабските държави?

• по-скоро ДА
      30%
      56
    • по-скоро НЕ
      64%
      117
    • да правят какво си искат
      4%
      8
  3. 3. Смятате ли, че конфликтът е на религиозна основа?

• да
      57%
      104
    • не
      42%
      77

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 20 минути, Michigan111 написа:

После и другите, по такива причини оправдават другите убийства. Едните плюят по другите, пък те едни и същи. А уж все потомци на Сим.

Ми не, точно от там идват разминаванията.Реално днешните евреи са в по-голямата си степен потомци на хазарите, които нямат нищо общо със Сим."Оригиналните" евреи потомци на Сим са една малка част от днешен Израел.Единственото, което ги свързва е общата религия.

преди 17 минути, valkiria1 написа:

пак ще четеш като отговор квинтестенцията на прости дебили

Подобни на това:

на 25.02.2025 г. в 20:04, valkiria1 написа:

пп децата са удушени с голи ръце. След това, черепите им са раздробени и телата разкъсани на части, за да се имитира смърт от бомби. Коментара е излишен.

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 263,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо патетично не съм казал, Джийнчо.Ти Палестина не си я виждал и през крив макарон, което не ти пречи да си пишеш каквото си изсмучеш от пръстите.Ако беше така както твърдиш, евреите изобщо нямаше д

• Мисля че си в дълбока грешка за мотивите за преселването в Израел, религиозните са значително по-малко от икономическите.За 40 години там направиха от пустинята градина, а инструментите и рецептите за

• Не, това никога няма да стане. Вало го е казал много ясно, няма смисъл да му изопачаваш думите.

Публикувани изображения

преди 36 минути, M.Николов написа:

Ми не, точно от там идват разминаванията.Реално днешните евреи са в по-голямата си степен потомци на хазарите, които нямат нищо общо със Сим."Оригиналните" евреи потомци на Сим са една малка част от днешен Израел.Единственото, което ги свързва е общата религия.

За това написах "уж". Иначе е така, съгласен съм. Повечето са хазари, писал съм го в този форум преди време. Мисля и малко етиопци има.  До колко има автентични евреи предполагам само генетично проучване може да докаже. Но пък не им пречи да твърдят, че са старозаветните. Нали именно от там идва термина Антисемитизъм, от семити, от Сим. От който са и арабеските.

Но дори и да осъзнават, че са различни расово, не оправдава убийствата и от двете страни.

преди 9 часа, БаалБек написа:

Защо ми цитираш с мнение от темата за Украйна отнасящо се за резолюции за нея? Изпусна ли момента, че тук горе пише Израел?

преди 7 часа, Мечо Хубавеца написа:

От палестинският народ извират тия борци за свобода, а той се размножава повече от нашите роми. Хич не им е лесно на евреите...

А кой ги радикализира?

Сега ако се осъществят плановете на бай Тръмп и евреите за прогонването на всички палестинци от Газа, на света ще се пръкнат още поне 500 000 нови ''терористи'' и опасенията ми са че покрай главните виновници - евреите, ще почнат да умират и невинни граждани на други държави.

Тенкю, еврейчета, тенкю ☹️

преди 3 часа, ivottoshev написа:

А кой ги радикализира?

Сега ако се осъществят плановете на бай Тръмп и евреите за прогонването на всички палестинци от Газа, на света ще се пръкнат още поне 500 000 нови ''терористи'' и опасенията ми са че покрай главните виновници - евреите, ще почнат да умират и невинни граждани на други държави.

Терорист не се става така от нищото. Ако няма кой да ги обучава и въоръжава няма да станат терористи. Ако Хамас бъде унищожен, няма да има кой да ги прави такива. Естествено трябва да се прекъсне и финансирането от Иран. Тъй че внимателно би трябвало да се внимава между населението което ще бъде изселено, да няма терористи. Гледах ги, тия от Хамас си крият лицата. Не знам коя страна ще се навие да ги приеме, тъй като явно са нация, която създава проблеми, а и много бързо се размножава. Аз бих им спрял водата за няколко месеца, да си я набавят както намерят за добре, пък който оцелее да бъде изселен. Не е хуманно, но е ефективно решение. Едно е да изселваш три милиона, а друго 200 000, а може и по-малко...

преди 9 часа, Michigan111 написа:

За това написах "уж". Иначе е така, съгласен съм. Повечето са хазари, писал съм го в този форум преди време.

Написал си един куп глупости, с което веднага се нареждаш сред функционалните неграмотници в тази тема. Въпрос за 1000 евро!!!! -къде са "изчезнали" десет от исраелските колена? Въпроса изисква много големи познания по религия, история и география, за да отговориш на този въпрос. Съсредоточи се и не ползвай Гугъл като ориентир. Той е написан за дебили, които си мислят,че така разширяват общата си култура.

преди 29 минути, Мечо Хубавеца написа:

Терорист не се става така от нищото. 

Именно, именно. Преди евреите да се настанят на земите им дали е имало ''терористи'' сред тях?

преди 4 часа, ivottoshev написа:

на света ще се пръкнат още поне 500 000 нови ''терористи'' и опасенията ми са че покрай главните виновници - евреите, ще почнат да умират и невинни граждани на други държави.

Спокойно бе, "експерте"🤣 извън Аза, мършите  убийци се превръщат просто в една маргинална терористична групировка. Без  земя, без гарантираните милиарди долари помощи от дебилния свят, който ги храни. Освен това, както заяви един исраелски военен  журналист" няма къде да се скрият. Рано или късно ще ги намерим и убием".

Останалите "мирни" граждани, спокойно можете да приемете-ще ви прокопаят метро из цялата ви държавица. Така или иначе, вие си имате добри отношения с тях. Още от времето, когато снабдявахте с оръжие Ясер Арафат, за да убива евреи в интифадите. 

И само да допълня и разясня  понеже функционалната ти неграмотност и дебилщина те постави на първо място сред другите ти двама подобни. Думата тероризъм, придобива положителна конотация от комунистите. Истинското значение на думата е далеч от простотията, която ти се опитваш да вмениш, и което си придобил от детските, юношеските и зрели години минали под влиянието на КПСС и  СССР. Като разработена теория на политическата борба, тероризмът се появява в Царска Русия през 19-ти век, чрез автори като Бакунин, Нечаев и Морозов.После поетапно преминава и в съвремената история на Матушката ви Рус. Модерния тероризъм в България се заражда в началото на 20-ти век и е директно повлиян от руския пример. Както се казва, единствено сте се нагълтали с лайна., които ви отведоха в лайната. Абсолютно всяка една от вашите партии- БКП,ВМРО И нелегалните ви чети са терористи, които вие наричате борци за свобода. Примера е заразителен  и бързо се разпространява. Този бацил на простотията и дебилщината се вижда и в твоите малоумни и слабограмотни на тема история постове. Пример за тероризъм са  така наречените Петимата от РМС, както и абсолютно всички членове на Висшето ръководство на страната ви, заели тези постове след преврата на 9-ти септември. Колко вързахте и прокопсахте с тяхното идване на власт е отделен въпрос.  Този пост има насоченост към хората, които четат и се интересуват от нещата. Просто използвам написаната дебилщина от теб, за да обясня разликата.

преди 22 минути, valkiria1 написа:

🤣

От поста ти разбрах, че за теб всичките революционери наред с Левски, Ботев, Раковски и тн., са ''терористи'', едно към едно със сегашните палестински ''терористи''.

Само че аз това твое мнение го знаех. Няма смисъл да ми го повтаряш всяка седмица.

Далеч съм от мисълта че всички евреи са идиоти, но заради такива като теб целият свят ви мрази. 

Щели сте да избиете всички палестинци. Ми дреме ми на шапката за палестинците, обаче за всеки убит евреин ще се радвам.

преди 1 час, ivottoshev написа:

От поста ти разбрах, че за теб всичките революционери наред с Левски, Ботев, Раковски и тн., са ''терористи'', едно към едно със сегашните палестински ''терористи''.

Само че аз това твое мнение го знаех. Няма смисъл да ми го повтаряш всяка седмица.

Далеч съм от мисълта че всички евреи са идиоти, но заради такива като теб целият свят ви мрази. 

Щели сте да избиете всички палестинци. Ми дреме ми на шапката за палестинците, обаче за всеки убит евреин ще се радвам.

Разясни от къде разбра, че изброените от теб революционери са извършвали терористични действия? Ако имаш предвид ВМРО да, те са терористична групировка и съм съгласен.       Чудесно е, че имаш шапка...Можеш да ползваш главата си нещо....

Нищо не си разбрал. Първопричината е,че не разбираш разликата между терорист и революционер. Ако, изобщо имаш някакво що-годе образование, макар и българско, би трябвало да знаеш това.

Няма как да знаеш нещо, което досега не съм обяснявала

Не можеш да твърдиш,че си далече от нещо, което изобщо не притежаваш. Ти, просто си един обикновен ла@номет, от най-нисша проба. Необразован, функционално  неграмотен и когнитивно изпразнен.

Щели сте да избиете всички палестинци.

Чети внимателно, пак нищо не си разбрал ,неграмотник.

Ми дреме ми на шапката за палестинците, обаче за всеки убит евреин ще се радвам.

Първото ти нарушение е, спама в темата. Второто е това ти изречение. Това може да се докладва. Нали, ходите да ревете за дискриминиран народ и омраза когато става въпрос за палестинските терористи. Станали сте за смях, няколкото невежи бурки тук,   когато не можете да направите разлика, между лично изказване и цитат. Обаче, аз никога не докладвам, защото думите ви не значат нищо, те са просто един мръсен въздух, пуснати от зловонно място   нищо друго.

преди 4 минути, Мечо Хубавеца написа:

Разясни от къде разбра, че изброените от теб революционери са извършвали терористични действия? Ако имаш предвид ВМРО да, те са терористична групировка и съм съгласен.       Чудесно е, че имаш шапка...Можеш да ползваш главата си нещо....

Не бъркай глава с тиква.Не винаги честта да открие празника се пада на Борисов.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Именно, именно. Преди евреите да се настанят на земите им дали е имало ''терористи'' сред тях?

Тиквоч, знаеш ли колко и кои народи са живели по тези земи?

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Разясни от къде разбра, че изброените от теб революционери са извършвали терористични действия?

Ми това са думи от поста на еврейката:

преди 3 часа, valkiria1 написа:

🤣  

нелегалните ви чети са терористи, които вие наричате борци за свобода. 

Ся разбираш ли за каква твар иде реч? Пак казвам че заради такива като нея, навсякъде по света тяхното племе е мразено. Дори и да има читави евреи, покрай сухото гори и мокрото.

преди 58 минути, ivottoshev написа:

Ся разбираш ли за каква твар иде реч? Пак казвам че заради такива като нея, навсякъде по света тяхното племе е мразено. Дори и да има читави евреи, покрай сухото гори и мокрото.

Амии, ако си над 14 години направо е странно,че не можеш да рабираш какво четеш. Давам ти 500 лева, ако намериш къде в този мой пост / и изобщо съм споменала имената, които ти пишеш- Левски, Ботев и пр...Цитирам моя пост и точно искам да ми покажеш основанието да твърдиш това. Не какво твоята тиква си мисли,че е прочела, а какво пише в поста ми.

преди 4 часа, valkiria1 написа:

Като разработена теория на политическата борба, тероризмът се появява в Царска Русия през 19-ти век, чрез автори като Бакунин, Нечаев и Морозов.После поетапно преминава и в съвремената история на Матушката ви Рус. Модерния тероризъм в България се заражда в началото на 20-ти век и е директно повлиян от руския пример. Както се казва, единствено сте се нагълтали с лайна., които ви отведоха в лайната. Абсолютно всяка една от вашите партии- БКП,ВМРО И нелегалните ви чети са терористи, които вие наричате борци за свобода. Примера е заразителен  и бързо се разпространява. Този бацил на простотията и дебилщината се вижда и в твоите малоумни и слабограмотни на тема история постове. Пример за тероризъм са  така наречените Петимата от РМС, както и абсолютно всички членове на Висшето ръководство на страната ви, заели тези постове след преврата на 9-ти септември. Колко вързахте и прокопсахте с тяхното идване на власт е отделен въпрос.  Този пост има насоченост към хората, които четат и се интересуват от нещата. Просто използвам написаната дебилщина от теб, за да обясня разликата.

Ти, не разбираш какво четеш, не позванаш собствената си история, къде си тръгнал да се навираш в тези на други народи, бе  Славейков герой.

И, за да ти припомня,че историята на българите не е тема за обсъждане питам : кои са народите живели по географските земи наречени  Палестина? 

Къде пише за Ботев и Левски?  Посочи, защото аз не намирам. ВМРО са терористична организация и самите те се признават за такива. Подбудите им естествено са патриотични. 

преди 2 часа, valkiria1 написа:

Нищо не си разбрал. Първопричината е,че не разбираш разликата между терорист и революционер. Ако, изобщо имаш някакво що-годе образование, макар и българско, би трябвало да знаеш това.

Няма как да знаеш нещо, което досега не съм обяснявала

Не можеш да твърдиш,че си далече от нещо, което изобщо не притежаваш. Ти, просто си един обикновен ла@номет, от най-нисша проба. Необразован, функционално  неграмотен и когнитивно изпразнен.

Чети внимателно, пак нищо не си разбрал ,неграмотник.

Първото ти нарушение е, спама в темата. Второто е това ти изречение. Това може да се докладва. Нали, ходите да ревете за дискриминиран народ и омраза когато става въпрос за палестинските терористи. Станали сте за смях, няколкото невежи бурки тук,   когато не можете да направите разлика, между лично изказване и цитат. Обаче, аз никога не докладвам, защото думите ви не значат нищо, те са просто един мръсен въздух, пуснати от зловонно място   нищо друго.

Не бъркай глава с тиква.Не винаги честта да открие празника се пада на Борисов.

По-правилно е да се напише, не бъркай тиквата, с глава. :)            Туй него не го интересува. Важно за него е на "чифутите" да им е гадно... 

преди 5 минути, Мечо Хубавеца написа:

Къде пише за Ботев и Левски?  Посочи, защото аз не намирам. ВМРО са терористична организация и самите те се признават за такива. Подбудите им естествено са патриотични. 

Е, ти го питаш два пъти без пари?!🤣Да видим дали , като му дам 500 лева, ще разбере какво чете, тази проста тиква. Дали например е наясно,че първо в историята ви се появява Левски , а след това Петимата от РМС. Цитирам поста трети път....

преди 4 часа, valkiria1 написа:

Като разработена теория на политическата борба, тероризмът се появява в Царска Русия през 19-ти век, чрез автори като Бакунин, Нечаев и Морозов.После поетапно преминава и в съвремената история на Матушката ви Рус. Модерния тероризъм в България се заражда в началото на 20-ти век и е директно повлиян от руския пример. Както се казва, единствено сте се нагълтали с лайна., които ви отведоха в лайната. Абсолютно всяка една от вашите партии- БКП,ВМРО И нелегалните ви чети са терористи, които вие наричате борци за свобода. Примера е заразителен  и бързо се разпространява. Този бацил на простотията и дебилщината се вижда и в твоите малоумни и слабограмотни на тема история постове. Пример за тероризъм са  така наречените Петимата от РМС, както и абсолютно всички членове на Висшето ръководство на страната ви, заели тези постове след преврата на 9-ти септември. Колко вързахте и прокопсахте с тяхното идване на власт е отделен въпрос.  Този пост има насоченост към хората, които четат и се интересуват от нещата. Просто използвам написаната дебилщина от теб, за да обясня разликата.

преди 1 минута, valkiria1 написа:

Е, ти го питаш два пъти без пари?!🤣Да видим дали , като му дам 500 лева, ще разбере какво чете, тази проста тиква. Цитирам поста трети път....

Те че са нелегални тези чети нелегални са, но защо да не са борци за свобода?

преди 16 минути, Мечо Хубавеца написа:

Те че са нелегални тези чети нелегални са, но защо да не са борци за свобода?

Като вземеш да си размърдаш мозъка и резбереш първата част на поста ми, тогава ще разбереш какво съм искала да обясня. 

Иначе, на въпроса ти- по същността си четническият институт е нелегална военизирана структура. Дело на македонските чети са голям брой убийства, братоубийства и терористични актове. Четите са избягвали мащабните операции за сметка на добре премерени диверсионни акции и атентати. Да ти изброя само няколко- Солунските атентати,  взривяване сградата на "Отоман банк",  взривяване на пътническия кораб "Вашкапу"-в това участват и братята на Захари Стоянов, Яне Сандански  нарежда на четата на свои сподвижници да и екзекутират двама плененеи ранени четници, По заповед на Яне Сандански, Тодор Паница застрелва двама представители на ВМОРО. Същия Сандански пък е застрелян от Неврокопската чета на ВМОРО...... и пр... и двамата сте функционално неграмотни дори по същество за случилото се в собствената ви история. Не разбирате значението на думите и пр..

Освен да сътворихте един огромен спам в темата друго по същество не изяснихте. Ти си същия като него-не познаваш  историята на собствения си народ, но опря да пишеш глупости относно хазарите. Зададох ти въпрос за да" влезеш" пак в темата. След като не можеш да отговориш, преместете се другаде.

преди 1 час, valkiria1 написа:

Давам ти 500 лева, ако намериш къде в този мой пост / и изобщо съм споменала имената, които ти пишеш- Левски, Ботев и пр...

Не ти искам парите. Искам да ми обясниш дали четите на Ботев и Раковски са били легални та за това не влизат в долната класацията, или причината е друга:

преди 5 часа, valkiria1 написа:

нелегалните ви чети са терористи, които вие наричате борци за свобода.

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

преди 3 часа, valkiria1 написа:

Дори и да приемем че съм тиквоч, малоумен и каквототамсесетиш, тези от ООН също ли са такива, когато ви казват да се изнасяте от там?

А-а-а-а, сетих се. Тези некомпетентни хора да ви казват да се разкарате от собствените си земи. Ах какви мръсници, не ги е срам.

преди 7 часа, valkiria1 написа:

Написал си един куп глупости, с което веднага се нареждаш сред функционалните неграмотници в тази тема. Въпрос за 1000 евро!!!! -къде са "изчезнали" десет от исраелските колена? Въпроса изисква много големи познания по религия, история и география, за да отговориш на този въпрос. Съсредоточи се и не ползвай Гугъл като ориентир. Той е написан за дебили, които си мислят,че така разширяват общата си култура.

Кристалното кълбо може ли да ползвам?  Ако обичаш, бъди любезна, и не ме занимавай с глупостите си.

преди 1 час, valkiria1 написа:

Като вземеш да си размърдаш мозъка и резбереш първата част на поста ми, тогава ще разбереш какво съм искала да обясня. 

Иначе, на въпроса ти- по същността си четническият институт е нелегална военизирана структура. Дело на македонските чети са голям брой убийства, братоубийства и терористични актове. Четите са избягвали мащабните операции за сметка на добре премерени диверсионни акции и атентати. Да ти изброя само няколко- Солунските атентати,  взривяване сградата на "Отоман банк",  взривяване на пътническия кораб "Вашкапу"-в това участват и братята на Захари Стоянов, Яне Сандански  нарежда на четата на свои сподвижници да и екзекутират двама плененеи ранени четници, По заповед на Яне Сандански, Тодор Паница застрелва двама представители на ВМОРО. Същия Сандански пък е застрелян от Неврокопската чета на ВМОРО...... и пр... и двамата сте функционално неграмотни дори по същество за случилото се в собствената ви история. Не разбирате значението на думите и пр..

Освен да сътворихте един огромен спам в темата друго по същество не изяснихте. Ти си същия като него-не познаваш  историята на собствения си народ, но опря да пишеш глупости относно хазарите. Зададох ти въпрос за да" влезеш" пак в темата. След като не можеш да отговориш, преместете се другаде.

Не ме разбра. Имах предвид четите, които са участвали в двете въстания през 1878 и 1903 г.  Туй си е борба за освобождение.  Два пъти написах, че ВМРО са терористична организация. Това не е наша история, а на Северна Македония. Ние сме друга държава. Кога съм писал за хазари?

Не ти искам парите.

Нормално е да не ги искаш. Няма как да ги изработиш. Ти си функционално неграмотен и затова не можеш да разбереш какво четеш, въпреки,че ти се обясни два пъти.

Искам да ми обясниш дали четите на Ботев и Раковски са били легални та за това не влизат в долната класацията, или причината е друга:

Тук не  е мястото на такъв въпрос , неграмотнико. Прочети заглавието на темата. Генерираш спам.

Дори и да приемем че съм тиквоч, малоумен и каквототамсесетиш

Няма какво да приемеш-такъв си.

тези от ООН също ли са такива, когато ви казват да се изнасяте от там?

Понеже повтаряш като мантра една и съща простотия, поради невежеството си, пиша един единствен път и го запамети някъде из семките в тиквата си.

1 Исраел няма нужда от ничие разрешение за да се завърне или установи или какво да прави  в историческата си родина.

2 Палестина е обявена за държава от Махмуд Абас с негов указ, който не е признат от Исраел, а това е важно условие. Причина : Филастина е автономия в земите на мединат Исраел. Нито един нормативен акт издаден в тази насока не важи, докато не мине на гласуване през Кнессета. Давам пример като за прост човек като  теб. Ако, утре Кърджали реши да се обяви за държава в рамките на територията на България-това не означава, че Кърджали  е държава.Ако турците започнат въоръжена борба за да се отцепят от територията на България, те не са борци за свобода, а терористи и отношението към тях ще бъде като такива. Май вече ви се случи да изселвате турци и да им сменяте имената. Тогава? Не разбирате, правите се че не разбирате или премълчавате исторически факти?!! Палестина е автономно обрразувание на територията на мединат Исраел. Научи разликата между държава и автономно образувание преди да повтаряш като мантра глупости. Кой какво е признал ,няма никакво значение. Важно е какво казва и разпорежда мединат Исраел. Докато "палестинците", извършват въоръжени действия срещу медината,  колят, изнасилват ,отвличат в плен,  убиват в плен и влизат в територията на мединат Исраел по насилствен начин, те са терористи  и ще бъдат унищожавани като такива.

3 Държава Палестина няма да има. След случилото се на 7-ми октовмри, това няма да се случи в обозримото бъдеще.

4 Изконната територия за която "палестнците", могат да претендират е Йордания. Те обаче, бяха изхвърлени от кралството като мръсни псета, след опита да убият и свалят от власт бащата на днешния крал. Терористичната атака на Ясер Арафат беше отбита с помощта на САЩ. Тогава терориста се пренесе заедно със своята паплач на Западния бряг.

Ах какви мръсници, не ги е срам.

Май не си разбрал досега. Повтарям ти го -няма никакво значение какво казва света, ООН, или някой дебил в някой форум. Важно е Исраел какво мисли и прави. Остава ви да си смучите пръстчетата и да гледате.

преди 1 час, Michigan111 написа:

Кристалното кълбо може ли да ползвам?

Каквото и да ползваш, няма да отговориш. Ти си същия празен дърдорко

преди 1 час, Michigan111 написа:

Ако обичаш, бъди любезна, и не ме занимавай с глупостите си.

С нищо не те  занимавам. Ти пляскаш  чутовни глупости. Затова и зададох въпрос, да видя можеш ли да обосновеш собствените си твърдения. Не можеш, защо тогава намесваш мен? Аз знам кои са хазарите, знам къде са "изчезнали" десетте племена и знам,че оригиналното име е твърде различно от това, което  са ви внушили някои псевдоучени.

преди 59 минути, Мечо Хубавеца написа:

Не ме разбра. Имах предвид четите, които са участвали в двете въстания през 1878 и 1903 г.  Туй си е борба за освобождение.  Два пъти написах, че ВМРО са терористична организация. Това не е наша история, а на Северна Македония. Ние сме друга държава.

Няма да обяснявам трети път едно и също нещо. На теб също ти липсва фундамента. Какво сте  изучавали във вашите училища-шев и кройки, или как да плетете чорапи.  Какви величави оправдания сте си измислили или слагате като значение на думата, тя няма нищо общо със съдържанието на думата. Винаги подборът на случаите е субективен в зависимост от избраната гледна точка.  Отделен е въпроса,че всяко насилие ражда насилие, така че малко е вероятно по този начин да е постигнато нещо читаво. За вашата история се вижда ясно. Що се отнася до конфликта между Исраел и терористите , най-силното доказателство е в полза на това,че няма да има държава Палестина, докато не престанат стабинг атаките, масовия терор  и изцепките на шахидите. Можете да си го запишете някъде и да си го прочетете след едни 50 години по-късно.

преди 2 минути, valkiria1 написа:

С нищо не те  занимавам. Ти пляскаш  чутовни глупости. Затова и зададох въпрос, да видя можеш ли да обосновеш собствените си твърдения. Не можеш, защо тогава намесваш мен? Аз знам кои са хазарите, знам къде са "изчезнали" десетте племена и знам,че оригиналното име е твърде различно от това, което  са ви внушили някои псевдоучени.

Предполагам че всичко знаеш. Вероятно знаеш дори това, което не знаеш. Сигурно познаваш и съвременници. Твоите глупости са си твоя работа.

Само не знам как аз намесвам теб, при положение че ти заговаряш мен.

Вероятно ти знаеш. Не че ме интересува де.

преди 16 минути, valkiria1 написа:

Тук не  е мястото на такъв въпрос , неграмотнико. Прочети заглавието на темата. Генерираш спам.

Ама ти зададе този въпрос, не помниш ли? Даже 500лв щеше да ми даваш. Сега, след като се оказа насадена на пачи яйца, реши че не му било мястото тук  :giggle1:

Ние бяхме спрели да говорим по този въпрос, но отново ти беше тази, която отново го подхвана. Провери.

---  ---  ---  ---  ---  ---

преди 16 минути, valkiria1 написа:

1 Исраел няма нужда от ничие разрешение за да се завърне или установи или какво да прави  в историческата си родина.

Да, знам че за ваш'то племе мнението на цивилизованият свят в лицето на ООН не е меродавно. Ма то така е с племената - не могат да се интегрират в общество, много по-развито от тяхното :getout:

преди 19 минути, Michigan111 написа:

Предполагам че всичко знаеш. Вероятно знаеш дори това, което не знаеш. Сигурно познаваш и съвременници. Твоите глупости са си твоя работа.

Само не знам как аз намесвам теб, при положение че ти заговаряш мен.

Вероятно ти знаеш. Не че ме интересува де.

Участваш в публична дискусия. Това са две твои твърдения, които приканих да обясниш.

преди 19 часа, Michigan111 написа:

За това написах "уж". Иначе е така, съгласен съм. Повечето са хазари, писал съм го в този форум преди време.

преди 20 часа, Michigan111 написа:

После и другите, по такива причини оправдават другите убийства. Едните плюят по другите, пък те едни и същи. А уж все потомци на Сим.

Явно не можеш. Нормално. За мен е пределно ясно,че нямаш необходимите знания за да обясниш собствените си твърдения. Да започнем от най-елементарното, че дори думата хазари не е оригиналната дума.

Предполагам че всичко знаеш.

Само глупак може да твърди,че знае всичко. Аз знам достатъчно за да твърдя,че пишеш глупости.

Твоите глупости са си твоя работа.

Твоята обща култура е на нула ниво. Това подвежда, когато решиш да се плеснеш в публична  дискусия . Не прехвърляй твоите недоимъци върху мен.

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Ама ти зададе този въпрос, не помниш ли? Даже 500лв щеше да ми даваш. Сега, след като се оказа насадена на пачи яйца, реши че не му било мястото тук  :giggle1:

Ама ти и семки нямаш в главата. Дори не помниш за какво ти се дават пари. Трети път, неграмотнико. Твърдиш,че в моя пост има споменати Левски, Ботев и пр..Затова дадох поста да го прочетеш отново и да го прекараш винмателно през кухата лейка, която е на раменете ти. Къде видя изписани от мен имената. Ето го поста

преди 7 часа, valkiria1 написа:

Край на цитата.

Верно призна,че си празна тиква-след като и ти се разпознаваш, значи няма кой да възрази срещу констатацията.

Четвърти път задавам въпрос свързан с темата : кои са народите населявали територията на географската област Филастина???

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Да, знам че за ваш'то племе мнението на цивилизованият свят в лицето на ООН не е меродавно.

Точно така. Правилно си разбрал. Значи можеш да спреш да каканижеш  край смокиновия ми лист.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.