Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Автор
преди 29 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти верно си много зле. Колев не е русофил. И клип ти пуснах.

И ти съдиш познанията на историк по образование.

Освен това четеш поста ми като дявола евангелието. Ясно си личи, че имам предвид чуждо финансиране. Не само Руско. Каквото и да е. Ако намериш, ела ми се обади.

Какво дирите в теми за политика, след като нямате грам хабер от материята ?

Реджепе,  на тема история си твърде невеж, за да ми даваш акъл.  А да твърдиш какъв е генерал Колев е нелепо и смешно,  със сигурност непознавайки фактите.  Роден в Бесарабия,  участник в отстраняването на Батенберг,  недолюбван от Фердинанд.  Русофил от всякъде.  Самия той заявил го,  но ти го отричаш,  форумния драскач.  

А костадин е рублофил, нищо повече.  Ама вие, политическите експерти, такива си харесвате и по такива ви текат лигите.  Красивите лъжи предпочитате, не грозната истина. Щото освен очите и ушите, трябвало и мозъка да работи. Ама това ще го разбереш по късно.  Евентуално, като разбереш че и Дядо Коледа е измислица 😆

А пък ние, дето грам хабер си нямаме от политика, седим и ви гледаме сеира.  За това съм и в политическите теми, да гледам сеир. 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 944,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 часа, Michigan111 написа:

Изобщо не твърдя,че е русофил, би било обида за истинските русофили.  Русофил е Ген Колев. Тоз да ти прилича на Ген Колев? 

Прави разлика между русофил и рублофил. 

О

за пръв път да видя човек който да прави разлика

Нескромно ще прозвучи  ако кажа че и аз съм точно такъв случай.

Аз съм русофил, но не и путинист или рублофил , а преди всичко съм българин.

Точно като ген. Колев.  Прекрасно познавам руския език, хора, култура, живот и бит .

Но  никога не си правя илюзии за имперския характер на някои процеси , и както ген,. Колев бих дал отпор на такива

Това промитите мозъци и тия със вечно разтворените  "благодарни " бузки , никога не биха го разбрали .

преди 1 час, Michigan111 написа:

А костадин е рублофил, нищо повече. 

Той и руски не знае, но $$ едва ли са в рубли ... Но вскчки знаем за какво иде реч....

• Автор
преди 1 час, miro20 написа:

Той и руски не знае, но $$ едва ли са в рубли ... Но вскчки знаем за какво иде реч....

Е то това е общото между русофилите и русофобите, и двете групи предпочитали да им се плаща в долари 😆

преди 6 часа, miro20 написа:

Аз съм русофил

преди 4 часа, Michigan111 написа:

Е то това е общото между русофилите и русофобите, и двете групи предпочитали да им се плаща в долари

Току що разкри, че на Платения Форумен Трол  му плащат в долари.

Малко късно ти просветна нещо, което целия форум знае отдавна, ама толкоз ти е акъла.

Бавния си е бавен, обаче дори и като му го докажеш черно на бяло, не ти вярва, щото се мисли за най бързия.

преди 7 часа, miro20 написа:

Аз съм русофил

Аз пък съм българофил. По твоя логика ... :) 

Мире ... ти си като един мой познат ..... майка му е с двойно гражданство. Навремето негов прародител е бил сред аристокрацията на Русия. Казвам сред, защото в противен случай щеше да се гордее с титлата си на граф или бля какво ... :) 

Бог да го прости един друг мой познат, той пък, негов прародител е бил в "бялата" армия ... Той не парадираше с това, за разлика от другия. ....

Та, я кажи сега, хм ... ти от кой род си?! ... :) На един мой друг познат, тъщата му е графиня (И сега живее в Петербург) ... Та да видим за коя област в Русия имаш претенции ... Може да те направим вид граф, ако желаеш, но за княз ... не ми е в правомощията ... :) Та, кое графство желаеш от "задочната" ти родина, а?! :)  

преди 5 часа, Michigan111 написа:

Е то това е общото между русофилите и русофобите, и двете групи предпочитали да им се плаща в долари 😆

Парите нямат мирис и цвят. ;) По-важно е да си с дълбоки джобове. :) 

Навремето казах на едно място: И мен могат да ме корумпират ... но, уви, ех Федя, Федя, .... за някои неща парите са без значение ... ;) 

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Току що разкри, че на Платения Форумен Трол  му плащат в долари.

преди 1 час, iИ.дИоNд.Ni написа:
преди 8 часа, miro20 написа:

Аз съм русофил

Аз пък съм българофил.

преди 1 час, iИ.дИоNд.Ni написа:

Та, я кажи сега, хм ... ти от кой род си?! ...

Другари тролченца и други спекуланти, ВЕЧЕ ви казах :

Аз съм русофил, но не и путинист или рублофил , а преди всичко съм българин.

Точно като ген. Колев.  Прекрасно познавам руския език, хора, култура, живот и бит .

Но  никога не си правя илюзии за имперския характер на някои процеси , и както ген,. Колев бих дал отпор на такива

Това промитите мозъци и тия със вечно разтворените  "благодарни " бузки , никога не биха го разбрали .

:hush:

преди 36 минути, miro20 написа:

Аз съм русофил

Точно като ген. Колев

Наполеонов комплекс

Ма как да не си като генерал Колев. Вярвам ти бе. Гонил си ги рашките със шашката из Добруджа, а после като генерал Вазов, си ги разбил англофренците при Дойран.

Даже ко после. Едновременно. Докато си гонил рашистите на североизток, си разбивал англофренците на югозапад.

Вай вай вай...

и както ген,. Колев бих дал отпор на такива

Бре бре бре бреееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее пааа пааа пааа !!!

преди 33 минути, miro20 написа:

имперския характер на някои процеси

Мире ... какви имперски процеси бе ... :) В кой век си бе човек ... :) 

Казах ти, ние българите не трябва да проявяваме вид претенции към политиката на големия брат. ;) Той си има глава на раменете ... мъ ти не, тъ не ... :) 

Той големия брат се е оправил .... дай ние да си гледаме нашето .... да не гледаме в чуждото канче ... ;) 

То може да е очукано и прочие .... но си е нашето канче ... ;) 

п.п. Не става така Мире .... за няколко евро в повече ... мани тоя филм ... ;) 

преди 17 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Мире ... какви имперски процеси бе ... :) В кой век си бе човек ... :) 

И аз това питам някои идиоти които говорят за новорусии , новоосмании.... и т.н.. :)  И как Путя бил най велик :) 

Но пасаран на такива в България.

преди 19 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Казах ти, ние българите не трябва да проявяваме вид претенции към политиката на големия брат. ;) Той си има глава на раменете ... мъ ти не, тъ не ... :) 

Покорна главица сабя не я сече ? хм.. сам си избираш.

преди 20 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Той големия брат се е оправил .... дай ние да си гледаме нашето .... да не гледаме в чуждото канче ... ;) 

То може да е очукано и прочие .... но си е нашето канче ... ;) 

тъй де. Не обичам да ми гледат в канчето .

преди 20 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

п.п. Не става така Мире .... за няколко евро в повече ... мани тоя филм ... ;) 

ми мани го де ?  изглеждаш понякога разумен човек, но какво трябва да кажа на подобни простотии ??

За повечето тролченца всеки който не пее техните простотии е платен,  долари еврота... :getout:

Не падай на нивото на реджепа

преди 14 минути, miro20 написа:

Не падай на нивото на реджепа

:) Глей се .... Агата не е лошу момче .... малко му се е объркал мозгъ му от пресичане на Екватуръ ... :) вирнало му се нуслету, че е бил и от другътъ страна на земята ... ;) Къ удъфник се е хванал за слъмкъ ... :) 

Флизъм му в положение, мъ се .... повредил съй ... какво ли не прави човек за някой и друга изгоряла акция на фондувътъ борса ... :) 

За моето ниво не бери грижа .... то е толкова под вашето, че изобщо не знаеш на какви дълбини съм ази ... ;) 

• Автор
преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Мичиган твърди, че му плащат в долари

Това по принцип беше виц,  не твърдение.  

Но явно бързо попиваш от принципите на вожда Костадинов :D

преди 6 часа, Michigan111 написа:

Но явно бързо попиваш от принципите на вожда Костадинов

Нямам вождове. Не съм от възраждане

Соча ви гредите в очите.

Както вица със субсидиите, така и вица с русофилството, са вицове. Активни мероприятия на власт имащите.

Също активно мероприятие е и заигравката около регистрацията на ПП Възраждане. 

• Автор
преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Нямам вождове. Не съм от възраждане

Соча ви гредите в очите.

Като кои например? Ти по принцип си говориш общи приказки, с фактология не боравиш, не знам какво сочиш.  

Може пък да говориш за новите къща и кола на Костадин и новия апартамент на жена му. А, забравих че не си от Възраждане 😆

• Автор
преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Що не се ... в ...

Щото нямам такива наклонности 😆

Но да ти кажа,  с такива аргументи диалог не се води по принцип  😉

• Автор

Еее, намериха го бе 😆 все едно до сега не си знаеше къде е. 

https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Zadurzhaha-lidera-na-partiya-Vuzrazhdane-997279 

Като гледам коментарите под статията,  на варненци не им дреме много за възрожденеца.  

Добре е поне да се говори по темата, някои да не си мислят, че мълчание е равносилно на съгласие.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.