Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 46 минути, Belhor написа:

И поради каква причина изследването е фейк, а опровержението не? В нито една от статиите няма линк към самото опровержение. Няма и посочена друга медия, от която това е копирано. Global Research Metrics и Global Metrics имат сайтове в които не откривам никакви опровержения. Дай да видим къде Глобал Рисърч казват че това е фейк, защото като го кажеш ти или някой си варненски сопол, то идва повече като потвърждение. Троле...

http://globalmetrics.eu/новини/

Гърчи се. За пореден път се изявяваш като доказан фейкомет.

току-що, Michigan111 написа:

Както аз профилактично ги проверявам,  понеже са ми интересни електоралните нагласи на стадото и отново ти казвам най отговорно,  костя е твърдо под 1% и голямото пищене е за това, да мине процента и  да лапне субсидията 

Именно. То дори няма нужда от опровержение за да се сравнят тези драстично разминаващи се с реалността, проценти. :) 

Той и Цв Цв с новия му проект например постоянно говори за 400-500 хил негов електорат, ама... :) 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 944,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 11 минути, Michigan111 написа:

Само като видиш, че това изследване показва 84,5 % активност (15,5% няма да гласувам) и трябва а ти стане ясно какъв кьорфишек е. Другото което е, на тези агенции на сайтовете можеш да провериш имат ли подобно изследване с такива резултати, или нямат. Както аз профилактично ги проверявам,  понеже са ми интересни електоралните нагласи на стадото и отново ти казвам най отговорно,  костя е твърдо под 1% и голямото пищене е за това, да мине процента и  да лапне субсидията 

Хехе. Сам се опровергаваш. Няма да ти кажа как и защо- научи се да мислиш.

• Автор
току-що, Belhor написа:

Хехе. Сам се опровергаваш. Няма да ти кажа как и защо- научи се да мислиш.

Няма да ми кажеш, защото нямаш какво да ми кажеш  ;)

Миро всъщност ти е сложил линк към опровержението. Аз ще ти сложа линк към въпросната агенция, към която е насочено опровержението  

https://globalresearchmetrics.com/#home

Ако на тебе подобна "агенция" ти вдъхва някакво доверие, просто си един от многото които предпочитат красива лъжа пред грозната истина.

Интересното е, че хем е твърдо под 1%, хем се създава специална тема, за да се плюе. Не съм видял друга тема за някоя от стотиците партии в България, които са твърдо под 1%.

преди 17 минути, miro20 написа:

http://globalmetrics.eu/новини/

Гърчи се. За пореден път се изявяваш като доказан фейкомет.

Именно. То дори няма нужда от опровержение за да се сравнят тези драстично разминаващи се с реалността, проценти. :) 

Той и Цв Цв с новия му проект например постоянно говори за 400-500 хил негов електорат, ама... :) 

Е, става ясно че Глобал Метрикс и Глобал Рисърч, не е едно и също. А какви са процентите съответстващи на реалността, се вижда единствено на избори и то ако не са фалшифицирани.

И между другото, нямам нищо против некой да обясни, като как едно "фалшиво" проучване, може да помогне на партия, която няма достатъчна поддръжка, да достигне някакъв процент. Би било обяснимо, ако е голяма партия с възможности за манипулиране на резултати, но при тази това е напълно изключено.

Относно единия процент осигуряващ субсидия, се вижда и с просто око, че те нямат проблем да си го осигурят. И ако целта им е той, значи са пълни идиоти да вдигат врява около себе си, вместо да си кротуват и да си взимат субсидияята мирно и тихичко, като една дузина други партии.

преди 5 минути, Michigan111 написа:

Няма да ми кажеш, защото нямаш какво да ми кажеш  ;)

Миро всъщност ти е сложил линк към опровержението. Аз ще ти сложа линк към въпросната агенция, към която е насочено опровержението  

https://globalresearchmetrics.com/#home

Ако на тебе подобна "агенция" ти вдъхва някакво доверие, просто си един от многото които предпочитат красива лъжа пред грозната истина.

Това повече доверие ли ти създава?

https://papagal.bg/person/E94B985D0E1E20CC82556DED8E1754FFD9F139B6BC334771C05443DA06F08F32

Screenshot_2020-10-11 РАДОСТИНА АНГЕЛОВА СТЕФАНОВА - свързани фирми.png

преди 7 минути, ncl написа:

Интересното е, че хем е твърдо под 1%, хем се създава специална тема, за да се плюе. Не съм видял друга тема за някоя от стотиците партии в България, които са твърдо под 1%.

Ами прави си теми де. Никой не ти е забранил.

Отделно че ясно се вижда колко са феновете на Копейкин тук. Даже по едно време се превърна от един модератор във видеоблог на партията :giggle1:

Само дето никой не се интересува от това.

В случая просто уточних един фейк . Един пореден фейк. :) 

преди 1 минута, miro20 написа:

Ами прави си теми де. Никой не ти е забранил.

Отделно че ясно се вижда колко са феновете на Копейкин тук. Даже по едно време се превърна от един модератор във видеоблог на партията :giggle1:

Само дето никой не се интересува от това.

В случая просто уточних един фейк . Един пореден фейк. :) 

Ми ето че дори ти се интересуваш. Хахаха

току-що, Belhor написа:

Разобличавам лъжи когато такива като теб почнат да се оливат. Партията и самия копейкин не ме интересуват.

преди 30 минути, miro20 написа:

Разобличавам лъжи когато такива като теб почнат да се оливат. Партията и самия копейкин не ме интересуват.

Като сме почнали да разобличаваме, ето и от кого идва опровержението.

Screenshot_2020-10-11 Декларация.png

преди 52 минути, ncl написа:

Бе, под един процент. Толкоз им е акъла. 

И като видиш само кои са повярвали. Троло20 и Мичиган

преди 29 минути, Belhor написа:

Screenshot_2020-10-11 Декларация.png

Троло20 пак затапен и унизен

преди 42 минути, Belhor написа:

Не ще да я щипят, пък се фаща на орото

преди 41 минути, Belhor написа:

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Троло20 пак затапен и унизен

Не ви разбирам гърчовете. "проучването" фейк ли е ? - фейк е . Копейкин има ли 5 %  - няма.

:hush:

преди 5 минути, miro20 написа:

Не ви разбирам гърчовете. "проучването" фейк ли е ? - фейк е . Копейкин има ли 5 %  - няма.

:hush:

И аз не разбрах, защо е фейк проучването. И защо да нямат 5 %.

• Автор
преди 49 минути, Belhor написа:

https://papagal.bg/person/E94B985D0E1E20CC82556DED8E1754FFD9F139B6BC334771C05443DA06F08F32

На мене в тая имитация на държава доверие нищо не ми създава. Но анонимна агенция, без никаква информация и дори контакти на сайта, и с единствено изследване - въпросното,  съвсем съмнително ми се струва :D

Но на теб ако ти пълни душата,  дерзай. 

преди 7 минути, Michigan111 написа:

На мене в тая имитация на държава доверие нищо не ми създава. Но анонимна агенция, без никаква информация и дори контакти на сайта, и с единствено изследване - въпросното,  съвсем съмнително ми се струва :D

Но на теб ако ти пълни душата,  дерзай. 

Анонимни. И все по- анонимни ще стават тези, които не възпяват Партията майка и Бащицата. Щото неанонимните гледаш кво става- де що има държавна агенция е там на проверка. Офисите им се оказват малки да поберат сичкото проверяващ милиционер.   :)

преди 1 час, Belhor написа:

Повече от това https://papagal.bg/search_results/Global+Research+Metrics?type=company

Общо взето не мога да имам особено доверие и към двете . Аз нямам към утвърдените на пазара такива та към такива самораслици ли.

преди 7 минути, lsmurf написа:

Повече от това https://papagal.bg/search_results/Global+Research+Metrics?type=company

Общо взето не мога да имам особено доверие и към двете . Аз нямам към утвърдените на пазара такива та към такива самораслици ли.

То и аз нямам доверие към почти никой в Абсурдистан, но както казах в предишен пост, имам огромно доверие в логиката. А логиката показва, че Възраждане не вдига врява заради единия процент, а защото вижда шанс да се добере до парламента. Само тогава е логична тяхната свръхактивност. Ако беше за субсидията, щяха да си кютат мирно и тихо и да си я взимат като една камара дребни партийки, без да се навират между шамарите.

преди 4 минути, Belhor написа:

То и аз нямам доверие към почти никой в Абсурдистан, но както казах в предишен пост, имам огромно доверие в логиката. А логиката показва, че Възраждане не вдига врява заради единия процент, а защото вижда шанс да се добере до парламента. Само тогава е логична тяхната свръхактивност. Ако беше за субсидията, щяха да си кютат мирно и тихо и да си я взимат като една камара дребни партийки, без да се навират между шамарите.

Ами според мен си има логика да се опитват да се докопат до процента защото ще има субсидии . Няма проблеми да направят такъв сайт за да пуснат подобен фейк. Кой разбрал разбрал. Може да хванат някой и друг избирател защото много хора се водят от стадния инстинкт. Нищо ново че ползват подобни фейкове. То цялата тази партия е един огромен фейк.

преди 4 минути, lsmurf написа:

Ами според мен си има логика да се опитват да се докопат до процента защото ще има субсидии . Няма проблеми да направят такъв сайт за да пуснат подобен фейк. Кой разбрал разбрал. Може да хванат някой и друг избирател защото много хора се водят от стадния инстинкт. Нищо ново че ползват подобни фейкове. То цялата тази партия е един огромен фейк.

Това е констатирано още в началото на темата :) 

току-що, lsmurf написа:

Целия пост издава пристрастията ти, което го лишава именно от логика. Партията със сигурност не е фейк- тя организира първия протест срещу Борисов, месец преди да започнат масовите протести. Да вдигат врява за единия процент няма логика, защото те и сега си го имат тоя процент. Няма данни да има отлив от ПП Възраждане в сравнение с миналите избори, така че процента им е в кърпа вързан. Възраждане е една от националистическите (или за благост наричани патриотични) формации у нас и предвид пълния крах на националистите (патриотите), като коалиционен партньор на ГЕРБ във властта, е доста логично там да се случи отлив, който няма къде другаде да се влее, освен в друга патриотична формация.

преди 3 минути, miro20 написа:

Щом го казваш сигурно е така не съм се връщал назад в темата , но освен мен явно и други "не са го видели" , така че не е лошо да им се припомни защото говорят за логика като "пропускат" някои факти.

преди 4 минути, miro20 написа:

Хехе. Много е яко, че темата е създадена от хейтър, с цел да се оплюва ПП Възраждане. Това означава, че тя не е толкова незначителна, каквато ви се иска да я изкарате.

преди 3 минути, Belhor написа:

Целия пост издава пристрастията ти, което го лишава именно от логика. Партията със сигурност не е фейк- тя организира първия протест срещу Борисов, месец преди да започнат масовите протести. Да вдигат врява за единия процент няма логика, защото те и сега си го имат тоя процент. Няма данни да има отлив от ПП Възраждане в сравнение с миналите избори, така че процента им е в кърпа вързан. Възраждане е една от националистическите (или за благост наричани патриотични) формации у нас и предвид пълния крах на националистите (патриотите), като коалиционен партньор на ГЕРБ във властта, е доста логично там да се случи отлив, който няма къде другаде да се влее, освен в друга патриотична формация.

Ако не бяха те и такива като тях сега на протестите щеше да има значително повече хора . Но това си е мое мнение. Явно според теб не е така. И да пристрастен съм . Мразя манипулатори.

преди 1 минута, lsmurf написа:

Щом го казваш сигурно е така не съм се връщал назад в темата , но освен мен явно и други "не са го видели" , така че не е лошо да им се припомни защото говорят за логика като "пропускат" някои факти.

Говорейки си за вярвания... 🤣  Много ясно че ще вярваш на резервния си профил, защото знаеш какво е акал на първа страница. Иначе щеше да провериш.

ЛОГИКА!

току-що, lsmurf написа:

Ако не бяха те и такива като тях сега на протестите щеше да има значително повече хора . Но това си е мое мнение. Явно според теб не е така. И да пристрастен съм . Мразя манипулатори.

По- скоро нямаше да има протести. ЛОГИКА!

току-що, Belhor написа:

Говорейки си за вярвания... 🤣  Много ясно че ще вярваш на резервния си профил, защото знаеш какво е акал на първа страница. Иначе щеше да провериш.

ЛОГИКА!

Нямам други профили. Набий си го в кратуната. И не говори за логика щото ставаш смешен . Твърдиш че темата е създадена от хейтър но не поглеждаш себе си дали не отговаряш много повече на подобно определение.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.