Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Предизвикан пост:
АМИ НАСТИНА ДА ВИДИМ ПОЛИТИКИТЕ И НЕЗАВИСИМОСТТА!
Предишният пост с новината, че доц. Мангъров и „Възраждане” се разведоха и лекарят пристана на АБВ предизвика лавина от тролски нападки и гневни изблици
Но заедно с това има и стойностни коментари като този „Нека да говорим за политики и да видим кое според вас като журналист не е ок." Или наивни оценки като тази: „като "човек" лишен от ценностите присъщи за журналистиката - безпристрастност, етика и морал, трудно ще приемеш факта, че Възраждане са единствената политическа партия без зависимост”.
През годините имам доста анализи и разследвания кои са както АБВ, така и „Възраждане" и лидерът им. И понеже сега ругаят заради „Възраждането", ще дам откъси от тях.
Нали се иска да говорим за „политики”, да изследваме „партийни независимости”.
.
1 откъс от мой пост.
Костадин Костадинов, наричан от противниците му „Копейкин”, е пеперудка, кацаща от един политически цвят на друг, оттам – на трети и т.н… Бил е виден член на Националния изпълнителен комитет на ВМРО от 2007 г., заместник-председател до 2012 г. и регионален координатор на ВМРО за Варненска, Шуменска и Добричка област от 2002 г. до 2009 г. Т.е. подвизавал се е като дясна ръка на сегашния гербов вицепремиер Красимир Каракачанов, докато поиска да вземе мястото му и изхвърча.
Работил е тясно и с енергийния олигарх Христо Ковачки в движение „Напред”.
По-късно след взетите, вероятно с „отличен” изпити в прощъпалника на родната така наречена политика, му е дадена роля на офицер вместо на пешка на шахматното ѝ поле.
Костадинов става регионален организатор на Фронта на Валери Симеонов и ортак с Волен Сидеров и неговата „Атака” – например като кандидат за кмет на Варна. А когато „Атака” се поизноси като залъгалка за недоволните и затова я вкараха във властта, „Възраждане” дойде на сцената като новата „Атака”.
.
2. откъс от друг мой пост
„Един знаменателен факт: политици, които не са крали като Минчо Христов и Стела Банкова набързо напуснаха партията му буквално седмици след основаването ѝ с обвинения към Костадинов за корупция и присвояване на средства. Но и тогава, и после години наред никой не обърна капчица внимание на техните сигнали..."
"Имотът и сградата във варненската вилна зона „Лазур” са закупени от някоя си Невяна Иванова, управителка на фирма „Медийна компания”, която пък се води на Моника Гуцанова, съпругата на Борислав Гуцанов, лидер на варненската организация на БСП и видна фигура в ръководството на червените.”
.
3. още един откъс от трети мой пост
„Зад такива разнопартийни пеперудки като Костадинов винаги стои мощен кукловод, който притежава влияние във всички политически структури.
Един цитат ще ви подскаже кой е той.
Лидерът на „Възраждане” е отявлен кремълофил:
"Един ден цялата русофобска паплач ще отговаря пред съда за престъпленията си срещу България и българите. Ние от „Възраждане“ ще се погрижим за това.”
.
„Те (почитателите) не са разбрали основното: няма как една партия като „Възраждане”, която е регистрирана от политическата мафия без проблеми, която получава от политическата мафия милионна субсидия, разходвана неясно как, която е част от статуквото, имитиращо плурализъм и демокрация – няма как тя да е двигател за промени.”
4. пореден откъс от четвърти мой пост
„Сред организаторите на определяния от социалистите като фашистки Луковмарш у нас е партия "Възраждане" и лидерът й Костадин Костадинов. В други постове вече обясних кой се крие зад "Луковмарш" - една специална разузнавателна служба от чужбина (за това виж постове от 18, 20 и 23 февруари 2018)”
.
Хм, имам и интересно разследване защо и за какви интереси, вкл. финансово-материални се стигна до бой между политикът Марешки от Воля и политикът Костадинов от Възраждане, съответно хоспитализиране и на двамата заради травмите и поредица съдебни процеси с противоположни присъди (сега се чака Върховният съд) за това какво е станало и кой е виновен/невинен.
  • 2 седмици по-късно...
  • Отговори 21,9k
  • Прегледи 944,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

на 19.02.2021 г. в 11:47, Филипов написа:

Как добре стои Копейкин между Ботев и Левски ,а !!! Един токъв скромен все пак не се е поставил по горе от тях така че и на това съм доволен. :)

Левски и др Възрожденци се въртят в гробовете си гледайки такива като Копейкин :getout:

преди 54 минути, M.Николов написа:

Те лично ли ти го казаха?

Или звездите ти го говорят?:D

Аз пък лично смятам, че много повече щяха да се срамуват от такива като теб.:hush:

Ами имаше теми за Възрожденците, и болшинството са изцяло антируски настроени . А какво е мнението на Левски можем да съдим по това че е най верния ученик на  Раковски .

А  мнението на Раковски за руския империализъм го знаем.

Или ти не го знаеш ? ??

преди 2 минути, M.Николов написа:

И какво общо има това с клипа на Костадинов за Левски?:hush:

Че е клип на Копейкин за Левски .

И обясних защо Левски и др възрожденци се въртят в горба си гледайки  как ги оскверняват с устите си такива.

СГС отхвърли иска за разпускане на партия "Възраждане"

https://bntnews.bg/news/sgs-othvarli-iska-za-razpuskane-na-partiya-vazrazhdane-1097593news.html?fbclid=IwAR1C4gtSYOUZRdl577EAiNJR4ROdbJU9vXKlVFdnbRzA5_5bGHdsIMqyUvw

Герберастката мафия търпи пълен крах при всичките си съдебни преследвания!

преди 11 часа, Радул написа:

СГС отхвърли иска за разпускане на партия "Възраждане"

https://bntnews.bg/news/sgs-othvarli-iska-za-razpuskane-na-partiya-vazrazhdane-1097593news.html?fbclid=IwAR1C4gtSYOUZRdl577EAiNJR4ROdbJU9vXKlVFdnbRzA5_5bGHdsIMqyUvw

Герберастката мафия търпи пълен крах при всичките си съдебни преследвания!

Очевидно няма проблем че...

Цитат

Прокуратурата се позоваваше на своя проверка, според която към датата на провеждане на Учредителното събрание на „Възраждане“ 86 лица, вписани като учредители, са били в чужбина.

Освен това твърдеше, че 108 от общо 580-имата учредители са заявили, че подписите в списъците не са техни, а 87 лица – че не са подписвали Декларация за индивидуално членство по Закона за политическите партии. В искането за заличаване на партията беше посочено и, че двама от посочените като нейни учредители били починали месеци преди събранието.

Ама то цял презилдент си избрахме с някакви фантомни непомнещи спонсори... . та това ли .... :getout:

преди 4 минути, miro20 написа:

Очевидно няма проблем че...

Ама то цял презилдент си избрахме с някакви фантомни непомнещи спонсори... . та това ли .... :getout:

Като гледам краха на мафията в съда, та си мисля, че има бая фантоми в главите на Тиквун и Каскетчо...

https://youtu.be/oPqIel-_sr8?t=3695

Тук разправят, че искали да вдигат данъците на "богатите". Понеже в България нямаме средна класа, имам подозрение че ще ме третират като за богат, с 25 годишната ми кола, и 40-те квадрата кимизарник в София.
Бях им фен, питах ги по въпроса, това много ме касае. Засега ми трият мненията, аз пък им обещах, че лека полека ще започвам да ги размъквам по тоя инфарктен въпрос. Да дойдат да ме трият из целия нет! Почти у всяко тяхно събитие пищят от модерация, и тайно и явно те я практикуват постоянно.

Направихме кореспонденция с един от лидерите им, нямало според него да ни засегне в посока обедняване премахването на плоския данък. Щели да товарят големите хипермаркети и инвеститори.

Аз лично помня как ми скочиха доходите след като Станишев въведе плоския данък. Винаги съм се осигурявал около горната граница на облагаемия доход. Като върнат данъчния хаос, като махнат валутния борд, и току сме се върнали по времето на хиперинфлацията, която почти всички помним. Пасков директно разправя как ще връщаме силата на конвертируемия български лев, мога и за това да дам точен линк.

Аз ли нещо пропускам, скъсват се да ми трият  въпроса, и то с линк към техния лидер. Трият линкове към техните си интервюта. Срамуват ли се, какво ли?

Аз ли бъркам? Не, не съм трол, не агитирам за когото и да е, просто не знам вече на кого да се доверя на изборите. По делата ще ги познаете, и отсега филтрират само въпросите, които им изнасят.

Нищо няма да направят. Приказки просто да влязат в политиката.  Хубаво ги говорят нещата, но като ги попиташ КАК ще го направят и какви са начините ,отговрът е изберете ни и ще видите.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Има тема за Възраждане. Иначе като не ти харесват - избери си друга партия. И почни да питаш тях как ще си изпълнят предизборните обещания.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.