Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 минута, IvanKirov написа:

На 1-ви март отвориха заведенията, след 10 дни пак искат да затварят. Оставиха пищова на селските РЗИ лелки да решават съдбата на молове, ресторанти и заведения.

Кой нормален ще инвестира в подобен бизнес, като може да им щукне още утре да го занулят.

И навръх на това и Коце иска да вдига данъка на големи инвеститори, да си вдигнат и те чукалата като Rover едно време, и да си останем чисто бананова република.

Ай сиктир от чиновници, кой от кого по-некомпетентни и овластени. Държавата обикновено трови бизнес климата, с изключение на грантаджиите на батко и братко.

И що не се репчите на затварячите? Къде бяхте на протестите? Големи инвеститори в България няма, благодарение на мафията на Боце. Те не се притесняват от данъци, а от неработещи закони и корупция.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 944,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 3 минути, Радул написа:

И що не се репчите на затварячите? Къде бяхте на протестите? Големи инвеститори в България няма, благодарение на мафията на Боце. Те не се притесняват от данъци, а от неработещи закони и корупция.

Дреме им на гъза на тъпите лелки, те са тръгнали норма да изпълняват. Имат поръчка да ходят да правят мизерии. На държавния чантаджия заплатата си му тече, не му дреме че ще фалира 20 семейства днес.

Сега идат избори, един път на 4 години имаме шанса да променим нещичко.

преди 2 часа, IvanKirov написа:

И навръх на това и Коце иска да  . . . . 

като между приятели . . . колко ти платиха да плюеш по Вазраждане ???    Питам понеже и аз имам талант,подобен на твоя. Така де, да си направя сметката заслужава ли си поне да си продам уменията на твоите работодателй  . . или да продалжавам да работя за мизерните копеики на Путин. Да не вземеш пък сега да се засегнеш ей . . . недей така . . . нали колеги ще ставаме.

преди 4 часа, miro20 написа:

Пожелавам ти един ден да станеш като мен - кошмара  на висчки тролченца и  спемерчета тук дето си  бленуват за някакви месии и продажници като Копейкин и Пасков.

Добре де, от написаното досега разбраx, на кого не бивало да се има доверие. Тоя бил Копейкин, онзи бил еди какъв си, . . . . виждам разбираш ги по-добре от мене тия работи. Кажи сега като отида да гласувам, за кого да гласувам ??? Ама такъв гдето ще направи живота в страната по-добър. Айде чakaм. 

преди 6 часа, miro20 написа:

Тотално не си запознат нито с характера и принципите на Сталин, и . . . . 

малко встрани от темата, ама съм гледал по документалните предавания, че за разлика от други диктатори, Сталин е oставил след себе си (ако не греша) една лула и още някоко лични вещи. За разлика от други, на които в сметките се оказаха милони, да не говорим за лични имоти. Това не го казвам за да го зашитавам. Просто ми направи впечатление.

преди 7 часа, IvanKirov написа:

Оставиха пищова на селските РЗИ лелки да решават съдбата на молове, ресторанти и заведения.

Бе ти си по зле и от Миро.

Това възраждане ли го направи ?

преди 5 часа, julienalexandrov написа:

като между приятели . . . колко ти платиха да плюеш по Вазраждане ???    Питам понеже и аз имам талант,подобен на твоя. Така де, да си направя сметката заслужава ли си поне да си продам уменията на твоите работодателй  . . или да продалжавам да работя за мизерните копеики на Путин. Да не вземеш пък сега да се засегнеш ей . . . недей така . . . нали колеги ще ставаме.

Аве тука някаква модерация излезе... тест...

Мога само да съжалявам хора, дето за да направят нещо все някой трябва да им плати. Аз пък си имам лично мнение,  и е безплатно.

преди 21 минути, Реджеп Иведик написа:

Бе ти си по зле и от Миро.

Това възраждане ли го направи ?

Еми Възраждане искат повече мръсни административни ръчички да се бъркат в бизнеса. Усложненият прогресивен данък е точно това.

Аз не виждам нещо несправедливо всички да плащаме конкретен еднакъв % от доходите. Всекиму според възможностите, не някой неграмотник да не плаща, а мен да ме гърбят 40% преди да си видя заплатата.

И после обръчите фирми да окрадат всичко това.

преди 8 часа, IvanKirov написа:

двигателят на икономиката е спрян - туризъм и услуги...

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8794018

Чак пък двигател.За някой в сивия сектор може да е и печатница за пари, ама другите какво ги грее?

преди 18 минути, M.Николов написа:

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8794018

Чак пък двигател.За някой в сивия сектор може да е и печатница за пари, ама другите какво ги грее?

Хаха, търговия 15%, недв. имоти и наеми 11%. Оня виц знаеш ли го, дето Чапай и Петка си продавали портокал един на друг, всеки с надценка, абе търговия да върви.

Няма ли свеж кеш отвън - Коцето ще си остане с бляновете да прибира 70% от оборота в държавата. Никой не е луд да му ги дава, затова казвам блянове.

Като се изнесат и малкото останали инвеститори ще ходя при него у музея, да бърша витрините.

преди 3 минути, miro20 написа:

Аз съм си направил преценката и ще гласувам за граждани за европейско развитие на България,  разбира се .

някой линк няма ли да хвърлиш ???

ами честно, последното предаване което съм гледал за изборите бе ,, Предизборен дебат в "Панорама" с  Костадин Костадинов , АБВ, републиканците, и т.н. . . не се интересувам от политика . . то поне лесно може да се провери по активността ми във форума

току-що, miro20 написа:

Аз съм отговорил.

За кого ?

току-що, julienalexandrov написа:

ГЕРБ има предвид.

Ние си го знаем наш Миро, ама до сега го беше срам да си признае

Тролчето, ако много се напъваш да засираш темата с изсмукани твърдения ще ти турна премодерация.

Що ли ти събрах новата тема със старата вместо направо да я зачистя като дублирана.

2.4 Форумът е снабден с търсачка, намираща се над прозорците с темите. Употребата й е задължителна с цел избягване на дублиращи се теми. Коментарите към такива теми ще бъдат премествани към вече съществуващите или изтривани.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Трол казвате на който не е точно по твоя акъл.

Не, господин Магистър. В тоя форум има само един Трол и той си има име. Да не се повтарям.

За данъците не виждам нещо да е обещано, в клипа, който си пуснал. Само разсъждения. Как си вадиш изводи какво ще направят по въпроса, не знам.

Що не ги питаш конкретно, и тогава да дойдеш да ни информираш какъв е техния отговор

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Не, господин Магистър. В тоя форум има само един Трол и той си има име. Да не се повтарям.

За данъците не виждам нещо да е обещано, в клипа, който си пуснал. Само разсъждения. Как си вадиш изводи какво ще направят по въпроса, не знам.

Що не ги питаш конкретно, и тогава да дойдеш да ни информираш какъв е техния отговор

10 пъти ги питах, накрая Дренчев ми отговори от личния си мейл. Няма да е коректно да го цитирам без изрично разрешение. Общи приказки с 2 думи, искат да вдигат данъка на големите корпорации. На високо платените уж нямало, само дето като въведоха плоския и заплатата ми скочи с над 10 %. Логично е да падне с толкова, като върнат прогресивния. Пак искат да ме правят равен с необразованите.

Съвсем да си заминат западняците, и да си останем с утрепания туризъм. А да, и да си продаваме имоти един на други, и да правим БВП. Нали това показвала оная диаграма...

преди 13 минути, IvanKirov написа:

Трол е модерацията

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

Считай го за предупреждение.

преди 2 часа, miro20 написа:

Аз съм си направил преценката и ще гласувам за граждани за европейско развитие на България,  разбира се .

А някои от темата тук ще си гласуват за фейкомети и продажници.:getout:

Ти си пределно ясен на всички в този форум . Щял да " гласува " ...... Твоите любимци от ГРОБ са се доказали през годините , като най-некадърните ,алчни ,арогантни и крадливи същества управлявали България . Колко години е начело нереза от Банкя ? Колко скандали и корупционни схеми изплуваха през това време ? Колко пъти уж го разследваха и все няма доказателства ? Ако имаха поне малко разум или желание можеха да постигнат нещо и да направят промени в икономика , индустрия ,здравеопазване ,образование ,съдебна система . Да те светна ли как в провинциален град( където живееха мои роднини ) закриха 4 чужди предприятия от май 2018 до септември  2019. Оставиха над 5000 души без работа , а преместиха производството в централна Европа ( изградиха нови заводи в Полша и Чехия ) Невероятно ,но факт .... Все пак там заплатите не са по 600- 700 лева , а ще им плащат между 1400 - 1500 евро. Тук важният фактор е , че там има закони и правила ,които се спазват и няма кой да ги рекетира и да им иска подкупи и рушвети !  Та от Герберската измет по-големи национални предатели няма ! Костов също направи невероятни поразии ,но поне го изритаха след мандат управление. 

преди 19 часа, julienalexandrov написа:

Добре де, от написаното досега разбраx, на кого не бивало да се има доверие. Тоя бил Копейкин, онзи бил еди какъв си, . . . . виждам разбираш ги по-добре от мене тия работи. Кажи сега като отида да гласувам, за кого да гласувам ??? Ама такъв гдето ще направи живота в страната по-добър. Айде чakaм. 

преди 13 часа, julienalexandrov написа:

преди 13 часа, Реджеп Иведик написа:
преди 13 часа, miro20 написа:

Аз съм отговорил.

За кого ?

Отговорих, ама някой не му изнася май :giggle1: 

Странен едностранен монолог се получава така

преди 4 часа, miro20 написа:

Странен едностранен монолог се получава така

едностранен монолог ??? ако знаех че с такова нетърпение си очаквал моя отговор, нямаше да се бавя толкова, виноват извинявай

преди 5 часа, miro20 написа:

Отговорих, ама някой не му изнася май

това за мен ли се отнасяше ??? кое точно не ми изнася ??? направих си труда да отворя линка. Кво да кажа, очаквах доста повече вместо претоплената и леко превкиснала манджа която си ми пратил . Но уважавам избора ти, без значение дали ми допада или не. Така си решил, това си избрал. 

преди 6 часа, miro20 написа:

Оговорих, 

не мога да се съглася с йорданов от линка, че видиш ли, понеже малките партии имали по-малък шанс за победа, да не гласуваме за тях и въобще да правят като вятъра с една дума . . .да сме подкрпепяли само утвърдените вече като такива (ГЕРБ и СДС) . . ама честно това ли ти харесва на тебе ??? това ли е  европейско развитие на България ???

преди 2 часа, julienalexandrov написа:

това за мен ли се отнасяше ??? кое точно не ми изнася ???

Не към теб разбира се. Който може и е филтрирал отговорите ми само защото не му изнася. Така много постове висят във въздуха с нелогични отговории въпроси :) 

Очевидно тук трябва да се лее едностранна пропаганда.

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

За двустранен монолог можеш ли да дадеш пример ?

За дискусия чувал ли си ? :giggle1:

преди 2 часа, julienalexandrov написа:

не мога да се съглася с йорданов от линка, че видиш ли, понеже малките партии имали по-малък шанс за победа, да не гласуваме за тях и въобще да правят като вятъра с една дума . . .да сме подкрпепяли само утвърдените вече като такива (ГЕРБ и СДС) . . ама честно това ли ти харесва на тебе ??? това ли е  европейско развитие на България ???

Има си тема за "кого ще гласувате на изборите" . Ако искаш задавай въпросите там.

преди 2 часа, miro20 написа:

За дискусия чувал ли си ?

Тук направо изби рибата двустранен монолог - дискусия. Като гледам форума точно това се получава при "дискусиите" всеки си приказва сам и никой никого не слуша. Та си направо в десятката. :D

преди 30 минути, lsmurf написа:

Та си направо в десятката.

Миро е печен.

Обаче с вирусолизи по изби рибата

Има много причини, поради които ще гласувам за Възраждане.

Основната е, че не лъжат хората и показват ясно отношението си към корона истерията

Маски долу !!!

В прекия и преносния смисъл

преди 34 минути, Реджеп Иведик написа:

Основната е, че не лъжат хората

Не съм съгласен с теб . Според мен лъжат като за световно ама ти си преценяваш.

преди 2 минути, lsmurf написа:

Според мен лъжат като за световно

Кухо твърдение, за което съм сигурен, че нямаш доказателства, тъй като от началото на темата те помолихме да представиш поне една лъжа.

Чакаме от умрял писмо май...

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Кухо твърдение, за което съм сигурен, че нямаш доказателства, тъй като от началото на темата те помолихме да представиш поне една лъжа.

Чакаме от умрял писмо май...

Отново искаш да претоплям манджата със субсидиите ли. Мисля че на всички ни е писнало вече от нея.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.