Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Дразнещо и плитко е. "Ако не си от тия значи си от ония".

Или "Кой ти плати". Все едно за всичко му плащат, я аз да го питам кой му плаща да оножда жена си. Просто е грозно това.

Не познавам и един избирател на герб.

Не знам каква реклама за Възраждане може да е, след като не спрях да им сипвам.

Нормално е да има такива теми, именно защото се колебаем какво да правим по тия избори.

Нали за това именно е тоя раздел?

В оная голямата тема в този форум, пак за Възраждане. И други разправят, че ги трият безогледно. Какво се казва на тоя Пасков, дето пищи кански от цензура, има поне 5 нарочни клипа по въпроса, а той самият трие секунди след "неправилен" въпрос. Почти мигновено ми изчезват мнения.

п.с. Да видим след колко време ще ми изтрие коментара под видеото. В момента говори live, и едва ли си е наел платен модератор.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 10 минути, IvanKirov написа:

И други разправят, че ги трият безогледно.

Да не мислиш, че не получиха и те същата дажба от тъпашки обвинения. Ти го кажа в кратце - в този форум, ако не пишеш единствено и само срещу герб, значи задължително на сто процента си гербаджия. А да поставяш, било то и под най- малко съмнение бесепе, да си позволяваш каквато и да е било критика, значи си национален предател, който заслужава да бъде разстрелян с базука. Това е статуквото тъдява.

Линкът изчезна след около 2 минути. Определено си имат модератори, докато Гьобелс говори!

Привет на всички. Отдавна не съм писал в този форум. Попаднах на партия Възраждане от клиповете на Пламен Пасков. Помията която се излива по тях точно преди изборите говори, че някой се страхува от тях. А щом се страхува, значи са на правилен път. Не съм се занимавал да ровя какви са и на кого са хора. Но ми направи впечатление че казват истини, които няма да чуеш от представителите на другите партии. Както казва Емо, това което са решили да направят звучи малко фантастично и непосилно, поради огромната бюрокрация която е на пътя им, да не говорим за качеството на материяла. Както и да е, поне на книга плановете и проектите им звучат много патриотично. Надявам се да не се окажат поредните от които ще бъдем разочаровани. Аз ще гласувам за тях. По-добре за тях отколкото за други които вече са се доказали като продажници през изминалите години. Между другото самият Костадинов казва в едно интервю че, има и много други партии, водени от свестни хора. Просто за тия партии не се знае нищо заради медийното затъмнение.

P.S. Ох, Сега видях че има и по-стара тема за Възраждане. Ще трябва и там да пиша. Защо модераторите не ги слэте двете теми в една ???

преди 4 часа, julienalexandrov написа:

Между другото самият Костадинов казва в едно интервю че, има и много други партии, водени от свестни хора. Просто за тия партии не се знае нищо заради медийното затъмнение.

Това е идеята. Свестни хора има, но никой няма да ни ги навре в очите. Тези, дето колят и бесят в медиите, нямат интерес да ни ограмотяват. Затуй гледаме безплатно телевизор. За да ни лъжат. Сами трябва да разберем, всеки за себе си, кои е най вероятно да са свестни.

преди 9 часа, IvanKirov написа:

Дето Пасков разправя рая на земята.

Пасков не е от възраждане.

преди 18 часа, Milkydead написа:

А вие г-н Съветски войник попаднал в България какво специално правите за българския народ .....

Аз на избори не смятам да се явявам, че да се обяснявам, какво съм направил, и какво не съм. Само ще кажа, че всеки съвестен, законопослушен български гражданин, работейки и плащайки съвестно данъци има принос за държавата, елементарно е. И това на фона на крадците и предателите, които я унищожават е много. 

преди 5 часа, julienalexandrov написа:

Пишa и тука. Hе знам коя от двете теми ще остане накрая. 

Привет на всички. Отдавна не съм писал в този форум. Попаднах на партия Възраждане от клиповете на Пламен Пасков. Помията която се излива по тях точно преди изборите говори, че някой се страхува от тях. А щом се страхува, значи са на правилен път. ...

На 90% и мен ме кефят, да не кажа и по-голям процент.

Лъжицата катран в кацата с мед. Дадох точен линк, на секундата, дето Коцето разправя как времето на плоския данък е изчерпано. Пак ли ще връщат данъчния хаос, пари под масата, и 70% прибрано от брутото ти, преди да си видиш заплатата, после почват ДДС и останали данъци?

Като махнат валутния борд какво правим? Помниш ли Виденовата зима, и ревът на мощния конвертируем бг лев?

Два въпроса, бягат от тях като дявол от тамян. Лично Дренчев ми отговори, в стил "ще вдигаме само на богатите", като хипермаркети и инвеститори. Затова отварям тия теми. Бачкам в такива фирми, идват тук заради 10% - овия корпоративен данък. Като Коцето ги изгони в офшорки - после той ли ще ме вземе на работа? Ще вдигнат данъците на такива будали като мен, дето се осигурявам на горната граница, и внасям по 1000 лева преди да си видя нетото. И това сега при плоския данък. Като ме включат у високата тарифа на прогресивния - не ми се мисли. Искат да ми прибират почти цялата заплата, защото най-лесно се пълнят дупки с чужди пари.

Два въпроса, ама се крият като мишоци от тях. Нека още преди изборите е ясно що за стока са. Инак на общи приказки го докарват. Програмата на Възраждане я четох, само общи приказки, мед и масло, и нищо конкретно.

Ето какво разправя Коцето, и туй видео агентите на Пасков му трият линка. Той говори live, някой ме трие секунди след като го пусна. Нещо се страхуват от собствените си думи!

Я кажете някой голям политически форум, понеже им обещах на всеки изтрит пост да ги накича у нов форум...

Плоският данък, макар и в краткосрочен план да осигури пари в хазната, е абдикация... отказ на държавата да се справи с корупцията по високите етажи. Само въпрос на време е тези пари, също да потънат в съответните джобове и да се стигне до моментната ситуация...

И стига с тая Виденова зима? А ти помниш ли Баташкото клане?

преди 8 минути, Радул написа:

А ти помниш ли Баташкото клане?

Ми цар Борис като избоде очите на Расате

Всъщност акцента не е върху данъчното облагане...

Ма като е решил да хейти, се ще намери за какво, ако не намери ще извърти нещо.

преди 13 минути, Радул написа:

И стига с тая Виденова зима? А ти помниш ли Баташкото клане?

Много правилно сравни османските зверства с управлението на червената хунта антибългари грабители .

Което доказва че няма нормален българин който да иска тези неща да се повторят :hush:

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Ми цар Борис като избоде очите на Расате

Всъщност акцента не е върху данъчното облагане...

Ма като е решил да хейти, се ще намери за какво, ако не намери ще извърти нещо.

Иначе "Възраждане" го кефили над 90%. Тцтцтцтц... еййй откъде изпълзяха тия пишман манипулаторчета бе...

току-що, miro20 написа:

Много правилно сравни османските зверства с управлението на червената хунта антибългари грабители .

Което доказва че няма нормален българин който да иска тези неща да се повторят :hush:

Както и няма нормален българин, който да си мисли, че е възможно да се повторят. Повтарят само двойкаджиите, като теб Мирчо!

преди 1 минута, Радул написа:

Иначе "Възраждане" го кефили над 90%.

Стар ченгесарски похват. Пробва хем да се внедри, хем да изкаже съмнение и посее интрига,  в едно изречение.

Ей тъй свойската

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Стар ченгесарски похват. Пробва хем да се внедри, хем да изкаже съмнение и посее интрига,  в едно изречение.

Ей тъй свойската

Мда. Бърза че няма време- ей ги изборите дойдоха.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Ей тъй свойската

https://www.predpriemach.com/threads/Какво-мислите-за-партия-Възраждане.86516/page-5

Ето тук започнах да ги храня.

Питах за друг форум, освен вашия и горепосочения, защото нямам намерение да спирам.

Още ли имате съмнения?

преди 2 часа, miro20 написа:

Червените лежат под земята или в мавзолеи. Предателите на червените управляват и днес България, Русия и други пост съветски държави. Не разбирам как за толкова години не се научихте да ги разграничавате. Червен си, когато си заложиш живота в името на по-добър свят, когато като Сталин влагаш огромни средства не за своята облага, а в името на идеологията. Когато като Горбачов, и останалите незаслужено издигнали се сини изкуствено унищожиха половината свят, само и само да присвоят парите на народа, това си е напълно син капиталистически похват. Подобни хора само напълно неадекватни личности биха могли да ги определят като червени, социалисти или комунисти. 

преди 7 часа, Радул написа:

Както и няма нормален българин, който да си мисли, че е възможно да се повторят. Повтарят само двойкаджиите, като теб Мирчо!

Е нали сега това искате бре . Да върнете червената жанвиденова мафия и всичко що е антидържавно , включително и мутрите под фалшивия флаг "мури вън" , на власт :) 

Настъпвате една и съща мотика, и пак не се научихте. Хем последните пъти ви сваляха с ритници почти ....

За радост, има индикации че сега няма да успеете .

преди 4 часа, Soviet Soldier написа:

когато като Сталин влагаш огромни средства не за своята облага, а в името на идеологията. Когато като Горбачов, и останалите незаслужено издигнали се сини изкуствено унищожиха половината свят

Тотално не си запознат нито с характера и принципите на Сталин, и още по малко какво е правил Горбачов.

:hush:

преди 5 часа, IvanKirov написа:

https://www.predpriemach.com/threads/Какво-мислите-за-партия-Възраждане.86516/page-5

Ето тук започнах да ги храня.

Питах за друг форум, освен вашия и горепосочения, защото нямам намерение да спирам.

Още ли имате съмнения?

Много се палиш като мен на младини, ама... споко. Истината рано или късно възтържествува  :)

затова и сега съм толкова железен срещу разни гаменчета и тролове :) 

преди 18 минути, miro20 написа:

затова и сега съм толкова железен срещу разни гаменчета и тролове :) 

🤣🤣🤣  Евала. Оправи ми настроението...😂

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Що бе, не е ли по-лесно да кажат на кого ще вдигат данъците? Нали тяхна инициатива, аз просто искам да знам от сегашните 35 % дето ми прибират преди нетото дали няма да станат 45 %.

Нали каза че си им чел програмата, няма начин там да не пише.

преди 2 минути, Радул написа:

Нали каза че си им чел програмата, няма начин там да не пише.

Общи приказки. Да не се минат някой да им търси сметка после.

https://vazrazhdane.bg/programa

Ето гледай! Ще отглеждаме крави на Марс!

Цитат
  • Предвидима данъчна политика, за да може бизнесът да планира разходите си.

Като усложнят счетоводството много ще планира бизнесът, като едно време. Пари под масата и офшорки!

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Общи приказки. Да не се минат някой да им търси сметка после.

https://vazrazhdane.bg/programa

Ето гледай! Ще отглеждаме крави на Марс!

Не пише нищо за вдигане на данъци...

преди 5 минути, Радул написа:

Не пише нищо за вдигане на данъци...

Мисля 2 пъти ви пусках видеото на Костадинов. Засечено на секундата, иска да маха плоския данък. Ще намалее данъкът на бедните, дотук добре. Съотв. на кого ще се качи данъкът?

И какво виждам срещу тия данъци? Полицията има 1,5 милиарда бюджет годишно, и троши костите на точно техните активисти. Кое е наред у тая държава, че още пари да ми искат?

Тия дни обрали къщата на един от техните лидери. И Коцето ще ми иска още повече да плащам за това безхаберие.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Мисля 2 пъти ви пусках видеото на Костадинов. Засечено на секундата, иска да маха плоския данък. Ще намалее данъкът на бедните, дотук добре. Съотв. на кого ще се качи данъкът?

И какво виждам срещу тия данъци? Полицията има 1,5 милиарда бюджет годишно, и троши костите на точно техните активисти. Кое е наред у тая държава, че още пари да ми искат?

Тия дни обрали къщата на един от техните лидери. И Коцето ще ми иска още повече да плащам за това безхаберие.

Не само Костадинов иска да маха плоския данък. Е виж ми по- нагоре поста, какво написах за плоския данък и може би ще схванеш, че в сегашната ситуация е все едно дали го има или не.

преди 7 минути, Радул написа:

Няма икономика, чийто двигател да е туризма. В България двигателя е просията, контрабандата и продажбата на бели роби. Все мафиотски бизнеси...

На 1-ви март отвориха заведенията, след 10 дни пак искат да затварят. Оставиха пищова на селските РЗИ лелки да решават съдбата на молове, ресторанти и заведения.

Кой нормален ще инвестира в подобен бизнес, като може да им щукне още утре да го занулят.

И навръх на това и Коце иска да вдига данъка на големи инвеститори, да си вдигнат и те чукалата като Rover едно време, и да си останем чисто бананова република.

Ай сиктир от чиновници, кой от кого по-некомпетентни и овластени. Държавата обикновено трови бизнес климата, с изключение на грантаджиите на батко и братко.

Покрай туризма са навързани още 50-тина бизнеса. Всичката я сколасахме, до данъка опряхме. Безработните май вече са половин милион, не ми се търси.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.